White Wolf Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Si mie mi se pare ca se incarca putin mai greu, dar daca luam in considerare look-ul nou, zic eu ca merita cateva fractiuni de secunda in plus de asteptare. In legatura cu functia de search, sincer sa fiu si eu intampin ceva probleme, dar pana la urma trebuie sa ma obisnuiesc. Inca ceva : este doar o parere sau dimensiunea pozelor este putintel mai mica de 800x600 cu cat eram obisnuit? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Semaca e undeva la discutii divese. Dupa 20.12.2010 "ceva" nu merge la forum si nu s-au indexat topicurile cum trebuie (problema care se va remedia curand)... E undeva la discutii diverse ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului De cand cu noua infatisare forumul se incarca mult mai greu! Este si parerea voastra sau se intampla numai la mine? folosesc Mozilla Firefox Tot Mozilla am , tot ceva mai greu se incarca, ba chiar imi da si pagina alba de Error cand il apuca pandaliile..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TOYO L Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Tot Mozilla am , tot ceva mai greu se incarca, ba chiar imi da si pagina alba de Error cand il apuca pandaliile..... si mie mi se intampla la fel, dar nu ne plangem, puteam sa nu-l avem deloc...{forumul} si atunci nu mai aveam de ce sa ne plangem ! 1 LJ 7O Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Incercati Apple Safari ... eu asta folosesc si e extrem de agil :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului * S-a marit RAMul la VPS, ar trebui sa se miste mai cu talent * Am reconstruit search index, ar trebui sa fie rezultatele bune acum. Desigur, daca un user apare cu 20 de posturi de ex, la cautare e posibil sa fie 30 - diferenta de 10 fiind posturi care nu se contorizeaza la "numar", dar exista. Important e sa nu fie invers, sa apara cu 20 de posturi, iar cautarea sa intoarca doar 5, ca pana acum. Voi incerca sa adresez si celelalte probleme, in cel mai scurt timp posibil. Va rog sa semnalati daca mai intampinati cele doua probleme de mai sus. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului * Am reconstruit search index, ar trebui sa fie rezultatele bune acum. Apropo de optiunea de cautare, parca pe vechea forma sau nu mai stiu daca este asa, ce cautai, ca si cuvinte cheie iti aparea in thread-urile gasite, sau in posturi, ingalbenit parca. Sper sa nu gresesc, sau daca nu a existat aceasta optiune ar fi de real folos sa fie deoarece posti sa cauti un cuvant si acesta sa fie scris intr-un post care este intr-un thread ce contine vreo 20 de pagini si e cam neplacut sa citesti atata doar ca sa gasesti adresa lui "nea Gheorghe" sau nr de tel care l-a lasat intr-un post spre exemplu. Multumesc S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului * S-a marit RAMul la VPS, ar trebui sa se miste mai cu talent * Am reconstruit search index, ar trebui sa fie rezultatele bune acum. Desigur, daca un user apare cu 20 de posturi de ex, la cautare e posibil sa fie 30 - diferenta de 10 fiind posturi care nu se contorizeaza la "numar", dar exista. Important e sa nu fie invers, sa apara cu 20 de posturi, iar cautarea sa intoarca doar 5, ca pana acum. Voi incerca sa adresez si celelalte probleme, in cel mai scurt timp posibil. Va rog sa semnalati daca mai intampinati cele doua probleme de mai sus. Sa ne traiesti, Imparate ! :tk:tk:tk Am vazut eu aseara ca mi-a listat topicurile cu "dezmembrez pajero", dar am zis ca e un bug, o nimereala.......:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Sensei, imi place ca iti aloci mult timp studierii forumului ca si cum chiar te-ar interesa bunul mers al lui. Toleranta fata de goganu am manifestat-o de mai multa vreme. Odata si odata se mai termina si acesta toleranta. La fel ca si toleranta fata de tine deoarece stiu care este scopul manifestarilor tale. In nici un caz imbunatatirea acestui forum ci denigrarea lui. Manifest toleranta fata de cei care mai gresesc nu fata de cei care vor cu orice pret sa distruga. In aceste conditii toleranta mea fata de persoana ta s-a incheiat. Later Edit. Am verificat Regulamentul forumului ca sa vad greselile expuse de tine si constat cu stupoare ca nu prea exista. Ultima data acest Regulament a fost editat in 22 noiembrie 2010 de catre Astral. E pus print screen mai jos ca sa se vada clar ca nu a fost corectat acum. Exemplu: 1.a. Acest forum este proprietate privata Care e treaba? Tu ai scris altceva. De unde ai copiat? [ATTACH=CONFIG]95517[/ATTACH] Hmmm, cineva sta cam prost cu nervii ! Deh, sarbatorile or fi de vina, nu toata lumea stie sa treaca cu bine peste asemenea momente de analiza a unui an si a perspectivelor pt viitor! Unii se arunca de la etaj, altii se enerveaza aiure cu tot felul de chestii mici. 1. Forumul este o comunitate de indivizi eterogena, uniti de aceeasi pasiune. Fiecare din noi incercam sa fim si deci sa si aratam mai breji decat ceilalti. Este si cazul lui Goganu, REGELE EUGENIILOR, care totusi, pe langa altii, mai si iese in teren , si ....nu pt a face gratar. Poate are momentele lui de imaturitate , dar asta nu mi-ar da mie dreptul, fiind la mine in service , pe proprietatea mea , sa-l fac papagal! Cu atat mai mult in spatiul virtual. Dreptul de proprietate nu confera dreptul de a jigni clientii sau musafirii! 2. e greu de montat o acuzatie de denigrare. Asta pt ca chiar daca cineva il face pe MAX sau Yonutz sau V_Stef in fel si chip nu inseamna ca Club4x4 e de rahat. Club 4x4 e suma membrilor sai , cu bune , cu rele 3. Un nene batran, are acum 80 ani , mecanic de VW, mi-a spus acum 18 ani ca niciodata sa nu dai in colegii din breasla. E foarte usor sa arunci cu kkt , ca un neam prost si foarte bine sa faci in asa fel incat sa poti tine capul in sus in cadrul breslei. Deci nu cred ca banarea unor colegi, numai pt ca au deschis un alt forum e constructiva, si nici onoranta pt cei care au efectuat-o. Mai ales in situatia in care forumul respectiv nu e unul comercial si NU afecteaza interesele materiale ale Club4x4. In concluzie, eu unul va propun sa va comportati ca niste oameni maturi si in concluzie sa va retrageti aceste banari, ba mai mult, ati putea sa continuati colaborarea intre voi, forumurile de 4x4...... Multumesc pt rabdare........... CEleBune ! 1 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Luigi, la cele spuse de tine mai sus, poate era bine sa iei in considerare si mascarile care se scriu pe alte forumuri la adresa lui Max si a acestui forum.....nu vreau sa intram in nici o polemica, nu vreau sa dezvolt subiectul, nici sa ne duelam in exemple etc, dar eu,cel putin pe acest forum, de cand sunt inscris, n-am vazut un singur post, de topic nu mai zic, care sa aiba drept subiect mascareala altor persoane sau forumuri. A fost doar o remarca, inchei aici. :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Eu nu am vazut nici o asemenea "masacare" (pt ca in general ma uit numai pe topicurile tehnice) si nici nu am vazut in topicul de banare a lui Goganu si Sensei vreun link/citat cu asemenea jigniri... care (eventual) sa justifice actiunea de banare...... Ma rog, eu unul am exprimat numai o opinie, e treaba voastra ce faceti..... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului In lumina ultimelor posturi, sper sa nu fiu off topic. In mesageria mea privata, mesajele noi, au in fata pliculetul deschis. Dupa ce le citesc se inchide pliculetul. Oare nu ar trebui sa fie invers? Plic inchis = mesaje noi, plic deschis = mesaje citite? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului In lumina ultimelor posturi, sper sa nu fiu off topic. In mesageria mea privata, mesajele noi, au in fata pliculetul deschis. Dupa ce le citesc se inchide pliculetul. Oare nu ar trebui sa fie invers? Plic inchis = mesaje noi, plic deschis = mesaje citite? Probabil ca persoana care le citeste inaintea ta, uita sa le inchida......:ha: Serios, vorbind, si pe mine m-a mirat amanuntul asta.....poate mai intra Stef pe aici, sa vada si sa remedieze anomalia..... :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Probabil ca persoana care le citeste inaintea ta, uita sa le inchida......:ha: hihihi ... macar sa fie un om de bine. Ca daca-s dulaii strabistului din capul satului, deja am dosar de colaborator :ha: I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emil notar Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Am si eu o sugestie daca imi este permis, cred ca ar fi bine daca ai putea sa selectezi cand intrii pe lista (luuunga.....felicitari pe aceasta cale) cu membrii forumului, orasul sau macar judetul din care doresti sa ti se afiseze membrii, de exemplu pe mine m-ar interesa ce membrii sunt din Vulcan, Petrosani, Lupeni sau macar la nivel de Jud Hunedoara. Poate asa ne-ar fi mai usor sa ne cunoastem...:tk LandRover Freelander TD4 2001:dr1 "Sunt milioane de insi care tanjesc dupa nemurire, dar care nu stiu ce sa faca intr-o dupa-amaiaza de duminica ploioasa." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Am si eu o sugestie daca imi este permis, cred ca ar fi bine daca ai putea sa selectezi cand intrii pe lista (luuunga.....felicitari pe aceasta cale) cu membrii forumului, orasul sau macar judetul din care doresti sa ti se afiseze membrii, de exemplu pe mine m-ar interesa ce membrii sunt din Vulcan, Petrosani, Lupeni sau macar la nivel de Jud Hunedoara. Poate asa ne-ar fi mai usor sa ne cunoastem...:tk Buna treaba, sincer si pe mine m-ar interesa sa pot cauta colegi forumisti dupa localitatea de resedinta.:grin: :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 10, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Eu nu am vazut nici o asemenea "masacare" (pt ca in general ma uit numai pe topicurile tehnice) si nici nu am vazut in topicul de banare a lui Goganu si Sensei vreun link/citat cu asemenea jigniri... care (eventual) sa justifice actiunea de banare...... Ma rog, eu unul am exprimat numai o opinie, e treaba voastra ce faceti..... Nu inteleg de ce l-ai bagat pe Sensei in aceasta discutie. El nu are BAN. Sa fie clar ca nu dau BAN pentru ce scriu unii in alte parti ci doar pt ce scriu aici. In alte parti pot sa scrie orice, ma lasa rece. Cat despre Goganu... mesajele datorita carora a luat ban-ul sunt sterse. Nu am nici un motiv ca sa tin bataia de joc la vedere si nici nu stiam ca eu sau vreun moderator trebuia sa justificam vreo actiune de-a noastra in fata matale. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului ai dreptate, ORI SUNTEM GOLANI, ORI NU MAI SUNTEM ! ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin.V Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului De ceva vreme se isca din ce in ce mai des tot felul de scandaluri intre membrii forumului din Ramnicu Valcea, scandaluri care nu ne fac dreptate nici noua, nici celorlalti membrii ai acestui forum. Desigur, rezolvarea e oarecum la indemana ... se sterg toate posturile respective o data, de doua ori, de cate ori e nevoie. Dar totusi nu ar fi mai bine sa urmariti cauza si nu doar efectele? Scriu aici tocmai pentru a fi cat mai transparent fata de cei implicati. Problema noastra este ca am avut ghinionul sa-l cunoastem pe acest oldcarsmaniac. Il cunoastem din viata reala, nu doar de pe forumuri, cunoastem ce fel de "pasionat" este si tocmai de aceea ne este greu sa ignoram toate aberatiile lui pe forumuri. De cativa ani activitatea principala a acestui "avocat" este comertul de masini, rulote si tot felul de gunoaie cumparate sau nu din toate colturile europei. Legatura cu offroadul este in mare parte drumul pana la locul unde poate face cateva poze "de efect", apoi repede cu ele la vanzare pe forum . E normal ... mai face omu un ban , nu are nimeni nimic cu asta , dar obiectele respective apar in paginile forumului la "Masinile noastre ..." ca masina mult visata si pe care o va lustrui si pretui toata viata ... apoi in scurt timp ... dar, din pacate, trebuie sa ma despart de iubitul meu Mitsu, Patrol, Toyota, pachete de cate 2-3 etc ca trebuie sa ma insor, ca ma da tata afara din casa, etc ... te faci ca nu vezi si treci mai departe. Se intampla insa, ca unii dintre noi sa nu poata trece cu vedera chiar toate gogosile servite potentialilor clienti si atunci iese la suprafata caracterul omului, gata oricand de scandal virtual . Sugestia mea pentru imbunatatirea forumului este sa-i acordati acestui user, chiar si cu titlu gratuit, statutul de vanzator autorizat ca poate in felul asta va avea bunul simt sa posteze in calitate de vanzator si nu sa imparta gogosi despre pasiunile pentru masinile de vanzare. Poate ca e bine ca cei implicati sa spuna ce au de spus si sa terminam odata cu ofensele aduse offroadului valcean . Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului @[wst]box Domnule, Asta nu prea imi suna a sugestie. Suna a altceva. Asa cum v-am sugerat si pe topicul care v-ati luat, poate ca e timpul sa va asezati la o bere ... Eu sambata trec prin Valcea cu treaba. Bucuros va achit eu nota de plata. Rautatile sunt reciproce. Fiecare este liber sa faca absolut ce crede de cuviinta dar asta nu ne va opri in continuare sa traim "fiecare in lumea lui" sub unicul soare si sub unica luna. Eu cred ca o bere si vreo 2-3 vorbe vor schimba multe. Nu vreti macar ca incercati? :grin: Exita orgolii si frustrari din spatele tastaturii ...garantez in proportie de 90%+ ca o mare parte din ele dispar instant atunci cand schimbati doua-trei vorbe face-to-face! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului box;667207']De ceva vreme se isca din ce in ce mai des tot felul de scandaluri intre membrii forumului din Ramnicu Valcea, scandaluri care nu ne fac dreptate nici noua, nici celorlalti membrii ai acestui forum. Desigur, rezolvarea e oarecum la indemana ... se sterg toate posturile respective o data, de doua ori, de cate ori e nevoie. Dar totusi nu ar fi mai bine sa urmariti cauza si nu doar efectele? Scriu aici tocmai pentru a fi cat mai transparent fata de cei implicati. Problema noastra este ca am avut ghinionul sa-l cunoastem pe acest oldcarsmaniac. Il cunoastem din viata reala, nu doar de pe forumuri, cunoastem ce fel de "pasionat" este si tocmai de aceea ne este greu sa ignoram toate aberatiile lui pe forumuri. De cativa ani activitatea principala a acestui "avocat" este comertul de masini, rulote si tot felul de gunoaie cumparate sau nu din toate colturile europei. Legatura cu offroadul este in mare parte drumul pana la locul unde poate face cateva poze "de efect", apoi repede cu ele la vanzare pe forum . E normal ... mai face omu un ban , nu are nimeni nimic cu asta , dar obiectele respective apar in paginile forumului la "Masinile noastre ..." ca masina mult visata si pe care o va lustrui si pretui toata viata ... apoi in scurt timp ... dar, din pacate, trebuie sa ma despart de iubitul meu Mitsu, Patrol, Toyota, pachete de cate 2-3 etc ca trebuie sa ma insor, ca ma da tata afara din casa, etc ... te faci ca nu vezi si treci mai departe. Se intampla insa, ca unii dintre noi sa nu poata trece cu vedera chiar toate gogosile servite potentialilor clienti si atunci iese la suprafata caracterul omului, gata oricand de scandal virtual . Sugestia mea pentru imbunatatirea forumului este sa-i acordati acestui user, chiar si cu titlu gratuit, statutul de vanzator autorizat ca poate in felul asta va avea bunul simt sa posteze in calitate de vanzator si nu sa imparta gogosi despre pasiunile pentru masinile de vanzare. Poate ca e bine ca cei implicati sa spuna ce au de spus si sa terminam odata cu ofensele aduse offroadului valcean . [wst]box Observ ca in ultima vreme faci diverse confuzii cu privire la acest forum. Din ce inteleg eu aici, se pare ca tu si posibil si altii aveti oarece probleme personale cu oldscarmaniac. Nu stiu despre ce e vorba si sincer nici nu ma intereseaza. Nu inteleg in schimb ce legatura are acest forum sau mai exact statutul de vanzator autorizat cu supararile voastre. Nu inteleg de ce doresti ca sa muti un scandal de pe forumul vostru pe acest forum. Va rog sa va rezolvati problemele interne acolo la voi, nu aici. Sper ca m-am facut bine inteles. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Este ultima data cand va mai rog sa incetati cu scandalurile pe acest forum. :uameni Cel care nu se conformeaza acestor reguli va fi restrictionat sa mai intre pe acest forum! consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului @[wst]box Domnule, Asta nu prea imi suna a sugestie. Suna a altceva. Asa cum v-am sugerat si pe topicul care v-ati luat, poate ca e timpul sa va asezati la o bere ... Eu sambata trec prin Valcea cu treaba. Bucuros va achit eu nota de plata. Rautatile sunt reciproce. Fiecare este liber sa faca absolut ce crede de cuviinta dar asta nu ne va opri in continuare sa traim "fiecare in lumea lui" sub unicul soare si sub unica luna. Eu cred ca o bere si vreo 2-3 vorbe vor schimba multe. Nu vreti macar ca incercati? :grin: Exita orgolii si frustrari din spatele tastaturii ...garantez in proportie de 90%+ ca o mare parte din ele dispar instant atunci cand schimbati doua-trei vorbe face-to-face! :h5 @Yonutz , ... ne face placere sa stam la un pahar de vorba , crede-ma dar numai tu si noi (clubul x3m) ... nici nu vrem sa auzim de alte persoane care nu le cunoastem defapt .... si totusi sambata pe 29 e ziua mea :)) asa ca dau eu berea ... 0748 545 110 Marius (tyh_vl) daca vrei sa ne vedem ma poti suna la orice ora ... Numai bine .... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului @Max , ''Nu inteleg de ce doresti ca sa muti un scandal de pe forumul vostru pe acest forum. Va rog sa va rezolvati problemele interne acolo la voi, nu aici.'' Cu tot respectul nu exista NICI un scandal la noi pe forum ... si daca era nu il facem public aici din respect pentru acest Forum Club 4x4 ... crede-ma suntem cu Bun Simt si cei 7 ani de acasa .... ne pare rau si ne cerem scuze daca nu ati inteles ce am vrut sa spunem ... Numai bine .... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului @Tyh_Vl : Daca fiecare dintre voi promite solemn sa ignore cand este intepat de un alt concitadin de-al vostru si sa dea pm de atentionare unuia dintre moderatori, iti garantez eu ca n-ar mai iesi nici un scandal ! Dar fiecare dintre voi, a preferat sa ridice manusa aruncata de celalalt ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate