Astral Postat Septembrie 15, 2014 Partajează Postat Septembrie 15, 2014 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Simplificati putin metoda de incarcat poze :wink: Adica tu ai citit instructiunile de mai jos si tot ti se pare complicat ?!? http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 (editat) Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Salut, Citesc destul de des forumul de pe tableta si am observat ca este dificil de dat click pe pictograma aia mica albastra cu doua sageti albe in jos care te duce direct la ultimul raspuns necitit. Pe de alta parte, imaginile (pictogramele) mari care au desenat pe ele plicul nu au asociata nicio actiune la click. Propunerea mea ar fi ca sa punem link-ul catre ultimul raspuns necitit pe ele. Stiu ca exista si aplicatia Tapatalk dar imi place mai mult sa folosesc direct situl. Ce ziceti? Sorin L.E. Ma refer la link-urile de tipul asta: showthread.php?86138-nume_thread&goto=newpost Editat Septembrie 21, 2014 de Kibitz aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Intrebare: Am incercat de cateva ori sa gasesc forumul pe aplicatia "tapatalk" (pt Android) dar nu apare dupa nici un motor de cautare. Vreo sugestie? Multumesc :be ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ctinu Postat Noiembrie 22, 2014 Partajează Postat Noiembrie 22, 2014 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Am citit "Tutorial pentru postarea de atasamente si imagini" postat de Astral. Propun ca varianta directa sa fie implementata si in cazul PM. Pt. a descongestiona forumul, am purtat o discutie tehnica cu un coleg si am vrut sa atasez si o schita, dar n-am reusit. Desi exista butonul "inserati imagine", acesta accepta doar url-uri. Imi cer scuze daca posibilitatea exista, dar n-am vazut-o. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu90 Postat Decembrie 6, 2014 Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Functie de cautare in cadrul unui thread. De exemplu daca am deschis sectiunea vanzari accesorii sa fie un quick search bar pentru o cautare rapida in threadul deschis. Daca exista aceasta posibilitate de cautare si nu am remarcat-o rog moderatorii sa ma scuze pt interventie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misca Postat Decembrie 6, 2014 Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Functie de cautare in cadrul unui thread. Asta cautai? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 6, 2014 Partajează Postat Decembrie 6, 2014 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Asta cautai? [ATTACH=CONFIG]231172[/ATTACH] Nu....se refera la o cautare in cadrul unui singur topic... Pregatisem un astfel de tutorial pentru o astfel de cautare pentru ca m-a gandit ca e util pentru un topic-fluviu cum este cel cu "Compatibilitati piese Samurai", dar nu stiu unde am pus print-screen-urile.....Sper sa le gasesc totusi....:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu90 Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Da Astral, la asta m-am referit. Ar fi foarte util. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Da Astral, la asta m-am referit. Ar fi foarte util. Acum exista si tutorialul pentru FUNCTIA "CAUTARE" in cuprinsul unui topic : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=992727#post992727 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tokyodream Postat Decembrie 28, 2014 Partajează Postat Decembrie 28, 2014 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Buna ziua, observ ca lipsesc 2 categorii la producatori auto - ACURA si HONDA. Nu se pot adauga, in perioada urmatoare, fiecare cu 2-4 subforumuri de genul: ACURA - MDX, RDX, altele ( ZDX si viitorul SUV-X = HR-V-ul de la Honda ) HONDA - CR-V, HR-V ( vechi si cel nou ) , altele ( Vezel = noul HR-V pe unele piete mondiale ; Pilot, RIDGELINE ; CROSSTOUR ; ELEMENT ; PASSPORT ; CROSSROAD ; XR-V = noul HR-V din China ) Multumesc pentru intelegere ! Iubesc masinile japoneze. Ele nu mint, nu inseala ! https://www.carvertical.com/ro/landing/v3?utm_source=aff&a=daimyo&b=0eb206ae Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 28, 2014 Partajează Postat Decembrie 28, 2014 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Buna ziua, observ ca lipsesc 2 categorii la producatori auto - ACURA si HONDA. Nu se pot adauga, in perioada urmatoare, fiecare cu 2-4 subforumuri de genul: ACURA - MDX, RDX, altele ( ZDX si viitorul SUV-X = HR-V-ul de la Honda ) HONDA - CR-V, HR-V ( vechi si cel nou ) , altele ( Vezel = noul HR-V pe unele piete mondiale ; Pilot, RIDGELINE ; CROSSTOUR ; ELEMENT ; PASSPORT ; CROSSROAD ; XR-V = noul HR-V din China ) Multumesc pentru intelegere ! Si probabil ca lipsesc si multe altele, explicatia fiind aceea ca nu au fost create sectiuni pentru toate marcile/modelele de masini existente pe piata, ci doar in masura in care au existat suficiente discutii de la suficienti posesori care au cont pe acest forum. Altfel, inclusiv masinile de care ai amintit mai sus se incadreaza in sectiunea "SUV-uri". REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Iunie 23, 2015 Partajează Postat Iunie 23, 2015 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului No ca s-au suparat moderatorii si au inchis cealalta deiscutie.Lasati forumul asa cum e ca e bine,pina acum nu am intampinat mari dificultati decat la atasatul pozelor Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 (editat) Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului No ca s-au suparat moderatorii si au inchis cealalta deiscutie.Lasati forumul asa cum e ca e bine,pina acum nu am intampinat mari dificultati decat la atasatul pozelor Pai din moment ce topicul acela era un sondaj care acum nu-si mai are rostul, tu din tot froumul asta doar acolo ai mai fi avtu ceva de scris ?!? Si te rugam ca si pe acest topic sa-ti spui parerea doar daca realmente ai vreo sugestie de imbunatatire ! Multumim pentru intelegere ! PS - Iar in ceea ce priveste atasatul pozelor, reciteste tutorialul de aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini Editat Iunie 24, 2015 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Iunie 28, 2015 Partajează Postat Iunie 28, 2015 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Salutare! Vin si eu cu o propunere: Nu credeti ca ar fi bine sa stergeti topicurile inchise,de la Mica Publicitate? In felul asta usuram forumul de niste anunturi,facem cautarea mai usoara... Sper sa nu fiu injurat! Noapte buna! Si spor in ceea ce faceti pentru acest forum! L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Iunie 29, 2015 Partajează Postat Iunie 29, 2015 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Nu neaparat stergerea lor, mai sugestiv ar fi mutarea lor intr-o zona in care sa fie toate topicurile inchise, denumita stiu eu sugestiv "Arhiva", iar o perioada de timp sa ramana vizibila ca si cum ar fi postat ceva nou in el, si sa se piarda imediat ce orice alt user interesat a citit acest topic. Nu recomand stergerea lor, intotdeauna se poate intampla sa apara tranzactii esuate sau mai stiu ce alte nemultumiri, fapt care ar necesita, sa o numim, "ancheta". Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Pai din moment ce topicul acela era un sondaj care acum nu-si mai are rostul, tu din tot froumul asta doar acolo ai mai fi avtu ceva de scris ?!? Si te rugam ca si pe acest topic sa-ti spui parerea doar daca realmente ai vreo sugestie de imbunatatire ! Multumim pentru intelegere ! PS - Iar in ceea ce priveste atasatul pozelor, reciteste tutorialul de aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56551-Metoda-noua-si-functionala-pentru-postarea-de-atasamente-si-imagini Pai si atunci de ce nu a fost inchis dinainte de a posta eu,pt ca acel topic e acolo de ceva vreme sau a fost,ca am vazut ca a disparut Referitor la poze,nu se poate gasi o solutie de gen attach files,care sa deschida fereastra si selectezi pozele din pc-ul tau si tot aici nu se poate adauga functia in care sa redimensioneze el automat poza? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 1, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 1, 2015 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Referitor la poze,nu se poate gasi o solutie de gen attach files,care sa deschida fereastra si selectezi pozele din pc-ul tau si tot aici nu se poate adauga functia in care sa redimensioneze el automat poza? Cataline, ciudat mai esti... Ai comentat in mod ironic si de sus atunci cand am facut schimbarea de platforma. Pai unul din motivele principale (am repetat de atatea ori) a fost tocmai faptul ca pe aceasta plaforma, atasarea pozelor de face greu si necesita redimensionarea manuala a pozelor. Acum tu vi sa pui intrebarea asta? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Referitor la poze,nu se poate gasi o solutie de gen attach files,care sa deschida fereastra si selectezi pozele din pc-ul tau si tot aici nu se poate adauga functia in care sa redimensioneze el automat poza? Atasarea pozelor este extrem de banala, si se face fix cum zici tu: dai click pe icon-ul din editor cu "Insert Image" si apoi de acole iti selectezi pozele dorite din calculator si apoi cu "Selectare fisier" le incarci pe forum. Chiar nu inteleg de ce unii spuneti ca nu se pot atasa poze simplu si usor. Referitor la redimensionare pozelor, nu trebuie sa fi expert in photoshop pentru asta, se pot redimensiona si cu alte utilitare simple, gen Paint, etc. Asta sa zicem ca ar putea fi o problema, ca nu se face inca automat redimensionare pe forum, dar nu cred ca e atat de grav incat sa se buleasca tot forumul doar pentru atat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tonytherunner Postat Iulie 1, 2015 Partajează Postat Iulie 1, 2015 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului .....care sa vaitat de redimensionarea pozelor orie ie lene ori nu stie:ha:....folosesc de la inceput microsoft office picture manager,foarte bun foarte rapid....daca ai de redimensoinat mai multe poze le incarci pe toate o data:wink: If you own a land rover everyone expect to be a mechanic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Doresc sa fac si eu o sugestie de modificare . Se poate modifica timpul in care poti posta un mesaj nou ? Mi se intampla cateodata, cand compun un mesaj mai lung , ca atunci cand doresc sa il postez sa constat ca nu mai sunt logat :grin: . Presupun ca este vorba despre modificarea unui interval in care se poate scrie o postare. Se poate mari putin acest interval ? Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 13, 2015 Partajează Postat Octombrie 13, 2015 (editat) Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Doresc sa fac si eu o sugestie de modificare . Se poate modifica timpul in care poti posta un mesaj nou ? Mi se intampla cateodata, cand compun un mesaj mai lung , ca atunci cand doresc sa il postez sa constat ca nu mai sunt logat :grin: . Presupun ca este vorba despre modificarea unui interval in care se poate scrie o postare. Se poate mari putin acest interval ? Nu exista un interval de timp pentru a putea posta. Ca sa nu te mai delogheze bifeaza sus, inainte de a te loga, butonul"Tine minte" si seteaza-ti browserul sa-ti memoreze parola de logare. Editat Octombrie 13, 2015 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Asa voi face. Multumesc pentru raspuns . :grin: Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Sau scrii textul in Word, il corectezi/periezi/infrumusetezi etc., apoi il transferi pe forum. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Decembrie 16, 2015 Partajează Postat Decembrie 16, 2015 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Am o sugestie pentru sectiunea Jante - Anvelope . Cred ca ar fi utila infiintarea unei sectiuni " Anvelope de iarna " . Stiu ca multi colegi practica plimbatul cu AT-uri , MT-uri si Simex pe timpul iernii , dar sunt destui cei care merg cu anvelope dedicate. Cred ca este mult mai usor sa afli informatii despre anvelopele dedicate intr-o sectiune dedicata decat sa perii sectiunile AT-uri si MT-uri . Pentru inceput as veni cu doua review-uri la Nexen-urile mele si Nokian-urile de pe un alt pick-up pe care il utilizez frecvent. Se aproba ? Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 17, 2015 Partajează Postat Decembrie 17, 2015 Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului Apreciem preocuparea si entuziasmul tau vadite pentru forumul nostru, dar incearca sa ai mereu in vedere specificul forumului nostru : masinile 4x4 pentru off-road, deci nu autoturisme cu tractiune integrala. Poate termenii utilizati de mine lasa loc la interpretari, dar sunt convins ca toata lumea care intra pe acest forum intelege clar diferenta dintre aceste masini. Anvelopele de iarna, desi utilizate si la masinile 4x4, sunt anvelope de strada, deci nu pentru off-road, iar off-road-ul este specificul forumului nostru. Pe de alta parte, anvelopele MT, cat si cele AT, sunt anvelope care au inscrise pe ele simbolurile specifice unor anvelope de iarna - M+S, fulgul de zapada, varful de munte -, deci ar fi redundant sa mai cream o sectiune, cum de asemenea ar fi si pentru "anvelope de vara"..... Nu a fost nimeni oprit sa faca un review despre o anumita marca de anvelope de iarna de strada si , din cate stiu eu, aceste anvelope se pot gasi in sectiunea "AT". Pentru orice utilizator este suficient sa foloseasca functia "Cautare avansata" si sa caute in titlul topicurilor denumirea exacta a anvelopei de care este interesat. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate