Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori

dany_let

Postări Recomandate

• Răspunsuri 104
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Re: Duminica - Cheia - 24.10.2010 drum forestier / incepatori

Salutare,

.... daca nu ne rupem in cardane.... cu voia voastra m-as baga si eu.

Si daca nu e prea mult.... o idee de traseu ar putea fi....

Secaria ... Coama Baiului.....Cabana Schiorilor (Azuga).... si intoarcesi si coborare pe la Zamora (Busteni)

ps. .... eu nu am mai facut acest traseu.... si dpdv a dificultatii am inteles ca e usurel.

Daca ma insel imi cer scuze. Sunt novice. Asteptam parere avizate.

Toate cele bune de la Macinicu

:cl

" I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali smile%20%2824%29.gif
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:2drdrumul este unul forestier , cu pietris si cu noroi , exista si portiuni doar de noroi pe care le putem ocoli sau nu ...depinde fiecare cum doreste , acest traseu a fost facut cu Touareg cu roti de asfalt...deci nu se rupe nimic garantat.

traseul e frumos pentru priveliste , exista si zone unde se poate rupe cardanul...pentru doritori....dar cum spuneam acestea se pot ocoli cu foarte mare usurintza. :2dr

Link spre comentariu

Youpiiiiiiiiiii

Ce misto.

Hai.... cine se mai baga..... ala io..... ala io....

Toate cele bune de la Macinicu

" I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali smile%20%2824%29.gif
Link spre comentariu

deci la coborare cred ca este patinoar:ooo.

in astfel de cazuri FOLOSITI frana de motor, nicidata nu blocati roti ;)

In viata este bine sa taci si sa lasi impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

OMUL DE ONOARE DOAR O VORBA ARE.

Link spre comentariu

Ne intalnim DUMINICA la ora 09:00 in parcarea METRO OTOPENI DN1 , ne cunoastem , facem ceva cumparaturi si mergem spre Ploiesti , varianta centrua Buzau , regrupare la OMV Valeni de munte , de acolo plecam spre Drajna (DJ 102 B ) - Slon -stanga si se intra pe drumul forestier spre Tabla Butii spre Monumentul Eroilor - S.A.M.D ne intoarcem cand vrem sau putem sa mergem si sa coboram in Cheia , de la monumentul eroilor putem sa mergem spre Pasul Boncuta. Ne hotaram acolo ....repet - TRASEUL ESTE DE PLIMBARE. :tk

Editat de Astral
Link spre comentariu

mai fratilor iesirea asta se desfasoara in cheia sau in buzau ?:uameni schimbati denumirea titlului ca induceti lume :y.

se poate ajunge pana in Cheia...

"regrupare la OMV Valeni de munte , de acolo plecam spre Drajna (DJ 102 B ) - Slon -stanga si se intra pe drumul forestier spre Tabla Butii spre Monumentul Eroilor - S.A.M.D ne intoarcem cand vrem sau putem sa mergem si sa coboram in Cheia "

Cum spuneam cu ceva post-uri mai sus

Link spre comentariu

Ne intalnim DUMINICA la ora 09:00 in parcarea METRO OTOPENI DN1 , ne cunoastem , facem ceva cumparaturi si mergem spre Ploiesti , varianta centrua Buzau , regrupare la OMV Valeni de munte , de acolo plecam spre Drajna (DJ 102 B ) - Slon -stanga si se intra pe drumul forestier spre Tabla Butii spre Monumentul Eroilor - S.A.M.D ne intoarcem cand vrem sau putem sa mergem si sa coboram in Cheia , de la monumentul eroilor putem sa mergem spre Pasul Boncuta. Ne hotaram acolo ....repet - TRASEUL ESTE DE PLIMBARE. :tk

..........................

Pentru semnarea petitiei, aici: http://www.rosiamontana.net/
Link spre comentariu

Cred ca ma bag si eu duminica. :y

Estimez ca ajungeti in jurul orei 11 la OMV-ul de la Valenii de Munte. :grin:

Este traseul meu preferat! :ha: Prietenii stiu de ce! :banana

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

salut!:cl

@nessum da eu confirm ai facut poteca acolo,

aveti grija unde faceti tzambalul, da cred ca vin si eu:wink::x

Mitzu 2,5 power

teamoffroadprahova

Link spre comentariu

Aaaaaah! Aveti ghidu de "tabla" cu voi!!!

Grija ca s-ar putea sa va prajiti!

http://vremea-online.ro/?location=cheia

PS am auzit ca asfalteaza pana la tabla :ypu

pardon la babele:ha:

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Metro Otopeni e inchis de 6 ani .Puteti sa cumparati din acest ''Metro'' cateva sute de masini buy back.Totusi este spre intrarea in Bucuresti.In Valeni nu exista OMV.Poate Rompetrol,Mol,Petrom.Traseul mai departe este misto.

Vreme buna !

"Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea."
Link spre comentariu

Metro Otopeni e inchis de 6 ani .Puteti sa cumparati din acest ''Metro'' cateva sute de masini buy back.Totusi este spre intrarea in Bucuresti.In Valeni nu exista OMV.Poate Rompetrol,Mol,Petrom.Traseul mai departe este misto.

Vreme buna !

BINE METRO BANEASA !!! LANGA BRICOSTORE :uameni

Link spre comentariu

am impresia ca Vitarele astea 2 se indragesc :))) :g

0722205079

ne auzim la tel

Link spre comentariu

:uamenie loc si de mine ca vaz ca nu prea aveti loc de cardanul meu,sper sa nu mai rup ceva sa ma certe lumea:gr1:gr1

tu stii ca eu te cert :dr3 chiar daca nu rupi nimik !!! deci NORMAL CA E LOC ...GRATARUL E MARE ! :)) :2dr

Link spre comentariu

@ gury3

:uamenie loc si de mine ca vaz ca nu prea aveti loc de cardanul meu,sper sa nu mai rup ceva sa ma certe lumeaimg%20%2814%29.gif

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Ha ha ha ...:ha:. hai mai gury3..... cum sa nu fie loc. Nu te supara.... mai radem si noi.

... si in definitiv..... ai rupt cardanu tau ... nu pa lu altu...... ci cum e vorba aia..... daca vreu, il rup de cate ori vrea muschi mei. :h5... daca are balta peste...

Toate cele bune de la Macinicu,

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare