fofiu Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Primul post de radio classic rock din Romania http://www.rockfm.ro/ :bannana PS: Sper sa nu fie vreo problema cu topicul nu vreu sa fac reclama ...il pun doar pt ca stiu ca sunt multi rock-eri pe aici care poate nu au auzit de el.Daca e vreo problema imi cer scuze. Numai bine! Suzuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolameister Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Re: Radio RockFM Nu e nici o reclama....am ascultat si eu un pic la Bucuresti intr-o zi....ce sa zic...un vis....Iron Maiden,Alice Cooper,Testament.....:bananaPacat ca la Brasov nu e....:uameni NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link to comment Share on other sites More sharing options...
vstef_is Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Re: Radio RockFM E de departe superb postul de radio, sper sa devina national... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fofiu Posted November 3, 2010 Author Share Posted November 3, 2010 Re: Radio RockFM Nu e nici o reclama....am ascultat si eu un pic la Bucuresti intr-o zi....ce sa zic...un vis....Iron Maiden,Alice Cooper,Testament.....:bananaPacat ca la Brasov nu e....:uameni Exista o petitie online pt a instala o statie de emisie in Brasov Suzuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolameister Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Re: Radio RockFM Exista o petitie online pt a instala o statie de emisie in Brasov unde..unde..unde??????:banana:banana:banana NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link to comment Share on other sites More sharing options...
fofiu Posted November 3, 2010 Author Share Posted November 3, 2010 Re: Radio RockFM unde..unde..unde??????:banana:banana:banana aici http://www.rockfm.ro/stiri/28/Brasovenii-vor-Rock-FM--.html sau direct aici http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/creare_statie_de_emisie_locala_rock_fm_brasov-p33227045.html si io am semnat-o nu de alta da' chiar vreau ca acest radio sa se extinda:bannana:bannana Suzuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolameister Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Re: Radio RockFM Am semnat:tk NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link to comment Share on other sites More sharing options...
u2_2 Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Re: Radio RockFM Am semnat si eu! Sper s-o faca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kermit Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Re: Radio RockFM emit live pe net, eu il ascult de cateva zile la birou. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMC Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Re: Radio RockFM La Constanta deja face furori. Mitshubishi Pajero 3000V6 Canvas Top Off-Road PRO Pack Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalttango Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Re: Radio RockFM Este fostul radio ONE FM....care difuza numai muzica de club. In C-ta este pe 103,9...sau macar frecventa este aceeasi. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plummer Posted November 3, 2010 Share Posted November 3, 2010 Re: Radio RockFM Eu il ascult de la 1 Rocktombrie ... Super :bannana ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mao Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Re: Radio RockFM Si la Cluj exact la fel. A intrat peste onefm. Foarte bine a facut:). Numai muzica buna si piese care nu le-am auzit chiar demult. Super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petre Niteanu aka bullbar Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Re: Radio RockFM Belea postul! Urla la mine-n masina, dau din cap ca apucatul pe la semafor, imi curg balele si...nu ma mai claxoneaza nimeni!:dr3 Cine se pune cu un roaker in spume?:grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgei23 Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Re: Radio RockFM incercati si SmartFM 107.3 in Buc....are multa muzica veche si buna! http://www.georgei23.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
emanuel Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Re: Radio RockFM Am semnat petitia online, pentru ca merita si brasovenii sa asculte acest minunat post de radio. Pana si fi-miu de 3 luni il asculta cu placere. 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
emanuel Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Re: Radio RockFM Belea postul! Urla la mine-n masina, dau din cap ca apucatul pe la semafor, imi curg balele si...nu ma mai claxoneaza nimeni!:dr3 Cine se pune cu un roaker in spume?:grin: Corect, frate bullbar ! 4x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Re: Radio RockFM inca o semnatura .....long live rock .....:grin::grin::grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gotca Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Re: Radio RockFM am semnat si eu. daca se pastreaza asa cum e acum, rockfm trebuie difuzat in toate judetele! copii de azi cresc in cluburi si pe mess! md Link to comment Share on other sites More sharing options...
fofiu Posted November 4, 2010 Author Share Posted November 4, 2010 (edited) Re: Radio RockFM Stire noua ...se mai fac petiti si pt alte orase din tara..Oradea, Targoviste,Iasi si inca cateva nu mai retin.In curand o sa fie national:bannana:bannana:ypu Petitia pt Oradea http://www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/rock_fm_si_la_oradea-p41527046.html Edited November 4, 2010 by fofiu Suzuki Link to comment Share on other sites More sharing options...
gnok Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Re: Radio RockFM he he...89.9 la Sibiu...:banana O sa semnez si petitiile pentru alte judete...merita ascultat...alaturi de un alt post de rock:-> City FM / desi pe City e cam multa vorba... :ypu Link to comment Share on other sites More sharing options...
soimu Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Re: Radio RockFM foarte nasol din cauza lui umblu acum sa imi fac abonament de internet mobil sa il pun pe carputer, ca in arad nu cred ca vine in graba vineri l-am vazut si probat prima data, le-am si scris cu rugaminti sa faca un post in arad.... dar nu a raspuns nimeni sunt inebunit dupa el acuma ma cert cu nevasta care ar vrea sa vada un film pe plasma si eu sa ascult in aceeasi camera postul ca numai aici am fir de net :y forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulianul Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Re: Radio RockFM :bannana:bannana:bannana Eu nu inteleg cum am putut trai fara postul asta de radio pana acum! Mai cautai pe hard sau pe CD cate o piesa de care ti-era dor...mai ascultai un album...dadeai radio mai tare la cate-o piesa pe vreun post... DAR SA AIBA CINEVA GRIJA DE TINE PERMANENT! Sa-ti puna numai piese beton...alese pe spranceana...ma trezesc ascultand piese pe care nu le-am auzit din studentie... Pai cine ne mai punea noua Malmsteen, Satriani, Steve Vai, Manowar...eheheee LONG LIVE ROCK! :y Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bastet Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Re: Radio RockFM Servus! @Iulianul - Pentru noi cei din Bucuresti a fost vreme lunga- si inca mai e City FM (nu cred ca are acoperire in afara e pe 106.2 fm). Il ascult inca din facultate si nu m-a dezamagit. A reusit sa imbine vechea garda a Rock-ului cu cei mai tineri in domeniu.Si inca le iese. By the way, ei l-au adus pe OZZY la noi. Just, e mai multa vorbarie la ei decat la Rock FM, dar stii cum e, ca intre 2 nu te ploua, asa ca ai de unde alege si pe ce unde zburda. Iar noaptea pe la City mai prinzi si Jazz :) Si uite asa , cu 2 posturi numai unul si unul il vom acompania pe domnul Niteanu in datul din cap la semafor. I was an idea in a long chain of discovery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi 1 Posted November 9, 2010 Share Posted November 9, 2010 Re: Radio RockFM Si eu l-am descoperit de vre-o trei saptamani prin Bucuresti , intamplator. Se prinde si in Ploiesti dar mai slab. Oricum, Very very nice ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts