Ignis Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Re: Inaltare Feroza Nu cumva iti lipsesc niste tampoane de cauciuc dintre foaia de arc scurta si restul pachetului? La mine asa sunt: :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Re: Inaltare Feroza Eu nu am asa ceva (tampoanele de la foaia scurta), doar niste tampoane rotunde, mici si foarte putin profilate - ca un fel de pastile. Si arcurile au doar 2 foi lungi si cea scurta si groasa deci, in total 3 foi nu 4. Ignis, la tine asa sunt din fabrica (cu acele tampoane mari) sau sunt modificate. Mi-am aruncat o privire si pe milneroffroad si nu am vazut acele tampoane, dar arcurile au tot 4 foi... Sau sunt mai multe variante? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Re: Inaltare Feroza La mine asa sunt de cand am masina. Si eu am crezut la un moment dat ca ar fi o "inventie" facuta ulterior insa am vazut pe net niste arcuri noi cu sistemul asta. O sa ma uit cum sunt figurate in manualul de reparatii ca nu mai tin minte, insa par sa fie acolo dintotdeauna. :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 (editat) Re: Inaltare Feroza Rochy are 4 foi iar Feroza 3 din fabrica iar cele de Rochy merg si la Feroza.Si-a luat Baghy de la millner.Maine iti fac si eu o poza sa compari.Nici eu nu am tampoanele alea dar se pare ca isi fac treaba bine. Editat Octombrie 29, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Octombrie 29, 2013 Partajează Postat Octombrie 29, 2013 Re: Inaltare Feroza Ma bate tot mai mult gandul la unele noi de pe milneroffroad (sunt cam la 1/3 din pretul pe care l-am gasit in Ro). Dar, mai intai, o sa incerc si o springuire in Brasov, daca pretul merita (am citit pe forum ca ar fi 100 lei/arc + transport si se zice ca le face ok) ... Oricum ar fi, trebuie sa le fac ceva pentru ca nu este normal ca puntea sa fie aproape lipita de tampon. Cel putin asa cred ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 30, 2013 Partajează Postat Octombrie 30, 2013 Re: Inaltare Feroza si pozele promise, se pare ca am un cauciuc acolo.In poza se vede si foaia rupta. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Octombrie 30, 2013 Partajează Postat Octombrie 30, 2013 (editat) Re: Inaltare Feroza Caphonne, multam' pentu poze. Si eu am tot un cauciuc ca al tau, rotund si subtire. Probabil Ignis le are adaptate sau ceva de genul... La masina ta, cam care este distanta intre punte si tamponul prins pe sasiu? Cam ce cursa are suspensia la comprimare pana sa loveasca tamponul? Oricum, la tine se vede clar curbura arcului. La mine sunt drepte, sau poate chear putin curbate invers si la Ignis la fel deci tot trebuie sa le fac ceva ... Editat Octombrie 30, 2013 de bogdan.sb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Octombrie 30, 2013 Partajează Postat Octombrie 30, 2013 (editat) Re: Inaltare Feroza Bogdan o sa incerc sa masor, singurul lucru masurat a fost dinstanta dintre sol si partea de jos a diferentialului care era undeva la 30 cm parca asa tin minte, asta cu gume 195/80/15. De fleaxat cam asa....:( deci nu cine stie ce. Editat Octombrie 30, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FRN Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Re: Inaltare Feroza dupa body lift am mai pus o foaie de arc si urmeaza sa atac un pic barile de torsiune :-) http://i1198.photobucket.com/albums/aa460/frnv40/image5_zpsf220350f.jpeg http://i1198.photobucket.com/albums/aa460/frnv40/securedownload_zps0fca4073.jpg http://i1198.photobucket.com/albums/aa460/frnv40/securedownload1_zpsff18280f.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Re: Inaltare Feroza Saptamana viitoare am un drum prin Bucuresti, asa ca m-am hotarat sa incerc la Arcsteelserv (cei de pe Grivitei si Bucurestii Noi). Astazi am demontat arcurile de pe masina. Dupa ce le-am dat jos, arcurile au revenit la forma curba, destul de accentuata. La o privire mai atenta, bridele care tin arcurile apropiate (cele din platbans, situate spre capete), mai au loc de o foaie. Deci, dupa ce am vazut si pozele lui Ignis si Caphonne, cred ca arcurile nu trebuie springuite, ci le lipseste o foaie si din acest motiv stau lasate... O sa vad ce zic si cei de la Arcsteelserv ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FRN Postat Noiembrie 2, 2013 Partajează Postat Noiembrie 2, 2013 Re: Inaltare Feroza sunt multi in bucuresti care fac, ideal e sa gasesti pe cineva care le forjeaza, eu m-am grabit si acum topaie rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: Inaltare Feroza Nu cunosc prea bine nici Bucurestiul, cu atat mai putin firme care sa reconditioneza arcuri ... Cei pe care i-am pomenit eu sunt ok? Ar trebui sa ma orientaez spre altcineva? Spre cine? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: Inaltare Feroza Mai frate se forjeaza doar foaia noua, restul se desfac si se ciocane pentru a deveni iar tzepene.La mine asa a procedat nea Nelu :? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FRN Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: Inaltare Feroza se forjeaza si cele vechi in forma mai arcuita-exista un astfel de atelier pe trafic greu si unul pe langa parcul bazilescu din bucurestii noi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: Inaltare Feroza exista un astfel de atelier pe trafic greu si unul pe langa parcul bazilescu din bucurestii noi unde este atelierul de pe trafic greu? thx. 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FRN Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: Inaltare Feroza nu stiu exact ca nu am ajuns acolo din pacate... stiu ca este o fosta inteprindere unde se forjau diverse ''fiare'' lasa-mi un mesaj si ma interesez si iti dau adresa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 3, 2013 Partajează Postat Noiembrie 3, 2013 Re: Inaltare Feroza Mai este si pe Fizicienilor un meserias. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 4, 2013 Partajează Postat Noiembrie 4, 2013 (editat) Re: Inaltare Feroza Am vorbit cu cei de pe Grivitei... Sper sa iasa bina. Cum rezolv o sa vin cu detalii si impresii... Acum am ceva chef sa scriu (stau singur intr-o camera de hotel si beau o bere:wink:) asa ca o sa va povestesc patania cu arcurile: am venit la Buc. cu autocar (ca sa nu mai am grija auto) asa ca ce mi-am zis: am demontat arcurile sa le iau cu mine, asta pentru ca m-am zgarcit la curier. Dupa ce le-am dat jos, le-am testat greutatea facand cativa pasi cu ele prin curte si am ajuns la concluzia ca sunt cam grele, mai ales ca mai aveam si bagaje. Asa ca, am atentat la caruciorul de piata al bunicii, i-am dat jos sacosa si am legat de el arcurile cu chingi. Nu pot sa descriu cum arata. Daca nu uit, maine o sa-i fac poze. Si asa am pecat cu taxi la autocar. Problema a venit in Buc, cand am constatat ca nu sunt in toate statiile de metrou scari rulante la coborare ... Asa ca, cu rucsac in spate, cu un geamantan in dreapta si cu carutu' cu arcurile legate de el in stanga am coborat scari, m-am chinuit, an transpirat, am injurat, etc. Cand am ajuns in preajma hotelului, dar inca nu il vedeam, niste "binevoitori" m-au indrumat in alta directie. Nici nu stiu daca au facut misto sau nu stiau nici ei... Dar pana la urma am ajuns tot transpirat si am cazat carutu' la receptie. Maine reincepe circul: sa duc arcurile la reparat. Dar macar nu mai am de carat si geamantanul. Si sa vedeti ce scartaie rotile carutului (are zeci de ani vechime) :grin: M-am gandit ca, daca o sa faca "pana" adica daca-i zboara vreo roate sunt terminat. Las arcurile unde se strica, cu carut cu tot si cumpar altele noi si un carut pentru bunica :grin: Deci, pentru cei din Buc, daca vedeti pe unul cu un utilaj ciudat si care scartaie, pe la metrou sau pe strada, eu sunt ha, ha, ha Editat Noiembrie 4, 2013 de Astral VREUN/VREO ... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FRN Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Re: Inaltare Feroza supertare postul :-)) zileleastea ajung si eu pe grivita sau in bucurestii noi , cei de pe trafic greu nu srevesc decat prin' pile....' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 5, 2013 Partajează Postat Noiembrie 5, 2013 Re: Inaltare Feroza Am discuta telefonic si mi-au luat arcurile dintr-o locatie stabilita fara sa mai merg eu pana la sediul firmei. Asa ca m-au scutit de ceva trancaneala prin Buc. Sper sa le si faca bine... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FRN Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Re: Inaltare Feroza am ajuns si eu tot la ei dar in bucurestii noi, am ales roluitul la rece fiind solutia cea mai apropiata de duritatea originala. eu am cate o foaie stanga , o foaie dreapta -cost 200 ron . le-am montat si surpriza inaltimea spate pana la aripa este de 87 cm , nu ma asteptam . sunt ff multumit .mi-azis ca ai ajuns si tu dar nu stiu ce tratament ai ales , mi-azis doar ca ai cate 2 foi pe o parte,... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 6, 2013 Partajează Postat Noiembrie 6, 2013 Re: Inaltare Feroza Din ce am discutat cu ei, nu ar trebui decat sa mai adauge o foaie, care, cel mai probabil, lipseste... Deci nu roluire, nu springuire. Dupa ce am demontat arcurile de pe masina, au revenit la forma curba, dar sunt cam moi. Nu stiu daca este cea mai buna decizie, dar o sa vad cand le montez si sincer, abia astept. Dar mai trebuie sa astepte pana in weekend ... :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Re: Inaltare Feroza GATA, le-am montat !!! Masina s-a inaltat ~~ cu 10 cm fata de cum era. Asta inseamna cam 4-5 cm peste cota nominala. Nu pot sa ma plang pentru ca apata bine pe stape. Am mers cu ea putin prin oras (strada unde locuiesc poate fi considerata off...) si deocamdata, se comporta bine. Arcurile au fost springuite si adaugata o foaie (aveam doar 2 foi mobile). Acum stau curbate frumos. DAR, masina a luat putin pozitia caprei, adica sta cu fundul in sus, parca asteapte ceva :ha: Deci, acum trebuie sa o ridic si din fata. Am citit pe forum, dar nu reusesc sa imi dau seama cum se face. Va rog mult, daca se poate, o schita sau chear foto, la piesele care trebuie reglate si ceva explicatii suplimentare. In plus, ce fac cu amortizoarele? Find mai inalta ma gandesc (si am si citit) ca trebuie schimbate. Logic, de fapt. Dar cu ce model? De la ce masina/model/tip/etc? NU ma gandesc la unele prea scumpe, pentru ca .... aste, e .... Daca nu le schimb, risc sa se rupa ceva la ele? Aarcurile le forteaza pe "intins"? Mai am o intrebare: in trecut am avut un Aro (si-a dat obstescul sfarsit prin Rabla, din pacate) care, pe spate avea 2 chingi groare care tineau puntea sa nu coboare sub un anumit nivel (una in st. alta in dr. prinse in "ochi", cu ambe capete de caroserie si prin ochi trece puntea). Masinile straineze nu mai au asa ceva? Si inca ceva, cam cat ar trebui sa socotesc grosimea flanselor distantiere pentru roti, in asa fel incat centrul de greutate sa ramana aprox. ca inainte de inaltare (am cauciucurile de 195 si jante normale, adica neintoarse)? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Re: Inaltare Feroza Fata se ridica din barile de torsiune, au niste suruburi cu doua piulite, strangi si masori distanta de la sol la aripa pe stanga si pe dreapta ca sa fie la fel. Poti sa incerci niste jante intoarse mai degraba decat flansele si daca tot vrei flanse 3 centimetri sunt de ajuns desi eu cred ca nu ai nevoie de flanse. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Re: Inaltare Feroza Scuza-mi nepriceperea, nu stiu exact care sunt barile de torsiune..... Dar invat "din mers" :grin: De-asta as avea nevoie de schita, poze, sau ceva de genul si niste explicatii mai amanuntite... Cat despre jante, m-am gandit si eu. Dar, la fel, habar nu am cum se face, cum si de unde se taie, cum se sudeaza, etc.... Si nici nu stiu daca o sa gasesc pe cineva prin Sb. De amortizoare/chingi ce parere ai? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate