soso Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: Campina de duminica N-am voie (hernie de disc, trebuie sa fiu cuminte), nu pot (burdufele la planetare sparte - la grup - n-am avut timp sa le schimbslp). Oricum masina are AT, fara troliu sau altele necesare la noroi.:h5 care e traseul ? ce nivel de echipare este necesar ? cand ajungeti in Campina ? Mersi, Sorinake Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 16, 2010 Partajează Postat Octombrie 16, 2010 Re: Campina de duminica apropo..... acum ploua de rupe afara ,,ploiesti,,:2dr deci sunt sanse maxime de distractie:h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Octombrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Campina de duminica care e traseul ? ce nivel de echipare este necesar ? cand ajungeti in Campina ? Mersi, Sorinake ca nivel de echipare, trebuie sa aveti anvelope bune ....profil Simex traseul consta in mers prin padure ajungem la Campina in jurul orei 11.00-11.30, cu pauza la OMV ptr realimentare :D In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Campina de duminica Cum arata acel Duster?? Asa: http://img831.imageshack.us/img831/7131/daciadusterdeteren4f2db.jpg ma rog, e photoshopit la greu :ha: http://img148.imageshack.us/img148/6492/daciadusterdeteren56b62.jpg http://img692.imageshack.us/img692/5771/daciadusterdeterend6cee.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Campina de duminica Nu stiu cine a facut pozele in photoshop :ha: dar cu siguranta a pus cauciucurile cu profilul invers... :ha::wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Campina de duminica Nu stiu cine a facut pozele in photoshop :ha: dar cu siguranta a pus cauciucurile cu profilul invers... :ha::wink: Se vede clar si Bullbar-ul tip GheorgheTuning :ha: OnTopic: Ajungeti si pe la Valea Doftanei? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany_let Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Campina de duminica eu sunt primu care m am intors...din pacate terrano cu Mud Terrain nu a facut fata ...:hl:hl:hl:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Octombrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Campina de duminica eu sunt primu care m am intors...din pacate terrano cu Mud Terrain nu a facut fata ...:hl:hl:hl:hl acum am ajuns si noi, cei trei care am continuat traseul initial ce sa va zic, a fost frumos dar jalnic... probabil ca v-ati convins dupa primul test de foc....acela unde multi ati facut cale intoarsa ptr a alege valea doftanei. noi am continuat jumatate de traseu, unde am solicitat in cateva randuri ajutorul troliului... in rest a fost o zi superba, cu aer curat de munte si muuuuuult noroi. am sa revin cu poze puse pe un colaj . va multumesc ptr participare,(ce-i drept cam scurta) mi-a facut placere sa va cunosc si sper ca la o urmatoare plimbare sa ramanem grupati si sa terminam traseul. sunt convins ca nici pe Valea Doftanei nu v-a fost usor, cel putin din cate stiu eu traseul ala este dificil pe uscat, daramite pe umed. asteptam cu interes poze sau filme. cu respect Gabone & Babone In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Campina de duminica a fost o plimbare de duminica pe relaxare si pe actiune relativ plina de surprize:ha: multumesc domnului razvanuta pentru privilegiul de a fii copilot :wink: poze nu prea am dar incerc sa postez cateva instantanee. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Campina de duminica http://img692.imageshack.us/img692/4193/imgp4014800x600.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img299.imageshack.us/img299/3221/imgp4016800x600.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img256.imageshack.us/img256/6214/imgp4021800x600.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img193.imageshack.us/img193/2136/imgp4022800x600.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img809.imageshack.us/img809/5623/imgp4025800x600.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img101.imageshack.us/img101/8727/imgp4026800x600.jpg Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Campina de duminica si aici jumatatea grupului care a hotarat continuarea traseului prin valea doftanei.:wink: binenteles fara reusita :ha:http://img545.imageshack.us/img545/9661/imgp4032800x600.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img716.imageshack.us/img716/9826/imgp4033800x600.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img299.imageshack.us/img299/6646/imgp4034800x600.jpg Uploaded with ImageShack.ushttp://img443.imageshack.us/img443/1842/imgp4037800x600.jpg Uploaded with ImageShack.us Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Campina de duminica ce vreme buna a-ti avut ! sa va fie de bine ! :h5 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Campina de duminica Asa ;nu tineti fiarele degeaba :br "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Campina de duminica Cum spunea @cobrra ne-am intors cu bine! :cl Am facut nici 1km in 3h asa ca ne-am hotarat sa revenim cand o sa fie mai uscat. :2dr Solicitant traseul mai ales dupa ploaie. :br & :tk participantilor! Revenim cu poze! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Campina de duminica Cum spunea @cobrra ne-am intors cu bine! :cl Am facut nici 1km in 3h asa ca ne-am hotarat sa revenim cand o sa fie mai uscat. :2dr Solicitant traseul mai ales dupa ploaie. :br & :tk participantilor! Revenim cu poze! Ce traseu ati facut pe Valea Doftanei?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Campina de duminica "Noroiul cu ciresi" Am plecat in traseul ales de Babone (Fantana cu ciresi :ha:) si ne-am dat seama ca treaba e groasa inca de la primul sant: AiFC2lghCWk Dupa vreo jumatate de ora de chinuri 4x4 s-au bagat si enduristii la sant, fara prea mult succes: nhPW_8nMnVQ A fost randul 'spaniolului' cu Patrolul portocaliu sa ne arate ce poate, asa ca a trecut prin sant cu succes, dar ceva mai usurat :ha::ha::ha: (urmariti filmul pana la final) 6V_s8Hetstg Dupa ce am facut 100 de metri intr-o ora, am decis impreuna cu Robert (@Cobra) sa incerca un traseu ceva....mai usor:ha: Asa ca am plecat in 6 masini spre Valea Doftanei, sa incercam sa re-editam traseul pana in golul alpin facut cu cateva saptamani in urma....pe uscat :grin:. Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Campina de duminica La cat a plouat va chinuiati 2zile sa urcati pe prislop:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Campina de duminica Asa @eko pune si tu paie pe foc! :dr3 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Campina de duminica Stiu cum e dupa ploaie mocaneasca:ha:. Nici pe prislop nici pe orjogoaia nici spre grohotis nu aveati nici o sansa:y. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Campina de duminica De aici a inceput distractia. Dupa 50 de metri de urcare deja aveam doua masini blocate. Tibi sprijinise fundul Pajero-ului de un copac si Terrano facea patinaj viteza: zh0_fIW4py4 Inca o ora de chin si eu cedez lupta. Convoc 'sedinta'. Asa ca Terrano decide sa se intoarca din drum, iar Cobra trece la volanul Pajero-ului pentru a incerca atingerea nirvanei (a se citi golul alpin). Aspect cu care nu prea sunt de acord copacii din traseu asa ca Pajero este in mod misterios atras de fiecare dintre ei :banana. La un astfel de copac, echipa de shoc ad-hoc decide ca in loc sa folosim troliul pentru a departa Pajero de copac putem folosi cu acelasi succes hi-liftul. Ce a iesit? Stan si Bran la offroad: ANngWejrUPI Dupa vreo ora de 'troliere' cu hi-liftul, am pus Adevarata Mama Omida a troliiilor (de fapt singurul troliu la 6 masini) si am plecat mai departe. Mai departe insemnand inca 50 de metri/ora. Nu a mai trecut mult timp pana cand am realizat ca la viteza de urcare pe care o avem o sa vedem golul alpin pe clar de luna asa ca am decis sa ne intoarcem. Usor de zis...usor de facut (mai ales de Cobra) :ha::ha::ha: 6S_rxhSu3hc Ajunsi in sfarsit la drum, am scos slanina si ceapa fericiti ca am scapat teferi. Posesorul patrolului nu a fost de acord cu noi si dupa ce aproape a pus-o pe o parte a 'reusit' imposibilul: sa rupa patrolul pe ...strada: EeQBUSuNZJ4 Asa ca a plecat mai departe cu cardanul...pardon, coada intre picioare in timp ce noi am ramas sa facem planuri pentru urmatoare iesire. Asteptam propuneri :tk Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Campina de duminica Stiu cum e dupa ploaie mocaneasca:ha:. Nici pe prislop nici pe orjogoaia nici spre grohotis nu aveati nici o sansa:y. Traseul facut astazi a fost mult mai accesibil decat ma asteptam: - drumul este 'pavat' cu radacini si pietre astfel incat ai multe puncte de aderenta - pamantul nu tine apa - fiecare urcare mai nasoala avea si 2-3 variante ocolitoare Cele doua vitare au urcat exemplar. Daca Pajero lui Tibi ar fi fost incaltat cu Simexuri ajungeam fara probleme pe platou. Si asa am facut cam 2/3 din traseu, dar am decis sa ne intoarcem deoarece riscam sa ne prinda intunericul in golul alpin. Acolo ne astepta o urcare nosoala pe grohotis care nu merita a fi facuta 'la limita'. In plus nu stiam daca nu cumva pe platou era si ceva zapada.... Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Campina de duminica Uite ca a venit si ziua sa vad cardan de patrol rupt. :grin: Frumoasa iesirea, vreme frumoasa , da' nasol ca unii mai confunda plimbarile cu offroad-ul....:grin: Bine ca sunteti ok si n-ati pocnit nici o masina.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 (editat) Re: Campina de duminica Uite ca a venit si ziua sa vad cardan de patrol rupt. :grin: Frumoasa iesirea, vreme frumoasa , da' nasol ca unii mai confunda plimbarile cu offroad-ul....:grin: Daca era numai cardan era bine. Se pare ca si puntea a fost smulsa din prinderi, posibil ceva damage si la grup spate... Oricum omul nu are toate tiglele pe...patrol. La un moment dat masina a luat-o singura la vale cu spatele (nu trasese frana de mana ca-lumea). Vreo 2 secunde in plus si acum discutam la rubrica "Piese de schimb din dezmembrari"...:uameni Editat Octombrie 17, 2010 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 17, 2010 Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Campina de duminica Uite ca a venit si ziua sa vad cardan de patrol rupt. cred ca te-ai eliberat de un cosmar:ha::ha::ha: cu cardanul in punga:ha::ha::ha:o sa dormi mai bine de acum inainte?:ha::h5:h5:x:x scuze de poluare, bravo baietii, stiu traseul:br:brsi-n-sus, si-n-jos, da' nu era ud:br:br mor de nervi ca nu am fost acolo (multumesc babone pt. invitatie:h5) am ras cu lacrimi, mai ales cum suspina duios razvanutza, in spatele camerei:ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Octombrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2010 Re: Campina de duminica La participanti de la traseul propus de mine au fost damage, doar 2 trolii, unul cu cablu rupt si unul supra solicitat...in rest nimic grav ps: nu pot atasa poze, nu am aceasta optiune la Editare post. sorry am sa postez un link cu fimuletul. In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate