Ignis Postat Decembrie 7, 2012 Partajează Postat Decembrie 7, 2012 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Testul prin zapada care va duce catre achizitionarea altor anvelope de iarna, altele decat cele M/T care pun ceva probleme pe zapada batatorita. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 12, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 12, 2012 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Testul prin zapada care va duce catre achizitionarea altor anvelope de iarna, altele decat cele M/T care pun ceva probleme pe zapada batatorita. [ATTACH=CONFIG]159904[/ATTACH] Pentru iarna recomand oricui anvelope de iarna, nu At-uri si nici Mt-uri. Pentru chestii nasoale se pun lanturi pe ele si nu mai aveti niciun stres. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aurelian Ionut Postat Decembrie 14, 2012 Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Salutare. People meet Daihfy, Daihfy meet people. Pozele sunt de asta vara, iar de atunci a mai suferit modificari. Voi reveni cu mai multe poze si o prezentare. Born to be wild :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 14, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2012 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Salutare. People meet Daihfy, Daihfy meet people. Pozele sunt de asta vara, iar de atunci a mai suferit modificari. Voi reveni cu mai multe poze si o prezentare. [ATTACH=CONFIG]160436[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]160437[/ATTACH] Salut, te asteptam sa-ti faci un topic doar pentru masina ta si sa nu eziti sa ne intrebi orice. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snicusor80 Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Salut,am si ieu catev poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 5, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Salut,am si ieu catev poze Snicusor, fa un topic separat si spune-ne ce ai modificat la ea.:tk Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu @baghy, are topic deschis: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?74217-Preparare-Feroza Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Ianuarie 5, 2013 Partajează Postat Ianuarie 5, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Spre exploatarea forestiera de la Azuga: :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian2012 Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Salutari si La multi ani! Ma numesc Ciprian, sunt din Cluj si de cateva saptamani sunt fericitul posesor al unui Daihatsu Feroza Seamana destul de mult, exceptie culoarea, cu Facocerul prezentat pe larg de unul dintre colegii de pe forum. Nu prea am experienta in offroad...am luat-o mai mult pentru iesiri in natura, pe dealuri... Deocamdata merge bine..sunt multumit de ea...mai ales de culoare Toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Frumoasa masina si cu multe elemente inca la locul lor:antena, stergator luneta foarte frumoasa sa o stapanesti sanatos. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ciprian2012 Postat Ianuarie 9, 2013 Partajează Postat Ianuarie 9, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Multzam tare fain..Doamne ajuta la tata lumea... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
snicusor80 Postat Ianuarie 10, 2013 Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Salut si La multi ani Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 10, 2013 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Sa vin si eu cu ceva de iarna. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert tapuc Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu cateva poze cu masina mea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Frumoasa masinuta. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert tapuc Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu multumesc Caphonne Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Robert am uitat sa te intreb.Ce gume are masina, dimensiuni, marca, eventuale modificari? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
APOSTOL.FLORIN Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Robert, cat te-a costat "jucaria"...? :) Sa o stapanesti sanatos!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert tapuc Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Masina are anvelope Simex(Turbo) 235/80/R15 pe jante originale Daihatsu 4x4 . Ca si modificari ..... pai este inaltata partea din spate sprin spriguirea arcurilor si sudarea unor "urechi"de prindere mai lungi , partea din fata este inaltata din barile de torsiune , masina a fost dezmebrata complet si reasamblata cu schimbarea pieselor necesare si sablarea / tratarea sasiului , volan sport din piele original Daihatsu , telescoape noi pe gaz . Ce sa zic , masina este intr-o stare foarte buna .... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert tapuc Postat Februarie 26, 2013 Partajează Postat Februarie 26, 2013 (editat) Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Multumesc Florin ! "jucaria" o am de (vre-o) vreo doi ani si m-a costat ~ 3.400 Euro inmatriculata .Este din '97 si am cheltuit ceva bani pe ea , daca e sa spun un pret mi-ar fi foarte greu :)) Editat Februarie 26, 2013 de Astral VREUN/VREO ..http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miniger Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Uite si "suricata" mea...tocmai ce i-am decupat aripile (mai bine decit body-lift) si i-am schimbat overfenderele vechi care se sparsesera... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Super tare. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihaii Postat Martie 2, 2013 Partajează Postat Martie 2, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Uite si "suricata" mea...tocmai ce i-am decupat aripile (mai bine decit body-lift) si i-am schimbat overfenderele vechi care se sparsesera... Frumoasa "suricata" ..... sa o stapanesti sanatos! Am si eu una la fel ,dar seamana doar la culoare.....:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criscretzu Postat Martie 3, 2013 Partajează Postat Martie 3, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu Frumoasa "suricata" ..... sa o stapanesti sanatos! Am si eu una la fel ,dar seamana doar la culoare.....:ha: Pentru ca face parte din aceeasi '' specie'' merita si ea o :ft @miniger : frumoasa comparatia! ''suricata'' = ''feroza'' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert tapuc Postat Martie 4, 2013 Partajează Postat Martie 4, 2013 Re: Poze cu masinile noastre Daihatsu foarte faina masina ...cred ca arata cel mai bine din cate am vazut Felicitari "miniger" !Sa o stapanesti sanatos ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate