BABONE Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Duminica.STOP.Iesire de duminica>STOP.La campina.STOP.Prieteneasca de-o zi.STOP pana acum sunt inscrisi : -piticu toyota LC95 -GB....isuzu tropper -costi ...toyota lj70 si 3 motociclete. lista ramane deschisa. Locul de intalnire PARCAREA METRO BANEASA ORELE 09.00 se va ajunge cu masinile deja pregatite de drum. plinurile facute , etc. ne vedem acolo contact Gabone = 0723.040.287= In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Campina de duminica Ai uitat sa pui STOP-ul la final ... :ha: Daca ajungi pan' la Campina ...merita sa mergi oleaca mai mult gasesti patria noroaielor ...Talea ... si acolo la un moment dat iti vei dori sa fi fost la Campina ... si sa nu-mi fi urmat sfatul ...STOP? :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Octombrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Campina de duminica Ai uitat sa pui STOP-ul la final ... :ha: Daca ajungi pan' la Campina ...merita sa mergi oleaca mai mult gasesti patria noroaielor ...Talea ... si acolo la un moment dat iti vei dori sa fi fost la Campina ... si sa nu-mi fi urmat sfatul ...STOP? :ha: Cunoastem si Talea, acolo de vre-o 3 ani particip la intrunirea moto de la Breaza ;) Am ales de data asta Campina, deoarece este o prieteneasca, cu masini mai mult sau mai putin preparate. S-a anuntat ploaie, deci cred ca o sa fie noroi si la Campina....suficient :banana merci de sfat si daca ai timp si vrei, te asteptam. In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Campina de duminica salut , Vin si eu cu un prieten sigur - Nissan Terrano 2 Nissan Patrol incercam sa mai gasim masini. Stop . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Campina de duminica E loc d ceva inncepatori????2 la numar si ceva sustinatori..... sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Campina de duminica Salutare:cl @babone daca nu deranjam la petromul de langa Metro Ploiesti vor mai fii 2 echipaje pe canalul 16 la ora 10 ,adica eu cu mitzu si nessum cu vitara:tk:2dr Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 (editat) Re: Campina de duminica super suntem 7 ?! si 3 motoare :2dr Editat Octombrie 15, 2010 de dany_let Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zamonkh Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Campina de duminica usor usor ne strangem :banana Toyota LJ 70 Suzuki GSX-R 750 Yamaha Virago Citroen C4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Campina de duminica 90 la suta ma bag si eu! Nissan patrol - gume mt sufe ,chestii trestii dar fara troliu . Daca e necesar sa imi ziceti ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Campina de duminica Cum spunea si @tibone ne vedem la Petrom-ul de langa Metro Ploiesti la orele 10. Suntem in 16! :2dr Ceva detalii despre traseu? Grad de dificultate, nivel minim de echipare? :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Octombrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2010 (editat) Re: Campina de duminica INFO traseu : Eu am mai facut traseul asta acum vreo 2 saptamani unde a fost nevoie sa ne troliem de 2-3 ori in rest este un traseu destul de dificil asta nu inseamna ca nu sunt bineveniti si incepatorii nu strica sa aveti un minim de echipare pe masini. daca sunt probleme si nu putem intra pe traseu, gasim la fata locului ceva de facut...cu masini si deal / munte...trebe sa iasa ceva frumos :D @ tibone si gasca din ploiesti sunati-ma sa ne putem corela intalnirea (0723.040.287 Babone) iar daca nu ne place, apelez la sfatul lui Yonutz...mergem la Talea...acolo este rost de mult noroi. Editat Octombrie 15, 2010 de BABONE In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Octombrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Campina de duminica 90 la suta ma bag si eu! Nissan patrol - gume mt sufe ,chestii trestii dar fara troliu . Daca e necesar sa imi ziceti ! poti sa mergi si fara troliu...nu te lasam noi prada ursilor bruni :)) te agatam noi cumva si te luam, stai linistit deci.....9.00 metro Baneasa plinul facut si ceva mancarica ziua-i lunga si pana iesim din teren, nu o sa prea mancam PS: sa nu uitati sa va luati haine de ploaie si cizme de cauciuc, se anunta ploaie In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Octombrie 15, 2010 Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Campina de duminica din pacate troliu nu mai este nici fata nici spate,blocanti lipsa spate stricat,fata lipsa ca am schimbat puntea si inca neschimbat grupul cu blocantul,rotile sunt cele din avatar sufe destule dar vin sa il fac de ras:hl sper sa nu raman cu el ca de nu in noaptea asta ii pun la loc acareturile:uameni sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Octombrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2010 Re: Campina de duminica nu pot sa ma pronunt, deoarce nu stim cum va fi "asfaltul" :D ideea este ca nici la tropper nu are blocand si s-a descurcat binisor tura trecuta :) asa ca fruncea sus In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: Campina de duminica hai sa treaca si ziua asta mai repede ...ca abia astept sa mi bat joc de terrano :)))))))) :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: Campina de duminica Ploua de rupe in Ploiesti-Campina-Valea Doftanei. Prognoza pentru maine este mai pesimista! Probabil ca maine o sa mulinam non stop sau incercam un forestier. Ceva? :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: Campina de duminica am mai gasit un pasionat cu un duster,oare e loc si de el sau se plimba degeaba,eu l am combinat k patrolic are doar 2 locuri sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: Campina de duminica sper sa vina cu Duster-ul - cu cauciucuri de strada - MATADOR :)):banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: Campina de duminica sper sa vina cu Duster-ul - cu cauciucuri de strada - MATADOR :)):banana sa inteleg ca ai locul liber de copilot????:ha::ha::ha: ca dusterul sigur ramane la fantana cu ciresi :ha::ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: Campina de duminica sa inteleg ca ai locul liber de copilot????:ha::ha::ha: ca dusterul sigur ramane la fantana cu ciresi :ha::ha: NUUU ...daca ramane....e treaba lui...la mine in masina nu e loc :)))):uameni UPDATE--- mai vine si o Vitara... deci noi suntem 3 masini....Duster ul nu il pun aici ...ca NU e masina :)):dr3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Octombrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: Campina de duminica recomand sa ne adunam cu vreo 15 minute inainte de ora 9.00 ORA DE PLECARE 9.00-maxim 9.15 CINE NU AJUNGE LA ORA 9.15, NE AJUNGE DIN URMA.... AM ZIS. STOP. sau ne auzim in 16 :tk In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: Campina de duminica salut! Ploiestiul la 10 prezent la petrom ,metro., apropos.........am un loc liber pe scaunul copilotului!!!hai sa se faca dimineata odata!!!:ypu:2dr Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: Campina de duminica Sa nu uitati camerele :ft acasa. Sa veniti cu poze multe.:h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: Campina de duminica Sa nu uitati camerele :ft acasa. Sa veniti cu poze multe.:h5 @Marse nu vi si tu ? Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: Campina de duminica N-am voie (hernie de disc, trebuie sa fiu cuminte), nu pot (burdufele la planetare sparte - la grup - n-am avut timp sa le schimbslp). Oricum masina are AT, fara troliu sau altele necesare la noroi.:h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate