NIK4X4 Postat August 28, 2011 Autor Partajează Postat August 28, 2011 Re: poze cu masinile noastre. @jihad foarte frumoasa masina ta, o deasta ma tenteaza si pe mine...poti sami zici care este sarcina maxima ce poate tracta masina asta in acte? so folosesti sanatos AB16NIK...AB23NIK Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovidiu.I Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Re: poze cu masinile noastre. care este sarcina maxima ce poate tracta masina asta in acte? Mersi. In acte apare asa: Remorcabila cu disp. de franare: 2400 kg Remorcabila fara disp. de franare: 750 kg Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
V.I.D. Postat August 28, 2011 Partajează Postat August 28, 2011 Re: poze cu masinile noastre. baiu ii ca in cartea de identitate asa apare (cu franare si fara franare ) dar mai nou in talon apare doar masa maxima ansamblu vehicule, doar atat, si eu nu mai inteleg nimic pt ca daca scazi din masa max. ansamblu, masa max. vehicul tragator rezulta o limitare destul de mare la masa max. remorca. (la mine asa ii si la toate masinile la care m-am uitat in talon am vazut asta). Demult incerc sa ma lamuresc de fapt cat am voie legal sa tractez si nu am reusit- ramane sa ma duc cu actele la RAR poate ma lamuresc ei. AroM461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Ianuarie 11, 2012 Partajează Postat Ianuarie 11, 2012 Re: poze cu masinile noastre. La rubrica POZE cred ca merge si un filmulet.. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian84 Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Re: poze cu masinile noastre. 2.8 Tdi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 (editat) Re: poze cu masinile noastre. Si inca unul,de iarna,asa.. Chiar doua.. Editat Ianuarie 27, 2012 de SUPERDRAGOS 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: poze cu masinile noastre. bravo,foarte misto. si eu de 2 zile ma plimb pe la mine la teren asa fara rost doar din placere,am trecut cu masina pe unde vecini erau in stare sa puna pariu ca nu am nici o sansa si chiar si eu aveam indoieli,dar a trecut prin nameti ca si cum nu erau,maine am mai mult timp liber si imi voi face de cap prin nametii din adunatii copaceni. e cumva in parcare la polivalenta?odata cand aveam volvo ma duceam acolo la intrunirea saptamanala a forumului. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FEDEADY Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 (editat) Re: poze cu masinile noastre. vreau sa ma bucur de zapada dari bucuros de zapada:banana Editat Ianuarie 28, 2012 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Ianuarie 28, 2012 Partajează Postat Ianuarie 28, 2012 Re: poze cu masinile noastre. Si eu si eu :grin: ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Ianuarie 30, 2012 Partajează Postat Ianuarie 30, 2012 Re: poze cu masinile noastre. e cumva in parcare la polivalenta?odata cand aveam volvo ma duceam acolo la intrunirea saptamanala a forumului. Da,e la Polivalenta,ne intalnim in fiecare JOI dupa 5-6. 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marian123 Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: poze cu masinile noastre. nuj kum:(( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marian123 Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: poze cu masinile noastre. ...cam rar te arati pe aici Stefan D.! ai facut o pauza?:h5 ceva poze si cu a mea...[ATTACH=CONFIG]96484[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]96485[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]96486[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]96487[/ATTACH] sa nu ziceti ceva de nr meu de inmatriculare:grin: cred ca eu am fost primul, nu gigi. ke dimensiuni ai la anvelope in prima poza?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Februarie 18, 2012 Partajează Postat Februarie 18, 2012 Re: poze cu masinile noastre. Frontera mea a suferit o mica " schimbare la fata" :grin: ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovidiu.I Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: poze cu masinile noastre. @Marian123 Faina masinuta. Jantele arata bestial. @Andrei_vl Pune o poza din lateral si una de detaliu cu farurile alea de pe cupola. Vreau sa vad cum ii sta, poate imi iau si eu. La Frontera B are pe cupola niste dungi longitudinale iesite in relief si nu stiu daca nu incurca la montaj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marian123 Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: poze cu masinile noastre. Frontera mea: 2.0 '93 stock. Frumos bulbarul ... e la fel ku al meu doar k al meu e negru :X:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Februarie 19, 2012 Partajează Postat Februarie 19, 2012 Re: poze cu masinile noastre. Ovidiu, aceleasi dungi le are si A-ul si nu incurca. Merg si pe B-u fara probleme. ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: poze cu masinile noastre. sunt bune de ceva acele proiectoare de pe capota,adica daca mergi doar cu farurile si cele de sus se vede o schimbare sau e cam tot la fel,am pus problema asa pt ca am vazut ca ai si2 pe bullbar si alea sunt sigur ca dau rezultate. cat ai platit cu tot cu montaj? Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Februarie 23, 2012 Partajează Postat Februarie 23, 2012 Re: poze cu masinile noastre. Cu tot cu montaj sunt cam 350ron de unde le-am luat eu. La cum sunt reglate sau mai bine zis nereglate, e o diferenta semnificativa cand ma bag in padure, vad mult mai bine, aproape ce-i drept, dar asta m-a interesat, pe cand cu farurile era o lumina cam imprastiata. Alt atu este ca se vede si mai la inaltime, 2-3m si mergi mai relaxat, cu siguranta vezi cracile. Alea rotunde de pe bullbar se aprind odata cu faza mare deci de departare si impreuna cu aceasta ofera o lumina decenta. Alea patrate se aprind de la buton si sunt de apropiere, bat pe o distanta mica dar au o lumina densa. ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 (editat) Re: poze cu masinile noastre. Alea patrate (cele de jos) sunt de fapt de ceata, cel putin asa erau cand le-au pus din fabrica. Bine, nu forma conteaza ci sticla (dispersorul). Editat Februarie 25, 2012 de stelea 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Februarie 25, 2012 Partajează Postat Februarie 25, 2012 Re: poze cu masinile noastre. Da de ceata sunt, ma rog am zis de apropiere ca bat aproape si nici nu m-am mai gandit la ceata, m-am gandit doar la distanta la care bat :grin: ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marian123 Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: poze cu masinile noastre. Ce zicetzi de volan si praguri??:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovidiu.I Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 (editat) Re: poze cu masinile noastre. Scapa de răpciuga aia de husa de pe volan. :ha1 Apropo de jante :nu stiti de unde sa mai iau inca una acelasi model ?Slabe sanse sa gasesti si sa-ti dea doar o janta. Pffffffffff......... nu stiu. cum pot afla???Tre` sa scrie undeva pe ele offset-ul. Din poze as zice ca e undeva intre 0 si -20. Chiar...stie careva ce offset au jantele originale din aliaj la frontera b? Daca tot suntem la poze...Uite-o si pe-a mea, asteptand sa fie cracanata si pe tocuri :ha: @Andrei_vl in cea de-a doua poza se vad dungile alea de care ziceam ca o sa incurce la montajul blocului de lumini. Editat Februarie 27, 2012 de Ovidiu.I Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SUPERDRAGOS Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 (editat) Re: poze cu masinile noastre. Volanul e tare numai din punctul de vedere ca se potriveste pe Frontera..Husa aceea e urata cu crăci,deci scapa de ea urgent,cum spunea colegul de mai sus.Apropo,de pe ce masina e volanul?Iti merge si claxonul? Si nu stiam ca sub bara de Frontera mai vine si un ornament de cauciuc.E original sau este pus? Editat Februarie 28, 2012 de SUPERDRAGOS 0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marian123 Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 (editat) Re: poze cu masinile noastre. ok o sa scap de husa, claxonul merge, nustiu de pe ce masina este asa am luat-o si ornamentul nu e original nu exista frontera cu el (doar a mea :ha:) Ovidiu.I nu neaparat una k styu k nu o sa gasesc daca se poate le-as lua pe toate 4. Si apropo niste cauciucuri marimea asta 265/70/15 ca ale mele sau cam uzat :old Editat Februarie 28, 2012 de Marian123 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marian123 Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: poze cu masinile noastre. volanul este misto, pragurile nu ma tenteaza... ce et ai la jante? voi ce volan avetzi pe ele?> cele originale?? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate