Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ZONA IASI - Iesiri off-road

grandvitara

Postări Recomandate

Re: ZONA IASI - Iesiri off-road

Salut,

Ramane sa ne vedem la Dobrovat la trial , dar eu nu reusesc sa ajung la 10 , poate un pic mai tarziu , vb cu SYMY si stati impreuna ca sa ne gasim.

Daca azi aflu ceva , iesiti ? Estimez ca dupa ora 13 ma mai eliberez.

Lasa-mi in PM numarul de telefon sa te anunt daca e valabil sau nu

Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33"
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 333
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dupa mine, ar fi mai bine duminica sa mergem, astazi nu pot. Daca am posibilitatea, vin si de la 10, numai sa am timp. Numerele sunt valabile, in special cosmote-ul.

Ne auzim, spor!

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu

geo, daca vrei maine la 9:30 ne vedem in parcare la chimie, ca sa putem pleca, sa fim pe la 10 acolo. Dragos mai stii ceva, maine mergi si tu maine?

Ne auzim la un telefon chiar si in seara asta daca e, nu deranjati. Ma gasiti pe cosmote.

Eu maine as vrea sa merg, chiar daca nu ma dau cu suzi, da macar sa vad, deci la 9.30 sunt in parcare la chimie.

Cius!

symy139@yahoo.com

Link spre comentariu

O iesire reusita, cum de altfel nici nu se putea. Multumim "animatoarelor" :ha::tk(=colegii de forum+competitorilor de la Iasi Adventure Raid 2011) care ne-au mai revigorat spiritul de off-road. As dori, cel putin din punctul meu de vedere, sa facem cat mai des (saptamanal daca se poate) astfel de intalniri prietenesti. Weekend-ul care o sa urmeze, nu stiu sigur care sapt, asta sau urmatoarea, o sa ma ocup personal sa facem si un gratar , poate ceva mai organizat, mai multa lume, distractie :2dr:top, cine stie, poate si un cort :cort. Ramane sa vedem si doritorii, poate o sa isi manifeste dorinta de a participa :clb. Pana una alta, asteptam de la colegii care au fost astazi, poze, filmulete :ft.

Numai bine, si weekend placut in continuare!

symy139@yahoo.com

Link spre comentariu

Nu stiu pe unde ati umblat ca vad ca nu ne-am intilnit prin paduri desi simbata am stat toata ziua prin padurile buciumului cu gv-ul comportindu-se impecabil chiar pe unele portiuni de extrem(noroc ca nu era ud:ha:).Scuze domnu geologu pt netinerea cuvintului dar te asigur ca,copiloata era mai frumusica decit tine :ha: si nu avea burta :ha:.Daca tot vreti sa iesim in fiecare saptamina ar trebui sa stabilim o zi si o ora pe care sa o respectam.

Asa ca haideti sa facem un vot :

1.simbata ora 13 la chimie(propunerea domnului geolog)

2.duminica ora 11 tot la chimie probabil

Lista e deschisa si pt alte ore........... si zile eventual

Plus ca ar trebui sa facem schimb de nr de tel sa putem comunica mai usor :ha: ca e grele cu netul prin padure.

Deci :1 Lucian-grand vitara ridicata ca sa nu isi ude cardanul si cu at-uri:0756484448

Editat de grandvitara
Link spre comentariu

Mersi baietilor pentru ca m-au luat cu ei :2dr si pentru ponturi :care:dr1

Cei care au facut poze/filmulete trimiteti-le si mie la ovidiu.iftimie@gmail.com

N-am facut prea multe poze. Mai bine va dadeam voua aparatul sa faceti.

[ATTACH=CONFIG]115860[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]115859[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]115858[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]115857[/ATTACH]

Eu cred ca ai fi facut poze daca nu erai preocupat de alte lucruri , din cate vad cand erai la plimbare ai pus mana pe aparat :ha: , mai tarziu cand ai trecut la treaba .... ai uitat de poze si de toate ..... :ha::ha::ha:

Important e ca ti-a placut .....

Ne vedem saptamana viitoare

Link spre comentariu

Subscriu la cele spuse de domnu' Lucian (AKA grandvitara), doar ca votez pentru intalnire Duminica, sambata mai are omu treaba, de cules struguri, de facut vin :x, ca sa nu se plictiseasca la iarna, can o sa fie frig si ger.

Numai bine, pana la urmatoarea intalnire. :be

PS: Uitasem date de contact:

Andrei (AKA Symy) : 0766718187

symy139@yahoo.com

Link spre comentariu

Eu cred ca ai fi facut poze daca nu erai preocupat de alte lucruri , din cate vad cand erai la plimbare ai pus mana pe aparat :ha: , mai tarziu cand ai trecut la treaba .... ai uitat de poze si de toate ..... :ha::ha::ha:

Important e ca ti-a placut .....

Ne vedem saptamana viitoare

Cam asa ceva :ha:

Iar despre iesiri, si eu tot in zilele de duminica as putea, pentru ca doua sambete pe luna le lucrez (una da, una ba).

Da` sa fie trasee ok pentru standard ca masina e stock si nu vreau s-o rup. Si nici experienta nu prea am.:grin:

Ovidiu

Tel - Orange 0747.017.353 sau Vodafone 0754.011.632 (numar portat)

Link spre comentariu

Cam asa ceva :ha:

Iar despre iesiri, si eu tot in zilele de duminica as putea, pentru ca doua sambete pe luna le lucrez (una da, una ba).

Da` sa fie trasee ok pentru standard ca masina e stock si nu vreau s-o rup. Si nici experienta nu prea am.:gri

Stai linistit ca sunt primul care nu vreau sa mi-o rup ca e "scumpe" piesele si e si aproape virgina la zgirieturi:ha:

Ramine pe duminica la 13 in parcare la chimie?

Link spre comentariu

IMG_0803.thumb.jpg.4be8b9f6a464a4ce0dacf94b7e3c9a00.jpgIMG_0804.thumb.jpg.9b1aedbd1983f57a34b58c3d4652c36a.jpgIMG_0809.thumb.jpg.9dc8b4f3d3daf1fef7190cb2669c564c.jpgIMG_0810.thumb.jpg.f6cb0dc60d01f58e1f44b538e1bd5e75.jpgIMG_0807.thumb.jpg.5e480c4e1996a316a48765c5a9238fc5.jpg

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

Salut,

Inca nu am confirmarea pentru duminica dar de principiu as propune ca si ora de intalnie 11 daca ati fi de acord .

Revin cu confirmare vineri-simbata.

@Dan , tu ti-ai rezolvat atelajul?

Link spre comentariu

nu, dar ma bag copilot si cameraman, :wink:

:lr blackhttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?61857-LADA-NIVA-IASI-quot-Natasha-quot/page15&highlight=iesire+iasi :lr whitehttp://forum.club4x4.ro/showthread.php?65728-Lada-Niva-1-7-i-multipunct/page52&highlight=lada+niva
Link spre comentariu

Eu momentan nu ma pronunt, deoarece in weekend am ceva treaba, si poate imi fac timp sa bag si Suzuki la o mica revizie+imbunatatire (schimbat ulei motor, ulei grupuri, ulei cutie, termostat, lichid de racire, suspension lift + MT-urile). Daca reusesc sa o fac saptamana aceasta, poate weekend-ul viitor o facem lata.

Ar mai fi o problema, la care apelez la voi, poate imi gasiti o rezolvare.

Masina o folosesc atat pentru iesirile ocazionale de sfarsit de saptamana, dar o mai folosesc si la munca, cel putin pana in la sfarsitul ui octombrie. Si ma gandeam, poate un forumist mai darnic :h5, care detine un spatiu de depozitare, garaj, orice alt spatiu, sau care locuieste la casa, unde as putea sa mai las si eu din cand in cand cauciucurile de noroi sau AT-urile, ca nu pot sa circul cu ele si in timpul saptamanii la munca. As fi recunoscator :tk, in bani daca e nevoie, sau daca nu in vin, tuica, bere, dupa preferinta :x.

Multumesc anticipat, si distractie placuta in weekend!

Aduceti-mi si mie o bucata de noroi cand va intoarceti :ha:!

symy139@yahoo.com

Link spre comentariu

Eu momentan nu ma pronunt, deoarece in weekend am ceva treaba, si poate imi fac timp sa bag si Suzuki la o mica revizie+imbunatatire (schimbat ulei motor, ulei grupuri, ulei cutie, termostat, lichid de racire, suspension lift + MT-urile). Daca reusesc sa o fac saptamana aceasta, poate weekend-ul viitor o facem lata.

Ar mai fi o problema, la care apelez la voi, poate imi gasiti o rezolvare.

Masina o folosesc atat pentru iesirile ocazionale de sfarsit de saptamana, dar o mai folosesc si la munca, cel putin pana in la sfarsitul ui octombrie. Si ma gandeam, poate un forumist mai darnic :h5, care detine un spatiu de depozitare, garaj, orice alt spatiu, sau care locuieste la casa, unde as putea sa mai las si eu din cand in cand cauciucurile de noroi sau AT-urile, ca nu pot sa circul cu ele si in timpul saptamanii la munca. As fi recunoscator :tk, in bani daca e nevoie, sau daca nu in vin, tuica, bere, dupa preferinta :x.

Multumesc anticipat, si distractie placuta in weekend!

Aduceti-mi si mie o bucata de noroi cand va intoarceti :ha:!

Cind ne intilnim discutam pe tema ,sau da-mi un tel!Din pacate eu la 11 duminica nu cred ca reusesc ,dar imi scot pirleala simbata .

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare