Astral Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Da, ideea e ok si realizarea unui loc pentru depozitarea anunturilor inchise n-ar fi o problema. Problema intervine in realizarea filtrarii, in sensul in care la actionarea butonului "Anunturi noi" sa nu fie listate si anunturile inchise, iar aici suntem tributari lui vstef_is care mi-a tot promis ca vine "intr-o duminica" sa mai facem mici reglaje...... Ce pot eu, este sa va promit ca voi sta ciocan pe capul lui vstef si sa il prind sa facem micile ajustari inclusiv cea de mai sus. :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
badulescu2000 Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Daca postez o intrebare legate de un topic si nu aberez in niciun sens, voi imi stergeti mesajele atunci va intreb: Ce rost mai are sa ne facem conturi pe acest forum? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 4, 2012 Partajează Postat Aprilie 4, 2012 (editat) Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Ai citit regulamentul cand ai dat accept atunci cand ti-ai facut cont pe forum? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?59106-Regulile-casei Ai trecut pe aici sa-ti faci o prezentare? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?37712-Topic-de-prezentare-a-membrilor&p=790346#post790346 Probabil ca postul nu ti s-a sters aiurea ... Macar daca iti vom raspunde la eventualele intrebari si cand probabil vom veni cu solutii la eventualele probleme pe care le ai nu crezi ca ar fi fair sa stim macar atat: cu cine stam de vorba? Toate bune. @mod & admini De ce nu implemetanti odata regula aia: primul post posibil doar la prezentari si dupa aia automat sa se deblocheze celelalte sectiuni unde sa poate posta userul? V-ar scuti de multa munca ... Softul permite asta! :h5 Editat Aprilie 4, 2012 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 4, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Daca postez o intrebare legate de un topic si nu aberez in niciun sens, voi imi stergeti mesajele atunci va intreb: Ce rost mai are sa ne facem conturi pe acest forum? Buna ziua si tie. Ai dreptate. Daca tot nu te obosesti ca sa citesti Regulamentul forumului, ce rost are sa iti faci cont aici? :grin: Daca citeai macar primele randuri, intelegeai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului @mod & admini De ce nu implemetanti odata regula aia: primul post posibil doar la prezentari si dupa aia automat sa se deblocheze celelalte sectiuni unde sa poate posta userul? V-ar scuti de multa munca ... Softul permite asta! :h5 Rezolvat :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuko Postat Aprilie 7, 2012 Partajează Postat Aprilie 7, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Frumoasa "haina "de Pasti a imbracat forumul nostru.Felicitari "croitorului"... Respect Toyota Hilux 3.0 D4-D,171 cp-2010 VW Golf IV 1.9 TDI,165 cp-2003 Suzuki GSR 600,98 cp-2007 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toeds Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 site wow! ce site frumos! :cl, mi-era frica ca am gresit !!!:wink: felicitari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Am si eu o rugaminte la voi: sa nu-i mai schimbati actualul look ...Arata foarte bine! :h5 Vad ca ati implementat si cateva chestii noi de la vbulletin ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Pentru mine e mult mai friendly, mai "pufoasa" varianta asta sau sa zic altfel, nu mai este nevoie sa`mi fortez privirea la anumite topicuri sa citesc :tk ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Frumoasa schimbarea. Acuma ti-e si mai mult drag sa intri pe forum :grin: Cu respect, Teodor. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Eu nu mai inteleg ce topicuri am citit si ce nu am citit....... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rades Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului supertare modificarea:x chiar tare,sper sa nu se schimbe!multumim celor ce au contribit la acest nou look:d ps:initial am zis ca am gresit site-ul:)))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NIK4X4 Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului cel mai tare forum respect:cl:h5 AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Acelasi Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Am si eu o intrebare si daca nu se poate atunci sa fie pe post de sugestie. Cum pot sa vad colegii dintr-o anumita localitate. Adica sa intru undeva unde sa vad doar colegii din "Timisoara". Multumesc ! " Detinerea puterii corupe inevitabil ratiunea " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 8, 2012 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2012 (editat) Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Am si eu o intrebare si daca nu se poate atunci sa fie pe post de sugestie. Cum pot sa vad colegii dintr-o anumita localitate. Adica sa intru undeva unde sa vad doar colegii din "Timisoara". Multumesc ! Intri in meniul "Membri" din bara de sus si dai pe "Cautare avansata". http://forum.club4x4.ro/memberlist.php?do=search Acolo completezi Timisoara in campul "Locatie". Apesi dupa aceea pe butonul "Cauta" si iti va apare lista cu userii din Timisoara. Aici e lista cu cei din Timisoara: http://forum.club4x4.ro/memberlist.php?s=&securitytoken=1333912842-c46503fa99bcb28461c9bcc9bb5f74273a065e04&do=getall&ausername=&homepage=&field2=Timisoara&field6=&field7=&icq=&aim=&msn=&yahoo=&skype=&postslower=&postsupper=&joindateafter=&joindatebefore=&lastpostafter=&lastpostbefore=&sort=username&order= Sunt si alte criterii de cautare daca e cazul. Cititi toate campurile. Editat Aprilie 8, 2012 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Eu nu mai inteleg ce topicuri am citit si ce nu am citit....... Topicurile citite, daca nu a aparut vreun mesaj nou de la ultima vizita, au plicul din stanga inchis; celelalte au plicul deschis, cu foi iesind din el. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 8, 2012 Partajează Postat Aprilie 8, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Am si eu o intrebare si daca nu se poate atunci sa fie pe post de sugestie. Cum pot sa vad colegii dintr-o anumita localitate. Adica sa intru undeva unde sa vad doar colegii din "Timisoara". Multumesc ! Raspunsul la intrebarea ta se afla aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=791637&viewfull=1#post791637 :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mac01 Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 (editat) Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Dupa ce postezi Banana fericita ea nu mai danseaza, ramane blocata. Era mai frumos cand dansa. :cn LE; Gata si-a revenit. Editat Aprilie 9, 2012 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misca Postat Aprilie 9, 2012 Partajează Postat Aprilie 9, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Buna ziua, Exista vre-o posibilitate ca pe utilizatorul meu sa aleg tema veche a formului? In noua varianta nu pot sa-mi dau seama care teme le-am citit si care sunt noi, trebuie sa ma uit foarte mult la iconite ca sa-mi dau seama. Nu prea disting bine culorile de roz si gri, si apoi sa vad si care are ceva in plic si ce nu. Daca nu se poate alege din teme, se pot evidentia pe viitor temele necitite cu text-ul in titlu subliniat, sau cum era inainte: teaxt bold si regulat (necitit - citit)? Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Felicitari ! culori calde ,aerisit ,prietenos....un forum fain:grin: 1 NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
buhu Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Buna ziua, Exista vre-o posibilitate ca pe utilizatorul meu sa aleg tema veche a formului? In noua varianta nu pot sa-mi dau seama care teme le-am citit si care sunt noi, trebuie sa ma uit foarte mult la iconite ca sa-mi dau seama. Nu prea disting bine culorile de roz si gri, si apoi sa vad si care are ceva in plic si ce nu. Daca nu se poate alege din teme, se pot evidentia pe viitor temele necitite cu text-ul in titlu subliniat, sau cum era inainte: teaxt bold si regulat (necitit - citit)? Multumesc! sincer si eu am aceasi problema, era mai bine inainte, cel putin asa m-i se pare mie http://members.chello.at/daniel.rusmir/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Aprilie 10, 2012 Partajează Postat Aprilie 10, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului S-a intervenit asupra problemei, o sa caut si o varianta de iconite de mesaje mai usor de urmarit. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Aprilie 11, 2012 Partajează Postat Aprilie 11, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Invarte un pic mai la stanga... asa.. stai, e prea mult.. Gata! E ok asa... Imi aduc aminte de vremurile in care ma chinuiam cu taica-meu sa reglam antena sa prindem mai bine tvr... Dupa modificarea cu /bold/ si text simplu pt. mesajele necitite/citite cred ca acum e bine. Informatia este dublata si de pictogramele cu plicul deschis/inhis. Arata super! :h5 aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Am si eu o problema sa poate nu ma pricep destul in a cauta. Ma refer la functia de cautare. Cum pot sa caut posturi ce contin de exemplu "BFG" doar in titlu, sau cum o fi, in sectiunea de mica publicitate si doar acolo? S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 19, 2012 Partajează Postat Aprilie 19, 2012 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Am si eu o problema sa poate nu ma pricep destul in a cauta. Ma refer la functia de cautare. Cum pot sa caut posturi ce contin de exemplu "BFG" doar in titlu, sau cum o fi, in sectiunea de mica publicitate si doar acolo? S-auzim de bine "Cautarea" dupa doar trei litere (BFG) nu merge. Incearca "BFG KM".....sau "anvelope BFG".... ...Si nici restrangerea cautarii doar in Mica Publicitate nu mai functioneaza pentru ca Mica Publicitate fiind separata, functia Cautare, n-o mai "vede" in mod distinct in "Single search content"......V_stef n-a reusit sa-i dea de cap la asta.....In schimb, daca nu selectezi nici o sectiune, rezultatele Cautarii prind si Mica Publicitate...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate