Yonutz Postat Ianuarie 22, 2009 Partajează Postat Ianuarie 22, 2009 Re: How hard ? Da' bre stiu ... Dar eu ziceam ca de exemplu ravena aia ptr unii era ultra-large-hardcore (nu dam nume, ca iar ma ameninta ca imi baga nisip in motor) iar ptr altii era un fel de plimbare pe plaja (iar nu dam nume, se vad ei singuri ...ca sunt bronzati pe maini pana la cot)! Adica fiecare poate cataloga acel traseu (Calugareni) din punctul lui de vedere, raportat la masina lui... Daca ar fi sa-l intrebam pe dom' Semaca ce-ar spune?: "care traseu mah? ...ala ... :ha: :ha: Fiti seriosi, p-ala il fac pe bicicleta, cu spatele, in picioare pe sa, intr-un picior - de fapt numai in unghia degetului mic, cu umbrela de soare intr-o mana si cu pinacolada in mana cealalta!" Si trebuie sa-l credem, omul clar stie ce zice! La asta ma refeream! Iar acu', autodenuntandu-ma netrebnic si nestiutor (spre mare incantare a unora, las' ca stiu eu, hai radeti... ca va dau voie :P ) sper sa nu-mi bagati barbiturice in filtru de aer si sa-mi indesati barabuli pe esapament si sa-mi vindeti gogosi dupa aia ca nu-mi merge masina!!! :ha: :ha: :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noobius Postat Februarie 27, 2009 Partajează Postat Februarie 27, 2009 Re: How hard ? De care ravena de la Calugareni e vorba? Acolo unde am scos mana pe geam ca idiotul sau aia plina de gunoi? Sau poate alta unde veverita mea nu a ajuns? Eventual o poza ar fi misto :grin: Suzuki Samurai '90 "Stuka" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 9, 2009 Partajează Postat Martie 9, 2009 Re: How hard ? De care ravena de la Calugareni e vorba? Acolo unde am scos mana pe geam ca idiotul sau aia plina de gunoi? Sau poate alta unde veverita mea nu a ajuns? Eventual o poza ar fi misto :grin: My little grasshoper este vorba de prima ravena, cea care te aduce pe platoul cu baltoace si namoliri. Acolo unde ai scos tu labuta...aia e a treia ravena in ordinea parcurgerii de atunci. Cea cu gunoaiele este a doua! A...si ca sa va linistiti...aproape toata lumea a trecut pe acolo GHIDATA! Asa ca....dankrp nu a fost atent si a crezut ca poate singur asa ca a dat cu roata dreapta in gaura care l-a infipt in mal. Dar ...toata lumea a coborat ghidata acolo, poate cu exceptia celor care stiau la perfectie detaliile ravenei. Nu mai fiti carcotasi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: How hard ? Piuuu daca am ajuns sa dam calificative traseului de la Calugareni e bine,suntem pe val :h5 Offrodul de campie e la mare moda :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 14, 2009 Partajează Postat Martie 14, 2009 Re: How hard ? tupare, fii atent la termenul asta: RAVENE! ghidaj prin ravene la calugareni frate! :grin: io ma dau la branesti, e mai hard :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: How hard ? Piuuu daca am ajuns sa dam calificative traseului de la Calugareni e bine,suntem pe val :h5 Offrodul de campie e la mare moda :grin: tupare, fii atent la termenul asta: RAVENE! ghidaj prin ravene la calugareni frate! :grin: io ma dau la branesti, e mai hard :grin: Va rugam sa ne iertati ca existam, alaturi de voi, in acest mic univers al offroaderilor! Stiu ca nu suntem vrednici de prezenta voastra celesta printre noi, asa ca promitem, noi astia mai talambi in offroad, sa traim mai repede si mai intens decat voi pentru a va ajunge din urma cu experienta! :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: How hard ? asta-i spiritul. dar, totusi... ravene... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 16, 2009 Partajează Postat Martie 16, 2009 Re: How hard ? Ravenele imi dau fiori :ha: O sa-mi pregatesc masina si o sa vin si eu la Calugareni :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: How hard ? Ravenele imi dau fiori :ha: O sa-mi pregatesc masina si o sa vin si eu la Calugareni :grin: N-ai tu masina de Calugareni. Iti recomand A2...e mai hard! :ha: :ha: :ha: :ha: A...si cu noi te dai doar cu cerere scrisa aplicata inainte cu o luna de iesire...ca sa decidem sobri! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 17, 2009 Partajează Postat Martie 17, 2009 Re: How hard ? Ravenele imi dau fiori :ha: O sa-mi pregatesc masina si o sa vin si eu la Calugareni :grin: N-ai tu masina de Calugareni. Iti recomand A2...e mai hard! :ha: :ha: :ha: :ha: A...si cu noi te dai doar cu cerere scrisa aplicata inainte cu o luna de iesire...ca sa decidem sobri! :h5 Pai atunci ma inscriu pe lista de pe acuma poate ma primiti la o iesire prin toamna,pana atunci ma antrenez pe A2 :grin: :h5 Sper ca stii de gluma :h5 :grin: :grin: :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: How hard ? Normal ca stiu, ce Dumnezeu! :h5 Crezi cumva ca am ajuns sa am par alb in cap suparandu-ma? :ha: :ha: On topic: ramane stabilit sa ne vedem in "ravene"! pana atunci...da-i cu a 5-a! :ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: How hard ? tupare, eu deja bag A2 de 2 ori pe saptamana, ma antrenez :grin: a, si mi-am luat si samurai, am uitat sa-ti zic :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: How hard ? N-ai avut bani de masina si ti-ai luat veverita? a...e ok...e criza hehehehehehehe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: How hard ? tupare, eu deja bag A2 de 2 ori pe saptamana, ma antrenez :grin: a, si mi-am luat si samurai, am uitat sa-ti zic :grin: Pai bine ma @svejk`ule si nici o poza nimic de la Branesti cu "micul" rozator in actiune?? Vezi ca topicul cere poze : " How Hard ? " Arata`ne ce poate si asta micut :twisted: ca toyo a zis ce a avut de zis :h5 :x ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 18, 2009 Partajează Postat Martie 18, 2009 Re: How hard ? N-ai avut bani de masina si ti-ai luat veverita? a...e ok...e criza hehehehehehehe fii calm... :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: How hard ? N-ai avut bani de masina si ti-ai luat veverita? a...e ok...e criza hehehehehehehe fii calm... :grin: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: How hard ? Normal ca stiu, ce Dumnezeu! :h5 Crezi cumva ca am ajuns sa am par alb in cap suparandu-ma? :ha: :ha: On topic: ramane stabilit sa ne vedem in "ravene"! pana atunci...da-i cu a 5-a! :ypu I-as baga a 5-a da motorul de pe Patrol a decedat :P S-a oprit in mers si se pare ca e pompa de motorina care noua la Badsi costa vre-o 3000E :P Astept sa vad daca pot sa o repar la un pret omenesc si daca nu o sa pun un motor benzinar pe ea :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: How hard ? Nu pot sa cred! 3000 de euro o pomba de motorina?????? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: How hard ? tupare, eu deja bag A2 de 2 ori pe saptamana, ma antrenez :grin: a, si mi-am luat si samurai, am uitat sa-ti zic :grin: Sa-l stapanesti sanatos :h5 Mi-am mai luat si eu un samurai cu motor subaru 2.2 16 valve 140CP,2 reductoare,blocante....smecher :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: How hard ? Nu pot sa cred! 3000 de euro o pomba de motorina?????? Din pacate da...3000E. Cica s-ar putea repara ca pompa e Bosh si au service in Bucuresti si reparatia ar fi intre 700 si 1700E in functie de ce trebuie schimbat in ea. 2000E nu o sa dau sa schimb pompa,prefer sa muncesc 2 saptamani si sa-i pun un motor smecher care ma duce maxim 1000E. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: How hard ? Pai in cazul asta...e limpede ce fac daca patesc si eu la fel. Este incredibil ce preturi au ajuns astia sa puna pt un rahat de sistem...Lasa ca vine criza si mai scad astia din preturile astea complet aberante. Auzi la ei...3000 de euro o pompa...adica cat doua englezoaice????? Sunt nebuni mai nene! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: How hard ? O sa mai caut eu si in alta parte poma,de ex acum cateva luni aveam probleme cu motorul...nu mai tragea cum trebuie,consuma de rupea iar peste 3000 rpm se aprindea check engine. Ma duc la Badsi..tester...concluzia debitmetru. La Badsi costa 640E si l-am luat de la Alpadrino (original) cu 7 mil pe comanda si a venit in 2 sapt. O sa vad si de pompa,sigur exista mai ieftina pe undeva :grin: Oricum cand te lasa ceva la motorul asta 3.0 e al dracu de costisitor. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: How hard ? Aoleu...si mie imi trage greu si peste 3000 imi arata check engine.....deci...sa fac comanda la alpadrino! :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Martie 19, 2009 Partajează Postat Martie 19, 2009 Re: How hard ? Aoleu...si mie imi trage greu si peste 3000 imi arata check engine.....deci...sa fac comanda la alpadrino! :p Eu am patit-o de 2 ori cu debitmetru. Ce-i drept ca a doua oara nu a etansat bine filtrul de aer in carcasa si dupa ce am mers 30km in spatele lui Ursu intr-un praf groaznic a ajuns praf pe debitmetru si s-a belit. Pe urma mi-am pus snorkle si nu am mai avut probleme. Poti sa o duci la un tester,costa 80 lei si-ti spune imediat ce are. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Martie 20, 2009 Partajează Postat Martie 20, 2009 Re: How hard ? v-ati inmuiat... :grin: tuparu, mersi de urare, e ala de care zicea ionut ca e enervant de in mintile lui.:) sa vedem... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate