Marse Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Adica asa: ANngWejrUPI Si asa? c07pGgxuQ0c Chestia asta te mai costa o pastrama d-aia naspa :grin: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 (editat) Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Si partea mai serioasa Q_Ze-O9ErwQ Editat Noiembrie 15, 2010 de davema p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Hai ca intra tot in pastrama aia: Q_Ze-O9ErwQ P.S. nene Astral, editeaza-le pe ale lui davema si sterge-le pe ale mele :h5 Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Si ultimul filmulet: Afn2oBiqd40 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Revazand incercarea de troliere cu hi-lift-ul am ras iar cu lacrimi! :tk @razvanuta pt. aia cu "Stan si Bran in off-road" e mortala. Expresia! :ha::ha::ha: Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Si ultimul filmulet: Afn2oBiqd40 superb filmulet. bravo eko pt montaj. cand vad pe lumina ce ,,autostrada,, am facut noi pe acolo ma minunez si cand te gandesti ca un biet galloper a ,,nivelat,, malurile abrubte si fara blocant :wink: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati :oldDaca sunt baiat cuminte si mai las tastatura in pace:ha: si gasesc un ambreiaj+ un carlig pt jimny, DUMINICA ma scoate tati in salbaticie:care:jp1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Hai sa veden ce mai scoti acu? ce traseu ? tine cont ca joi ploua! poate o excursie la vrancea? p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Multumesc.Dar nu sunt reusite. A pus si tata o gramada de bolovani la trecerea aia:h5. Nici noi n-am avut blocanti si am trecut toti fara probleme.i know i know!Una e sa fie ziua sa vezi ce ai in fata, alta e sa fie noapte. Pei ori e autostrada ori a fost un traseu greu si solicitant:ha::ha::ha: pt voi, ca a fost noapte si multe masini. Acuma dupa ce il vezi pe lumina parca nu-i cine stie ce nu??. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Hai sa veden ce mai scoti acu? ce traseu ? tine cont ca joi ploua! poate o excursie la vrancea? Eheee:ha:. Vrei sa ajungi in Vrancea pe unde am fost noi atunci??? OK. Dar trebuie facut dupa niste ploi ca sa-i vezi adevaratele surprize. Fa-ti o echipa cu masini pregatite cu simexuri si trolii si va duc pe acolo. Sa vedem cine trece si mai ales la ce ora ajungem in Nereju. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Multumesc.Dar nu sunt reusite. A pus si tata o gramada de bolovani la trecerea aia:h5. Nici noi n-am avut blocanti si am trecut toti fara probleme.i know i know!Una e sa fie ziua sa vezi ce ai in fata' date=' alta e sa fie noapte. Pei ori e autostrada ori a fost un traseu greu si solicitant:ha::ha::ha: pt voi, ca a fost noapte si multe masini. Acuma dupa ce il vezi pe lumina parca nu-i cine stie ce nu??.[/quote'] eko dupa ce trec cateva masini cam de 2 tone fiecare si ,,niveleaza,, trecerile si mai ales gasesti traseul facut da chiar pare usor... dar daca dadeai la topor si drujba???? si nu era nimic,,nivelat,, se cam schimba datele problemei dar stii si tu asta:tk Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 (editat) Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Masinile participante la aceasta plimbare NU au blocanti, doar MRL-uri dar asta e "vax albina"!:y Lumina naturala, clar iti ofera alta perspectiva (imagine de ansamblu) asupra traseului!:wink: Acesta este si motivul pentru care intr-un post anterior spuneam ca "am facut un exercitiu de imaginatie ce inseamna acest traseu noaptea". Participantii de la "cobrra's trips" erau pentru prima data pe acel traseu ( ca si noi). Nu a fost soft. Asta e clar si am inteles!:banana Noi fiind doar 3 "veverite" am avut avantajul mobilitati! :top @davema accept provocarea de a reface traseul dar nu wk-end-ul asta! Sti bine de ce! Obligatii de familie :k pe care imi doresc sa le onorez! Editat Noiembrie 15, 2010 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Il facem dar invers! Gata VA PROVOC peste 2 saptamani si noaptea! inarmati cu hilifturi!:fk2 Dau avans la pensiune? p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Il facem dar invers! Gata VA PROVOC peste 2 saptamani si noaptea! inarmati cu hilifturi!:fk2 Asa sa fie!!! Manusa a fost ridicata! :ha::banana :2dr Deschide topic. Facem si gratar la finish? Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati E cu tuica si pastrama? Ma bag si ziua si noaptea... dar copilot ca autobuzul are curu' mare...:grin: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Ia de la basescu! a9BP4I3yBOo http://www.kazare.ro/ro/location/3213/pensiunea-tata-lice-chiojdu/ p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Ceva mai vechi... ukjKKS5-tiU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 16, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati si am mai gasit ceva prin arhive:ha: s3flmotj_K0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Undeva gresesti cand pui link-ul de youtube ca nu se vede nimic, doar un patrat alb si gol...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati mai jos aveti traseul baietilor: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=sywwleoiybiarsde Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yoke Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati :oldDaca sunt baiat cuminte si mai las tastatura in pace:ha: si gasesc un ambreiaj+ un carlig pt jimny' date=' DUMINICA ma scoate tati in salbaticie:care:jp1[/quote'] In cazul asta si eu zic sa fii foarte cuminte. Duminica se anunta o zi perfecta pentru trasee secrete. ___________ Yoke - SJ 410 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
davema Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Sa moara mama lu stefan cel mare daca pe aici numai secretosi!!!! Sri-ul e in floare! Las ca fac eu un traseu sa-l stie toata romania! Traseu nesecret! maine va spun:ha::ha::ha: p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 16, 2010 Partajează Postat Noiembrie 16, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Baga mare @davema! :ha::ha::ha::2dr:2dr:2dr Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 17, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati Sa moara mama lu stefan cel mare daca pe aici numai secretosi!!!! Sri-ul e in floare! Las ca fac eu un traseu sa-l stie toata romania! Traseu nesecret! maine va spun:ha::ha::ha: Fratiuc ma lesi:ha:. Vi tu cu trasee d'astea de gol alpin si drum forestier:ha::ha:. Alea's fumate demult:ha::ha:. Eu vreau traseu de campie cu 3 balti si niste musuroaie de cartita.:ha Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate