Giani Postat Septembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Re: Samurai nou prin paduri Poze de la cosmetica si manechiura... KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Septembrie 4, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Re: Samurai nou prin paduri Si cam asta-i rezultatul final.Mai trebuie o verificare a carburatorului ca merge inecata ori sau acumulat gunoaie.Daca stiti de un meserias pe carburatoare va rog sa-mi semnalati. [ATTACH=CONFIG]114834[/ATTACH] KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Re: Samurai nou prin paduri Foarte frumoasa!!! Cam cat te-a ajuns toata treaba? Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
PYZ Postat Septembrie 4, 2011 Partajează Postat Septembrie 4, 2011 Re: Samurai nou prin paduri Felicitari, arata foarte bine! Despre reglajul carburatorului, nu pot sa iti recomand pe cineva, anume, dar incearca la cei care se pricep la Tico.Cica ar fi cam acelasi drac. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 (editat) Fara cuvinte... :10. Despre carburator ar merge dasfacut si curatat ori se poate curata cu un sprei care se adauga in carburator cu masina accelerata la 2.000rpm. Asa am procedat la vitara si merge fara probleme. :rsp Sprei curatat carburator Motul 39,09RON Sprei curatat carburator Motorex 40,76RON Editat Septembrie 5, 2011 de f_zoltan 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Septembrie 5, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: Samurai nou prin paduri Multumesc fratilor. Cred ca am ajuns undeva la 6000-6500 euroi incluzand si achizitia masinii ,taxa de poluare etc. Se pare ca am rezolvat si carburatorul cu spray-ul recomandat de Viti. Chiar merge bine acum. Imi mai ramane de gasit o prindere pentru bara ce intinde soft topul.Am incercat sa o fac singur dar nu=mi sta prelata intinsa.Daca o are cineva va rog sa ma ajutati.Inainte avea bikini top si i-am luat un soft nou de buna calitate si la pret bun zic eu. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 5, 2011 Partajează Postat Septembrie 5, 2011 Re: Samurai nou prin paduri Ma bucur ca merge bine. Noroiala placuta :banana. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Septembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Re: Samurai nou prin paduri Astazi am rezolvat si prolema definitiva a carburatorului la Brasov unde niste baieti meseriasi l-au reglat curatat si trage super bine acum.Ii recomand! Am rezolvat si problema prinderilor la soft top. urmeaza proiectoare in numar de 4 prinse deasupra. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Septembrie 6, 2011 Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Re: Samurai nou prin paduri Salutam, din cate vad e un Suzuki Samurai Santana, adica e produsa in Spania. Masina arata foarte bine. Nu trece la Calmini, e mai hard decat ce ai tu acum, crede-ma le-am avut pe ambele. Daca vrei ceva soft recomand OME clasic, nu HD, si totul va fi ok. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Septembrie 6, 2011 Autor Partajează Postat Septembrie 6, 2011 Re: Samurai nou prin paduri Pai Bogdane, am deja Calmini de la tine...E cam tare suspensia insa am testat-o si in teren si flexeaza superb pentru o suspensie pe foi.Probabil Ome e ceva mai soft insa mie chiar imi place asa cum e. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo samurai Postat Septembrie 19, 2011 Partajează Postat Septembrie 19, 2011 Re: Samurai nou prin paduri salut giani! ti-am trimis un mes privat si te rog cand ai timp sa-mi raspunzi la el , in legatura cu suspensia si prelata. stima Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Octombrie 8, 2011 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2011 Re: Samurai nou prin paduri pentru Geo am deschis topic la vanzari pentru arcuri insa daca le vrei tu suna-ma.Prelata este excelenta si am luat-o de la Suzuki Dojo(ai date pe forum de la ei sau cauta C Fantana. A intervenit o problema la transmisie in sensul ca o vibratie foarte puternica o am in treapta a doua de la 2100 pana la 2500 ture dupa care dispare. Am schimbat toate crucile cardanice 6 la numar si tot face. Am suspendat masina si am gasit....Flansa de prelungire de la cardan credem ca este de vina pentru dezechilibru puntea din spate fiind zguduita destul de bine. Se pare ca exista o solutie cu o flansa elastica de cauciuc ce o foloseau la BMW ursulet soi aceea credem ca ar prelua mai bine dezechilibrul. Pareri? KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Octombrie 9, 2011 Partajează Postat Octombrie 9, 2011 Re: Samurai nou prin paduri Uitasem ca a ajuns la tine suspensia lui Kaprun. Legat de zgomot: tu ai dat puntea fata mai in fata cumva? Ai montate pene pe fata peste arcuri? Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Ianuarie 13, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 (editat) Re: Samurai nou prin paduri Astazi masinuta a primit 4 gume noi de la Silverstone 31/10,5/15 si diferenta asa cum ma gandeam exista fata de Insa Turbo.Sunt mai usoare si se simt si la rulare ca fiind mai moi. Intre timp am schimbat scaunele cu unele de Citroen C4 ce sunt foarte confortabile. In plus au la fel ca cele de Samurai spatar rabatabil. Totodata masinuta a primit si mocheta. Intre timp am pus-o la rubrica de vanzari (nu prea stiu nici eu de ce) si ma gandesc serios sa nu o mai dau.Cred ca nu pot sta locului si tot vreau proiecte noi.Mai vedem... Pana una alta poze cu anvelopele si urmeaza si cu scaunele[ATTACH=CONFIG]128099[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]128099[/ATTACH] Editat Ianuarie 13, 2012 de Giani KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Ianuarie 13, 2012 Partajează Postat Ianuarie 13, 2012 Re: Samurai nou prin paduri Intre timp am pus-o la rubrica de vanzari (nu prea stiu nici eu de ce) si ma gandesc serios sa nu o mai dau. Eu nu as vinde o asemenea bijuterie, mai ales daca nu stiti dece :grin:. Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliangr Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: Samurai nou prin paduri Ma gandesc si eu la mocheta. Ai cumaparat-o de undeva sau ai facut-o? ------------------------------- Suzuki Samurai 1.3 '91 - vacante Ford Focus 1.8 TDDI 2001 - weekend Volkswagen Polo 1.6 - munca Glastron V142 & Yamaha 60 4Timpi - numai pe apa! -------------------------------- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Ianuarie 16, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: Samurai nou prin paduri Te salut, Am cumparat-o de la un magazin de coavoare si mochete si e speciala de auto fiind cauciucata.A costat 100 ron si arata altfel interiorul acum. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliangr Postat Ianuarie 16, 2012 Partajează Postat Ianuarie 16, 2012 Re: Samurai nou prin paduri Salut , mersi de raspunsul rapid. Sa inteleg ca ai decupat tu. Am incercat sa pun si eu o mocheta, intr-adevar mai proasta, dar nu sunt multumit de lucrare. Ma gandeam ca poate ai gasit pe undeva special pentru samurai. ------------------------------- Suzuki Samurai 1.3 '91 - vacante Ford Focus 1.8 TDDI 2001 - weekend Volkswagen Polo 1.6 - munca Glastron V142 & Yamaha 60 4Timpi - numai pe apa! -------------------------------- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Martie 1, 2012 Autor Partajează Postat Martie 1, 2012 Re: Samurai nou prin paduri In 2-3 saptamani vom trece la modificari majore ale masinutei.Chiar preferam sa o vand si sa fac asta pe un alt Samurai. Asadar vom trece pe motor 1,6 de Vitara insa nu sunt inca hotarat daca sa fie 80 sau 100 cp.Eu am avut motorul de 100 pe Vitara si am fost tare multumit.Insa nu stiu la span ... Dupa motor vor urma puntile de toyota si suspensia pe elicoidale. Va tin la curent si cu poze.. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Martie 1, 2012 Autor Partajează Postat Martie 1, 2012 Re: Samurai nou prin paduri frumoasa jucarie, asteptam poze... si daca te gandesti sa o vinzi sa ne spui:) Este la vanzare insa la cat am bagat in ea e cam greu sa-mi iau banii.Si nici nu am motive sa scad prea tare. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Martie 1, 2012 Partajează Postat Martie 1, 2012 Re: Samurai nou prin paduri Am auzit de la o pasarica despre planurile tale. Este un pas ... firesc :2dr! Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Martie 10, 2012 Autor Partajează Postat Martie 10, 2012 Re: Samurai nou prin paduri Am auzit de la o pasarica despre planurile tale. Este un pas ... firesc :2dr! Da ai auzit bine Bogdane, insa trebuie sa gasesc niste punti bune si pana acum n-am gasit. Intre timp masinuta a primit semnalizari cu leduri , si in locul plafonierei tot o banda de leduri ce lumineaza intr-un mare fel. De multe ori ne-a prins noaptea in padure si ledurile lumineaza excelent in conditiile in care stim consumul e foarte mic. Atasez poze cu ele si cu scaunele asa cum am promis. Am avut si o problema cu prezoanele de la flanse( ce au fost cumparate de la un vanzator de pe acest forum) si dupa ce am dat de trei ori roata jos nu am mai avut ce face cu ele.Asa ca am cumparat prezoane de dacia pick-up(6 ron buc si piulite5 ron buc) si le-am inlocuit. KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bebetto Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: Samurai nou prin paduri :h5giany, mai bine o vinzi cum e ca e pacat de ea si-ti cumperi toyota Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 19, 2012 Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: Samurai nou prin paduri :h5giany, mai bine o vinzi cum e ca e pacat de ea si-ti cumperi toyota E pusa din toamna la vanzare...... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?67953-Vand-sau-schimb-Suzuki-Samurai REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giani Postat Martie 19, 2012 Autor Partajează Postat Martie 19, 2012 Re: Samurai nou prin paduri Da Astral e pusa de ceva vreme la vanzare si bineinteles ca pretul e problema dar nici nu vreau sa o dau pe o nimica toata. Cred ca ai experimentat si tu un pic cu ultimul pret si din astea... Mai vedem... KDJ 90, DID-163 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate