Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Y61 mers sacadat pe drum denivelat

dans

Postări Recomandate

Re: Y61 mers sacadat pe drum denivelat

tot Off:

Putin peste 4300rpm (Proprietarul considera ca si-a luat un turism mai mare, mergea cu acceleratia la podea, in afara ii dadea constant cu 160).

Motorul 3.0Di, masina din 2001. Tot offroad-ul pe care l-a vazut au fost sinele de tramvai si gurile de canalizare, inainte de asfaltare...dupa aceea si-a luat Murano...

... BRAKES ARE FOR PUSSIES !..
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 4 luni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Momentan merg cu un patrol swb al unui prieten care face lafel... M-am prins ca are acceleratia foarte sensibila dar cand trec prin gropi se zdruncina in ultimul hal iar de la zdruncinatura apas involuntar acceleratia si incepe sa se baţăie. Zdruncinaturile alea sunt din cauza ca are telescoapele duse, sau asa face y61?

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Nu stiu daca asta este problema, dar eu am observat ceva apropo de aceasta batzaiala a motorului (mai ales la turatii joase!)

Am instalat un asa zis POWERBOX de la niste italieni. jaf scump dar care functioneaza (consuma motorul de ma sparge... plus nori mari de fum negru)

In cazul in care nu reglez corect aceasta cutie minune si dau prea multa motorina motorului, la turatii joase pedala de acceleratie devine extrem de sensibila si nu pot sa-l tin constant.

zmuceste fata spate si motorul parca primeste "suturi" de carburant suplimentar. in plus la ridicarea piciorului de pe acceleratie, turatia nu scade imediat, parca se mai gandeste juma de secunda, si dupa aceea reduce turatia.

poate ajuta.

:dr1

PATROL Y61

Link spre comentariu

• 9 ani mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare