Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Samurai nou prin paduri

Giani

Postări Recomandate

Salutare,

De curand am luat un samurai ce-mi place foarte tare.Precizez ca mai am si o vitara de 16 v prin curte.Legat insa de samurai, va atasez cateva poze si poate colegii mai experimentati imi pot spune cate ceva de suspensia ce o am pe masina.Din cate observ arcurile sunt schimbate si la fel si amortizoarele.Insa "topaie" foarte tare.Oare cu chitul Calmini la fel se intampla?

KDJ 90, DID-163 hp
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 136
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Link spre comentariu

Re: Samurai nou prin paduri

Frumos utilajul, sa-l stapanesti/noroiesti sanatos. Din cate stiu, suspensia pe foi de arc e dura si nu prea ai ce-i face (poate sa-i scoti cate o foaie). Am citit pe aici ca se poate face trecerea la elicoidale dar nu stiu nimic despre costuri. Daca nu e secret, cam cat a costat masina, ca ma tenteaza si pe mine una.

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Multumesc Nessum si Plummer.Intr-adevar e ceva de capul ei.Reductorul este cred altul sau schimbate rapoartele.pot spune ca in teren rupe aderenta intr-una .am masurat crucile cardanice si au 24,7 cu 64. ar putea fi de Pajero imi zicea cineva.

KDJ 90, DID-163 hp
Link spre comentariu

Multumesc Cfantana! Scutura insa am trecut prin ceva noroaie cu amaratele alea de cauciucuri de nu-mi venea sa cred.Si zic eu ma dau de ceva vreme si cu atv-ul si cu masina.senzatia e ca daca-i dau gaz suspensia te arunca din noroaie si nu te lasa sa te inglodezi.

KDJ 90, DID-163 hp
Link spre comentariu

Am observat ca a avut amortizor de directie.Cu anvelopele astea nu se simte nimic insa cred ca a avut ceva anvelope mai mari.In curand o sa-i pun anvelopele Simex de 31 ce le am pe Vitara sa vad atunci cum se comporta...

KDJ 90, DID-163 hp
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 4 săptămâni mai târziu...

Salut din nou!

Samuraiul a primit anvelope noi Simex de la Insa Turbo de 31/10,5/15.

Agata un pic in arcuri la viraje in off road insa se comporta excelent cu ele.Asa cum ma asteptam am pierdut si ceva din putere cand merg pe strada.

http://img814.imageshack.us/img814/696/samurainou095.jpg

Uploaded with ImageShack.us

http://img593.imageshack.us/img593/6315/samurainou096.jpg

Uploaded with ImageShack.us

KDJ 90, DID-163 hp
Link spre comentariu

Ai mers f bine, parerea mea personala a fost ca ai abordat cel mai bine traseul. Nu stiu ce timp ai scos, dar sigur a fost printre cei mai buni.

Poate ceva reductii schimbate in cutie sau punte te vor ajuta :h5

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Reductorul de 410 nu este suficient ca sa pui 31". Mai aproape este un "rocklobster", adica mariajul dintre reductorul de samurai si cel de 410.

Probabil are kit de 4.11 in reductor.

4x4
Link spre comentariu

ca timp realizat am avut 4,52 si cu doua benzi rupte 5,52.

nu stiu ceilalti ce au realizat insa cred ca sunt pe aproape.In ceea ce priveste reductorul cand il cuplez se schimba toata treaba.are o forta mult mai mare decat cele doua samuraie avute si decat vitara.

KDJ 90, DID-163 hp
Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...

De ceva vreme am trecut la refacerea totala a Samuraiului.

Am dat caroseria jos si o refacem in totalitate.Totodata urmeaza schimbarea suspensiei cu cea de la Calmini 5 de la o masina bine cunoscuta pe forum cu numele Kaprun. Multumesc Bogdan!

Mai bagam si alte rapoarte in grupuri, amortizor directie, roll cage si mai vedem.

Pozele urmeaza cat de curand.

KDJ 90, DID-163 hp
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare