Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului

Max

Postări Recomandate

• Răspunsuri 453
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Sugestii pentru posibile modificari si imbunatatiri ale forumului

Erm... pana acum cand intram de pe mobil ma intreba daca vreau sa deschid forumul in tapatalk. Acum nu o mai face. Plus, nu gasesc in tapatalk forumul. So, no. Dar mi-ar placea sa functioneze.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...

Am o propunere (nu stiu daca a mai fost pusa)legata de ,,Mica Publicitate'' in sensul ca sa nu mai fie umplute topicurile cu mai este valabil,ai mai ai ,al mai dai...la anunturile mai vechi de 6 luni sa ai fie trimis un mail la fiecare user sa a si veifice toate topicurile din acesta sectiune si sa ceara inchiderea lui dupa caz deoarece am gasit si anunturi foarte vechi 2009-2010 care nu sunt inchise si multi le vad si tot intreaba incarcand astfel serverul sau ca o curatenie de primavara un mail la fiecare user sa a si verifice toate postarile mai vechi care le are,multumesc

Transsylvania Off Road Club

"ELEFANTUL"

Link spre comentariu

Am o propunere (nu stiu daca a mai fost pusa)legata de ,,Mica Publicitate'' in sensul ca sa nu mai fie umplute topicurile cu mai este valabil,ai mai ai ,al mai dai...la anunturile mai vechi de 6 luni sa ai fie trimis un mail la fiecare user sa a si veifice toate topicurile din acesta sectiune si sa ceara inchiderea lui dupa caz deoarece am gasit si anunturi foarte vechi 2009-2010 care nu sunt inchise si multi le vad si tot intreaba incarcand astfel serverul sau ca o curatenie de primavara un mail la fiecare user sa a si verifice toate postarile mai vechi care le are,multumesc

Ideea este ok, dar ar fi cateva aspecte care trebuie mentionate......

1. In Regulamentul forumului nostru scrie explicit :

"3.c Postarea unui anunt nou la Sectiunea "Mica Publicitate"

Anunturile publicitare trebuie sa contina si respecte urmatoarele reguli si aspecte:

-Inainte de a posta un nou anunt, va rugam actualizati-va vechile anunturi pe care le veti gasi rapid conform indicatiilor din acest tutorial :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=626953&viewfull=1#post626953 "

Dar probabil ca nici tu n-ai remarcat/citit ce scrie acolo......

2. Daca oamenii nu respecta aceasta prevedere simpla, elementara, de ce crezi tu ca atunci cand vor primi un mail se vor conforma ?

Asta in cazul in care isi citesc mail-ul.....sau poate le ajunge direct in spam mail-ul de avertizare......plus ca stiu sigur ca foarte multi nu-si mai folosesc adresa de mai cu care s-au inscris pe forum.....

Editat de Astral
Link spre comentariu

L am citit de cateva ori sa nu vorbesc prostii,spuneam in ideea ca majoritatea au uitat de regulament si cu mail acela poate a si mai aduc aminte si mai revizuiesc postarile si sa ceara inchiderea la care nu mai sunt valabile,multumesc

Transsylvania Off Road Club

"ELEFANTUL"

Link spre comentariu

L am citit de cateva ori sa nu vorbesc prostii,spuneam in ideea ca majoritatea au uitat de regulament si cu mail acela poate a si mai aduc aminte si mai revizuiesc postarile si sa ceara inchiderea la care nu mai sunt valabile,multumesc

....si ca sa nu zici ca nu te-am ascultat : in sectiunea de Mica Publicitate 4x4 au fost sterse, din toate sub-categoriile, toate anunturile care aveau data ultimei postari mai veche de 1 ianuarie 2013 !

Urmeaza ca si restul categoriilor sa fie curatate dupa acelasi criteriu !

:h5

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Oare s-ar putea interzice prin regulament linkurile catre pagina de facebook cand se face trimitire catre poze sau filme?

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Pai numai ce am postat un filmulet de facebook, ca nu aveam alta varianta. Ma scoti in afara legii? Inca nici nu stiu daca e vizibil filmuletul.

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?64591-Aliniere-cardan&p=969496&viewfull=1#post969496

Editat de f_zoltan
Samurai incepator
Link spre comentariu

Salut!

Vin si eu cu o propunere legata de Mica Publicitate: cand se vinde respectivul produs(piesa sau auto...etc) vanzatorii sa fie obligati cumva sa scrie pretul cu care s-a vandut, sa ne facem si noi o idee...adica cei care am fost interesati sau au urmarit anuntul.

An investment in knowledge always pays the best interest.

Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa.

Link spre comentariu

Salut!

Vin si eu cu o propunere legata de Mica Publicitate: cand se vinde respectivul produs(piesa sau auto...etc) vanzatorii sa fie obligati cumva sa scrie pretul cu care s-a vandut, sa ne facem si noi o idee...adica cei care am fost interesati sau au urmarit anuntul.

Pretul final este rezultatul negocierii private intre vanzator si cumparator. Iar ce este privat, nu este public.

Parerea mea!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Data fiind definitia cuvantului "locatie" credeti ca s-ar putea inlocui cu "Localitate" in Profilul userului ?

http://dexonline.ro/definitie/loca%C8%9Bie

Ar cam trebui:wink:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Data fiind definitia cuvantului "locatie" credeti ca s-ar putea inlocui cu "Localitate" in Profilul userului ?

http://dexonline.ro/definitie/loca%C8%9Bie

Dar " Un loc anume, precis determinat " nu este buna ca definitie? De ce ne complicam?

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Dar " Un loc anume, precis determinat " nu este buna ca definitie? De ce ne complicam?

Dacă citeați cu atenție mai jos, acolo pe pagina indicată din DEX, vedeați că sunt 10 definiții. Numai una din ele, are acea variantă de interpretare, iar imediat sub ea, scrie să se țină cont de faptul că e greșită prin traducerea/preluarea aiurea a unui termen din franceză/engleză. Restul definițiilor sunt corecte.

Reiese clar că ''locație'' nu este echivalent cu ''localitate'' sau alte sensuri în care-l mai folosesc unii români.

Modificarea rubricii din profilul de pe forum, se poate face și chiar ar fi indicat să se facă, mai greu e să modifici în creierul oamenilor.:hw

Toate cele bune! :h5

Editat pentru adăugare diacritice, scrisesem de pe un telefon cu tastatură englezească.

Editat de mita31
All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

iar imediat sub ea scrie sa se tina cont de faptul ca e gresita prin traducerea/preluarea aiurea a unui termen din franceza/engleza.

Este parerea ta si a lui Alexutsu.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

Este parerea ta si a lui Alexutsu.

... și a DEX-ului, în multe și diferite ediții și a multor alte persoane.

Vezi ca invers, e doar părerea dvs și a lui Cătă, o persoană care a contribuit cu niște definiții la varianta online a DEX-ului. Nu cred că e egal cu Academia Română, d-nul Cătă. Luați o ediție printată a DEX-ului, cum am facut și eu și spuneți-ne ce definiții găsiți acolo. Acum să nu-mi spuneți că ”locație" e neologism, ca nu pot crede. Și mi s-ar părea o mare idioțenie să devină acceptat în acest sens doar pentru că e mulți cu ”pentru că automobile“ în această țară. :ha::ha::ha:

Numai bine! :h5

Editat pentru adăugare diacritice, scrisesem de pe un telefon, cu tastatură englezească.

Editat de mita31
  • Like 1
Link spre comentariu

Da, e o confuzie frecventa intre locatie, care inseamna chirie si localizare, termen folosit mai mult de transmisionisti pentru determinarea pozitiei. Problema e ca e folosit incorect tot mai des, pe toate canalele de televiziune, etc.

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Chiar mai înainte, l-am văzut pe Radu Mazăre - la televizor ... a zis ”... nu face sens să ...", adică ”... it doesn`t make sense ..." - o altă preluare idioată din limba engleză, care nici măcar nu sună bine, despre care s-a mai discutat și pe acest forum în thread-ul ”Dicționar", eu până azi nemaiauzind pe nimeni să folosească expresia respectivă. Se pare însă că prostia se ia - și încă mai ceva ca bolile contagioase. De-asta nu mă miră nici încetățenirea termenului ”locație“ trâmbițat tot mai des pe peste tot - bineînțeles greșit. Bună observația ta, Stelea!:h5

Editat de mita31
Link spre comentariu

Ne complicam sau ne complacem si toleram pana la asimilare niste aiureli lingvistice ? Asta-i intrebarea !

• Like 1
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Simplificati putin metoda de incarcat poze :wink:

Ce ti se pare complicat?

E foarte simplu ... e normal sa nu se accepte poze mari ptr ca se incarca serverul aiurea. Si toti vrem sa "bromsarim" rapid.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• vstef_is a resetat ca important acest subiect

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare