Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Campina de duminica

BABONE

Postări Recomandate

Re: Campina de duminica

Musiu Babone normal ca nu stii sa postezi poze ca nu intri pe acest forum decat din interes ... DACA ai fi citit forumul atent pe ici pe colo ai fi vazut ca exista un tutorial ptr asa ceva ...Ia mataluta de citeste colea si documenteaza-te si daca ai intrebari ridicheaza doua deste (nu p'ala din mijloc :uamenica ti-l bag pe unde te baleghezi matali...:ha:)si intreaba-ne! :grin:

Altfel ... sa va fie de bine! Vad ca ati avut de lucru cu noroaili. :h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 102
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Musiu Babone normal ca nu stii sa postezi poze ca nu intri pe acest forum decat din interes ... DACA ai fi citit forumul atent pe ici pe colo ai fi vazut ca exista un tutorial ptr asa ceva ...Ia mataluta de citeste colea si documenteaza-te si daca ai intrebari ridicheaza doua deste (nu p'ala din mijloc :uamenica ti-l bag pe unde te baleghezi matali...:ha:)si intreaba-ne! :grin:

Altfel ... sa va fie de bine! Vad ca ati avut de lucru cu noroaili. :h5

nu doresc sa raspund la provocarile dvs, mr Yonutz si pe aceasta cale va multumesc ptr grija de care dati dovada in calitate de moderator pentru buna desfasurare a forumului.:2dr

on topic: Incerc sa atasez poze.

asta pe un topic cu IESIRI LA SFARSIT DE SAPTAMANA :uameni

http://img543.imageshack.us/img543/6448/toyotaputinmurdara.jpghttp://img257.imageshack.us/img257/6500/echipaciresarii.jpghttp://img153.imageshack.us/img153/9021/toyotain3roti.jpg

LE: am reusit

Multumesc frumos Yonutz

Editat de BABONE

In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE.

Link spre comentariu

No bun asea... vaz ca invatasi si cu vorba buna procedurili. E semn bun ... :oldSa ai spor in continuare la "manarit" pozili! ... :h5Beutura in general, o beau cu prietenii si in majoritatea cazurilor in cinstea dusmanilor care ranjesc fasolea pe la colturi ...Hai noroc! :2dr

LE ...Maistre dupa ce atasezi bomboneaua ...da si tu un previzualizare post sa nu se mai vada scrisurili cele p'acolo ca zici ca ne uitam la filme dalea chinenezesti cu subtitrare in bulgara ... [nu ptr mine care vorbesc curent bulgara ci ptr cei care vorbesc limba rusa...]

Editat de Yonutz

Link spre comentariu

Am sa mai sap si usor usor, am sa aliniez cerintelor dumneavoastra.

va multumesc inca o data.

In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Link spre comentariu

Nu ptr mine bre faci efortul asta ...nu pricepi?

Stii ce le zicea Hitler evreilor: "inmultiti-va voi sa va perpetuati specia ca tot va invat eu sa mergeti pe gepeleu pan' la urma!"

Nu poti? Te ajutam!

Nu stii? Te ajutam!

Nu vrei, d'apai atunci esti "fericitul castigator" ...:pt

Link spre comentariu

Nu ptr mine bre faci efortul asta ...nu pricepi?

Stii ce le zicea Hitler evreilor: "inmultiti-va voi sa va perpetuati specia ca tot va invat eu sa mergeti pe gepeleu pan' la urma!"

Nu poti? Te ajutam!

Nu stii? Te ajutam!

Nu vrei, d'apai atunci esti "fericitul castigator" ...:pt

Sa mor eu (sapun). Hitler si evreii au ajuns la Doftana pe langa fantana cu ciresi. Sunteti off-topic.

On-topic. Gury, nu-mi fac griji pentru tine, imi fac griji pentru saracul patrol. Cred ca ar trebui sa-l vopsesti rosu, ca-ti cam place sa-l umpli de sange.

Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih
Link spre comentariu

consider ca aceste lectii despre viata se pot face cunoscute si pe PM

acum serios Yonutze, are vre-un rost acest soi de discutii pe topicul asta?

vrei sa ma ajuti, am inteles.....ti-am urmat sfaturile, am pus pozele, restul este balarie....

as aprecia daca ai sterge posturile inutile.

iti multumesc frumos ptr intelegere.

Link spre comentariu

Razvane ...era un tutorial interactiv de "incarcat poze" ... Hitler a zis: "nu conteaza mijloacele, conteaza intotdeauna rezultatele!"

ontopic ... Ba sa-l lase portocaliu ... asa il veti tine sub observatie mai bine ... E bine ca toti ati ajuns intregi acasa! End of story ...Sau adevarata poveste abia acum incepe ... :h5

Link spre comentariu

a fost frumos...pacat ca nu am putut sa urc...data viitoare daca e mai uscat...oricum eu vin daca se mai merge pe undeva...chiar daca nu pot sa urc :)) vin...ma intorc acasa:)) macar nu rup cardane ..si nu smulg punti pe spate...:)) :dr3:dr3

Link spre comentariu

Si un filmulet cu cele doua Vitare care s-au descurcat foarte bine:

FLV-95iDO2Y

Ce am invatat eu de la aceasta iesire (offroadeste vorbind):

1. Traseele de ''campie'' si cele de ''munte'' se transforma diferit dupa ploaie. Vazand noroiul din pozele lui Gabone m-am felicitat ca nu am mers mai departe, probabil si acum eram infipti in noroi (si cu un singur troliu la 6 masini). In acelasi timp, traseul prin padure a fost mult mai ok decat ma asteptam, vedeti filmuletul de mai sus cu urcarea celor doua Vitare.

2. O singura masina ne-pregatita e suficienta ca sa tina pe loc toata trupa. Cross-urile de pe Pajero s-au dovedit foarte slabe pe teren ud, chiar daca nu era mult noroi.

3. Cateodata e bine sa lasi omul sa se dea singur cu capul de prag, altfel nu te crede ca doare. Am pierdut o ora la o banala troliere laterala din incapatanarea unor participanti care au vrut sa foloseasca hi-liftul. Asa ca au legat doua sufe de capetele hiliftului (talpa si colt) in timp ce partea culisanta era libera ca pasarea cerului :ha: Concluzia? E stricat!:ha::ha::ha:

Link spre comentariu

Razvan , ce intelegi tu prin masina nepregatita?

Fara anvelope si troliu. Daca traseul de ieri era uscat, probabil nu aveai probleme. Asa, fara profil agresiv (Simex) ai fost in dificultate si tu si Pajero-ul lui Tibi.

Ce spuneai tu intr-un post anterior (mai vin si altadata, chiar daca trebuie sa ma intorc) sa stii ca nu e o solutie din mai multe cauze:

1. S-ar putea sa fii nevoit sa te intorci dupa ce ai facut deja o mare parte din traseu si te poate prinde noapte in padure.

2. Niciodata nu pleci singur pe un traseu, chiar daca tocmai l-ai facut in echipa. E suficient sa ramai blocat intr-un singur loc si aventura se transforma in cosmar.

3. O coborare poate fi mai nasoala decat o urcare, mai ales daca e pe traseu ud. Vezi filmuletul cu derdelusullui Cobrra.

La iesirea de ieri ne-am intors din traseu cand mai aveam jumatate de ora pana in platou. Din pacate era aproape ora 17:00 si riscam sa ne prinda noaptea in padure. Nu cred ai vrea sa faci o coborare ca a lui Cobrra pe intuneric...

De ce e bine sa ai masina echipata, chiar daca mergi la o prieteneasca unde sunt altii care sa te ajute? E simplu. Pentru ca urmatoarea iesire s-ar putea sa se faca pe privat, pe baza de invitatie de la cei care initiaza iesirea. Iar in loc sa stam in padure sa punem sufe, s-ar putea sa preferam sa ajungem unde ne-am propus de la inceput. Daca ieri ajungeam pe platou, cam asta ne astepta:

4N199HAUpDE

Link spre comentariu

respect @razvanuta:br:g

Daca eu am anulat iesirea din valea doftanei am fact-o din motivele scrise clar de razvanuta!!!!

Mosorim ,mosorim dar distractia unde mai este?

Cum spunea un tip, ca la o iesire unde unul era sa cada in prapastie se mandrea ca afost extrem!!

GRESIT!

De la extrem la trgedie este doar o bucata de cauciuc sau de troliu!

Extremul de care spunea a fost defapt inconstienta!

Este parerea mea si cred in ea!

De nu am dreptate asat este!

Concluzie:

masina echipata respecta prima regula din off:

SIGURANTA PE PRIMUL LOC!

Asa ca nici eu nu am sa mai ies fara sa am troliu!

Off :

stie ceva careva pe undeva un troliu ptr feroza ( am cam 300- 400 euro alocati)

Multumesc

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Adevarat graieste Razvanutza

traseul de la Ciresi, este unul interesant, insa nu pe astfel de vreme.

cu ploile de afara cred ca ar trebuii sa ne reprofilam pe trasee mai soft, cel putin pana se usuca pe jos.

eu asa zic. :tk:cl

Link spre comentariu

Fara anvelope si troliu. Daca traseul de ieri era uscat, probabil nu aveai probleme. Asa, fara profil agresiv (Simex) ai fost in dificultate si tu si Pajero-ul lui Tibi.

Ce spuneai tu intr-un post anterior (mai vin si altadata, chiar daca trebuie sa ma intorc) sa stii ca nu e o solutie din mai multe cauze:

1. S-ar putea sa fii nevoit sa te intorci dupa ce ai facut deja o mare parte din traseu si te poate prinde noapte in padure.

2. Niciodata nu pleci singur pe un traseu, chiar daca tocmai l-ai facut in echipa. E suficient sa ramai blocat intr-un singur loc si aventura se transforma in cosmar.

3. O coborare poate fi mai nasoala decat o urcare, mai ales daca e pe traseu ud. Vezi filmuletul cu derdelusullui Cobrra.

La iesirea de ieri ne-am intors din traseu cand mai aveam jumatate de ora pana in platou. Din pacate era aproape ora 17:00 si riscam sa ne prinda noaptea in padure. Nu cred ai vrea sa faci o coborare ca a lui Cobrra pe intuneric...

De ce e bine sa ai masina echipata, chiar daca mergi la o prieteneasca unde sunt altii care sa te ajute? E simplu. Pentru ca urmatoarea iesire s-ar putea sa se faca pe privat, pe baza de invitatie de la cei care initiaza iesirea. Iar in loc sa stam in padure sa punem sufe, s-ar putea sa preferam sa ajungem unde ne-am propus de la inceput. Daca ieri ajungeam pe platou, cam asta ne astepta:

4N199HAUpDE

eu aveam cauciucur moi MT ---doar ca atat poate masina...nush daca cu simex era diferenta foarte mare, eu sunt la inceput...nu ma asteptam sa fie atat de dificil traseul...sau cel putin...dificil pentru masina mea.

spuneam ca mai vin , si ma intorc daca nu pot urca...am sa ma interesez mai bine pe forum...inainte de iesire...

Link spre comentariu

Cardanu` ala s-a rupt ;) ..., datorita faptului ca nu au fost schimbate crucile cardanice la timp...

Restu` e..., CAN-CAN! :uameni Parerea mea... :h5

Link spre comentariu

Imi cer scuze ca ma bag dar cred ca avem prea multi profesori cu troliu la 6 masini,as vrea sa comentez un pic unele rautati de genul noroc cu masina ca omu....,troliere cu hy liftul dar oamenii nu au legat sufele adica stanii si branii,doresc sa precizez ca acel hy lift chiar era defect,nu stiu cine isi dorea sa traga mai sus mai sus,ai uitat sa pui pozele cu aripa maestrului in cobborire cu blocanti si troliu la 6 masini.deasemeni tin sa precizez referitor la experiente ca off road se face afara nu pe calculator,ca degeaba e masina......asa ca mai bine ramanem prieteni si nu profesori si elevi ca toti avem ceva de invatat intodeauna!sper sa fiu inteles bine si doresc sa multumesc tuturor colegilor si elevi si la profesor pt timpul petrecut impreuna!

sunt mandru ca sunt patrol
Link spre comentariu

Eu cred ca si 'organizatorii' trebuie sa precizeze clar cerintele minime de echipare a masinilor participante si/ sau sa prezinte genul de traseu

care se doreste

Si sa avem INCREDERE in BUNUL SIMT al celor care vor participa ca nu se baga sa incurce

Daca ne retragem pe organizarea iesirilor pe pm se pierde mult din spiritul acestui forum

Si cred ca multi dintre noi am cunoscut oameni deosebiti/am avut parte de amintiri frumoase/am invatat multe lucruri tocmai datorita spiritului de deschidere al acestui forum

Link spre comentariu

asa ar trebui!

dar sa nu uitam ca traseele nu-s secrete si nici facute prima oara atunci cand se organizeaza ceva!

cu vestitul search pe forum si cu ochii pe cer era de inteles cam cum era traseul!

Ma repet am anulat iesirea cu trei zile fara sa fie pic de ploaie atunci dar prognoza....

Si cum ar fi sa vii la intalnire si sa-ti spun :

du-te acasa ca nu faci fata!!!

cred ca as face mezeluri cu carnea.....

Oricum asteptam si alte poze sa ne edificam!

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Si cum ar fi sa vii la intalnire si sa-ti spun :

du-te acasa ca nu faci fata!!!

ar trebui sa avem curajul sa spunem si asta!

macar la momentul in care unii si altii isi exprima intentia pe forum!

oricum eu zic ca mai bine spunem lucrurilor pe nume decit sa ne inchidem!

LE: eu cind am facut iesirea pe strategica asa am procedat cu un coleg forumist care vrea sa vina cu o masina de strada; el a fost de bun simt si a intrebat daca face fata; eu sau cineva de pe forum i-am zis ca nu prea si el s-a retras; nimeni nu cred ca s-a suparat ca nu ar fi avut de ce!

Editat de georgei23
Link spre comentariu

se vede dupa numarul post urilor ca sunt incepator in offroad...:tk , dar promit ca ma pregatesc corespunzator , cum m am pregatit la capitolul moto si la capitolul tuning asa am sa fac si aici , momentan nu sunt surse nelimitate la buget sa pot sa fac asta imediat...dar...ca nu am putut urca panta aia nu face altceva decat sa ma motiveze.

bafta.

iar comentariile rautacioase....chiar nu isi au rostul Domnul cu Patrol si cu expresia " a 1 a in reductor fara frana! "

daca suntem pe un forum si facem iesiri la "iarba verde " eu zic sa lasam rautatile si filmele pe youtube de genul " UN NOU MODEL DE TROLIERE " si sa invatam unii de la altii .

RAUTATILE TIPIC ROMANESTI ...PAREREA MEA NU ISI AU LOCUL PE ACEST FORUM !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare