LorDeko Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 (editat) Sambata am vrea sa reeditam o mica parte din traseul facut Duminica cu continuare in stanga sa vedem ce ne rezerva neprevazutul apoi sa urcam spre Lacul Vulturilor iar de acolo daca ne permite timpul coboram spre Basca Chiojdului si o luam spre Tabla Butii pe unde au fost baietii cu Nivele mai demult. Aici il rog pe Gabi sa mai vina si el cu detalii si completari. Prima parte a traseului ar fi ceva de genul: http://www.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=1294374 :grin: Editat Noiembrie 10, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nivareloaded Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 (editat) Noi atunci am urcat de la lac de la maneciu catre lacul vulturilor. Dupa tabla butii se face un drum la dreapta care coboara intr-o padure. Drumul in padure nu este bine conturat, sau nu era atunci, dar noi ne-am orientat si pe baza gps-ului si am iesit perpendicular pe o albie de rau, nu stiu cum ii zice, chiar langa o gospodarie. Acolo am facut initial dreapta, dar apoi am corectat cu stanga, si am iesit in drumul ce ducea la lacul vulturilor. Aici gasiti detaliile de atunci plus track-ul real exact pe unde am fost noi inregistrat de gps-ul meu! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=53146&highlight=nivele+lacul+vulturilor Din cate imi aduc aminte drumul prin padure nu a ridicat probleme, in ultima parte a trebuit sa gasim "portita' de iesire printre copaci! Drumul este usor in vale ceea ce cred eu ca ajuta. Dar, repet, noi l-am facut din sensul tabla butii-lacul vulturilor! Editat Noiembrie 10, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Multumesc Gabi. Poti sa mi-l trimiti in KMZ pt g.earth ca nu pot sa-l downloadez. Eu as vrea sa-l facem in sens invers, adica sa-l urcam:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati daca vreti sa fiti ,,temerari,, urcati pe tabla butii si dupa trecerea zidului faceti dreapta urmand marcajul. ca si sfat va trebuie o drujba si cu supliment substantial de benzina.:wink: drumul marcat prin padure este intrerupt de copaci destul de mari cazuti. succes in aventura :h5 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati daca vreti sa fiti ,,temerari,, urcati pe tabla butii si dupa trecerea zidului faceti dreapta urmand marcajul. ca si sfat va trebuie o drujba si cu supliment substantial de benzina.:wink: drumul marcat prin padure este intrerupt de copaci destul de mari cazuti. succes in aventura :h5 Ia da-i click pe linkul ala pus de mine sa vezi ce traseu am desenat. Multumesc! dar pe viitor casca ochii mai bine. Nu mai repeta ce stiam deja. uite si 2poze de cand am fost cu AT-urile pe acolo :ha: http://img507.imageshack.us/img507/5772/20091121traseu0145.jpg http://img607.imageshack.us/img607/497/20091121traseu0144.jpg http://img801.imageshack.us/img801/1411/20091121traseu0147.jpg Chiar si un filmulet:ha: : uWxsLTI2XWo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 (editat) Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati daca ai fost pe traseul propus de tine cu AT foarte bine cu toate ca ...ma mir. dar totusi nu uita drujba :wink: in caz ca nu dai de copaci cazuti poate te ajuta sa mai tai din ironii :tk ps. am crezut sincer ca merita sa vorbim. dar din pacate nu. k sa ai o viata frumoasa si poate iei si tu permisul de conducere.:h5 Editat Noiembrie 10, 2010 de Astral Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Poza si filmarea nu mint . Alea chiar erau At-uri. Si nu am coborat pe unde ati fost voi. Ne-am oprit acolo in "mal". Cu permisu e alta poveste. N-ai tu treaba cu el. Au avut altii ce au avut la vremea respectiva:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yoke Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati domnilor de toate varstele, sa facem o comunitate a pasionatilor de off-road cu minimum de tensiuni, replici taioase, alea...alea. Eu ma bag la traseul de sambata in zona propusa, accept toate variatiunile de traseu. Inclusiv cele pe care le vom decide ad-hoc, la inspiratia de moment. Cred ca ar fi bine sa avem MT si dorinta de a incerca variante necunoscute. In rest, nici o dotare suplimentara nu este obligatorie, desi unele de dorit. ___________ Yoke - SJ 410 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 (editat) Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Ia da-i click pe linkul ala pus de mine sa vezi ce traseu am desenat. Multumesc! dar pe viitor casca ochii mai bine. Nu mai repeta ce stiam deja. uite si 2poze de cand am fost cu AT-urile pe acolo :ha: ... Esti foarte bun...cat despre permis, e treaba tuturor daca tu te urci la volan:dr3 Editat Noiembrie 10, 2010 de AdiOnWeb https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 10, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 (editat) Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati ... Esti foarte bun...cat despre permis, e treaba tuturor daca tu te urci la volan:dr3 OFFTOPIC. :CTe bagi in seama cu japca.:tk1:tk1:tk1 Si ca sa revenim putin ON... Ora de intalnire va fi ora 8.00 la Rompetrol Blejoi. Nu stam sa pierdem timpul cu gratar(parerea mea). Ne luam mancare la noi.Fiecare ce doreste. :c1 Editat Noiembrie 10, 2010 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Prezenti si noi cu Vitara.:cl Ceva racituri la pachet pentru ca de gratar nu mai este timp deoarece s-a scurtat foarte mult ziua 7.10 AM - 4.45 PM deci totusi sa avem timp sa admiram golul alpin in voie.:old Off topic Nu conteaza cine si ce are sau, a avut important este sa ai alaturi camarazi pe care te poti baza,tinand cont ca o sa fim singuri in "creierul" muntilor.Cred ca acesta este spiritul off road-ului. :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Daca vine @nessum m-as baga si eu sa-l vad pe caprior pe stanci! Povesteste @eko un pic de traseu sa stie omu ce-i pe acolo! p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipy0 Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Cred ca o sa fie foarte frumos Jeep Wrangler TJ 4.0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Chiar daca este iesirea lui @Lordeko imi permit sa ne organizam putin. Pasul 1 - lista participantilor: @Lordeko - Jimny @Yoke - Samurai @nessum - Vitara @davema - Feroza Pasul 2 - descrirea traseului este facuta in primul post de catre initiator @lordeko. :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Fra suparare, titlul pompos mi-a atras atentia si nu ma pot abtine..:wink: Hai sa fim corecti si realisti.. *Subcarpații reprezintă o unitate de relief de altitudine mijlocie care se desfășoară atât la exteriorul arcului carpatic, (între văile Moldovei și Motrului) cât și în interiorul său, (în zonele Bistrița - Homoroade, Hârtibaciu - Ocna Mureș și Turda - Beclean). Subcarpații apar ca o treaptă de relief între munți și regiunile jose de la exteriorul acestora, fiind constituiți dintr-o asociere de culmi deluroase separate prin văi sau prin depresiuni.* http://ro.wikipedia.org/wiki/Subcarpa%C8%9Bi Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Fra suparare, titlul pompos mi-a atras atentia si nu ma pot abtine..:wink: Hai sa fim corecti si realisti.. *Subcarpații reprezintă o unitate de relief de altitudine mijlocie care se desfășoară atât la exteriorul arcului carpatic, (între văile Moldovei și Motrului) cât și în interiorul său, (în zonele Bistrița - Homoroade, Hârtibaciu - Ocna Mureș și Turda - Beclean). Subcarpații apar ca o treaptă de relief între munți și regiunile jose de la exteriorul acestora, fiind constituiți dintr-o asociere de culmi deluroase separate prin văi sau prin depresiuni.* http://ro.wikipedia.org/wiki/Subcarpa%C8%9Bi[/quote Asa este! Multumim pentru vigilenta. Trebuia sa specifice initiatorul iesirii ca este vorba despre Subcarpatii Prahovei. E bine asa, acum? Daca citeai primele posturi intelegeai in ce zona este iesirea. E bine ca ne-ai spus. Bun link-ul! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Trebuia sa specifice initiatorul iesirii ca este vorba despre Subcarpatii Prahovei. E bine asa, acum? Daca citeai primele posturi intelegeai in ce zona este iesirea. E bine ca ne-ai spus. Bun link-ul! Eu am inteles, este vorba despre Subcarpatii de Curbura... Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macinici Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Salutare Imi pare rau ca nici la iesirea asta nu pot veni. .... ce mi-ar mai placea. Ma asteapta insa Dunarea la ultima (cred) partida de :fh pe anu asta si am apucat deja sa promit. Cu voia voastra las :dr2 pe alta data, ca muntii sunt aici laga noi. Cu prietenie, Macinicu :cl " I don't always know what I'm talking about, but I know I'm right" -- Muhammad Ali Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 11, 2010 Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Dragi colegi cu parere de rau nu mai pot onora aceasta iesire! Motivul? Program cu familia! Ii inteleg avand in vedere urmatoarele: Saptamana trecuta se stie..... Acum doua saptamani orr-ul.... Acum trei saptamani iesirea in Piatra craiului! Acum patru saptamani buzau ...... si lista poate continua...... Parca merita si o pauza de relax la Azuga! Merg ce turismul ( care acum mi se pare ca merg cu poponetul pe asfalt) sa probez aparatul foto! Asa ca va urez drum bun si sa aveti la voi rezerve de apa si mancare ca nu se stie ce va fi...... p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Iacob Postat Noiembrie 11, 2010 Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Dragi colegi cu parere de rau nu mai pot onora aceasta iesire! Motivul? Program cu familia! Ii inteleg avand in vedere urmatoarele: Saptamana trecuta se stie..... Acum doua saptamani orr-ul.... Acum trei saptamani iesirea in Piatra craiului! Acum patru saptamani buzau ...... si lista poate continua...... Parca merita si o pauza de relax la Azuga! Merg ce turismul ( care acum mi se pare ca merg cu poponetul pe asfalt) sa probez aparatul foto! Asa ca va urez drum bun si sa aveti la voi rezerve de apa si mancare ca nu se stie ce va fi...... HA HA EKO nu te supara pe noi ca poluam topicul tau :2dr Sambata trecuta am montat troliul de ora 9.00 la 16.00....treaba buna nu gluma! Tot Sambata trecuta am facut un an de cand mi-am cerut sotia de nevasta:ha: deci Sambata asta program de familie cu plimbare pe la munte...Davema te sun! On Spor la plimbare baieti! Noroiul fie cu voi!:2dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 11, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Multumim multumim. O sa fim doar veverite.:ypuDistractie placuta si voua cu familiile. @Davema deabia astept sa-ti vad aparatul si sa vad ce poate :h5. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Foarte posibil sa vin si eu cu tancul (Patrol ) asta in cazul in care i-al iau deseara de la upgrade ! Cu ocazia asta testez si eu suspensia poate si troliul de ce nu ! B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 12, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Esti binevenit!:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Cred ca o sa ajung si eu maine prin Ciucas, dar nu stiu exact pe unde. Oricum eu plec mai tarziu, dar poate ne intersectam pe vreun traseu. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tibone Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati baieti distractie placuta @eko,dupa cum spunea si davema mai stam un wek. la 2 luni si cu familiile pe acasa,sau cu biclele si cei mici prin parc la o tura:y oricum va astept cu poze,sau filmulete,dar cred ca ne vedem dimineata la cafea:x:h5 Mitzu 2,5 power teamoffroadprahova Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate