Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati

LorDeko

Postări Recomandate

• Răspunsuri 97
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: iesire sambata 13.11.2010 in Subcarpati

A fost misto rau :ypu:ypu. Neprevazutul si-a facut aparitia de sub frunzele care-l acopereau. Eu incep sa pun poze. Una peste alta... NU se poate trece pe varianta propusa de mine pt ca drumul e impracticabil de ani buni. au crescut braduti cat piciorul pe el si nu se mai intelege nimic. Noi am incercat sa inaintam cat de cat pana la o mlastina de care nu ne-am dat seama pana a ramas Jimny'ca. Ne-am chinuit o vreme pana am scos veverita ca s-a pus bine de tot pe burta. Dupa asta ne-am hotarat sa coboram pe unde ati fost voi Duminica trecuta pe noapte. Interesant traseul chiar mi-a placut. Chiar am vazut un geam spart si ceva plastice:h5. Coborarea a fost foarte interesanta si tehnica. Cu veveritele mici s-a trecut fara probleme.La prima intersectia am facut Stanga si am dat o fuga la Lacul Vulturilor unde ne-am intalnit cu niste ATV-isti de prin Mizil ziceau ei dar care se pare ca n-au inteles explicatiile noastre despre cum sa ajunga in Chiojd si s-au ratacit pe nu stiu ce culme. Cica sunt pe la o stana si au sunat si la 112:ha: (zicea Yoke la telefon acum 5min). Ii mai las si pe ceilalti care au participat sa scrie si ei cateva randuri despre traseul de azi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A fost o iesire placuta. :br

Am gasit urmele colegiilor care au participat la cobrra's trip.:cl

Traseul pe lumina a fost solicitant si am facut un exercitiu de imaginatie ce insemana pe timp de noapte. :h5

Multumesc Eko si Yoke pentru ajutor si la cat mai multe iesiri! :tk :tk :tk

Toyota LJ 70

Transsylvania Off Road Club

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Geamul pe care l-ati gasit era al Pejro-ului lui Driveru` , care l-a spart sambata la o trece ingusta printre stanci , dar care pana duminica a ramas la locul lui multumita foliei . Din cate stiu duminica seara a cedat . Si mai era un geam spart pe traseu (fara folie , deci cioburi-era securizat) pentru care imi cer scuze public . :beat:e:bi:sr:sr:ooo :sromoroka .

Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8

Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail

Link spre comentariu

:tk:tk:tk Eko, Yoke!

Am vrut sa subliniem dificultatea traseului facand niste foto ziua! :h5

Am plecat la 12.00 PM din Tabla Butii iar la 17.30 eram in Crasna de Covasna dupa ce am coborat pe faimosul " Tobogan de noroi". Noroc ca era uscat.

Altfel...paisaje superbe cu apus de soare la Lacul Vulturilor iar cina luata pe capota masini (lui Yoke) in compania unor camarazi! :tk

Toyota LJ 70

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Bravo domne' !

Asa stim si noi peunde am mers! Ca in orbecaiala aia de noapte nu s-a vazut dar s-a "simtit" mergand pe pipaite! Cred ca vb cu @driveru' sa mergem sa luam folia de acolo! Si uite asa se nascu un traseu care va vi batut de toti! Propun sa se numeasca : COBRRA'S WAY :y

Deci vedeti ca instinctul de offroad si-a facut inca odata treaba si nu am continuat pe semn! Cred ca era macel daca ramneam vreo doi trei in mlastina aceea! Ma bucur ca ati reusit sa-l faceti in timp record !

Cum stam cu cometele?

Parca din poze vad ca Jimny a lasat un pic in jos din "buculita" dreapata spate!

Iar vitara parca nu=i mai sta chiar asa cochet bullbarul?

ceva ceva sau nu vreti sa stie lumea?

Pregatiti-va ca saptamanaa viitoare se deschid drumuri noi!

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

Eu am fost in Azuga si ia vedeti de cine am dat!

Cred ca atrag marca asta!:ha:

http://img811.imageshack.us/img811/9179/p1040811.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img404.imageshack.us/img404/3927/p1040813d.jpg

Altii aveau treba!!!!!!!!!!!!!!!

http://img7.imageshack.us/img7/7609/p1040757yh.jpg

http://img181.imageshack.us/img181/4219/p1040727.jpg

http://img442.imageshack.us/img442/865/p1040740a.jpg

p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

S-a proptit putin si Jimny'ca de un pom din cauza ca, cauciucurile erau incarcate din mlastina aia si l-au aruncat 2 radacini. Dar nu pe unde ati coborat si voi ca pe acolo ai loc cu abutobuzu:grin: ci pe unde am incercat noi prima data.

Link spre comentariu

Si Vitara a patit la fel. Aruncat de o radacina perfida, am proptit-o de pom, i-am dat un pic de polish de copac pe stalpu' dreapta spate+aripa. Nimic grav! Probabil ca se va rezolva cu sprayul, ca de indrepta nu se pune vorba, ca nu merita pentru o masina de tura! :ha:

Noroc ca am "coviltir" pe masina ca altfel aveam si un geam spart! :dr3

Soft barul putin strambat dar asta are mai mult rol estetic. :y

Toyota LJ 70

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

frumos! sa va fie de bine! ceva 'cartografie' pentru posteritate pe gpsies.com?

A inregistrat @yoke pe traker-ul lui @omoroka.:x

http://picasaweb.google.com/105701509260836917196/LaculVulturilor13112010#

Apropo am auzit prin statie niste colegi care urcau din Valea Stanii spre Tabla Butii. Parea a fi @ocserver dupa voce. Apoi i-a ghidat @eko!

Editat de nessum

Toyota LJ 70

www.helpdani.eu

Link spre comentariu

Dar nu pe unde ati coborat si voi ca pe acolo ai loc cu abutobuzu:grin: ci pe unde am incercat noi prima data.

pe unde am coborat noi, in multe locuri, am strans din umeri cu toata puterea, doar-doar s-o ingusta un pic si palpatrolul:ha::ha::ha:

sa va fie de bine!

de ce jimni'ca nu avea capota motor?

mi-a soptit o pasarica, cica se pregateste, in mare secret, recuperarea foliei lui Driveru':ha::ha: in sens invers insa:banana

nessum, ocserver era sigur.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Vizitator nivareloaded

Bravo!

@lordeko ati urcat pe unde v-ati propus, adica pe drumul ala prin padure?

Vorba lu georgei23 poate bagati si voi track-ul!:tk

Link spre comentariu

pe unde am coborat noi, in multe locuri, am strans din umeri cu toata puterea, doar-doar s-o ingusta un pic si palpatrolul:ha::ha::ha:

sa va fie de bine!

de ce jimni'ca nu avea capota motor?

mi-a soptit o pasarica, cica se pregateste, in mare secret, recuperarea foliei lui Driveru':ha::ha: in sens invers insa:banana

nessum, ocserver era sigur.

Multumim. Pei m-a mancat sa-i pun vasco normal si termostat si iar face figura aia de taie alimentarea cand se incinge putin. Am scos si-am curatat toti senzorii si toate mufele. tot nu inteleg ce poate sa fie. Dupa ce i-am dat capota jos a mers fara probleme. E si cam sufocat motorul acolo. Vasco pe direct baga aer calumea dar nu prea are pe unde iesii. Cred ca o sa-i dau o gaura in capota cel mai probabil.

Link spre comentariu

Bravo!

@lordeko ati urcat pe unde v-ati propus, adica pe drumul ala prin padure?

Vorba lu georgei23 poate bagati si voi track-ul!:tk

Nu se poate prin Stanga adica spre Nord pe unde am propus(doar cu motoreta se poate). Am coborat pe unde au fost baietii sapt.trecuta pe noapte.

Link spre comentariu

Vine si track-ul, dupe ce ii inmanez lui omoroka device-ul cu pricina. Pana atunci, pe cuvantul nostru ca am facut o tura prin Tabla Butii, incercare traseu spre N., coborare pe drumul de noapte de duminica trecuta, urcare din nou pana la lacul Vulturilor. Mai aveam doua obiective (Vulcanii noroiosi si o discoteca rurala prin BZ) dar ni s-a pus un carcel la urechi si am renuntat.

A fost o tura frumoasa, tehnica, challenging, insa care nu a ridicat nici o problema deosebita. Este clar ca intunericul face lucrurile foarte complicate.

Cheile succesului de ieri:

-tehnica: masini de ecartament/ampatament similare, profile MT, sufe, lopeti. Am folosit si troliul lui Lordeko. Odata.

-oamenii: hotariti si calmi, saritori, ne-am scos reciproc de prin micile kkt-uri, piloti tehnici si copiloti suportivi. Lordeko senioru’ in mod deosebit cu simt practic. Si mai ales modesti. Nu am simtit pe nimeni “ocosh / avizat” si indatorat sa dea lectii de off-road celor mai “nepriceputi”. Ops … sper ca nici ceilalti nu au simtit.

Lordeko si Nessum, multumesc pentru tura. La mai multe, viitoare.

Yoke - SJ 410

Link spre comentariu

Vine si track-ul, dupe ce ii inmanez lui omoroka device-ul cu pricina. Pana atunci, pe cuvantul nostru ca am facut o tura prin Tabla Butii, incercare traseu spre N., coborare pe drumul de noapte de duminica trecuta, urcare din nou pana la lacul Vulturilor. Mai aveam doua obiective (Vulcanii noroiosi si o discoteca rurala prin BZ) dar ni s-a pus un carcel la urechi si am renuntat.

A fost o tura frumoasa, tehnica, challenging, insa care nu a ridicat nici o problema deosebita. Este clar ca intunericul face lucrurile foarte complicate.

Cheile succesului de ieri:

-tehnica: masini de ecartament/ampatament similare, profile MT, sufe, lopeti. Am folosit si troliul lui Lordeko. Odata.

-oamenii: hotariti si calmi, saritori, ne-am scos reciproc de prin micile kkt-uri, piloti tehnici si copiloti suportivi. Lordeko senioru’ in mod deosebit cu simt practic. Si mai ales modesti. Nu am simtit pe nimeni “ocosh / avizat” si indatorat sa dea lectii de off-road celor mai “nepriceputi”. Ops … sper ca nici ceilalti nu au simtit.

Lordeko si Nessum, multumesc pentru tura. La mai multe, viitoare.

Uneori este bin sa mai ai si oameni care tre sa dea lectii de off!

Cel putin in cazul meu experienta de sofer de strada nu a dat roade in teren!

Genul de cometa care a facut-o @nessum(bravo se vede acum ca esti offroader) o putem scapa daca ascultam o discutie referitor la abordarea sleaului cand masina te trage pe o parte!

Explicatia in teren!!!:grin:

teamoffroadprahova.RO

Link spre comentariu

V-am auzit si eu pe statie, dar a mea nu bate.

Asa cum am zis, am fost si eu pe acolo, dar cum am plecat mai tarziu, am si ajuns tarziu ... m-am invartit un pic prin Cheia, m-am intalnit cu un prieten, am stat vreo doua ore la un pahar de vorba ... si se facu ora 14:00. Am dat o fuga la Cheile Vaii Stanei... si gata ziua. Apoi am facut o urcare nocturna la Muntele Rosu prin padure si m-am intors acasa.

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare