Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului

Max

Postări Recomandate

Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului

@Astral, mulțumesc. Nu știu cum e cu "link pentru vizionarea directă în FULL SCREEN", adică dacă intru pe youtube și dau să văd ceva, când îl fac full screen nu mai pot vedea link-ul să-l copiez ... deci tot timpul copiez link-ul când filmul este în fereastră mică. Apoi dau paste în câmpul "insert video". De cele mai multe ori a mers, dar câteodată a dat rateu. Ce nu fac eu bine? Nu sunt lămurit pe deplin. Eventual explică-mi pe PM ca să nu fim :off

Încă o dată, mulțumesc! :h5

All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 453
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Imi pare rau ca n-am pastrat link-ul pus de tine ca sa ne uitam la diferente.....

Tu cand deschideai link-ul pus de tine nu se deschidea filmul direct in full-screen ?

Dupa ce s-a deschis filmul in full-screen, am dat click pe butonul "youtube" care apare in dreapta jos (vezi poza 1) si mi s-a deschis o noua pagina de youtube in care filmul aparea la locul lui si de-abia acuma am copiat din browser link-ul pe care l-am pus pe forum cu "Insert video"(vezi poza 2).

http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/TUTORIAL%20FORUM/Untitled-1.jpg

http://i676.photobucket.com/albums/vv129/Astral1969/TUTORIAL%20FORUM/Capture2-1.jpg

Link spre comentariu

Greseala pe care o facem si eu,copiam adresa url al videoclipului si apoi dadeam paste fara sa mai dau insert video,si nu intelegeam de ce nu apare ca player.

Acum m-am lamurit:x

If you own a land rover everyone expect to be a mechanic
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Pentru o secunda mi s-a parut ca vaz la Astral subtitlul de 'banned' ... credeam ... ca nu stiu ce mai credeam ca-i de la cutremure ... dar m-am linistit , acum ...

... revenim ...aaa... ora , si implicit data , sunt proprii ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Pentru o secunda mi s-a parut ca vaz la Astral subtitlul de 'banned' ... credeam ... ca nu stiu ce mai credeam ca-i de la cutremure ... dar m-am linistit , acum ...

... revenim ...aaa... ora , si implicit data , sunt proprii ...

Sau ai avut un deja-vu.....:wink:

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?60396-Intalnirea-de-grad-zero-22-23-01-2011&p=667147&viewfull=1#post667147

:ha:

Link spre comentariu

[

pentru @grs: Acum ca ai reusit sa aduni postari ca sa-ti pui anuntul de dezmembrari sunt curios daca continui cu parerile astea la orice si despre orice...

si mai sunt........

pe acest forum ar trebui sa regasim doar oameni pasionati de marci si de modificari,nu tarabe:off

Link spre comentariu

Eu, unul, ma bucur ca pot sa gasesc pisese aici daca stric ceva pe la masina.

Iar anunturile de vanzari si dezmembrari sunt in categoria lor. Cand nu ma intereseaza nu ma uit la ele si nu ma deranjeza.

My 2 cents...

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu

[

si mai sunt........

pe acest forum ar trebui sa regasim doar oameni pasionati de marci si de modificari,nu tarabe:off

Iar oamenii aia pasionati trebuie sa-si mai repare si masinile din cand in cand......si nu toti ne permitem piese noi, nu ?

Daca vrei sa vezi doar anumite sectiuni , deci fara sa iti mai sara in ochi si "taraba", poti face asa :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?61544-Toate-Mesajele-Noi-%28numai-rubrici-favorite%29

Editat de Astral
Link spre comentariu

Se pare ca acest forum se transforma in site de dezmembrari,pacat.Ar trebui o selectie mai drastica:uameni

Sunt de acord cu tine...pana la un punct.

Cand erau amestecate forumul cu anunturile atunci a fost nasol. Acum sunt chestii separate...ceea ce e foarte bine.

Latura comerciala este binevenita atata timp cat e gestionata cum trebuie, indiferent ca e taraba, magazin sau magazinoi si acelasi timp este asimilata de useri dupa liberul lor arbitru.

Multitudinea de oferte ...e binevenita ptr ca poti tria de la cine si ce sa iei.

In sectiunile tehnice, atata timp cat vanzarea de produse este interzisa ...totul este ok...

Nici administratorii forumului si nici moderatorii nu ii cunosc 100% pe cei care isi vand masinile, dezmembreaza sau vand pur si simplu produse noi in totalitate. Din acest motiv nimeni nu iti va oferi o garantie in acest sens.

Cred ca se merge pe principiul increderii pana la proba contrarie. Iar daca e ceva care nu merge cum trebuie exista rubrica de reclamatii, unde il poti reclama pe cel care te-a inselat (pacalit). O chestie de bun simt, o chestie care ii va ajuta pe ceilalti membri ai comunitatii...

Mai mult de atat nu stiu daca se poate ceva ...ptr a imbunatatii calitatea celor citite, asimilate, cumparate sau vandute de pe forum... si in mod sigur daca va exista vreodata ceva in acest sens atunci sunt sigur ca administratorii vor implementa instant ideea ...:h5

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Eu cred ca deranjant nu este anuntul de vanzari/dezmembrari in sine, cat postarile de umplutura pentru a putea ajunge acolo. Oricum, asa cum zicea si Yonutz, faptul ca sectiunea de publicitate e delimitata de restul forumului e foarte bine, si pana nu gasim o solutie mai buna deocamdata nu avem altceva de facut decat sa urmarim si sa stergem mesajele inutile...

• Like 1
[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Eu cred ca deranjant nu este anuntul de vanzari/dezmembrari in sine, cat postarile de umplutura pentru a putea ajunge acolo. Oricum, asa cum zicea si Yonutz, faptul ca sectiunea de publicitate e delimitata de restul forumului e foarte bine, si pana nu gasim o solutie mai buna deocamdata nu avem altceva de facut decat sa urmarim si sa stergem mesajele inutile...

Exact asta ma enerveaza,umplutura(in afara de acea in care m-ai si radem,ce-i drept am ras cu hohote la unele postari chiar daca erau offtopic).

In fine nu vreau sa poluez acest topic si inchei cu : s-o tineti tot asa cu acest forum pentru ca este foarte folositor pentru unii :dr1:tk

Link spre comentariu

Totul e ok daca acele discutii se fac la rubrica diverse ... Ca nimeni nu vrea sa citeasca "panarama" in sectiunile tehnice. :grin:

Link spre comentariu

As scoate UP-ul si as modifica anuntul sa fie de tip fara acces la raspuns (avem date de contact in anunt) si as limita valabilitatea anuntului la 30 de zile dupa care se sterge automat (daca e posibil din setari de site)iar cine nu a vandut sa reposteze dupa aceste 30 zile...conditionarea referitor la accesul in aceasta sectiune poate ramane aceiasi sau sa fie facuta cu acceptul unui moderator (unic pe sectiune sau ajutat si de alti moderatori).

Link spre comentariu

As scoate UP-ul si as modifica anuntul sa fie de tip fara acces la raspuns (avem date de contact in anunt) si as limita valabilitatea anuntului la 30 de zile dupa care se sterge automat (daca e posibil din setari de site)iar cine nu a vandut sa reposteze dupa aceste 30 zile...conditionarea referitor la accesul in aceasta sectiune poate ramane aceiasi sau sa fie facuta cu acceptul unui moderator (unic pe sectiune sau ajutat si de alti moderatori).

1.E discutabila propunerea ca anunturile sa fie inchise.....

Sa ne gandim ca un raspuns dat la intrebarea pusa de o persoana ii scuteste pe altii care ar fi vrut sa intrebe acelasi lucru si respectiv pe vanzator sa raspunda telefonic sau pe mail de nu stiu cate ori la aceeasi intrebare.....

Pe de alta parte, tocmai spre a evita sa fie puse intrebari fara numar pe anunt, Regulamentul solicita ca vanzatorul sa posteze cu detalii cat mai multe :

"- Titlul topicului trebuie sa mentioneze explicit si descriptiv produsul în cauza.

- Furnizarea de detalii complete : marca produsului, numar de bucati din produsul respectiv, pretul, date de contact-numarul de telefon (este preferat !) sau e-mail sau pm, starea produsului (nou/second-hand) si obligatoriu poza sa reala. Datele trecute in profil sau in alte locuri de pe forum nu tin locul celor trecute in anunt !"

Ca multi unii sunt zgarciti cu informatiile, e fix problema lor ca nu-si vad interesul.......

2.Stergerea automata a anunturilor dupa un numar de zile, asta mi se pare ok, pentru ca am facut scurta la mana de cate anunturi vechi, expirate, neactualizate am tot sters.....

Link spre comentariu

Pai depinde de interesul fiecaruia sa isi vanda marfa , si oarecum atunci o sa respecte regulamentul privind detaliile produsului cat mai in amanunt,conditii de livrare, date de contact...

Daca intervine ceva semnificativ poate cere unui moderator sa modifice anuntul...cred ca usureaza mult munca moderatorilor treaba asta.

Link spre comentariu

Ehehe,

Eu de mult timp "latru" pe la anunturi ...poate se va lega pana la urma ...

Cum cred eu ca ar fi bine:

1.Anunt read only. In momentul in care se vinde, PM la moderator si sa scrie in titlu VANDUT, sau REZOLVAT dupa caz

2.Obligativitate poze, pret si date de contact (TELEFON). Nu ai pus una din ele, delete la anunt, fara discutii pana il pui corect

3.Toate anunturile sa fie valabile 60 de zile, dupa care sa se stearga automat. Daca e vreun user care mai da anunt ptr acelasi produs care deja il are la vanzare, stergerea anunturilor si restrictionare pe mica publicitate 60 de zile.

4.La auto/masini ptr statistica si ptr istoric, anunturile ar fi bine sa fie arhivate undeva ...cam 1-2 ani.

Daca va uitati ...pe "anunturi noi" 85% sunt up-uri la anunturile vechi. Incarcam serverul aiurea ...

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

parerea unui "outsider" sa zic asa. eu intru rar si mai mult citesc decat scriu. detalii utile merg schimbate dar o schimbare mai "consistenta" poate fi deranjanta pentru cei stiu bine acum stie-ul. stiu din experienta de pe alt site si e foarte enervant sa nu mai gasesti mai nimic din ceea ce cauti care stiai ca e acolo si nu mai e...

scuze daca sunt prea "mic" sa-mi dau cu parerea sau am deranjat pe cineva

Link spre comentariu

@Matea Bogdan :

"Mic" sau "mare" exista pe acest forum doar cand se vorbeste de cardane.....:ha:

In rest, parerea oricui este ascultata si cantarita atent si nici intr-un caz nu deranjeaza pe nimeni !

:h5

Link spre comentariu

@Matea Bogdan :

"Mic" sau "mare" exista pe acest forum doar cand se vorbeste de cardane.....:ha:

In rest, parerea oricui este ascultata si cantarita atent si nici intr-un caz nu deranjeaza pe nimeni !

:h5

Super comunitatea de aici. Este admirabila solidaritatea forumistilor, cel putin in problema lui Nessum pe care l-am cunoscut personal si e un om super ok

Fara nici un fel de emfaza, linguseala, false urari va spun: BRAVO! Felicitari membrilor, felicitari moderatorilor. Mai rar asa ceva

Editat de Astral
  • Like 1
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Nu știu dacă a mai sugerat cineva, mi s-ar părea o idee bună - un raport de remitere al PM-urilor, adică mai mult, acest mesaj automat din partea serverului să vină la expeditor, exact în momentul în care destinatarul a deschis și citit mesajul. Ce ziceți, se poate?

All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

Cei care utilizeaza Tapatalk va rog sa testati daca acum functioneaza aplicatia si pe acest forum.

Multumesc.

Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare