goerula Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 (edited) Re: UAZ vs Isuzu ms mult, sa vad trebuie sa-mi aduc cineva un uaz intreg, daca nu o sa-mi trebuieasca puntea fata/spate sa am de rezerva . parbirzu cu cat il dai? deocamdata sunt in tratative sa o dau toata. daca nu se concluzioneaza iti spun. lasa-mi un mail shi tel pe pm. sau unde vrei tu.:tk tel meu 0765984616.adi Edited June 15, 2011 by goerula Link to comment Share on other sites More sharing options...
goerula Posted June 19, 2011 Share Posted June 19, 2011 Re: UAZ vs Isuzu ms mult, sa vad trebuie sa-mi aduc cineva un uaz intreg, daca nu o sa-mi trebuieasca puntea fata/spate sa am de rezerva . parbirzu cu cat il dai? sal, puntile si parbrizul 250 euro. puntea fata are discuri . suna-ma ca ne intelegem noi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thementor Posted July 3, 2011 Author Share Posted July 3, 2011 (edited) Re: UAZ vs Isuzu salut goerule, o sa te sun, sa vad poate am drum prin craiova si trec pe la tine sa iau puntile.....numa sa imi fac timp pt uaz :D ....am mai lucrat un pic la masina: a primit prelata, am taiat aripile, am refacut toata instalatia electrica. Am fost la niste iesiri se comporta ft bine in teren am un cuplu imens, iar motoru ii ft economic. Edited July 3, 2011 by thementor Sa ai o italianca e ca si cum ai avea prietena stripteuza - toti zic ca-i proasta , dar toti te invidiaza ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacus_Malus Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 (edited) Re: UAZ vs Isuzu eu l-am gasit pe frate-sau , undeva prin Ucraina: se numeste Gaz Hunter. Edited March 30, 2012 by Dacus_Malus Suzuki Vitara 1990 Toyota Prius Hybrid 2006 Citroen C25 Autorulota 1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
florin_cars Posted October 12, 2014 Share Posted October 12, 2014 Re: UAZ vs Isuzu Nu prea puneam pret pe UAZ de cand le stiu, insa vazand unele modificate pe aici imi dau seama ca stock in continuare sunt penibile, oarecum ca si IMS-urile dar cu mecanica schimbata, inaltate putin si ca la orice alta masina cu niste roti pe masura, se schimb Urata intr-o bestie frumoasa :$ Vand 2 perechi jante tabla 15" 6x139,7 :gr1 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?86455-vand-2-perechi-jante-tabla-15-quot-6x139-7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vali rfo Posted October 13, 2014 Share Posted October 13, 2014 Re: UAZ vs Isuzu Exceptand faptul ca e urata, sa stii ca de fapt e chiar capabila in varianta stock. Cel putin aia cu punti portal 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts