Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 453
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului

imi permit sa vin cu o idee care cred eu va inbunatati felul in care interactionam cu acest site si anume la fiecare marca de masina sa fie rubrica de vanzari separat.in acest fel cautarea unui produs va fi mai aproape de obiectul meu de interes .multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

imi permit sa vin cu o idee care cred eu va inbunatati felul in care interactionam cu acest site si anume la fiecare marca de masina sa fie rubrica de vanzari separat.in acest fel cautarea unui produs va fi mai aproape de obiectul meu de interes .multumesc

Aceeasi propunere a fost facuta si de Madax, iar raspunsul este tot acolo, fiind chiar un topic dedicat acestui subiect :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?62388-Propuneri-de-afisare-Vanzari-cumparari-auto-4x4&p=686915#post686915

NU VA SFIITI !!! INCERCATI FUNCTIA "CAUTARE AVANSATA !!!

Link spre comentariu

Acum chiar ca am o problema grava....cu forumul!!! "cineva" mi-a modificat semnatura...asta inseamna ca acel "cineva" poate sa intre pe contul si parola mea cand vrea cardanul lui...asta inseamna ca poate sa intre si pe mesageria privata...asta inseamna un abuz inimaginabil de incalcare a privatului fiecaruia....Rog administratorii forumului sa ia o atitudine ferma impotriva acestei incalcari flagrante a unor drepturi, chiar fundamentale !!!!

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

Semaca.....stai nitel.......da, semnatura se poate edita de catre moderatori pt ca asta e o permite vBulettin-ul si e logic sa fie asa din moment ce multi o folosesc in scopuri comerciale etc, dar din ce stiu eu, mesageria este chiar privata, iar de parola nu mai vorbesc !!!

Link spre comentariu

cu toata aprecierea Astral, semnatura este o chestiune privata si....a mea chiar nu era comerciala, stii, aia cu Cicero...numai ca eu, m-am cam saturat sa ma tot cenzureze cineva dupa bunul plac sau dupa niste criterii absolut personale, in contextul in care eu chiar nu fac decat sa-mi spun sincer pareri, fara a deranja pe nimeni ...decat ...o singura persoana....

Membru Club T44

Link spre comentariu

Acum chiar ca am o problema grava....cu forumul!!! "cineva" mi-a modificat semnatura...asta inseamna ca acel "cineva" poate sa intre pe contul si parola mea cand vrea cardanul lui...asta inseamna ca poate sa intre si pe mesageria privata...asta inseamna un abuz inimaginabil de incalcare a privatului fiecaruia....Rog administratorii forumului sa ia o atitudine ferma impotriva acestei incalcari flagrante a unor drepturi, chiar fundamentale !!!!

Voi lua eu atitudine ferma impotriva unor acuzatii atat de puerile si nefondate.

Un admin sau un supermoderator poate sa iti modifice semnatura iar pt asta nu trebuie sa intre pe contul tau.

Nu poate sa vada nimeni parola ta. Administratorii pot doar ca sa inlocuiasca cu alta. Asta ar insemna ca tu sa nu mai poti intra. Deoarece te vad aici inseamna ca parola nu a fost schimbata. Mesageria ta privata poate fi citita numai de catre tine. Renunta la acuzatiile astea aiurea deoarece chiar sunt naivi care chiar cred.

Cat despre semnatura, conform regulamentului, exista situatii cand editam sau stergem semnaturile.

Daca ai ceva de impartit cu Yonutz, fa-o in privat. Chiar eu iti voi sterge acun semnatura. Aceasta optiune nu este destinata razboaielor personale.

Link spre comentariu

multumesc max si astral pentru lamuriri; imi pare bine sa aflu ca temerile mele sunt nefondate. Razboi personal nu poate, totusi, zic si eu...fi numita, dorinta de promovare in discutii a bunului simt.

Membru Club T44

Link spre comentariu

@semaca

"Criteriile personale" se regasesc in regulamentul forumului.

Nu vreau sa-ti citez nimic din el ptr ca stii sa citesti.

Din semnatura ti-am sters doar numele meu ptr ca acea semnatura reprezenta un atac la persoana cu destinatie declarata.

IN TOATE CAZURILE in situatia ta s-a trecut peste regulament, am lasat de cele mai multe ori de la noi si ti-au fost permise direct sau indirect atacuri la persoana.

"Cenzura" de care vorbesti nu taie decat abaterile de la regulamentul forumului.

Mi se pare normal si de bun simt sa se pastreze un minim de respect intre useri. Indiferent ca sunt compatibili unul cu altul sau nu.

Stii bine ca nimeni nu s-a luat de tine decat atunci cand ai exagerat in declaratii.

Ce iti spun aici ti-am spus si pe privat: NU AM NIMIC CU TINE SAU CU ALTCINEVA, dar RESPECTA REGULILE FORUMULUI CLUB4X4, oricare ar fi ele, bune sau rele (din punctul tau de vedere).

Cu mesageria privata confirm cele spuse de Max si de Astral. Tehnic nu se poate. Sau daca ar face-o cineva prin schimbarea parolei ti-ai da imediat seama. Semnatura si avatarul se pot modifica neaccesand contul unui user.

Aceste randuri sunt valabile si ptr ceilati useri care incalca constient si repetat regulile aici.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Acum cateva minute am primit un mesaj spam de la forum:

[b]admin@club4x4.ro[/b]

to iwa 
show details 12:45 PM (7 minutes ago) 

Ce faci de 1 Mai?
Ti-ai luat 4x4 degeaba?
Vino la Cupa BGS, descopera pilotul din tine si arata ce poate masina ta!
Concurezi, te distrezi si faci si o fapta buna!
Cum?
Intra pe [url="http://www.bgsmotorsport.ro/"]www.bgsmotorsport.ro[/url] si vei afla!

Echipa BGS Motorsport

Vreau sa stiu si eu cum se poate face sa nu mai primesc astfel de mesaje, altfel voi anunta domeniul club4x4.ro in spamhaus.

Prin continutul mesajului acesta este unul de tip spam, din cate imi aduc aminte nu am selectat nicaieri ca vreau sa primesc informatii pe mail despre diverse evenimente.

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Acum cateva minute am primit un mesaj spam de la forum:

[b]admin@club4x4.ro[/b]

to iwa 
show details 12:45 PM (7 minutes ago) 

Ce faci de 1 Mai?
Ti-ai luat 4x4 degeaba?
Vino la Cupa BGS, descopera pilotul din tine si arata ce poate masina ta!
Concurezi, te distrezi si faci si o fapta buna!
Cum?
Intra pe [url="http://www.bgsmotorsport.ro/"]www.bgsmotorsport.ro[/url] si vei afla!

Echipa BGS Motorsport

Vreau sa stiu si eu cum se poate face sa nu mai primesc astfel de mesaje, altfel voi anunta domeniul club4x4.ro in spamhaus.

Prin continutul mesajului acesta este unul de tip spam, din cate imi aduc aminte nu am selectat nicaieri ca vreau sa primesc informatii pe mail despre diverse evenimente.

Trecand peste frustrarea ta care duce la motivul evident pentru care incerci sa lovesti in acest forum, iti voi da o explicatie (desi imi racesc gura de pomana pt ca stii foarte bine cum sunt treburile in acest domeniu).

Asa cum ti-ai setat contul ca sa primesti notificari de pe forum, de mesaje noi aparute in topicuile in care ai scris, exact asa iti vine si acest email venit de pe forum.

Atat timp cat esti inregistrat pe acest forum, mesajele trimise de forum, vor ajunge si la tine. Daca stau sa ma gandesc, ai chiar in panoul utilizatorului optiunea de a accepta sau nu email-uri de la administratori. Deci, puteai sa opresti tu acest lucru.

Amenintarile tale cu spamhaus sunt stupide si puerile si daca ai impresia ca ma impresionezi cu asta, te inseli.

Daca totusi insisti, pot sa te ajut sa nu mai primesti email-uri de pe acest forum.

Editat de Max
Link spre comentariu

Max, hai sa imi racesc eu gura cu tine:

Vbulletin care este o super platforma stie de o chestie numita plugin-uri. Dureaza 5 minute sa instalezi un plugin pentru newsletter, care imi da mie, ca user, posibilitatea sa selectez daca vreau sa primesc mail-uri comerciale de la club4x4.ro sau nu.

Faptul ca am acceptat sa primesc mail-uri de la administratori inseamna ca am considerat demni de incredere administratorii acestui site, si am crezut ca se vor trimite mesaje importante, nu mesaje de tip SPAM.

Nu aveam nimic cu tine daca trimiteai un mail, sau aparea un topic undeva in care scriai: "Pentru a face rost de bani m-am decis sa fac publicitate pe mail, daca nu va convine faceti asa....". Lucru care mi se parea de bun simt...

Din pacate spre deosebire de tine eu castig destul de bine in Petrom sa imi permit a intretine cateva site-uri de hobby, dar asta este alta discutie.

p.s. Plugin-ul este gratuit.

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Daca s-ar putea ca reclamele sa nu afecteze spatiul forumului (pe margine, dar daca se-ntind...sa nu intre peste scris).

@iwa: exista optiune de dezactivat mesaje de la administratori

Link spre comentariu

Max, hai sa imi racesc eu gura cu tine:

Vbulletin care este o super platforma stie de o chestie numita plugin-uri. Dureaza 5 minute sa instalezi un plugin pentru newsletter, care imi da mie, ca user, posibilitatea sa selectez daca vreau sa primesc mail-uri comerciale de la club4x4.ro sau nu.

Faptul ca am acceptat sa primesc mail-uri de la administratori inseamna ca am considerat demni de incredere administratorii acestui site, si am crezut ca se vor trimite mesaje importante, nu mesaje de tip SPAM.

Nu aveam nimic cu tine daca trimiteai un mail, sau aparea un topic undeva in care scriai: "Pentru a face rost de bani m-am decis sa fac publicitate pe mail, daca nu va convine faceti asa....". Lucru care mi se parea de bun simt...

Din pacate spre deosebire de tine eu castig destul de bine in Petrom sa imi permit a intretine cateva site-uri de hobby, dar asta este alta discutie.

p.s. Plugin-ul este gratuit.

Domnule frustrat, mesajul primit nu este un mesaj de tip SPAM. Este un mesaj de informare strict legat de domeniul acestui forum. Nu ti-a trimis nimeni un mesaj comercial in care sa iti ofere ceva de vanzare. Acela era SPAM.

De ce nu dai cartile pe fata si sa recunosti ca esti frustrat pentru faptul ca am refuzat ca sa te fac administrator pe acest site (lucru de care acum ma bucur ca l-am facut pentru ca iti dai arama pe fata) si incerci sa te razbuni generand discutii de genul asta.

Ce faci tu nu este o sugestie pentru imbunatatirea acestui forum ci o rautate voita generata, repet, de frustrarile tale. Te doare pe tine in fund de mesajul pe care l-ai primit pe email. Cauti motive ca sa iesi in evidenta si sa creezi false probleme deoarece stii foarte bine ca sunt multi care nu se pricem si iau de bune toate discutiile. Ti-am inghitit pana acum atacurile dar nu am nici un motiv ca sa o mai fac.

Nu tine figura. Stai linistit matale pe site-urile si forumurile tale creeate si platite de tine din banii de la Petrom.

La revedere!

Editat de Max
Link spre comentariu

asa ar fi trebuit sa ma comport si eu cand am fost refuzat(moderator)?:)))))))ma scuzati dar nu ma pot abtine.:al

http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/

Never ride faster than your guardian angel can fly:ih

Link spre comentariu

asa ar fi trebuit sa ma comport si eu cand am fost refuzat(moderator)?:)))))))ma scuzati dar nu ma pot abtine.:al

Motivul pentru care te-am refuzat a fost foarte simplu. Esti prea tanar ca sa ti piept unei activitati de moderare. :grin:

Link spre comentariu

Iwa, asa cum ti-a raspuns si florum, este suficient sa debifezi din Panoul utilizatorului/My settings/Editare optiuni/Primeste mail-uri de la administratori..........Chestie pe care o stiai in mod sigur, dar se pare ca ai preferat sa "te dai lovit"...........

Iar daca tie ti se pare spam un mail referitor la eveniment off-road, primit de la un forum 4x4 pe care ai cont facut de bunavoie si nesilit de nimeni, atunci cred ca la tine e totusi problema.........si repet : asta in conditiile in care e doar optiunea TA daca sa primesti sau nu aceste mail-uri !!!

Link spre comentariu

multumesc, reclamele nu mai fac cascade peste sccris...cel pputin la mine, insa am observat altceva (nu o spun cu rautate)

-cand dau click pe un subiect (oricare) imi intra si vad tot ce scrie dar cand dau back mai mult de jumatate de pagina mi se "sterge" ...nu stiu cum sa eexplic, si tot trebuie sa dau refreshuri ca sa mi se indrepte sccrisul. Am intrat de pe 3 calculatoare diferite si la fel face. A mai patit cineva?

Never stop exploring
Link spre comentariu

back mai mult de jumatate de pagina mi se "sterge" ...nu stiu cum sa eexplic, si tot trebuie sa dau refreshuri ca sa mi se indrepte sccrisul. Am intrat de pe 3 calculatoare diferite si la fel face. A mai patit cineva?

Exact asa patesc si eu!

Credeam ca face figuri placa video....

Link spre comentariu

Si eu am patit asta. De asemenea unele elemente din pagina nu se incarca (poze) Probabil ca se incarca forumul mai greu. Ati incercat sa dati F5 (refresh)? Cand fac asta situatia se remediaza ...

Am intalnit aceasta in Firefox. Cand folosesc Opera merg lucrurile cum trebuie ... :wink: E posibil sa fie si un bug legat de navigator.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Eu folosesc google chrome si mi se comporta asa.....cred ca trebuie mutate aceste discutii la probleme tehnice.

:h5

Never stop exploring
Link spre comentariu

de multe ori caut ceva pe net si intru pe diverse forumuri unde accesul la poze e conditionat de logare, recent am intrat nelogat pe forumul asta si am constatat ca un vizitator nu poate vedea pozele , consider asta o pierdere . se poate face ceva?

Link spre comentariu

Putem face ceva ca ID-urile alese de useri sa fie mai scurte, cu mai putine caractere ? Cumva sa fie limitat numarul de caractere de la inregistrare.......

Problema ar fi ca pe pagina de mesaje noi, un ID prea lung nu mai lasa loc si sagetii de citire a ultimului mesaj postat.........

.Capture.JPG.63a998c143e7d51364f8842517976888.JPG

Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare