Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Poze cu masinile noastre, OPEL FRONTERA - ONLY !

NIK4X4

Postări Recomandate

Re: poze cu masinile noastre.

@jihad

foarte frumoasa masina ta, o deasta ma tenteaza si pe mine...poti sami zici care este sarcina maxima ce poate tracta masina asta in acte?

so folosesti sanatos

AB16NIK...AB23NIK
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 286
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

care este sarcina maxima ce poate tracta masina asta in acte?

Mersi. In acte apare asa:

Remorcabila cu disp. de franare: 2400 kg

Remorcabila fara disp. de franare: 750 kg

Link spre comentariu

baiu ii ca in cartea de identitate asa apare (cu franare si fara franare ) dar mai nou in talon apare doar masa maxima ansamblu vehicule, doar atat, si eu nu mai inteleg nimic pt ca daca scazi din masa max. ansamblu, masa max. vehicul tragator rezulta o limitare destul de mare la masa max. remorca. (la mine asa ii si la toate masinile la care m-am uitat in talon am vazut asta). Demult incerc sa ma lamuresc de fapt cat am voie legal sa tractez si nu am reusit- ramane sa ma duc cu actele la RAR poate ma lamuresc ei.

AroM461
Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

bravo,foarte misto.

si eu de 2 zile ma plimb pe la mine la teren asa fara rost doar din placere,am trecut cu masina pe unde vecini erau in stare sa puna pariu ca nu am nici o sansa si chiar si eu aveam indoieli,dar a trecut prin nameti ca si cum nu erau,maine am mai mult timp liber si imi voi face de cap prin nametii din adunatii copaceni.

e cumva in parcare la polivalenta?odata cand aveam volvo ma duceam acolo la intrunirea saptamanala a forumului.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

e cumva in parcare la polivalenta?odata cand aveam volvo ma duceam acolo la intrunirea saptamanala a forumului.

Da,e la Polivalenta,ne intalnim in fiecare JOI dupa 5-6.

0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

...cam rar te arati pe aici Stefan D.! ai facut o pauza?:h5

ceva poze si cu a mea...[ATTACH=CONFIG]96484[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]96485[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]96486[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]96487[/ATTACH]

sa nu ziceti ceva de nr meu de inmatriculare:grin: cred ca eu am fost primul, nu gigi.

ke dimensiuni ai la anvelope in prima poza??
Link spre comentariu

@Marian123 Faina masinuta. Jantele arata bestial.

@Andrei_vl Pune o poza din lateral si una de detaliu cu farurile alea de pe cupola. Vreau sa vad cum ii sta, poate imi iau si eu.

La Frontera B are pe cupola niste dungi longitudinale iesite in relief si nu stiu daca nu incurca la montaj.

Link spre comentariu

sunt bune de ceva acele proiectoare de pe capota,adica daca mergi doar cu farurile si cele de sus se vede o schimbare sau e cam tot la fel,am pus problema asa pt ca am vazut ca ai si2 pe bullbar si alea sunt sigur ca dau rezultate.

cat ai platit cu tot cu montaj?

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Cu tot cu montaj sunt cam 350ron de unde le-am luat eu. La cum sunt reglate sau mai bine zis nereglate, e o diferenta semnificativa cand ma bag in padure, vad mult mai bine, aproape ce-i drept, dar asta m-a interesat, pe cand cu farurile era o lumina cam imprastiata. Alt atu este ca se vede si mai la inaltime, 2-3m si mergi mai relaxat, cu siguranta vezi cracile. Alea rotunde de pe bullbar se aprind odata cu faza mare deci de departare si impreuna cu aceasta ofera o lumina decenta. Alea patrate se aprind de la buton si sunt de apropiere, bat pe o distanta mica dar au o lumina densa.

ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort
Link spre comentariu

Alea patrate (cele de jos) sunt de fapt de ceata, cel putin asa erau cand le-au pus din fabrica. Bine, nu forma conteaza ci sticla (dispersorul).

Editat de stelea
4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Scapa de răpciuga aia de husa de pe volan. :ha1

Apropo de jante :nu stiti de unde sa mai iau inca una acelasi model ?

Slabe sanse sa gasesti si sa-ti dea doar o janta.

Pffffffffff......... nu stiu. cum pot afla???
Tre` sa scrie undeva pe ele offset-ul. Din poze as zice ca e undeva intre 0 si -20.

Chiar...stie careva ce offset au jantele originale din aliaj la frontera b?

Daca tot suntem la poze...Uite-o si pe-a mea, asteptand sa fie cracanata si pe tocuri :ha:

2012-02-23_13-34-50_562.thumb.jpg.e73699531352c2be7e50b7d22a8c995f.jpg 2012-02-23_13-34-21_359.thumb.jpg.e0c9c8217978ba60b295741ee72f975b.jpg

@Andrei_vl in cea de-a doua poza se vad dungile alea de care ziceam ca o sa incurce la montajul blocului de lumini.

Editat de Ovidiu.I
Link spre comentariu

Volanul e tare numai din punctul de vedere ca se potriveste pe Frontera..Husa aceea e urata cu crăci,deci scapa de ea urgent,cum spunea colegul de mai sus.Apropo,de pe ce masina e volanul?Iti merge si claxonul?

Si nu stiam ca sub bara de Frontera mai vine si un ornament de cauciuc.E original sau este pus?

Editat de SUPERDRAGOS
0722.246.245-YMS/e-mail-stoica.mdragos@yahoo.com
Link spre comentariu

ok o sa scap de husa, claxonul merge, nustiu de pe ce masina este asa am luat-o si ornamentul nu e original nu exista frontera cu el (doar a mea :ha:)

Ovidiu.I nu neaparat una k styu k nu o sa gasesc daca se poate le-as lua pe toate 4.

Si apropo niste cauciucuri marimea asta 265/70/15 ca ale mele sau cam uzat

:old

Editat de Marian123
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare