Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Radio RockFM

fofiu
 Share

Recommended Posts

Re: Radio RockFM

Nu e nici o reclama....am ascultat si eu un pic la Bucuresti intr-o zi....ce sa zic...un vis....Iron Maiden,Alice Cooper,Testament.....:bananaPacat ca la Brasov nu e....:uameni

NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE

SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE

HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS

Nu e nici o reclama....am ascultat si eu un pic la Bucuresti intr-o zi....ce sa zic...un vis....Iron Maiden,Alice Cooper,Testament.....:bananaPacat ca la Brasov nu e....:uameni

Exista o petitie online pt a instala o statie de emisie in Brasov

Suzuki

unde..unde..unde??????:banana:banana:banana

aici http://www.rockfm.ro/stiri/28/Brasovenii-vor-Rock-FM--.html

sau direct aici http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/creare_statie_de_emisie_locala_rock_fm_brasov-p33227045.html

si io am semnat-o nu de alta da' chiar vreau ca acest radio sa se extinda:bannana:bannana

Suzuki

Este fostul radio ONE FM....care difuza numai muzica de club.

In C-ta este pe 103,9...sau macar frecventa este aceeasi.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.

Si la Cluj exact la fel. A intrat peste onefm. Foarte bine a facut:). Numai muzica buna si piese care nu le-am auzit chiar demult. Super.

Am semnat petitia online, pentru ca merita si brasovenii sa asculte acest minunat post de radio.

Pana si fi-miu de 3 luni il asculta cu placere.

4x4

Belea postul! Urla la mine-n masina, dau din cap ca apucatul pe la semafor, imi curg balele si...nu ma mai claxoneaza nimeni!:dr3 Cine se pune cu un roaker in spume?:grin:

Corect, frate bullbar !

4x4

Stire noua ...se mai fac petiti si pt alte orase din tara..Oradea, Targoviste,Iasi si inca cateva nu mai retin.In curand o sa fie national:bannana:bannana:ypu

Petitia pt Oradea http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/rock_fm_si_la_oradea-p41527046.html

Edited by fofiu
Suzuki

he he...89.9 la Sibiu...:banana

O sa semnez si petitiile pentru alte judete...merita ascultat...alaturi de un alt post de rock:-> City FM / desi pe City e cam multa vorba...

:ypu

foarte nasol

din cauza lui umblu acum sa imi fac abonament de internet mobil sa il pun pe carputer, ca in arad nu cred ca vine in graba

vineri l-am vazut si probat prima data, le-am si scris cu rugaminti sa faca un post in arad.... dar nu a raspuns nimeni

sunt inebunit dupa el

acuma ma cert cu nevasta care ar vrea sa vada un film pe plasma si eu sa ascult in aceeasi camera postul ca numai aici am fir de net

:y

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .

:bannana:bannana:bannana Eu nu inteleg cum am putut trai fara postul asta de radio pana acum! Mai cautai pe hard sau pe CD cate o piesa de care ti-era dor...mai ascultai un album...dadeai radio mai tare la cate-o piesa pe vreun post... DAR SA AIBA CINEVA GRIJA DE TINE PERMANENT! Sa-ti puna numai piese beton...alese pe spranceana...ma trezesc ascultand piese pe care nu le-am auzit din studentie... Pai cine ne mai punea noua Malmsteen, Satriani, Steve Vai, Manowar...eheheee

LONG LIVE ROCK! :y

Servus! @Iulianul - Pentru noi cei din Bucuresti a fost vreme lunga- si inca mai e City FM (nu cred ca are acoperire in afara e pe 106.2 fm). Il ascult inca din facultate si nu m-a dezamagit. A reusit sa imbine vechea garda a Rock-ului cu cei mai tineri in domeniu.Si inca le iese. By the way, ei l-au adus pe OZZY la noi. Just, e mai multa vorbarie la ei decat la Rock FM, dar stii cum e, ca intre 2 nu te ploua, asa ca ai de unde alege si pe ce unde zburda.

Iar noaptea pe la City mai prinzi si Jazz :)

Si uite asa , cu 2 posturi numai unul si unul il vom acompania pe domnul Niteanu in datul din cap la semafor.

I was an idea in a long chain of discovery.

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use