Tomitza Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Pe Opera si Google Chrome se vede bine 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 9, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului de multe ori caut ceva pe net si intru pe diverse forumuri unde accesul la poze e conditionat de logare, recent am intrat nelogat pe forumul asta si am constatat ca un vizitator nu poate vedea pozele , consider asta o pierdere . se poate face ceva? Nu poate vedea pozele doar din anumite sectiuni nu din intreg forumul. Nu vad de ce e asta o pierdere. 90% din forum este vizibil de catre vizitatori. Nu vad de ce ar fi un efort ca sa se inregistreze pe forum pentru a vedea si celelalte 10%. Pana la urma forumul este dedicat membrilor sai. Si asa acest procent de 90% este mult mai mare decat pe multe alte forumuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Pe Opera si Google Chrome se vede bine Chiar n-am de gand sa-mi schimb Mozzila pt ID-urile inutil de lungi............ REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Setat la 15 caractere. Daca ai alta valoare pe care o consideri mai buna, se poate schimba. Nu afecteaza pe cei vechi, ci decat pe cei noi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Ma intreb eu, daca ar fi trait Picaso ... Numele de botez al artistului era Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Martyr Patricio Clito Ruíz y Picasso. Oare asa isi facea ID-ul? Scuze pentru off-topic!!! Dar nu m-am putut abtine. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Cel din poza are 17........puii mei......fa-l la 12........zic ca e suficient pt oricine sa-si poata alege un ID care sa-l reprezinte.......... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Aprilie 9, 2011 Partajează Postat Aprilie 9, 2011 (editat) Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Cel din poza are 17........puii mei......fa-l la 12........zic ca e suficient pt oricine sa-si poata alege un ID care sa-l reprezinte.......... Imi permit sa corectez, cel din poza are 22 caractere. Later edit: Rectific, sunt 23 de caractere. Editat Aprilie 9, 2011 de mirciulica Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Putem face ceva ca ID-urile alese de useri sa fie mai scurte, cu mai putine caractere ? Cumva sa fie limitat numarul de caractere de la inregistrare....... Problema ar fi ca pe pagina de mesaje noi, un ID prea lung nu mai lasa loc si sagetii de citire a ultimului mesaj postat......... .[ATTACH=CONFIG]103018[/ATTACH] salut se poate modifica id meu, sa ramana doar NIK4X4? daca da cum se face, ca eu am tot incercat dar nu am putut. AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului salut se poate modifica id meu, sa ramana doar NIK4X4? daca da cum se face, ca eu am tot incercat dar nu am putut. Ca si lungime ID-ul tau este ok, la fel ca si cel al lui Cristi : Daca vrei sa-l schimbi din alte motive , e ok, il comunic pe cel nou administratorului......... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 (editat) Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului da as vrea sa il schimb din mai multe motive...va multumesc :tk Editat Aprilie 10, 2011 de NIK4X4 AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului AJUTOR IN OFFROAD! Desi s-a mai discutat acest subiect mai demult, cand m-am lovit de problema (duminica 03.04.2011) nici cu cautare avansata nu m-am descurcat sa gasesc pe cineva dispus sa acorde ajutor unui prieten ramas impotmolit undeva pe langa localitatea Salatrucu - Arges. Cum telefonul il primisem in jurul orei 19,30 chiar nu puteam sa citesc cele 60 de pagini din cartea de telefon sa caut pe cineva in zona. In mod norma as fi raspuns fara ezitare chiar daca se afla la cca. 170 km, dar cum in aceasta perioada am permisul suspendat (4 luni), masina a fost dezechipata de iesiri offroad (am schimbat si cauciucurile, am pus niste slik-uri de asfalt uscat, etc.) si am incercat sa apelez la forum, dar ... timpul trecea in defavoarea prietenului asa ca am cautat pe cineva sa-mi conduca masina, am pus la repezeala niste sufe, un winch manual, o sfoara, o ancora si in jurul orei 20,30 am plecat spre coordonatele gps transmise. Dupa mai multe peripetii si doua ore de cautari noaptea pe forestiere in jurul orei 01:00 (luni) l-am gasit, l-am scos (greu) si in jurul orei 05:00 am ajuns la Targoviste fix cat sa nu intarzii la serviciu :grin:. Revenind, ma gandeam poate ar fi bine sa avem o rubica ... AJUTOR OFFROAD sau ceva de genul asta unde, cand deschizi sa ai judetele afisate si cand deschizi judetul sa gasesti datele de contact a celor dispusi sa ajute cu mentiunile dupa caz: maxim x km. in jurul localitatii X, sau intervalul orar in care poate ajuta etc. E doar o propunere (sugestie) si trebuie tratata ca atare :h5 Cu respect, Marin Radu 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Salut, Cred ca era de ajuns sa deschizi un topic la diverse si sa-ti spui doleanta, astfel, mesajul tau putea fi vazut de cei care erau pe forum. Nu raspundeau ei, dar cu siguranta isi intideau antenele pentru zona respectiva. Este parerea mea! Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Propunerea lui @stelea :breste f.buna si sper sa devina functionala cat mai curand! :tk Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului http://forum.club4x4.ro/showthread.php?44495-Ajutor-off-road!!!&highlight=ajutor+offroad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 10, 2011 Partajează Postat Aprilie 10, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului @Stelea : Ai dreptate ce sa mai zic.........Acum am cautat si eu sa vad cat de rapid pot gasi acel topic si am folosit cuvantul-cheie "ajutor" si surprizaaa : sunt 5 (cinci !!!) oagini de topicuri cu topicuri care au in titlu acest cuvant !!! Si asta evident din cauza folosirii exagerat de des si, evident, nejustificat, a acestui cuvant........Nu mi se pare deloc normal, de ex, daca ai nevoie de o saiba sau daca nu gasesti butonul pt stopurile de ceata, sa strigi in gura mare pe forum "AJUTOOOR !!!" :uameni Revenind : -Topicul respectiv se afla pe link-ul de mai jos si este sticky in categoria "Actiuni umanitare" -In primul post se afla un Word in care Sclipici a avut rabdarea sa centralizeze datele din cele 6 pagini ale topicului, deci dureaza f putin sa citesti un tabel si sa identifici pe cel ce poate oferi ajutor si zona de actiune........parerea mea ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?44495-Ajutor-off-road!!!&highlight=ajutor :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Aprilie 14, 2011 Partajează Postat Aprilie 14, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului pentru functia de cautare, se poate adauga o optiune astfel incat sa cauti doar intr-o sectiune a forumului? si eventual sa se poata face o cautare cu operatori AND/OR ? ar fi o functie foarte utila, acum primesti o gramada de rezultate si nu intotdeauna ceea ce cauti multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului pentru functia de cautare, se poate adauga o optiune astfel incat sa cauti doar intr-o sectiune a forumului? si eventual sa se poata face o cautare cu operatori AND/OR ? ar fi o functie foarte utila, acum primesti o gramada de rezultate si nu intotdeauna ceea ce cauti multumesc Exista aceasta posibilitate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan03 Postat Aprilie 15, 2011 Partajează Postat Aprilie 15, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului ai dreptate ... la mine se deschidea direct in "Search Multiple Content Types" si nu apareau optiunea de cautare in sub-topic mai ramane "Cautarea booleana" :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 (editat) postare poze/dimensiuni,etc Incerc de vreo 3 ore si ceva sa postez niste poze,sa creez un DIY,dar fara rezultat; Poate se poate lucra' putin la capitolul asta ca nu reu sesc sa pun decat cateva poze in format jpeg,si acestea nu in ordine; La capitolul asta forumul lasa de dorit;le-am micsorat,am incercat diverse metode de prelucrare cu snipping tool,etc;am renuntat in definitiv:ang Editat Aprilie 18, 2011 de ADP246 Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Re: postare poze/dimensiuni,etc Incerc de vreo 3 ore si ceva sa postez niste poze,sa creez un DIY,dar fara rezultat; Poate se poate lucra' putin la capitolul asta ca nu reu sesc sa pun decat cateva poze in format jpeg,si acestea nu in ordine; La capitolul asta forumul lasa de dorit;le-am micsorat,am incercat diverse metode de prelucrare cu snipping tool,etc;am renuntat in definitiv:ang Ia sa incerc si eu............ [ATTACH=CONFIG]103805[/ATTACH] Nu inteleg de ce trebuie sa dati intai vina pe forum.......Esti chiar asa sigur ca ai facut tot ce era posibil sa pui poze ? Daca folosesti "Insert in-line", poti rearanja pozele cum vrei tu pe pagina...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ADP246 Postat Aprilie 18, 2011 Partajează Postat Aprilie 18, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului sa mai incerc odata... la naiba...merge acuma:ha: Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ecn Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Salut, In sectiunea "Iesiri la sfarsit de saptamana" sunt imagini care nu se incarca/nu sunt referite corect, in stanga sectiunilor pe zone geografice. Atasez imagine. Toyota LC200 V8 for fun Mercedes C63AMG for city Yamaha Fazer FZ1S for adrenalin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Salut, In sectiunea "Iesiri la sfarsit de saptamana" sunt imagini care nu se incarca/nu sunt referite corect, in stanga sectiunilor pe zone geografice. Atasez imagine. [ATTACH=CONFIG]104020[/ATTACH] Acolo nu se afla nimic.......... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ecn Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Pe browserul meu IE9 se vede minunea de ics rosu care spune ca este un obiect html de tip imagine care nu are un fisier in spate. Respectiv codul de la linia html 849 este: " img src="images/BP-Brown/statusicon/602.png" alt="" style="margin: 0px; float: left;"" Probabil ca ala n-ar trebui sa fie acolo sau imaginea 602.png din directorul statusicon ar trebui sa existe; Probabil ca daca vorbesti cu un probgramator se prinde imediat; Eu am raportat, mai departe cu sau fara imagine oricum nu ma deranjeaza ... Toyota LC200 V8 for fun Mercedes C63AMG for city Yamaha Fazer FZ1S for adrenalin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 22, 2011 Partajează Postat Aprilie 22, 2011 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Pe browserul meu IE9 se vede minunea de ics rosu care spune ca este un obiect html de tip imagine care nu are un fisier in spate. Respectiv codul de la linia html 849 este: " img src="images/BP-Brown/statusicon/602.png"alt=""style="margin: 0px; float: left;"" Probabil ca ala n-ar trebui sa fie acolo sau imaginea 602.png din directorul statusicon ar trebui sa existe; Probabil ca daca vorbesti cu un probgramator se prinde imediat; Eu am raportat, mai departe cu sau fara imagine oricum nu ma deranjeaza ... Eu am Mozilla, am uitat sa precizez.......o fi ceva de la IE......sau vedem ce zice si vstef_is, cand o aparea pe-acilea....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate