Unimog Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Vreau pareri ! Am un motor de 5,7 l diesel fara turbina momentan 100 CP. Vreau sa-l fac mai fortos (e vorba de Unimog). M-am gandit sa-i montez un sistem de turbina-intercooler (au mai facut asa ceva unii din Germania (avea 245 CP)-am gasit pe un forum german dar tipul care avea masina era afon mecanica el l-a cumparat asa si nu mi-a dat legatura la cel de dinainte) 1. Admisia de aer originala face fata sau trebuie ceva sport? 2. Intercooler de la ce (camion, utilaj etc.) sa folosesc ? Vreu macar 200-250 CP 3. Racirea pistoanelor la volumul de motorina marita arsa va mai face fata? 4. La injectoare duzele trebuie schimbate sau modificate eventual se poate mari debitul doar din reglaj? Mai am si alte intrebari dar astea sunt cele mai importante.Astept cu interes dezbaterea 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagnuM Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Re: Modificare motor Diesel Vreau pareri ! Am un motor de 5,7 l diesel fara turbina momentan 100 CP. Vreau sa-l fac mai fortos (e vorba de Unimog). M-am gandit sa-i montez un sistem de turbina-intercooler (au mai facut asa ceva unii din Germania (avea 245 CP)-am gasit pe un forum german dar tipul care avea masina era afon mecanica el l-a cumparat asa si nu mi-a dat legatura la cel de dinainte) 1. Admisia de aer originala face fata sau trebuie ceva sport? 2. Intercooler de la ce (camion, utilaj etc.) sa folosesc ? Vreu macar 200-250 CP 3. Racirea pistoanelor la volumul de motorina marita arsa va mai face fata? 4. La injectoare duzele trebuie schimbate sau modificate eventual se poate mari debitul doar din reglaj? Mai am si alte intrebari dar astea sunt cele mai importante.Astept cu interes dezbaterea Problema nu-i chiar simpla! Un kit turbo se poate monta pe un motor, fara prea multe modificari, daca lucreaza la o presiune relativ joasa, sa castigi aproximativ 20-60CP, coroborat cu un kit de admisie/evacuare, mai poti obtine 15-25CP... Dar tu vrei 100-150CP in plus... In cazul asta trebuie o presiune mare la supraalimentare, caz in care este posibil sa fie necesare si alte modificari, in afara de montarea unui kit turbo si a unui intercooler, cum ar fi: pompa de apa majorata, eventual cu radiator; sistem de distributie inlocuit - se schimba fazele distributiei, alte unghiuri la arborele cu came, alte curse ale supapelor - situatie care poate genera si schimbarea pistoanelor; se schimba raportul de compresie, caz care necesita schimbarea chiulasei; posibila tratare/schimbare arborelui cotit, datorita modificarii momentului motor; posibila modificare/schimbare a pompei de injectie, datorita presiunilor de injectie mai mari - caz care va necesita si modificarea/schimbarea injectoarelor, a pompei de alimentare sau, caz mai rar, si a camasilor cilindrilor - datorita cresterii presiunii de lucru a sistemului de injectie; si nu in ultimul rand, modificarea/schimbarea galeriilor de admisie/evacuare,posibil schimbarea filtrului de aer si a sistemului de evacuare - tobe... Asta ca sa ne limitam doar la motor... dar nu trebuie neglijata nici transmisia, in mod deosebit ambreiajul - primul afectat. Mai simplu este sa cauti un motor de UNIMOG, mai puternic, complet... s-ar putea sa "iesi" mai ieftin... :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipoveanu Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 citeam in revista AUTOSUPERMARKET aia verde de camioane .... vinde unul 6 anvelope de unimog .... cred ca e ultimul nr .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Cel mai bine e sa cauti un motor mai puternic....toate modificarile astea costa f mult si bani si timp....si rezultatul nu e clar......cea mai ieftina si fiabila solutie este sa cauti un motor mai puternic.....si sa vezi si daca transmisia rezista la acel motor.....mai ales ca zici de motorul actual ca are 100cp.....montarea unuia de 200-240cp.....automat va solicita mult mai mult .....toate componentele transmisiei.......poate ne vedem intr-una din zile si discutam problema mai pe larg :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted January 5, 2008 Author Share Posted January 5, 2008 Mersi de raspuns Ideea cu alt motor m-am gandit si eu dar din pacate Unimogul s-a produs cu acest motor pana in1998 cu mici variatii cu maxim 125 CP Varianta de motor care se monteaza din98 incoace are 225 CP este complet diferita si nu se gaseste inca la dezmembrare Problema este ca producatorul 1.cand a inceput sa produca acest motor in 1963 era una din cele mai puternice la categoria lui 2.Datorita parametrilor de trecere extraordinare nu s-a gandit ca peste 30-40 ani va deveni o masina care sa se modifice pentru concursuri de off-road (In reclamele din 1963 ca otionale pentru acesta era: semanatoare,plug zapata,masina de insamintat cu cartofi, deci UTB in varianta Mercedes Benz) Astept intilnirea 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest cornel Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 salut, chiturile de turbo ptr. toyota hdj80 contin:galerie evacuare+turbo,intercooler,flansa filtru ulei cu termostat si radiator ulei,135cp la200cp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted January 5, 2008 Author Share Posted January 5, 2008 Ce motor are Hdj 80 eu habar n-am de Toyote i'm sorry 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan4x4 Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 1. toyHDJ 80 are motor de 4200 TD, e unul dintre cele mai smechere motoare din clasa si anii lor de productie ( 1996-1999) 2. Kitul de turbo pt Toy variaza in componente, cel mai scump cuprinde intercooler racire ulei turbina si filtru de ulei pre turbina! 3. Poti modifica motorul de UNIMOG, pt incept cu ceea ce facem toti: - modif galerii adm + evacuare - turbo - intercooler - crestera presiunii de injectie - modif timmingului - racitor suplimentar de ulei .......... etc, etc ! Dar toate astea iti vor oferi power acolo unde nu ai nevoie, adica la viteza (pt a fi eficient intercoolerul) si la turati mare ( pe zona de actiune a turbinei) . Adevarata provocare .......... compresorul volumetric de aer antrenat mecanic, intra in repriza de la 600rpm si iese la 2500......... deci exact pe zona de actiune a unei masini de off road. Folosirea acestei solutii te avanajeaza pt ca motorul tau nu e unul ff comprimat asta pt a avea o lunga durata de viata, pt ca cu cat motorul e mai supraalimentat cu atat raportul de compresie e mai mic, ex Detroit Diesel = Chevy = Hummer =GMC: non turbo 18:1, turbo 16:1 Dupa compresor Intercooler apoi + injectie alcool sau de ce nu .........NOS si bomba e gata........................... Astept poze cu Mogul asta, sunt mare fan ............ ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted January 6, 2008 Author Share Posted January 6, 2008 OK . Cu multe suntem de aceeasi parere dar cum cresti presiunea de injectie , si ce este un timming? Inca o intrebare M-am gandit sa fac un radiator complet nou cu o capacitate dubla/tripla de racire cu 2 ventilatoare de concurs care deja le-am(1 BUC BAGA 2100 MC/H AER). Mai necesita sa fac racire si pentru uleiul de motor? Intercoolerul va avea randament si la viteze mai mici el va fi montat in locul radiatorului de racire actual si are un ventilator imens la capatul ax motor Problema mea este in primul rand la viteze mari, Unimogul este un fel de tractor -masina care constructiv are vit. max 85 km/h si se tureaza destul de incet 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
nissan4x4 Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 - mai mult power inseamna ca trebuie sa ai o explozie mai puternica in camera de ardere, adica mai multa motorina si mai mult aer. 1. mai multa motorina inseamna debit de motorina mai mare, intins pe o secventa de injectie mai lunga, dar asta ar determina predetonatii, pt a nu se intampla chestia asta se modifica tarajul injectoarelor in sensul cresterii presiunii e injectie de la val nominala la +10-15% ex de la 130bari la 145bari. Dar........... in aceasta situatie trebuie ca aceasta noua secventa de injectie sa fie repozitionata in raport cu ciclul de lucru al motorului , deci trebuie umblat la timming si modificat avansul la pompa de injectie si , pt obtinera unui efect maxim se repozitioneaza si axa cu came . 2. mai mult aer inseamna turbina sau compresor volumetric. Solutia cea mai fiabila e turbina dar sol cea mai buna pt o masina de competitie ar fi compresorul voluetric, el iti ofera un raspuns rapid al motorului , acel ZVACCCCCC.......... la turbina trebuie sa astepti pana creste powerul! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted January 6, 2008 Author Share Posted January 6, 2008 se ocupa cineva cu aceste turbine volumetrice ? Vreo firma , contac macar o marca de turbine? Mersi Nisan 4x4 vad ca suntem pe unde apropiate, pana acum am avut(exceptand Unimogul) numai Nissan-uri de 4x4 cam toate de fapt: Terano 3 buc. Patrol, X-Trail, Pathfinder cate 1. Cele 4x2 nu se pun 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miron Posted January 6, 2008 Share Posted January 6, 2008 Eu cred ca numai asa vei putea sa-ti strici definitiv motorul: sa te apuci sa faci toate modificarile de mai sus, da' sa nu ai la dispozitie un atelier dotat cu aparatura necesara. Esti constient cam ce scule, tehnologie, carti si indemanare trebe ca sa iasa treaba asta bine!!!! Pompa injectie, turbo, etc........ Do everything prepared! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted January 6, 2008 Author Share Posted January 6, 2008 Iti spun un secret am un motor identi c de rezerva, nu fac eu modificarile ci un atelier destul de dotat + subansamblele le cumpar eventual le fac cei in masura 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lipoveanu Posted January 7, 2008 Share Posted January 7, 2008 Eu cred ca numai asa vei putea sa-ti strici definitiv motorul: sa te apuci sa faci toate modificarile de mai sus, da' sa nu ai la dispozitie un atelier dotat cu aparatura necesara. Esti constient cam ce scule, tehnologie, carti si indemanare trebe ca sa iasa treaba asta bine!!!! Pompa injectie, turbo, etc........ cat se poate de adevarat .... ..atata munca ptr doar cativa caluti in plus .... cand din 2 pinioane in grup ...unde permite si in cutie ... ajungi la un cuplu in roata aproape de dublu ... ... nici macar nu ai garantia ca va merge bine motorul ... .. mecanic sa fi si parca nu-ti arde de atat munca .... sau...cati bani sa ai sa dai cu ei in stanga si in dreapta ..pe la serviceuri... ca munca patriotica nu fac nici ei ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted January 9, 2008 Author Share Posted January 9, 2008 Na baieti astazi am lansat comanda la radiator , suna ca o reclama la cappucino :3 in 1 Adica radiator monocorp cu sectiune pentru apa, ulei hidraulic pentru troliu, ulei de motor , Radiatorul vine dotat cu 4 ventilatoare de concurs (2 fata 2 spate) cu hota fibra de sticla fata si spate Mi-au promis ca i 2-3 saptamini e gata 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted January 9, 2008 Share Posted January 9, 2008 Sa-i faci poze cand vine :D Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted January 13, 2008 Author Share Posted January 13, 2008 A inceput dezmenbrarea. Inca nu m-am obisnuit ca la masina asta totul se masoare in To: Motor+Cutie macara de 1 to n-a vrut sa-l ridice , puntile deabia au reusit 3 persoane sa-l impinga din garaj 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted February 2, 2008 Author Share Posted February 2, 2008 Etape de reconditionare Sasiu demontat, sablat, vopsit 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Misto lucrare :h5 Abia astept sa-l vad gata :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted February 2, 2008 Author Share Posted February 2, 2008 A sosit si radiatorul de "locomotiva" cu dedicatie pentru tzuparu 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
cfantana Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Piuuuuu....chiar ca de LOCOMOTIVA :grin: Bani de antigel sa ai :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted February 3, 2008 Author Share Posted February 3, 2008 Mici mari anexe care vin la Unimog 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted February 3, 2008 Author Share Posted February 3, 2008 Altele 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted February 3, 2008 Author Share Posted February 3, 2008 Prelucrarea tampoanelor de poliuretan 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest koala Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Mdea, nimic de comentat ... super lucrare, spor la treaba ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts