razvanutza Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 (editat) Re: Campina de duminica Imi cer scuze ca ma bag dar cred ca avem prea multi profesori cu troliu la 6 masini,as vrea sa comentez un pic unele rautati de genul noroc cu masina ca omu....,troliere cu hy liftul dar oamenii nu au legat sufele adica stanii si branii,doresc sa precizez ca acel hy lift chiar era defect,nu stiu cine isi dorea sa traga mai sus mai sus,ai uitat sa pui pozele cu aripa maestrului in cobborire cu blocanti si troliu la 6 masini.deasemeni tin sa precizez referitor la experiente ca off road se face afara nu pe calculator,ca degeaba e masina......asa ca mai bine ramanem prieteni si nu profesori si elevi ca toti avem ceva de invatat intodeauna!sper sa fiu inteles bine si doresc sa multumesc tuturor colegilor si elevi si la profesor pt timpul petrecut impreuna! Nu sunt profesor, din contra, la fiecare iesire mai invat putin. M-a deranjat (si nu numai pe mine atitudinea ta): - eu nu am nevoie de troliu, eu nu raman blocat niciodata - daca nu ma rastorn la o iesire nu e fun - nu am nevoie de sfaturile voastre, eu ma dau de 5 ani la toate concursurile de langa madrid Ar mai fi si altele: masina plecata la vale fara sa tragi frana def mana, patrol chinuit degeaba, hilift legat aiurea samd... Din punctul meu de vedere nu simt nevoia unei astfel de 'prietenii', mai ales in teren unde orice tampenie costa. Editat Octombrie 18, 2010 de razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Campina de duminica se vede dupa numarul post urilor ca sunt incepator in offroad...:tk , dar promit ca ma pregatesc corespunzator , cum m am pregatit la capitolul moto si la capitolul tuning asa am sa fac si aici , momentan nu sunt surse nelimitate la buget sa pot sa fac asta imediat...dar...ca nu am putut urca panta aia nu face altceva decat sa ma motiveze. bafta. iar comentariile rautacioase....chiar nu isi au rostul Domnul cu Patrol si cu expresia " a 1 a in reductor fara frana! " daca suntem pe un forum si facem iesiri la "iarba verde " eu zic sa lasam rautatile si filmele pe youtube de genul " UN NOU MODEL DE TROLIERE " si sa invatam unii de la altii . RAUTATILE TIPIC ROMANESTI ...PAREREA MEA NU ISI AU LOCUL PE ACEST FORUM ! Rautate mi se pare sa tii blocate 4 masini pentru ca te incapatanezi sa sustii ca nu ai nevoie de troliu. In momentul in care mai legi si sufele aiurea, no comment. Sau cum zici tu, tipic.romanesc. Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Campina de duminica acum am intrat si eu in zona ,,calda,, a acestui topic.:wink: in primul rand tin sa multumesc lui razvanuta pentru prilejul de ai fii copilot.... respectele mele:tk acum sa revenim la rezumatul in mare a acestei intalniri care se dovedeste a fii o ,,prieteneasca,, pe muchie de copaci intepaturi etc. ca si regula de baza din umilele mele cunostinte 1 ....trebuie comunicata dificultatea traseului precum si minimul de dotari ale jucariilor. 2...trebuie respectate indrumarile celor mai in masura sa nu zic celor mai experimentati 3... evitarea pe cat posibil a actiunilor de genul a mea mai mare.... mai tare ...mai ...,,potenta,, 4.... plecam impreuna la distractie nu la razboi.... in fine zic eu ca totul tine de comunicare si de respect. cam atat am avut de spus. in rest am mai avut de invatat cate ceva:2dr sanatate si respect tuturor participantilor :h5 a sa nu uitam iesirile ORGANIZATE DE MINE doar pe PM :ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 (editat) Re: Campina de duminica iar comentariile rautacioase....chiar nu isi au rostul Domnul cu Patrol si cu expresia " a 1 a in reductor fara frana! " Ma bag si eu, dar poate te superi nejustificat. Daca ai primit indemnul in timp ce coborai o panta accentuata: frana de motor in treapta I, in reductor, fara sa atingi frana de serviciu e cel mai bun sfat pe care l-ai putut primi. Mai ales daca era noroi! In felul asta, mai ai cat de cat directie... Editat Octombrie 18, 2010 de iulianul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Campina de duminica hai sa treaca si ziua asta mai repede ...ca abia astept sa mi bat joc de terrano :)))))))) :h5 ........masina nu are nici o vina.......... p.s.......nu va mai certati.......asta e firu vietzii.....e bine cand iesi in teren cu oameni mai experimentati (@razvanutza, @cobrra, poate @babone :wink:) sa priviti ce fac in situatii limita...... @gury......simpatic patrolu taiat.... Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Campina de duminica Razvane ... nimeni nu s-a nascut invatat ... Stati calmi, odata cu trecerea timpului veti intelege cu totii de ce si cum ... Orice iesire trebuie sa aiba un TEAM lider. Cine organizeaza trebuie sa cunoasca foarte bine traseul, sa informeze INAINTE asupra traseului posibilii participanti, sa aiba intotdeuana un plan B, sa ia decizii ptr cei ptr care i-a invitat in legatura cu siguranta lor si nu in ultimul rand sa fie responsabil ptr toti. Orice iesire trebuie sa aiba minim 20% dintre masini care sa aiba rolul de recovery car (minim 2 masini) pregatite sa intervina in orice moment ptr a preveni accidente sau a preintampina situatiile dificile in care intra ceilati participanti. Cei din recovery TEAM se distribuie unul la jumatatea coloanei si unul ultima masina, hotarasc care este ordinea masinilor in traseu in functie de gabarit, echipare, experienta. Nu in ultimul rand participantii trebuie sa fie foarte bine responsabilizati de care TEAM leader inainte de a intra in teren si nu in ultimul rand responsabili atat prin actiunile lor in teren cat si ptr prevenirea actiunilor nefiresti a celorlalti participanti. Intr-un cuvant o iesire reusita = una facuta sub semnul ordinii exact ca un "pluton de armata" si cu evitarea pe cat posibil a oricaror evenimente neplacute ce pot aparea. Personal ... l-as fi trimis pe nenea cu patrolul portocaliu direct acasa ...fara sa stau la discutii ...Ambitia si perseverenta lui de a rupe masina si a se da in spectacol absolut gratuit (de a-si arata c__iele mari da flescaite asistentei) s-au soldat, NORMAL SI FIRESC cu o gaura la propriul portofel. Iertati-ma nu va cunosc dar asta am dedus eu ca si SPECTATOR din filmuletul pus de unul dintre participanti. Poate ca stand departe de teren de o buna perioada de timp am ajuns sa calculez si sa analizez lucrurile putin altfel ... dar ganditi-va ca iesim in teren "sa ne simtem bine" ...nu sa mai adaugam o factura de service la palmares. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Octombrie 18, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Campina de duminica Eu sunt un tip cu coloana vertebrala si recunosc, nu am fost destul lider in aceasta iesire. Am specificat ca traseul este destul de complicat si ca nu stiu in ce masura ar putea fi facut de o masina ne-echipata. pe viitor am sa stiu cum sa organizez acest gen de iesiri si sa dea dracu sa nu ma ascultati :grin:. in ultimele 6 uichenduri am tot iesit, pe diverse trasee, care le-am facut mai mult pe uscat sau usor umed. insa acum la ciresi, a fost jihad.....a fost dezastru. pe traseul ce il aveam in plan, urma sa ne intersectam cu un drum forestier, care acum 4 saptamani era drum de mers cu un Matiz..., ei aflati ca acum am intampinat mari greutati si pe acest forestier. pe viitor recomand evitarea traseelor montane dupa ploaie...unde indiferent de masina, de echiparea ei, nu aveti un control deplin asupra ei. Multumim lui Dumnezeu ca am venit oarecum toti fara mari probeme acasa. orice fabulatii asupra acestui subiect sunt inutile. TOPIC CLOSED. In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Campina de duminica :tkvreau sa multumesc inca odata lui babone ca a organizat aceasta iesire,lui gb pentru sufa data imprumut si o sa cumpar una noua,deasemeni lui gb pt ajutorul acordat masinilor din mocirla#nu stiu cu ce le tragea ca nu se lauda cu troliu le tragea cu ata#:h5,lui cobra pt ajutorul mecanic acordat la scoaterea cardanului fiind inaintea mea sub masina sa ma ajute si imi cer scuze public tuturor carora le am gresit la iesirea asta mai putin razvanutz care este pe principiul bate saua sa priceapa calul:hl doresc sa lamuresc 2 3 chestiuni si promit ca nu mai comentez si nu mai raspund la provocari: 1.bautura de orice fel nu face parte din siguranta nici unui participant,ca organizator trebuie sa ai o conduita si sa impui respect dar cand un om are bere si nervi la el nu mai ai ce sa ii explici,mentionez ca vazand atitudinea si comentariile din traseu ale unui om am dat vina pe beutura dar vad ca continua si aici nu stiu ce sa cred,asa ca nu e loc sa imi explice de siguranta NICIODATA astfel de om....... 2.fara sa bat nici un apropo doar ma scuz ca sa ma scot,cred ca o greseala ca a colegului nostru coborand o panta 15 secunde pe frana la voia intamplarii e destul de grava,asta nu inseamna ca nu mi se poate intampla si mie,incaodata vreau sa i multumesc ca a fost primul care mi a sarit in ajutor 3.cand iesim in grup formam un grup nu grupulete iar dani terano se retrase singurel iar atitudinea liderului berii nu a fost tocmai ok 4.frana de mana adica frana de stationare la al meu nissan nu tine sa intepeneasca decat la ultimii 2 dinti,asa ca eu imi cer scuze ca nu am tras de ea pana sus,recunosc greseala MEA 5.cand am zis ca nu am nevoie de troliu am zis in ideea in care e mai important un blocant o roata un sfat un sofer(sper sa poti sa lasi mandria sa intelegi ce spun)inainte de troliu ca si cu troliu si frecasi la mitsu de toti pomii asta fiind diferenta intre teren si joculetele pe calculator 6.iar despre sfaturi nu se puse problem ca nu vreau,se puse problem daca am mai condus in conditii ca astea si atunci am raspuns nu ca altii care ii intrebai de ce au troliu in interior si imi raspunsera fara sa ma cunoasca ca imi arata el in teren ce face si asta cand ne cunoscuram nu dupa ce il suparai 7.eu prin off road inteleg indemanarea soferului cu care scoate masina din situatii limita nu plimbari cu liftu,liftu in ultima faza il folosim 8.nu vreau sa ma gandesc daca era sa ma nevoie de troliere ce dragut erai cu mine noroc ca nu prea am avut nevoie cum spuneai masina ma ajuta ca eu is varza dar ce faci cand masina te ajuta,tu.........bei bere sper ca nu am suparat prea tare imi cer scuze publice la cei care citesc si cred ca gresesc P.S. masa de sfarsit la botu masinii a fost o reusita,pt asta multumesc 4 masini si echipajelor lor care au contribuit eu venind doar la masa(de data asta si lui razvanutz deoarece aici nu mai era rivalitate) comandat cardane fata spate cu 2 cruci ca sa flexeze mai bine data viitoare :tk:cl:2dracum ca terminaram bem si o bere sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Campina de duminica @Babone Cand esti un tip cu coloana "vertebrata" nu mananci ce nu trebuie pe la colturi (aici vis-a-vis de afirmatia cu fabulatu) ! Punct! Cum spuneam fairplay e intotdeauna fairplay nu doar cand ne convine! Partea aia cu "Dumnezeu ne-a ajutat" e relativa ... Ca sa intelegi, nu m-am luat de tine ...spun doar ca asa as fi vazut eu o iesire ORGANIZATA! E doar o opinie, atata tot ...ia ce iti convine Cu siguranta pana si tu poti invata ceva din asta ... :grin: @gury Din filmulet se vede clar ...singurul vinovat ptr damage esti tu sau soferul care a incercat sa-ti piloteze masina! :grin: Scopul acestui topic in nici un caz nu este sa va acuzati unii pe altii! Nu-i nimic, vor fi si alte iesiri. Usor, usor o sa inveti pe propria piele si/sau propriul buzunar cum stau lucrurile. Timpul le va rezolva pe toate, sa fi sigur de asta! Offroadul in grup sau echipa ... e cu totul altceva! Pe de alta parte ...suntem 8000 de profesionisti aici si logic 8001 pareri ... Postul meu la adresa ta a avut un singur scop: sa te responsabilizez pentru data viitoare! :h5 Si da, bautura nu e buna in teren atata timp cat se leaga de volan, pedale, sofer, masina! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Campina de duminica acolo in filmulet era totul terminat eram jos se punea masa si am vrut sa urc bucata aia de teren e asa grav?cum sa ii fac la patrolic poza sa stea ca al tau la avatar,pe magheru,o sa incerc il leg de stilpul de la lumina,asta am vrut masina asta pentru asta e daca ma gandeam la costuri mergeam cu ea la spalatorie o gresam si cumparam servetele umede sa sterg prafu de pe ea dar este un patrol in care au intrat bani ca sa faca asta si atunci????????? daca se rupe sus intre pomi ce fac cu ea?asa la drum o iau eu acasa o sterg o iubesc si se face mare ca doar de aia e patrolic sa il iubesc cand e de iubit si sa ma asculte cand e de mers:ha: sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristi 1 Postat Octombrie 18, 2010 Partajează Postat Octombrie 18, 2010 Re: Campina de duminica Iar cearta , iar cearta...:grin: Eu cred ca a fost o chestiune de lipsa de comunicare…. Unii au plecat chititi la treburi mai serioase , altii n-au stiut unde ajung si ce-i asteapta. Eu cand am fost pus in dificultate din anumite cauze (numai tehnice), am renuntat si m-am intors inapoi cu toate insistentele colegilor de a ma ajuta sa termin traseul. In anumite cazuri chiar eram o corvoada. Nu avea nici un rost sa piarda vremea toti pentru mine. In alta ordine de idei , pe fiecare ne mai apuca nebuneala in teren chiar pe stomacul gol dupa o apa minerala, bere sau tuica si facem anumite giumbuslucuri din care ne mai alegem cu un damage sau scapam fara. Probabil de aceea s-au facut si anumite grupuri si grupulete. Unii sunt mai calmi, altii mai agresivi, unii foarte cerebrali, altii care vor pur si simplu sa iasa la o plimbare in natura, sa-si protejeze masinile. Unii vor sa fie sefi, altii vor si ei, unii doar se baga in seama, altii vor sa faca din batista palton si asa mai departe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Campina de duminica 1. @Babone Cand esti un tip cu coloana "vertebrata" nu mananci ce nu trebuie pe la colturi (aici vis-a-vis de afirmatia cu fabulatu) ! Punct! Cum spuneam fairplay e intotdeauna fairplay nu doar cand ne convine! Partea aia cu "Dumnezeu ne-a ajutat" e relativa ... Ca sa intelegi, nu m-am luat de tine ...spun doar ca asa as fi vazut eu o iesire ORGANIZATA! E doar o opinie, atata tot ...ia ce iti convine Cu siguranta pana si tu poti invata ceva din asta ... :grin: @gury Din filmulet se vede clar ...singurul vinovat ptr damage esti tu sau soferul care a incercat sa-ti piloteze masina! :grin: Scopul acestui topic in nici un caz nu este sa va acuzati unii pe altii! Nu-i nimic, vor fi si alte iesiri. Usor, usor o sa inveti pe propria piele si/sau propriul buzunar cum stau lucrurile. Timpul le va rezolva pe toate, sa fi sigur de asta! Offroadul in grup sau echipa ... e cu totul altceva! Pe de alta parte ...suntem 8000 de profesionisti aici si logic 8001 pareri ... Postul meu la adresa ta a avut un singur scop: sa te responsabilizez pentru data viitoare! :h5 2. Si da, bautura nu e buna in teren atata timp cat se leaga de volan, pedale, sofer, masina! 1.Parerile si sfaturile se dau cel mai bine LIVE. Am urmarit mai multe topicuri si am vazut ca esti abil si in tema,cu alte cuvinte ai experienta. Impartaseste-o cu altii mai nepriceputi,in teren,nu la taste. :h5 2.Cred ca asta ar trebui sa fie a 2-a regula de aur a offroadului. Imediat dupa "nu te duce singur". :g:g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Campina de duminica @Sefulik Din pacate sunt situatii cand nu pot iesi cu baietii ... Desi am fost invitat la aceasta intalnire (multumesc ptr invitatie) nu am putut veni ca am avut o aniversare in familie. Normal ca sfaturile se dau cel mai bine live ... exact pe situatiile in cauza, cel mai usor asa se invata. Am fost putin indignat in cazul de fata ca iesirea se putea termina rau ptr unii dintre participanti. Dupa atata zile de ploaie nu te cateri niciodata pe munte cu masini nepregatite si fara experienta ...Offroadul este un hobby, o distractie si cam asta trebuie sa ramana ...Cine pricepe bine, cine nu ...o face pe pielea lui! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Campina de duminica @YONUTZ in teren........aici m-a ajutat sa nu o indoi.....:2dr....destul de PATINUAR pe jos.......AZUGA....ce vremuri.... http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/IMG_4974.jpg http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/IMG_4943.jpg http://i794.photobucket.com/albums/yy224/GOGANU/IMG_4934.jpg Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Octombrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2010 (editat) Re: Campina de duminica @Babone Cand esti un tip cu coloana "vertebrata" nu mananci ce nu trebuie pe la colturi (aici vis-a-vis de afirmatia cu fabulatu) ! ..... nu comentez. Editat Octombrie 19, 2010 de BABONE In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Campina de duminica Salut baieti! Nu am stiut ca sunt trasee asa de grave pe langa Campina. Poate imi puteti da si mie track-ul gps sau roadbookul de la iesirea asta. Imi trebuie si mie sa testez putin masina dupa ce imi vine raportul pentru puntea spate. Multumesc. Sorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Campina de duminica Salut baieti! Nu am stiut ca sunt trasee asa de grave pe langa Campina. Poate imi puteti da si mie track-ul gps sau roadbookul de la iesirea asta. Imi trebuie si mie sa testez putin masina dupa ce imi vine raportul pentru puntea spate. Multumesc. Sorin Poti va mergi cu noi la urmatoarele iesiri dar sa ai masina cat de cat echipata! :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Octombrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Campina de duminica traseul nu este ingrijorator in conditii normale, adica uscat. insa dupa 36 de ore de ploaie pana si drumul forestier era greu de pacurs. viitoarea iesire va fi peste fix 2 saptamani. am sa deschid topic nou si sa speram ca voi alege alt traseu mai sof...asta in functie de conditiile meteo. pana atunci pregatiti fiarele , utilati masinile....etc In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gury3 Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Campina de duminica viitoarea iesire va fi peste fix 2 saptamani. am sa deschid topic nou si sa speram ca voi alege alt traseu mai sof...asta in functie de conditiile meteo. pana atunci pregatiti fiarele , utilati masinile....etc __________________ atunci o sa vin dar nu am troliu cred ca vor fi blocantele pana atunci pe masina sunt mandru ca sunt patrol Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soso Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Campina de duminica No. pe mine asta asa grav ma interesa, cu trolieri, rasturnari, astea... in conditii, evident de ploaie de (stau la Campina si stiu de cate ore ploua) Nessum, mersi de informatie! Deci raman la rugamintea de a imi trimite si mie track-ul sau roadbook-ul (evident, daca nu sunt secrete). Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Octombrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Campina de duminica No. pe mine asta asa grav ma interesa, cu trolieri, rasturnari, astea... in conditii, evident de ploaie de (stau la Campina si stiu de cate ore ploua) Nessum, mersi de informatie! Deci raman la rugamintea de a imi trimite si mie track-ul sau roadbook-ul (evident, daca nu sunt secrete). Mersi nu am idee cum sa-ti trimit track-ul insa o sa analizez si aceasta propunere si am sa vad cum reusesc sa rezolv solicitarea dvs. In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 19, 2010 Partajează Postat Octombrie 19, 2010 Re: Campina de duminica No. pe mine asta asa grav ma interesa, cu trolieri, rasturnari, astea... in conditii, evident de ploaie de (stau la Campina si stiu de cate ore ploua) Nessum, mersi de informatie! Deci raman la rugamintea de a imi trimite si mie track-ul sau roadbook-ul (evident, daca nu sunt secrete). Mersi soso .la fantana cu cires de jos de la ,,poligonul mi,, peste garla inspre ,,voila,, cam acolo este in mare traseul. respect. Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BABONE Postat Octombrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Campina de duminica soso .la fantana cu cires de jos de la ,,poligonul mi,, peste garla inspre ,,voila,, cam acolo este in mare traseul. respect. apoi urmaresti semnele portocalii, insa la un moment dat traversezi drumul forestier si mai urci vreme de vreo 3-4 km :banana In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu. OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Campina de duminica In campina poti sa te mai joc cu utilajul si pe langa traseul de motocross, eventual treci garla si o iei in sus pe cursul apei, sigur gasesti lucruri interesante. Petraseul de motocros ai grija la "bordurile" de beton care au fost puse cand au facut drumul pana la manastire sau ce pisici e chestia aia, eu era sa pic de pe una deaia cu masina sa o pun pe o parte, in rest numai bine pe acolo de testat acaretul. Ah si vezi sa nu fi singur eu era sa raman in nanol acum 2 saptamani pe acolo, cand nu plouase asa tare... Eventual ne auzim la un telefon cand ajung si eu prin campina si mai dam cate o tura pe ici colo. GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebasd Postat Octombrie 20, 2010 Partajează Postat Octombrie 20, 2010 Re: Campina de duminica Salut Vreau si eu sa viiiin peste 2 saptamani.Asta inseamna pe 29.10.2010?? Ps. Ce inseamna pt. voi masini pregatite? Eu posed urmatoarele: 1 bucata patrol cu suspensie IronMann, bodylift 6 cm, caucioace MT 33/12.5/15 Bridgestone Dueller( cam vechi), ambreiaj heavy duty, troliu 4 tone si un ARB vechi. Ce mai trebuie ca dotari ? Spuneti-mi sa nu vin ca fata virgina la pomul laudat. Dorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate