Giani Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Salutare, De curand am luat un samurai ce-mi place foarte tare.Precizez ca mai am si o vitara de 16 v prin curte.Legat insa de samurai, va atasez cateva poze si poate colegii mai experimentati imi pot spune cate ceva de suspensia ce o am pe masina.Din cate observ arcurile sunt schimbate si la fel si amortizoarele.Insa "topaie" foarte tare.Oare cu chitul Calmini la fel se intampla? KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: Samurai nou prin paduri ....................Pozele se pot pune doar asa.............. http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=56551 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Noiembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 (editat) Re: Samurai nou prin paduri http://img607.imageshack.us/img607/838/samurainou003.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img339.imageshack.us/img339/3931/samurainou004.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img405.imageshack.us/img405/1685/samurainou005.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img593.imageshack.us/img593/9910/samurainou007.jpg Uploaded with ImageShack.us Editat Noiembrie 14, 2010 de Astral KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Noiembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: Samurai nou prin paduri In sfarsit cu ajutorul vostru am reusit sa pun si poze. Prima am ratat-o si e prea mare. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: Samurai nou prin paduri Frumos utilajul, sa-l stapanesti/noroiesti sanatos. Din cate stiu, suspensia pe foi de arc e dura si nu prea ai ce-i face (poate sa-i scoti cate o foaie). Am citit pe aici ca se poate face trecerea la elicoidale dar nu stiu nimic despre costuri. Daca nu e secret, cam cat a costat masina, ca ma tenteaza si pe mine una. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Noiembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: Samurai nou prin paduri Multumesc wolfman.Am mai avut doua samuraie inainte si nu scuturau asa de rau.Pretul nu e secret, 2800 luat de la Gabi Sacele.urmeaza si taxa de 400. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: Samurai nou prin paduri Asta e masina de care povesteai? Arata frumos! :br:g Sa te duca pe unde doresti (mai ales ca PH are potential de off...la greu :y)! :h5 Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: Samurai nou prin paduri S-o stapanesti sanatos .. arata f bine :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Noiembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: Samurai nou prin paduri Multumesc Nessum si Plummer.Intr-adevar e ceva de capul ei.Reductorul este cred altul sau schimbate rapoartele.pot spune ca in teren rupe aderenta intr-una .am masurat crucile cardanice si au 24,7 cu 64. ar putea fi de Pajero imi zicea cineva. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: Samurai nou prin paduri Suspensia pare a fi trail master si scutura tare,dar stai linistit ca si Calmini scutura la fel :) Partea buna e ca rezista,nu se rup arcurile. Sa-l stapanesti sanatos. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Noiembrie 14, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: Samurai nou prin paduri Multumesc Cfantana! Scutura insa am trecut prin ceva noroaie cu amaratele alea de cauciucuri de nu-mi venea sa cred.Si zic eu ma dau de ceva vreme si cu atv-ul si cu masina.senzatia e ca daca-i dau gaz suspensia te arunca din noroaie si nu te lasa sa te inglodezi. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
proof Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: Samurai nou prin paduri Directia cum se prezinta la viteza? Din foto se observa lipsa amortizorului de directie, care nu cred ca iti ofera confortul necesar la condus. SAMURAI SJ stock Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Noiembrie 15, 2010 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: Samurai nou prin paduri Am observat ca a avut amortizor de directie.Cu anvelopele astea nu se simte nimic insa cred ca a avut ceva anvelope mai mari.In curand o sa-i pun anvelopele Simex de 31 ce le am pe Vitara sa vad atunci cum se comporta... KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vijorelus Postat Noiembrie 23, 2010 Partajează Postat Noiembrie 23, 2010 Re: Samurai nou prin paduri Frumoasa Suzi. Spor la treaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Decembrie 19, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Samurai nou prin paduri Salut din nou! Samuraiul a primit anvelope noi Simex de la Insa Turbo de 31/10,5/15. Agata un pic in arcuri la viraje in off road insa se comporta excelent cu ele.Asa cum ma asteptam am pierdut si ceva din putere cand merg pe strada. http://img814.imageshack.us/img814/696/samurainou095.jpg Uploaded with ImageShack.us http://img593.imageshack.us/img593/6315/samurainou096.jpg Uploaded with ImageShack.us KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 19, 2010 Partajează Postat Decembrie 19, 2010 Re: Samurai nou prin paduri Arata intr-un mare fel.:br Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Samurai nou prin paduri Am vazut-o live, nu stiam ca e a ta. Arata mai bine ca in poze :br Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Decembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Samurai nou prin paduri Merci Baghy. Da Koais am fost la impotmoliada si sincer imi era un pic teama cand am vazut atatea rasturnari. Dar odata inceput traseul au disparut toate temerile. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Samurai nou prin paduri Ai mers f bine, parerea mea personala a fost ca ai abordat cel mai bine traseul. Nu stiu ce timp ai scos, dar sigur a fost printre cei mai buni. Poate ceva reductii schimbate in cutie sau punte te vor ajuta :h5 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Samurai nou prin paduri Nu mai trebuie schimbat nimic. Prin primele posturi a zis ca are alt reductor sau rapoartele din grup schimbate. Daca are reductoru de sj410 e destul. Duce 31 lejer. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yknot Postat Decembrie 20, 2010 Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Samurai nou prin paduri Reductorul de 410 nu este suficient ca sa pui 31". Mai aproape este un "rocklobster", adica mariajul dintre reductorul de samurai si cel de 410. Probabil are kit de 4.11 in reductor. 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Decembrie 20, 2010 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2010 Re: Samurai nou prin paduri ca timp realizat am avut 4,52 si cu doua benzi rupte 5,52. nu stiu ceilalti ce au realizat insa cred ca sunt pe aproape.In ceea ce priveste reductorul cand il cuplez se schimba toata treaba.are o forta mult mai mare decat cele doua samuraie avute si decat vitara. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Iunie 1, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Samurai nou prin paduri De ceva vreme am trecut la refacerea totala a Samuraiului. Am dat caroseria jos si o refacem in totalitate.Totodata urmeaza schimbarea suspensiei cu cea de la Calmini 5 de la o masina bine cunoscuta pe forum cu numele Kaprun. Multumesc Bogdan! Mai bagam si alte rapoarte in grupuri, amortizor directie, roll cage si mai vedem. Pozele urmeaza cat de curand. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo samurai Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: Samurai nou prin paduri arata super masina cu rotile de 31. ma gandeam sa schimb si eu ceva prin grupuri ca sa-i pot monta 31 . cu vechea suspensie ce ai de gand sa faci? stima! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Iunie 3, 2011 Partajează Postat Iunie 3, 2011 Re: Samurai nou prin paduri Foarte faina masina. Succes cu refacerea:wink:. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate