alex44 Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Habar nu am ca informatiile sunt "top-secret",musai trebuie sa ai un G ca sa participi:ha::ha::ha: nu cred ca tb sa ai neaparat G....doar sa fii inscris in club...mebru activ cum se zice :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Aprilie 2, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Daca tu zici...........nu te pot contrazice!Totusi ma minunez( recunosc ca prostu" de vreo 3 ani)cum poti sa incerci sa te inscrii intr-un club al carui contact de pe site-ul propriu e un simplu e-maill?Cum sa scriu:Vreau si eu..............Contactati-ma daca va place ce am scris.........?Sau mai bine stau prin intersectiile mari din Iasi si cind trece vreo masina cu sigla sar repede si bat in geam?Doar asa sa devin membru activ:ha::ha: PS:cred ca mi-o fur de la moderator cu postul asta,dar merita riscul........:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road intradevar m-am interesat, e numai pt membri, :cr1. Jur ca stiu sa strang si gunoaie si sa pun si copaci, dar deocamdata se pare ca tre sa le fac doar la mine in curte. Sa stii ca nu esti singurul care alearga dupa masini, cu autocolante :cl, prin intersectie:grin:. Referitor la autocolante, ar fi ilegal sa ne punem si noi?:grin: Hai GrandVitara iesim pe undeva? Editat Aprilie 2, 2011 de dan chiperi :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Aprilie 2, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road [quote name= Sa stii ca nu esti singurul care alearga dupa masini, cu autocolante :cl, prin intersectie:grin: Referitor la autocolante, ar fi ilegal sa ne punem si noi?:grin: Hai GrandVitara iesim pe undeva?[/quote] Era o expresie doar, nu am de gind sa fug decit doar dupa juniorul meu! Autocolant poti sa iti pui de ce sa fie ilegal?Vezi ca le gasesti la magazinul clubului adica aici: http://magazin.club4x4.ro/. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Aprilie 2, 2011 Partajează Postat Aprilie 2, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road eu chiar am oprit prin parcari dupa ei:ha: nu mi-ai raspuns, organizam maine ceva? daca nu umblam pe coclauri macar sa facem prezentarile:h5 :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road o iesire scurtuta astazi , stati linistiti nu am dejantat :grin: , prin poze se afla si noua "descoperire" a geologului79 . filmele nu stiu cum sa le postez Editat Aprilie 3, 2011 de Astral :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Care e noua descoperire :al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road o iesire scurtuta astazi , stati linistiti nu am dejantat :grin: , prin poze se afla si noua "descoperire" a geologului79 . filmele nu stiu cum sa le postez Filmele le urci pe YouTube, dupa ce iti faci cont acolo, apoi pui aici link-ul cu al 5-lea buton din randul doi de butoane pe care le ai atunci cand scrii un mesaj : "Insert video". REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Aprilie 3, 2011 Partajează Postat Aprilie 3, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road merci astral descoperirea e un pajero lung:grin: :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Aprilie 4, 2011 Partajează Postat Aprilie 4, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road fratilor, dupa ce am arat padurea in week end la Bacau, iesirea vostra mi se pare prea usoara. Eu zic sa incercati ceva mai hard core sa simta si masinile alea ca sunt folosite la capacitate, adaca tot sunt de off off mai mai Parerea mea.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road fratilor, dupa ce am arat padurea in week end la Bacau, iesirea vostra mi se pare prea usoara. Eu zic sa incercati ceva mai hard core sa simta si masinile alea ca sunt folosite la capacitate, adaca tot sunt de off off mai mai Parerea mea.. Felicitari pentru aratura de primavara.....ce semeni? Nu de alta, dar sa stii ce culegi..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Aprilie 5, 2011 Partajează Postat Aprilie 5, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road fratilor, dupa ce am arat padurea in week end la Bacau, iesirea vostra mi se pare prea usoara. Eu zic sa incercati ceva mai hard core sa simta si masinile alea ca sunt folosite la capacitate, adaca tot sunt de off off mai mai Parerea mea.. mai "e unii" dintre noi, daca citeai atent, care abia si-au luat masina si nu cred ca e normal sa duci un om care trece de la polo ,on-road, la pajero direct pe "aratura". Sa auzim de bine :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Aprilie 5, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2011 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road fratilor, dupa ce am arat padurea in week end la Bacau, iesirea vostra mi se pare prea usoara. Eu zic sa incercati ceva mai hard core sa simta si masinile alea ca sunt folosite la capacitate, adaca tot sunt de off off mai mai Parerea mea.. Total off-topic dar, fratele meu, stii de ce s-a facut impartirea pe regiuni si judete?Ca sa isi vada fiecare de "own business"!Apropo daca postarea ta face parte din ciclul:"am o masina,e vitara sau Grand vitara?" atunci te inteleg pe deplin dar totusi olecuta de respect si pt colegii nostrii care au stabilit deja de mai mult timp cum se numesc masinile lor.:ha::ha: Baietii au vrut sa isi incerce masinile si bravo lor spre rusinea unui lenes ca mine. Editat Aprilie 5, 2011 de grandvitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Aprilie 7, 2011 Partajează Postat Aprilie 7, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Week-endul asta nu iese nimeni? Am cu CE, dar n-am cu CINE! :grin: Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Incerc sa pun 2 filmulete cu Niva lu' Dan Chiperi de la iesirea acestuia cu mine. Sper sa mearga!http://www.youtube.com/watch?v=7H9_jDF15xY Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Acuma nu vreau sa supar pe nimeni dar de zis tot o zic ca poate nu se stie. Urcarile si coborarile pe pante abrupte se face pe cat posibil PERPENDICULAR PE PANTA , pentru ca altfel datorita unei gropi sau unei buturugi risti sa te dai de-a rostogolu pana la baza dealului. Dane cred ca ai avut ceva emotii pe la minutul 3 din filmulet....a fost un pic c-am riscant ce ai facut, parerea mea.....daca diferenta de nivel pe partea dreapta a masinii era un pic mai mare...era de rau. Dar oricum felicitari pentru iesire si pentru "initierea" colegului. Sa auzim de bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Din fericire zona e destul de lejera, si permite greseli de astea :grin: Daca erau niste ravene cu lut zoios, nu mai mergea treba cu frana si coboratul stramb. Oricum, primesc bere de la cine ma vrea copilot, sa ii spun de a gresit dupa ce o comite :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Din fericire zona e destul de lejera, si permite greseli de astea :grin: Daca erau niste ravene cu lut zoios, nu mai mergea treba cu frana si coboratul stramb. Oricum, primesc bere de la cine ma vrea copilot, sa ii spun de a gresit dupa ce o comite :ha: :ha: nu-i rea ideea! M-ar tenta un copilot cu ceva experienta in off-road! Dar ce s-a intamplat cu ARO-ul tau? Nu il mai scoti? Ar fi fain sa vii cu el, nu numai sa fii copilot! Zic eu! Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Aprilie 8, 2011 Partajează Postat Aprilie 8, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Mama, cata suparare la Iasi, ca a indraznit unul sa supere pe profesori. Este un site public, o parere personala, de la unul care nu exceleaza in off-road, o face doar pentru deconectare. Mai e unii dintre noi care n-are numar de bucuresti, ci de bulgaria, asa ca acordul subiectului cu predicatul este in alta regiune. A doua masina venise a treia oara la distractie si nu a fost atat de extrem, zic eu. Oricum partea cea mai interesanta nu a aparut in filmulet, ca s-a terminat bateria - la camera. Referitor la impartirea pe judete, parca era o cupa de off road si la Iasi, cei din Bacau "n-are voie" sa participe? de la o simpla remarca s-a autosesizat toata procuratura. Pentru cine intreaba, masina este Vitara 2.0 Intercooler cutie automata (din anul urmator s-a facut distinctia intre Vitara si Grand Vitara) Distractie mare in continuare si oricand vreti sa veniti la Bacau, avem dealuri si denivelari cat incape. Daca nu, ne intalnim la o cupa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grandvitara Postat Aprilie 8, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2011 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Mama, cata suparare la Iasi, ca a indraznit unul sa supere pe profesori. Este un site public, o parere personala, de la unul care nu exceleaza in off-road, o face doar pentru deconectare. Mai e unii dintre noi care n-are numar de bucuresti, ci de bulgaria, asa ca acordul subiectului cu predicatul este in alta regiune. A doua masina venise a treia oara la distractie si nu a fost atat de extrem, zic eu. Oricum partea cea mai interesanta nu a aparut in filmulet, ca s-a terminat bateria - la camera. Referitor la impartirea pe judete, parca era o cupa de off road si la Iasi, cei din Bacau "n-are voie" sa participe? de la o simpla remarca s-a autosesizat toata procuratura. Pentru cine intreaba, masina este Vitara 2.0 Intercooler cutie automata (din anul urmator s-a facut distinctia intre Vitara si Grand Vitara) Distractie mare in continuare si oricand vreti sa veniti la Bacau, avem dealuri si denivelari cat incape. Daca nu, ne intalnim la o cupa Daca doreai sa iti exprimi o opinie personala pe un site public ca sa te citez nu era nici o problema!Maniera in care ai facut-o a deranjat folosind neaosul stil romanesc de a te da "rotund".In ce priveste postul meu cu privire la originea masinii tale(daca preferi dumneavoastra) a fost ca sa iti aduc aminte ca pe la inceputurile pe aici pe forum nici nu stiai prea bine ce masina conduci! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=585413#post585413 ! Nu ca ar conta prea mult pt cineva,dar ca o sugestie intotdeauna e bine sa iti vezi de batatura ta si in primul rind sa inveti sa respecti ca sa fii respectat! Ps : in postarea de mai sus abordezi acelasi stil, care dupa parerea mea deranjeaza in mod inutil si nu iti aduce decit deservicii. Ps 2:uite asa imi mai adaug un post la tescherea discutind discutii:bi Editat Aprilie 8, 2011 de grandvitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Daca doreai sa iti exprimi o opinie personala pe un site public ca sa te citez nu era nici o problema!Maniera in care ai facut-o a deranjat folosind neaosul stil romanesc de a te da "rotund".In ce priveste postul meu cu privire la originea masinii tale(daca preferi dumneavoastra) a fost ca sa iti aduc aminte ca pe la inceputurile pe aici pe forum nici nu stiai prea bine ce masina conduci! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?41601-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=585413#post585413 ! Nu ca ar conta prea mult pt cineva,dar ca o sugestie intotdeauna e bine sa iti vezi de batatura ta si in primul rind sa inveti sa respecti ca sa fii respectat! Ps : in postarea de mai sus abordezi acelasi stil, care dupa parerea mea deranjeaza in mod inutil si nu iti aduce decit deservicii. Ps 2:uite asa imi mai adaug un post la tescherea discutind discutii:bi M-ai convins, n-ar rost, la mai mare de acasa cu tastatura. Cu stil sau fara, succesuri in continuare,. ., Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road @alex44, am timp sa mai invat de la altii dar din teren ar fi de preferat nu de la calculator. E adevarat ce spui tu, dar era cam aiurea treaba in vagauna aia. pe film nu prea se vede cam cum era in realitate acolo :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Aprilie 11, 2011 Partajează Postat Aprilie 11, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road @alex44, am timp sa mai invat de la altii dar din teren ar fi de preferat nu de la calculator. E adevarat ce spui tu, dar era cam aiurea treaba in vagauna aia. pe film nu prea se vede cam cum era in realitate acolo Ai grija de Niva aia, s-a muncit mult si bine pe ea si ar fi pacat de ea. Desi suporta inclinari laterale generoase, nu abuza de acestea in special cand nu este cazul, sau cel mai bine ar fi ca pana ce o sa simti masina in urma experientei acumulate sa eviti aceste inclinatii, mai ales ca este o masina care se comporta foarte bine la urcarile verticale, fie ele si foarte abrupte. Noroi Bun!:h5 Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danutzf Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road M-ai convins, n-ar rost, la mai mare de acasa cu tastatura. Cu stil sau fara, succesuri in continuare,. ., Domnule moderator, sunteți dragut sa faceți curat stergand aceste postari - total Off topic ? Multumesc. Jeep Liberty, 2,5 diesel :lr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex44 Postat Aprilie 12, 2011 Partajează Postat Aprilie 12, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road @alex44, am timp sa mai invat de la altii dar din teren ar fi de preferat nu de la calculator. E adevarat ce spui tu, dar era cam aiurea treaba in vagauna aia. pe film nu prea se vede cam cum era in realitate acolo Dan, eu am facut remarca pentru ca m-am gandit ca nu ai bagat de seama treaba cu inclinatiile, pentru a preveni eventuale urmari nefaste, atunci cand terenul nu permite franare....nu ca sa ma dau mare. Cu siguranta ne vom vedea si in teren, dar masina mea momentan trece prin perioada de modificari. Acum ii schimb raportul in grupul spate, deci pana la Pasti cand probabil va avea si raportul pe fata schimbat slabe sanse sa ne vedem in teren, doar eventual cum a zis Tudor, ca si copilot, cu berea in mana:grin::banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate