bogdan.sb Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Re: Inaltare Feroza Baghy, tu ai inaltat din bari (nu mai stiu exact ce ai scris...). Daca da, cu cat si cum se comporta masina? Am citit pe alte forumuri ca se "destabilizeaza", se pot rupe barile, etc..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 (editat) Re: Inaltare Feroza Nu exista vreun fel de flanse care sa se monteze sub / deasupra arcurilor pentru a inalta? Editat Noiembrie 10, 2013 de Astral VREUN/VREO ... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Re: Inaltare Feroza Nu exista vreun fel de flanse care sa se monteze sub / deasupra arcurilor pentru a inalta? Feroza nu are arcuri ci doar bare de torsiune si daca te bagi sub masina asa pe la mijlocul ei o sa iti dai seama cum functioneaza sistemul. Cu cat le strangi mai tare cu atat se va ridica masina si va fi mai rigida suspensia, evident ca e o limita fizica si mai mult de cativa centimetri nu se va inalta. Eu dupa ce am schimbat arcurile am strans barile de torsiune si daca nu ma insel e putin mai lasata pe fata decat pe spate. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 10, 2013 Partajează Postat Noiembrie 10, 2013 Re: Inaltare Feroza Baghy, tu ai inaltat din bari (nu mai stiu exact ce ai scris...). Daca da, cu cat si cum se comporta masina? Am citit pe alte forumuri ca se "destabilizeaza", se pot rupe barile, etc..... Prea stabila nu a fost oricum. Cativa centimetri am inaltat fata. Iti dai seama cat e ridicata masina ta in functie de cat filet mai ai pe surubul care le regleaza. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 11, 2013 Partajează Postat Noiembrie 11, 2013 Re: Inaltare Feroza Am gasit in manual pdf si partea de suspensie, am "buchisit-o" putin si am inceput sa pricep ce si cum. Abia acum imi dau seama ca nu am vazut arcuri pe fata :) Am gasit inclusiv cotel de reglaj. Nu stiu daca inaltarea de care vorbim noi se incadreaza in cotele date dar, cand o sa am putin timp, o sa ma apuc de ea si revin cu detalii / impresii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aditza08 Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Re: Inaltare Feroza Baghy, te rog sa imi spui ce amortizoare ai folosit dupa montarea arcurilor 4+1 de la Millner. Ieri mi-au sosit arcurile de la ei, tot 4+1. Zdruncina tare cu noile arcuri? Costul a fost asemanator cu cel platit de tine, aprox 215£. Eu am cumparat si alte maruntisuri, de aceea nu pot da un pret corect pt cei interesati. Sunt marinar, abia astept sa ajung acasa ca sa schimb arcurile/amortizoarele si sa ies pe coclauri..... Multam pt raspuns in avans! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Re: Inaltare Feroza Baghy, te rog sa imi spui ce amortizoare ai folosit dupa montarea arcurilor 4+1 de la Millner. Ieri mi-au sosit arcurile de la ei, tot 4+1. Zdruncina tare cu noile arcuri? Costul a fost asemanator cu cel platit de tine, aprox 215£. Eu am cumparat si alte maruntisuri, de aceea nu pot da un pret corect pt cei interesati. Sunt marinar, abia astept sa ajung acasa ca sa schimb arcurile/amortizoarele si sa ies pe coclauri..... Multam pt raspuns in avans! Salut. Am montat amortizoare monroe 4*4 adventure pentru Feroza si pana acum nu am avut probleme dar am vorbit cu un alt coleg care si-a pus amortizoare kayaba parca sau ceva marca care se gaseste pe la magazinele de piese si i s-au rupt la prima iesire. As pune niste amortizoare putin mai lungi dar nu stiu de la ce masina. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aditza08 Postat Noiembrie 12, 2013 Partajează Postat Noiembrie 12, 2013 Re: Inaltare Feroza Multam Bachy! Kayaba/KYB ma batea gandul sa-i pun. Parca am citit de un coleg care a avut probleme cu ele. O sa caut Monroe sau Rancho. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Inaltare Feroza Monroe am si eu, masina este destul de stabila.Nu mai stiu pretul dar parca pe pagina mea Feroza Facocerul am pus codurile. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aditza08 Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Inaltare Feroza Am comandat aseara amortizoare Monroe Adventure din UK. Ajung saptamana viitoare. Sper sa se potriveasca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Inaltare Feroza Aditza, te rog sa scri concluziile dupa ce le montezi. Abia astept ... Cat costa si de pe ce site? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aditza08 Postat Noiembrie 13, 2013 Partajează Postat Noiembrie 13, 2013 Re: Inaltare Feroza Au costat 229£, le-am luat dupa ebay.uk - philb4x4. Au ff multe piese pt japoneze. Cred k vor fi montate saptamana viitoare, dar cu impresii revin cand ajung acasa undeva la inceput de Dec. Sunt marinar, acum sunt in M Nordului. Sotia o sa duca masina la mecanic. Ea o conduce doar daca e absolut necesar si in nici un caz pe coclauri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vatafu Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Re: Inaltare Feroza eu am comandat PROCOMP de aici de pe forum(nu dau nume sa nu se creada ca fac reclama), m-au ajuns putin peste 1200 ron toate 4,(le-am vazut si in uk, cu tot cu transport ajungeau aprox la acelasi pret) permit o liftare de 50mm,maine ajung si va pot da si alte detalii.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Re: Inaltare Feroza Asteptam detalii !!!!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 15, 2013 Partajează Postat Noiembrie 15, 2013 Re: Inaltare Feroza eu am comandat PROCOMP de aici de pe forum(nu dau nume sa nu se creada ca fac reclama), m-au ajuns putin peste 1200 ron toate 4,(le-am vazut si in uk, cu tot cu transport ajungeau aprox la acelasi pret) permit o liftare de 50mm,maine ajung si va pot da si alte detalii.... Ba chiar te rog sa spui de unde le-ai luat pentru ca e normal si corect fata de acel vanzator !!! PS - Nu sunt permise link-uri catre magazine care nu apar pe forum..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vatafu Postat Noiembrie 16, 2013 Partajează Postat Noiembrie 16, 2013 Re: Inaltare Feroza ok, au venit...:banana sunt luate de la userul macfero, de la 4x4store.ro ce am observat: nu au venit cu acele camasi de cauciuc, chiar daca in prezentare apar....(posibil sa fie optionale,am sa vorbesc cu macfero) nu vad bucsa aia din capatul superior... chiar daca apar in pozele de pe cutia de transport...nu stiu daca trebuia sa fie sau nu(sunt total atehnic) poate imi puteti spune voi.... doua ambalaje sunt cu rosu, doua cu albastru(unde au si ceva piese in plus) probabil unele fata si altele spate, da' eu nu stiu care cum sunt :grin: cele cu albastru au si doua bucsi mici in plus si o cheita parca...nu stiu ce sunt... toate au venit comprimate,sunt pe ulei se pare....eu am crezut ca sunt pe gas...iar daca si cum se potrivesc, va spun cand le monteaza mecanicul pun si niste poze care va pot lamuri mai mult decat pot povesti eu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 17, 2013 Partajează Postat Noiembrie 17, 2013 (editat) Re: Inaltare Feroza Par ok, cele scoase din cutie sunt si din fata si din spate?Cel din cutia rosie ar trebui sa fie din fata iar cel din cutia albastra din spate. Cele de pe fata monroe arata ca in poza deci au ceva in plus (camasa), grosimea pare la fel. Editat Noiembrie 17, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vatafu Postat Noiembrie 19, 2013 Partajează Postat Noiembrie 19, 2013 (editat) Re: Inaltare Feroza da, am vorbit cu macferro si sunt pe gas...da' sunt eu noob....era si in poza...:mrgreen: Editat Noiembrie 19, 2013 de vatafu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Re: Inaltare Feroza Am reusit sa inalt si pe fata :banana Am depistat ce si cum cu barele de torsiune. Acum am aproximativ 81 cm pe spate si 79 cm pe fata, inaltimea de jos pana la marginea aripii, cu 195x80x15 si 1,8 atm. in pneuri. Ma gandesc ca este cam suficient... Care sunt avantajele / dezavantajele barii de torsiune fata de arc elicoidal? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FRN Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Re: Inaltare Feroza la mine e un pic mai sus cu bodylift de 3 si 235/75/15, parca ar merge si cercei si un pic din barile de torsiune http://i1198.photobucket.com/albums/aa460/frnv40/securedownload_zps54f43af9.jpg http://i1198.photobucket.com/albums/aa460/frnv40/securedownload1_zpsc019f5ed.jpg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Re: Inaltare Feroza La un bodylift "micut" ma gandesc si eu, dar nu neaparat pentru inaltare ci, as incerca, daca se gaseste asa ceva, sa schimb tampoanele originale (cele dintre sasiu si caroserie) care oricum sunt rascoapte, cu unele putin mai groase, tot din cauciuc sau alt material flexibil, care sa atenueze mai bine trepidatiile. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 24, 2013 Partajează Postat Noiembrie 24, 2013 Re: Inaltare Feroza La un bodylift "micut" ma gandesc si eu, dar nu neaparat pentru inaltare ci, as incerca, daca se gaseste asa ceva, sa schimb tampoanele originale (cele dintre sasiu si caroserie) care oricum sunt rascoapte, cu unele putin mai groase, tot din cauciuc sau alt material flexibil, care sa atenueze mai bine trepidatiile. Cele mai bune tot cele originale sunt. Iar daca vrei sa-i faci un body lift, poliamida sau bucata de fier care o pui acolo se pune tot peste tampoanele originale. Ca sa schimbi tampoanele nu cred ca o sa reusesti fara sa tai suruburile care de obicei sunt ruginite. Body lift daca vreti am eu de vanzare la super pret, l-am luat dar nu l-am mai montat pentru ca dupa ce-l montezi trebuie sa aliniezi barile din fata si din spate ca iti ramane spatiu intre bara si masca sau usa de pe spate. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan.sb Postat Noiembrie 25, 2013 Partajează Postat Noiembrie 25, 2013 Re: Inaltare Feroza Nu vreau un bodylift efectiv, ci doar niste tampoane mai moi si poate putin mai groase. Doar pentru confort. In ideea in care gasesc asa ceva. Daca nu, asta e ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Aditza08 Postat Decembrie 13, 2013 Partajează Postat Decembrie 13, 2013 Re: Inaltare Feroza Azi am schimbat arcurile(au fost luate de la Milner) si amortizoarele-Monroe Adventure. Acum am 83cm inaltime de la marginea de plastic a aripilor. Pe fata am strans barile de torsiune. Anvelopele sunt 205/75/15. Voi reveni cu poze maine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 15, 2013 Partajează Postat Decembrie 15, 2013 Re: Inaltare Feroza Nu vreau un bodylift efectiv, ci doar niste tampoane mai moi si poate putin mai groase. Doar pentru confort. In ideea in care gasesc asa ceva. Daca nu, asta e ... Pe original bucsele alea de cauciuc sunt foarte scumpe. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate