soso Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Campina de duminica Ah si vezi sa nu fi singur eu era sa raman in nanol acum 2 saptamani pe acolo, cand nu plouase asa tare... Te inteleg, insa eu am Jeep :top Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Campina de duminica nu am idee cum sa-ti trimit track-ul insa o sa analizez si aceasta propunere si am sa vad cum reusesc sa rezolv solicitarea dvs. Pai e simplu, ii dai save... si il poti pune undeva pe un ftp si-mi dai si mie link-ul :2dr Acu sper sa nu va fi iritat foarte tare, sper ca stiti de gluma! (valabil si pentru toyota de mai sus). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Octombrie 21, 2010 Partajează Postat Octombrie 21, 2010 Re: Campina de duminica Te inteleg, insa eu am Jeep :top Hmmm... si eu Toyota dar nu prea conteaza ce masina avem, parca era o regula cu bagatul in noroi singur.... GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Ianuarie 10, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: Campina de duminica topic closed multumim club 4x4 In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate