mickey3 Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 da, intradevar ,f interesant proiectul ...sunt curios daca o sa scoti peste 200 hp la final mult succes ! :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAGTOYOTA Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 vreau si eu ventilatoare de alea :grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertz Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 interesanta lucrare, cam cat a costat sablarea sasiului? spor @Landcruiser Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted February 4, 2008 Author Share Posted February 4, 2008 Am renuntat deocamdata la ideea de 200 CP montez doar o turbina si un intercooler daca se adevereste teoria aprox. 160-165 CP Sablarea nu ma costat bani mi-a facut un prieten in compensare la alte facilitati 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickey3 Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 interesanta lucrare, cam cat a costat sablarea sasiului? spor la un sasiu de land rover e in jur de 3 milioane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted February 7, 2008 Author Share Posted February 7, 2008 Am terminat puntile , sunt gata de montat 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted February 12, 2008 Author Share Posted February 12, 2008 Am montat puntile si cutia 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Levo Posted February 12, 2008 Share Posted February 12, 2008 Fain! Vei reusi sa termini cu tot pana la Arad, nu? http://www.offroadtranssylvania.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted February 12, 2008 Author Share Posted February 12, 2008 Vreu sa termin in max.3-4 sapt. ca sa ma pot da cu el inainte de aArad daca mai vrem sa modificam ceva sa avem timp 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAGTOYOTA Posted February 14, 2008 Share Posted February 14, 2008 ma bucur ca te apropii de final dar si eu am terminat lucrul la radiator si intercooler si astep ventilatorul :grin: sa nu uiti cind pleci ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted February 14, 2008 Author Share Posted February 14, 2008 Vrei ventilator care trage sau care impinge aerul? 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAGTOYOTA Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 care impinge dinspre fata spre spatele masini Link to comment Share on other sites More sharing options...
zippo Posted February 15, 2008 Share Posted February 15, 2008 :rsp Felicitari! Sun convins ca va arata super! Mai da detalii de reconditionare, asa mai invatam si cei care inca nu stim. Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted February 16, 2008 Author Share Posted February 16, 2008 Pt dagtoyota S-ar putea sa ai noroc , mi-au modulat hota de ventilatie , si cei destepti in al aerodinamicii de la raomradiatoare mi-au zis ca n-am nevoie de cele din fata. Nu o ia inca o promisiune dar 99 % iti pot da doua care sunt pentru fata. Cat de urgent iti trebuie ? Ar trebui sa-l montez asa cu 2 sa vad ce se intimpla 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAGTOYOTA Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 am montat totul astep ventilatorul ca sa vad cum construiesc bara pe fata ca trebuie sa pun si troliu acolo si toate trebuie sa fie inchesuite ca sa am si unghi de atac cit mai bun ms sper sa fiu baftos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted February 16, 2008 Author Share Posted February 16, 2008 Sper saptamina viitoare reusesc , mi-au promis pe marti hota gata 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAGTOYOTA Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 ok astept mesaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted February 17, 2008 Author Share Posted February 17, 2008 Noutati , Motor montat, cabina si toate elemntele de caroserie sablate, si vopsite cu fuler telescoape Off-road Koni montate etc 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted February 20, 2008 Author Share Posted February 20, 2008 Re: Preparare Unimog pentru extrem Ultimele noutati: In curs de montare conductaraia noua de frine (home made) , etrieri complet refacuti la Frine srl (mersi nu mai gasesc topicul cineva de aici mia recomandat) , a venit rezervor de aer 15 l nou ( cel original era ruginit si mai mic) ca sa pot umfla roata de 40 " cu ea , a venit si troliu 15000 hidraulic Warn 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickey3 Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Re: Preparare Unimog pentru extrem frumos :) dar cum bercuiesti conducta de cupru ca stiu ca la frane nu e un berc normal ,adica in forma de ''V'' , e cumva 'umflata' teava ,daca stii ce zic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Re: Preparare Unimog pentru extrem Daca ai nevoie de ajutor la montaj.....da un semn ....si vin sa te ajut :h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted February 20, 2008 Author Share Posted February 20, 2008 Re: Preparare Unimog pentru extrem Pt mickey-Am scula de bercuit , se gaseste nou la 30 ron ( set pentru teava de 5,6,7,8,10 mm) Pt marius-Mersi cand ne impotmolim te chemam oricum tre sa ne intilnim 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAGTOYOTA Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Re: Preparare Unimog pentru extrem pt mine nimic ? :grin: le vreau pe amindoua daca nu iti trebuie bine inteles ms daca nu ma poti ajuta da si mie o adresa sa mi le cumpar ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickey3 Posted February 21, 2008 Share Posted February 21, 2008 Re: Preparare Unimog pentru extrem Pt mickey-Am scula de bercuit , se gaseste nou la 30 ron ( set pentru teava de 5,6,7,8,10 mm) Pt marius-Mersi cand ne impotmolim te chemam oricum tre sa ne intilnim ...ok ,dar ce vroiam sa aflu e daca ai trusa de bercuit care are capete conice ,sau trusa speciala pt conducta de frana ,adica care le umfla capu... te intreb pt ca imi trebuie si mie o trusa sa imi fac la defender iti atasez o poza sa iti arat cum vine bercuita teava la mine la masina ! este ca in modelu nr 2, scula ta bercuieste ca in 1 ,nu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unimog Posted February 21, 2008 Author Share Posted February 21, 2008 Re: Preparare Unimog pentru extrem pt dagtoyota azi am fost la meserias mi-a promis pentru maine , daca e imediat pot sa fac o proba si iti trimit ventilatoarele pt mickey- varianta 2 se gaseste la Epinvest in Brasov cu 28.9 ron 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts