yknot Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Re: Samurai nou prin paduri Frumoasa lucrare, felicitari. Nici o bara stabilizatoare? 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
brunolache Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 Re: Samurai nou prin paduri Amortizoarele de la ce sunt? Ce dimensiuni si cursa au? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Mai 31, 2012 Partajează Postat Mai 31, 2012 (editat) Re: Samurai nou prin paduri Cauta ceva filtru sport KN,care sa montezi direct pe corp fara coturi si reductii.Cu sita uzezi motorul in cateva sute de km.Bujiile ce culoare au?,daca aveti tester monoxid ,ce valoare are?Poti schimba jigloarele cu calibru mai mic.Daca schieberul e cu ac coboara acul,chiar daca nu e reglabil.Cea mai buna solutie(vad ca ai cine se pricepe le modificari)patru carburatoare de32 de katana sau gsx Ps gazele carter laso dracului,punei un filtru pe capac de chiuloasa.Si egr ul trebuie infundat(sa primeasca debit maximde aer curat direct prin corpul carburatorului.Ma gasesti la 0723013231pentru alte informatii Editat Mai 31, 2012 de peter erno http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Iunie 1, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2012 Re: Samurai nou prin paduri Yknot nu-mi trebuie bara stabilizatoare. Amortizoarele sunt de Dacia Supernova.Lungime 67 pe extensie KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoic1 Postat Iunie 5, 2012 Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: Samurai nou prin paduri felicitari pentru lucrare , chair arata bine si tzapana . Poti estima la cat te-a dus conversia lamelare/elicoidale ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Iunie 5, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2012 Re: Samurai nou prin paduri felicitari pentru lucrare , chair arata bine si tzapana . Poti estima la cat te-a dus conversia lamelare/elicoidale ? Iti scriu pe PM. A iesit super tare.Nu ma mai dau jos din ea. Adio dureri de sale si acum dau cu drag prin toate gropile.Am fost o tura prin padure si poti face driftinguri lejer ca nu mai simti nimic si-ti vine sa-i dai. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Iunie 6, 2012 Partajează Postat Iunie 6, 2012 Re: Samurai nou prin paduri Cauta ceva filtru sport KN,care sa montezi direct pe corp fara coturi si reductii.Cu sita uzezi motorul in cateva sute de km.Bujiile ce culoare au?,daca aveti tester monoxid ,ce valoare are?Poti schimba jigloarele cu calibru mai mic.Daca schieberul e cu ac coboara acul,chiar daca nu e reglabil.Cea mai buna solutie(vad ca ai cine se pricepe le modificari)patru carburatoare de32 de katana sau gsx Ps gazele carter laso dracului,punei un filtru pe capac de chiuloasa.Si egr ul trebuie infundat(sa primeasca debit maximde aer curat direct prin corpul carburatorului.Ma gasesti la 0723013231pentru alte informatii ...FARA SUPARARE:- invata ceva mai mult despre motorul in cauza si apoi da sfaturi.(unii o vor lua de buna) 1.Motorul de sam. 1.3 c,i, este un motor cu compresie mai mare in carter(balbotare si ref. de gaze f. mare) (daca ii obturezi refulatorul/recirculatorul de gaze in prima faza de turatie a motorului peste 3000rot iti da peste cap simeringul din cap.arbore motor si apoi cel palier. 2."Gazele" refulate si recirculate aduc un plus functionarii motorului(vezi despre compresie,detenta) 3.Specific carburatorului montat - ajuta la ungerea tub.vacumatice,eliminand griparea acesteia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Iunie 6, 2012 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2012 Re: Samurai nou prin paduri De astazi avem jante noi intoarse curatate si vopsite si in plus cu aparator pentru valve. Sunt echilibrate pe strung si fara plumbi sunt perfect echilibrate.Iarasi multumesc Silviu pentru ajutor. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Iunie 7, 2012 Partajează Postat Iunie 7, 2012 (editat) Re: Samurai nou prin paduri ...FARA SUPARARE:- invata ceva mai mult despre motorul in cauza si apoi da sfaturi.(unii o vor lua de buna) 1.Motorul de sam. 1.3 c,i, este un motor cu compresie mai mare in carter(balbotare si ref. de gaze f. mare) (daca ii obturezi refulatorul/recirculatorul de gaze in prima faza de turatie a motorului peste 3000rot iti da peste cap simeringul din cap.arbore motor si apoi cel palier. 2."Gazele" refulate si recirculate aduc un plus functionarii motorului(vezi despre compresie,detenta) 3.Specific carburatorului montat - ajuta la ungerea tub.vacumatice,eliminand griparea acesteia. Fara suparare,invata te rog sa citesti ce am scris,EGR(exhaust gas recirculation) si gazele carter nu e totuna.Unde am scris sa blocheze gazele carter???.Asta stie un copil de opt ani ca presiunea carter poate scoate simeringurile.Am recomandat folosirea unui crankase breather filter.Presiunea acestor gase se mareste cu uzura motorului nu din constructie.Fiecare motor are un specific. Gazele recirculate din galeria de esapament, fac amestecul mai sarac,trecand mai putin aer prin carburator, (nu descriu functionarea completa pe regimuri de exploatare)singurul benefic este norma de poluare ,o parte din gaza arse ,inca odata este ,,curatat,, prin ardere. La punctul trei,daca are filtru ,nu se gripeaza,la ungere,sa spunem ca ajuta ,de fapt are ungere proprie:-) http://www.lotusespritworld.com/EGuides/EModifications/CrankcaseBreatherFilter.html http://www.egrvalve.co.uk/ http://www.jcna.com/library/tech/tech0006.html P.S rog un moderator sa verifice, si sa stearga daca am gresit undeva! Editat Iunie 7, 2012 de peter erno http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Iunie 16, 2012 Partajează Postat Iunie 16, 2012 Re: Samurai nou prin paduri Frumos. Mare grija, nu umbla offroad fara rollcage ! Spun asta din proprie experienta, caroseria e f firava. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DNL Postat Iunie 16, 2012 Partajează Postat Iunie 16, 2012 Re: Samurai nou prin paduri felicitari pentru lucrare , chair arata bine si tzapana . Poti estima la cat te-a dus conversia lamelare/elicoidale ? felicitari super lucrare poti sa ne dai un reper referitor la costul conversiei? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Iunie 17, 2012 Partajează Postat Iunie 17, 2012 Re: Samurai nou prin paduri Daca ai fi intr-adevar interesat si nu dornic sa faci posturi fara numar, ai putea sa citesti cateva posturi mai sus, chiar la inceputul paginii: felicitari pentru lucrare , chair arata bine si tzapana . Poti estima la cat te-a dus conversia lamelare/elicoidale ? Iti scriu pe PM. Poti foarte bine sa corespondezi si tu prin PM. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KlaudiuMS Postat Iulie 5, 2012 Partajează Postat Iulie 5, 2012 (editat) Re: Samurai nou prin paduri Foarte frumoasa masina. Bravo pt ce i-ai facut ! Editat Iulie 5, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Octombrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Re: Samurai nou prin paduri Salutare, Am mai lucrat ceva la cotet.... Alte arcuri cele de pe masina fiind destul de tari am optat pentru cele de Vitara spate. Acum e ceva mai "linistit"mersul pri padure. Intre timp am montat si 2 scaune scoica. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Re: Samurai nou prin paduri foarte frumos a iesit ,,bondarul,, tau !!!! incet incet observ ca te apropii de ,,caracatita,, lui silviu :h5 1 Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian03 Postat Octombrie 31, 2012 Partajează Postat Octombrie 31, 2012 Re: Samurai nou prin paduri Cand pui si un filmulet? Ca arata bine, dar parca si mai bine e cand auzi motorul:grin: PATROL Y61 SWB 3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Re: Samurai nou prin paduri De astazi schimbam un pic cursul Samuraiului in felul urmator. Renuntam la toate caroseria, de altfel de asta si vroiam sa vand Samuraiul ca sa nu ma apuc de taiat o caroserie in care am investit enorm si sa-mi tai singur munca.Prefer sa se bucure altcineva de ea(este la vanzari piese) si vom trece la o caroserie "monococa". In plus am cumparat un motor Swift gti 1,3 twin cam ce-l vom pune pe masina.Tot am vazut diverse discutii pe forum legate de Swift gti si cred ca se face o confuzie intre cele ce se gasesc destul de des si cele twin cam ca acesta,care cred eu ca e un pic mai rar.Poate gresesc.... Norocul meu e ca am luat Samuraiul cu totul si acesta functioneaza deja super bine.Asadar transplantul va fi ceva mai usor.Renunt cam greu la carburatorul SU de care am fost tare incantat si care a schimbat masina total.Sunt vreo doi colegi de pe forum care au vazut cum mergea. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Noiembrie 10, 2012 Partajează Postat Noiembrie 10, 2012 Re: Samurai nou prin paduri s-a terminat smecheria:ha:. Deja treci in alta liga. Raman codas cu 1.3 pe jimny:scr ...da' lasa ca vine mosu si la mine cu vreo 120iepe:ha1 . Spor la modificari!:br:br Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bgg2004 Postat Noiembrie 15, 2012 Partajează Postat Noiembrie 15, 2012 Re: Samurai nou prin paduri De astazi schimbam un pic cursul Samuraiului in felul urmator. Renuntam la toate caroseria, de altfel de asta si vroiam sa vand Samuraiul ca sa nu ma apuc de taiat o caroserie in care am investit enorm si sa-mi tai singur munca.Prefer sa se bucure altcineva de ea(este la vanzari piese) si vom trece la o caroserie "monococa". In plus am cumparat un motor Swift gti 1,3 twin cam ce-l vom pune pe masina.Tot am vazut diverse discutii pe forum legate de Swift gti si cred ca se face o confuzie intre cele ce se gasesc destul de des si cele twin cam ca acesta,care cred eu ca e un pic mai rar.Poate gresesc.... Norocul meu e ca am luat Samuraiul cu totul si acesta functioneaza deja super bine.Asadar transplantul va fi ceva mai usor.Renunt cam greu la carburatorul SU de care am fost tare incantat si care a schimbat masina total.Sunt vreo doi colegi de pe forum care au vazut cum mergea. [ATTACH=CONFIG]156634[/ATTACH] Da , m-am dat cu Giani si va spun cu mana pe inima ( chiar daca eu am motorul cu injectie G13BA ) ca acel carburator este din categoria "oldy but goldy" chiar si a mea "mai intrerupe" in comparatie cu carburatorul asta ....ce mai este demential . Samurai G13BA ,Calmini 3" ,LowRange 4.16 : 1 , CENTERForce 2 ,BFG 30" MT Toyota KDJ125 1KD-FTV BFG 245/75/17 AT Golf 5 1.9TDI STOK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Noiembrie 21, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2012 Re: Samurai nou prin paduri foarte frumos a iesit ,,bondarul,, tau !!!! incet incet observ ca te apropii de ,,caracatita,, lui silviu :h5 Cobrra cred ca vezi in viitor.La vremea aceea nu aveam de gand sa ajunga asa. Am pus noua caroserie pe sasiu, am reconstruit serpisorii si evacuarea (mare meserias Teri) si urmeaza sa o inchidem. Cred ca o sa ducem puntea mai in spate.Nu mai suntem conditionati de rezervor sau caroserie.Vine si vopseaua negru mat acoperita de un rollcage. Pana una alta am pus motorul pe pozitie si se potriveste perfect pe cutie,tampoanele de la motor. As vrea sa ajunga cam asa- cum Ii caracatita lui Silviu KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Decembrie 1, 2012 Partajează Postat Decembrie 1, 2012 Re: Samurai nou prin paduri Frumos ! Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Decembrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2012 Re: Samurai nou prin paduri Frumos ! Merci Bogdane! Astazi dupa ce-am vorbit m-am dus sa-l cantaresc si au iesit 930 kg. Sa vedem dupa roll cage cat se mai aduna...Trebuie sa fie pana intr-o tona.Cu noua evacuare incep alarmele masinilor cand trec.Senzatie... Trebuie neaparat sa-i ducem puntea cat mai in spate, renuntam la bara panhard si facem 4 link pentru flex mai mare.Totodata construim si rezervorul nu mai mult de 40 l cat sa ne ajunga la o iesire mai lunga. Troliul il vom monta in spate sa mai echilibram un pic masina si sa folosim unul singur si pentru fata si pentru spate. Sper ca saptamana asta sa terminam tot ce ne-am propus. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Decembrie 25, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 25, 2012 (editat) Re: Samurai nou prin paduri Cateva filmulete cu noul motor Editat Decembrie 25, 2012 de Giani KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pajero_sport Postat Decembrie 25, 2012 Partajează Postat Decembrie 25, 2012 Re: Samurai nou prin paduri Salutare! am urmarit cu placere tot proiectul tau si rezultatele sunt super, felicitari! insa am o dilema, crezi ca or sa fie probleme cand o sa fie nevoie sa mergi la inspectia tehnica? intreb asta pentru ca de curand am achizitionat o vitara 1,9 tdi scurta care e autoutilitara in acte si vreau sa o inscriu pe Ro. si intre timp mi am comandat si o punte fata de samurai pe care vreau sa o adaptez la vitara tot pe elicoidale, deci un proiect asemanator cu al tau nu goni mai tare decat ingerul tau pazitor poate sa zboare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Decembrie 28, 2012 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2012 Re: Samurai nou prin paduri Salutare! am urmarit cu placere tot proiectul tau si rezultatele sunt super, felicitari! insa am o dilema, crezi ca or sa fie probleme cand o sa fie nevoie sa mergi la inspectia tehnica? intreb asta pentru ca de curand am achizitionat o vitara 1,9 tdi scurta care e autoutilitara in acte si vreau sa o inscriu pe Ro. si intre timp mi am comandat si o punte fata de samurai pe care vreau sa o adaptez la vitara tot pe elicoidale, deci un proiect asemanator cu al tau Salutare, Cred ca vor fi probleme ,depinde de fiecare cum le rezolva "local" Daca nu o tai grav nici nu vor baga de seama ca tu ai punte rigida fata in loc de bascule la inspectia tehnica.Nu si cu RAR. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate