Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Radio RockFM

fofiu
 Share

Recommended Posts

Re: Radio RockFM

Alta viata in masina cu ROCK.FM :bannana Nu mai trebuie sa car dupa mine atatea CD-uri...:grin:. In sfarsit....:br

Never Underestimate the Power of Stupid People in Large Groups

Dap. Totul a inceput cu City FM care se prindea doar in anumite zone din Buc. Prin 2004 cand am aterizat eu la facultate isi lua zborul ca fiind singurul post de radio de rock din tara- exclusiv dedicat acestui gen. Vremuri.

I was an idea in a long chain of discovery.

Ok nimeni nu contesta faptul ca CityFM a difuzat inainte de RockFM ... eu am postat doar pt ca mi-a placut foarte mult postu' si ma gandeam ca poate si altora le-ar placea.:bannana:x

Numai bine!:2dr

Suzuki

Ok nimeni nu contesta faptul ca CityFM a difuzat inainte de RockFM ... eu am postat doar pt ca mi-a placut foarte mult postu' si ma gandeam ca poate si altora le-ar placea.:bannana:x

Numai bine!:2dr

Dragule, postul tau a fost binevenit. Dupa cum vezi, suntem o intreaga echipa care saluta initiativa celor de la Rock FM si care zi de zi rulam pe sosea pe undele lor.

Rock on!

I was an idea in a long chain of discovery.

Salut,

Asteptam demult un astfel de post... Din pacate am cam inceput sa invat play-list-ul pe de rost. Poate ca "classic rock" e putin cam "stramt" pentru a putea avea suficiente melodii sa nu le repeti la o luna de zile.

Dar astept, poate or sa faca si emisiuni de genul "ghotic sunday" sau "trash monday" sau ceva de genul.

Pana una-alta,

Keep rocking (on 4x4)!:fr2

Sorin

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

• 5 months later...
 Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use