Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Preparare Unimog pentru extrem

Unimog

Postări Recomandate

• Răspunsuri 193
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: Preparare Unimog pentru extrem

man...esti foarte tare...am urmarit in tacere proiectul tau, curios de ce o sa iasa...si a iesit ceva "supermegaextra"...felicitari sincere si multa bafta !!! :1

PS.dak nu reusesc sa te vad la vre-un concurs, sigur te scot la o bere in BV, ca sa vad si eu minunatia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am scos masinuta in probe aseara. Merge de inebunesc s-a schimbat complet de cand era de serie. Pe atunci topaia ca-n draci cu telescoapele originale si 2 arcuri pe fiecare roata. Telescopele astea noi Koni sunt bestiale cu 60 pe aratura masina nu se dezlipeste de sosea. Deja am constatat mici probleme scapa pe undeva aer din instalatia noua ca si consecinta diferentialul ba cupleaza ba nu . :hm Cea mai mare problema s-au blocat usile a trebuit sa iesim pe geam. Iar faza cea mai nasoala a trebuit sa demontam troliul mecanic de pe spate directia de rotatie este de desfasurare va trebui sa fac o mica cutie de viteze sa schimb directia de rotatie pana atunici electric de 15000

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

sa ma ierti, dar lipsesc cateva lucruri f f importante de la unimog

1. topor

2.lopata

3. tarnacop

pt ca nu cred ca nu o sa trebuiasca sa modifici drumuri pe unde altii trec

si copilotul, cred ca trebuie sa fie inarmat cu o macheta mare si sa alerge bine ...

:grin:

in rest... super masina

o sa treci pe traseu pe unde altii vor face poduri si podete de pietre...

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Vizitator pabibabum

sper sa gresesc dar am impresia ca nu ai destula greutate pe puntea spate(diferente prea mari intre fata si spate :))

Link spre comentariu

Multumesc de aprecieri. In spate care nu este momentan montat mai exista un troliu de 150 kg, in alta ordine de idei ampatamentul este asa de scurt ca putin este afectat de diferenta de greutate mai ales ca nu voi face salturi ca la rally-raid

0747967945

Link spre comentariu

Din pacate a trebuit sa abandonam la pozitia 342 a aparut o problema mecanica neprevazuta ne-a intrat uleiul din filtrul de aer in capul pistonului si s-a blocat motorul, ne-a murit si bateria de la troliere . In rest cei care cunosc traseul am trecut de ce era mai greu in traseu foarte bine si aveam si un timp destul de bun la momentul abandonului puteam sa terminam pe la ora 12-13, mentionand ca am pierdut aproape 2 ore pana am iesit din invalmaseala de la inceput (3 km)

0747967945

Link spre comentariu

era intradevar o priveliste sa-l vezi in actiune, imi pare rau ca au fost probleme in traseu am mers o vreme in spatele lui, iar din ce am observat "topaia" cam tare spatele cam care este distributia maselor pe axe la ora actuala

bafta,

@Landcruiser
Link spre comentariu

din pacate parerea mea este ca unumogul nu are nici o sansa intr-un concurs de offroad DE GENUL PRACTIATE LA NOI IN TARA

offroadul practicat la noi este la marginea raly raidului, cu masini suple si rapide care au capacitati f f bune de offroad dar care trebuie sa dezvolte viteze mari.

pe trasee de acest gen, masinile ideale sunt cele mici si puternice, cum au fost cele 4 G de la odorheiul secuiesc, care aveau taiat totul de pe ele si scurtate la maxim

unumogul este imbatabil in cateva situatii, care consttituie 10-15 % din traseu, dar unde restul masinilor vor trece un pik mai greu, nu le va fi imposibil sa treaca, iar in rest, "monstrul" va merge greu, ca un elefant pe o pista de cai de curse

in plus, unimogul este f f inalt

de aici s-au vazut doua probleme

1. ajunge in crengi pe care nu le banuiai ca ar fi o probleme

2. se rastoarna incredibil de usor pe inclinatii laetrale(si toti stim ca sunt f f multe in trasee), unde o masina mica trece fara mari probleme

nu e o masina rea, pregatirea este fantastica (felicitari inca o data), dar nu are nici o sansa in concursuri de 80 km/zi unde sunt 10 pasaje mai dificile si in rest este de mers intins, daca ar participa doar in cuse de trial... pazea, este un adversar greu de batut

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Vizitator pabibabum

sa inteleg ca nu mi-am batut gura de pomana.parerile mele vad ca se adeveresc.mai are o sansa :D :twisted: muzeu scrie pe el

Link spre comentariu

sint convins ca masina asta o sa faca treaba buna.

asa e cind modifici mult, sint probleme la care te astepti, desi speri sa nu apara.

spor la treaba si mai pune poze si detalii tehnice. :1

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

cei care zic de Unimog ca nu poate in teren...sa arunce un ochi in campionatul european de trial.....si mai stam de vorba dupa...... :grin: :grin: :grin:

Sau sa dea de baut unuia de la AND sa-l plimbe cu unul...... :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

Ideea e ca masina e dementiala...

Nu vad de ce un G cu punti de Unimog sau Jeep cu aceleasi punti ar fi mullttt mai bun decat un.. Unimog.

Totul e sa reuseasca sa se inteleaga bine cu masina si limitele ei. Vad si inteleg de la motor a fost problema..

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Multumesc de aprecieri si critici deja ne spargem capul cum sa aducem la un alt nivel de dezvoltare aceasta masina. Chiar daca nu am reusit sa terminam din anumite motive tehnice la Arad a fost un bun test sa vedem ce mai trebuie modificat

0747967945

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Astazi s-a apucat Dan sa monteze motorul , sa speram ca iese bine totul a fost rectificat , honuit , piese complet noi: pistoane, cuzineti, biele , bucsi etc Speram ca vineri sa putem monta la loc sa-i facem si rodaj inainte de Tg. Mures. Acum chiar ca din toata masina numai cutia de viteze n-a mai fost desfacuta

0747967945

Link spre comentariu

Se pare ca am gasit si o solutie si pentru topaitul spatelui cu cineva care concureaza regulat la Dresda-Breslau (pentru neavizati este gen trophy si nu trial) cu un Unimog foarte asemanator chiar daca va dura ceva timp pana se rezolva

0747967945

Link spre comentariu

Asa om hotarat mai rar, abia astept sa va vad in actiune la Tg. Mures! Bafta si spor la treaba!

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare