dragosh16z Postat Noiembrie 9, 2011 Partajează Postat Noiembrie 9, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road salut si bine ai revenit ! Eu as propune pentru duminica ora 13 la chimie. pot confirma cel mai sigur vineri. Tinem legatura . Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road De asemenea subscriu si eu la ideea de duminica 13.00 in parcare la Chimie. Sambata mai am unele lucruri de facut pe la masina si sper sa le duc la sfarsit in timp. Imi anunt prezenta sigura sambata seara. Numai bine tuturor! PS: Ne-ai adus si noua ceva "bun" din tarile calde domnule Geolog?:banana Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Subscriu pentru Duminica ora 13. Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road De asemenea subscriu si eu la ideea de duminica 13.00 in parcare la Chimie. Sambata mai am unele lucruri de facut pe la masina si sper sa le duc la sfarsit in timp. Imi anunt prezenta sigura sambata seara. Numai bine tuturor! PS: Ne-ai adus si noua ceva "bun" din tarile calde domnule Geolog?:banana Salut Symy! Baga un ochi la topicul poze! Am postat acolo niste poze din Gabon Haideti baieti! Hotarati-va daca iesim in week-end sau nu. Caci imi este dor de o iesire! Si asa ca Luni plec din nou in tarile calde! :banana Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovidiu.I Postat Noiembrie 11, 2011 Partajează Postat Noiembrie 11, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Cred ca apar si eu. In caz ca nu pot sa vin cu masina, ma ia unul din voi cu el? Promit ca iau aparatul foto si fac poze :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Ce nu facem pentru Geolog .... nu-l lasam sa ne roage .... Eu particip. Poate vorbiti si cu Dan Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Ce nu facem pentru Geolog .... nu-l lasam sa ne roage .... Eu particip. Poate vorbiti si cu Dan :ha: Bun Dragos! Bine ca vii! Si sa vina si Lada Niva!!! Ar fi bine (pt mine :grin:) sa vina si cineva cu troliu! La masina tot cauciucurie de strada le am! Tudop! vino si tu cu ARO-ul tau. Mi-ar placea sa il vad in actiune! Deci intalnirea e pe maine Duminica ora 13:00 la Chimie in parcare (Tudor) Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Sa inteleg ca intalnirea este de fapt punctul de plecare la :dr1"tavaleala"? Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Sa inteleg ca intalnirea este de fapt punctul de plecare la :dr1"tavaleala"? Da asa e. Maine la ora 13.00 ne intalnim in parcarea de la Chimie , mai schimbam o vorba alta, asteptam sfertul academic pe cei mai intarziati si pe urma o luam din loc spre :wr:lr Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road :scr Deja am emotii, prea "intru' in paine"! Recomandari cu ce sa imi iau la "pachet"? Multumesc anticipat! PS: cand spun pachet ma refer la ustensile(gen sufa .......... si altceva nu imi trece prin cap:cn). Editat Noiembrie 12, 2011 de Laurentiu.C Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Mda, esec din nou, maine sunt la Botosani in timpul zilei... deci n-am cum sa ajung nici de data asta, parca ar fi facut :hw Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Ma prezint si eu, am reusit sa termin cu masina! Rezolvat azi unghiul la roti, unghiul de cadere, planetare reconditionate, MRL-uri reconditionate, schimbat placute de frana fata, curatat EGR, aerisit tot sistemul de franare (am frani acum :banana). Acu singurul lucru care ramane e sa reusesc sa schimb maine cauciucurile de noroi. Am muncit azi oleaca deci trebuie sa primesc maine recompensa in teren de la bibita. :2dr @jihad, nu e problema, poti sa lasi masina in parcare si mergi cu unul din noi. @Şăfu': o sufa ar fi suficient, si lichide pentru tine, :grin: si voie buna o sa fie. Astept ziua de maine! Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Noiembrie 12, 2011 Partajează Postat Noiembrie 12, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road LAurentiu , L-ati sunat pe Dan? poate nu a vazut topicul.... eventual poate il sunam maine dimineata poate vine si el.... Ma bucur Adi ca ti-ai rezolvat masina , ne vedem maine :banana Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Vreme frumoasa, zona frumoasa, adunare mare si frumoasa .... si eu :fr2:angam pierdut-o pentru ca am venit cu masina nepregatita din punct de vedere tehnic :cr si am pierdut distractia. De consolare poate puneti fotografiile facute, pe undeva sa ma uit si sa ma oftic :sc:e:ang2 ceva de genul www.wetransfer.com sau www.transfer.com, adresa mea de mail este: laur_nico@yahoo.com Multumesc anticipat! :roll: PS: Scuze ca nu am mai apucat sa va salut, dar cum am gasit un drum am sters-o, ca Bear Grylls cand gaseste un drum spre civilizatie, pentru a nu va tine in loc!!! Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road @ Safu': Pare rau pentru tine ca nu ai putut sa continui traseul. A fost destul de interesant pana la iesirea la drum. Dupa a urmat imbaierea clasica cu noroi, :grin:. Poate tura viitoare o sa reusesti sa iti pui masina la punct, si o sa mergi cu noi pana la capat. Apropo, ce probleme aveai? @Dan, astept sa ma contactezi ca sa putem urca pozele pe http://www.transfer.ro sa se bucure toata lumea de ele. :h5. Ai adresa de mess: symy139@yahoo.com. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Laurentiu.C Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road :off Probleme cu "arderea": delcou, fise, bujii, injectie, ceva de genul!!!:hw am sa caut un "maestru" in tico sau un maestru mecanic la propriu si sa incep sa pun masina la punct, se pare ca voi incepe cu motorul si va urma semeringuri pe puntea spate. :f2 Hyundai Elantra Suzuki Samurai - momentan zis PowerSquirrel Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovidiu.I Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 (editat) Re: ZONA IASI - Iesiri off-road AICI POZELE FACUTE DE MINE A fost foarte fain. Imi pare rau ca nu am venit cu masina, dar poate pana la primavara o sa-mi iau si eu un set de cauciucuri de noroi. Editat Noiembrie 13, 2011 de Ovidiu.I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road :br, in sfarsit o "adunatura" in toata regula...... si faina si iesirea, am bagat pozele, a zis symy ca se ocupa cu it-ul:tk :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tudop Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Aoleu, pare o iesire ca in "vremurile bune" :grin: Stiam eu ca o sa pierd ceva bun, dar n-am avut de ales... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Se pare ca a venit pofta de plimbari , pana si fotograful a ramas "fara film"in momentele mai palpitante . Daca te uiti la poze , zici ca ne-am plimbat prin padure , dar nimeni nu l-a prins pe Geolog cand ii tremura piciorul pe frana in varf de deal si se ruga sa nu scape masina la vale .... Parca apare intr-o poza in care pare relaxat , dar nu prea era asa .... cred ca deja se gandea ca ramane in padure ..... :ha::ha::ha: Il asteptam pe Symy cu restul pozelor.....:tk:old Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geologu79 Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Se pare ca a venit pofta de plimbari , pana si fotograful a ramas "fara film"in momentele mai palpitante . Daca te uiti la poze , zici ca ne-am plimbat prin padure , dar nimeni nu l-a prins pe Geolog cand ii tremura piciorul pe frana in varf de deal si se ruga sa nu scape masina la vale .... Parca apare intr-o poza in care pare relaxat , dar nu prea era asa .... cred ca deja se gandea ca ramane in padure ..... :ha::ha::ha: Il asteptam pe Symy cu restul pozelor.....:tk:old Dragos, n-ai uitat sa ma ''taxezi'' ca de obicei! :ha: Dar de ce nu ai mentiont ca aveam cauciucuri de strada la purtator! Oare daca mai era cineva ''dotat'' asa de slab ca mine la capitolul ''incaltari'' nu ar fi tremurat si el? Dar am terminat , mi se pare traseul pe care l-ati facut si voi cei cu MT-uri. Fara 4x4 acu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragosh16z Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Laurentiu , este de admirat faptul ca ai terminat traseul cu cauciucurile tale . Era cam deranj daca trebuia sa te scoatem de acolo , ca aveai masina cea mai grea. Este clar ca e o masina buna si cu o "talpa"pe masura.:h5 Te asteptam sa ne insotesti in urmatoarele iesiri (cand te intorci). Iar de "taxat"stii bine ca nu te iert :ha:.... dar asta nu inseamna ca nu apeciez. Mai ales ca am iesit cu cauciucurile de strada in noroi si "m-au lasat " in varf de panta si stiu cam ce "deranj"e atunci cand ti-o ia masina la vale pe toate directiile .... nu te supara frate ....:banana Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan chiperi Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road stati aproape, ca e pe vine...... nu a mai fost de mult timp atata popor on line pe aici in acelasi timp:ha: :lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road Pozele mult asteptate....La filmulete inca lucrez...:grin: Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: ZONA IASI - Iesiri off-road In continuare.... [ATTACH=CONFIG]121423[/ATTACH] Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate