Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

AGNITA - 8 ianuarie 2011

Cristian1

Postări Recomandate

Dupa mai mult de o luna de repaus am pus de o iesire ,scurta dar prolifica ,am purces la dezmortirea samuraielor si a noastra tot odata . Ei si ca orice inceput , au inceput si belele, pierderea nr. de BG al primarului ne-a facut sa ne intoarcem pe unde am venit, a urmat desprinderea nr. rosu a lui radu si am incheiat noi care am rezemat masinuta de un gard de sarma ghimpata care ne-a smuls ,spart, bucatit semnalizarea de pe aripa stanga fata ,(am ocazia sa va intreb , nu aveti o sticla de semnalizare de aripa ?) Culmea Dragos a parcurs traseul fara nici o zgarietura, multumim ptr extragerea din gard , deci o iesire scurta dar vor urma mai multe ptr stabilirea noilor trasee ptr . luna martie , adica ma abtin de la divulgarea informatilor.

Restul pozelor, AICI

http://img155.imageshack.us/img155/9849/phpscdv1nam.jpg%20%20Uploaded%20with%20"][/url]http://img155.imageshack.us/img155/9849/phpscdv1nam.jpg Uploaded with ImageShack.us

Editat de Cristian1

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: AGNITA - 8 ianuarie 2011

Intr-adevar a fost foarte fain.din pacate eu nu am reusit sa fac poze....

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu

Cristi am fost si eu la rindul meu invatat ca tot ce este nefolositor masinii cade in traseu:banana

si eu sunt de accord cu tine Sorine...atata timp cat nu e vorba de roti,punti,reductor........

in rest accesoriile pot tot cada...

o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde......

Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam.....

Link spre comentariu

Sa va fie de bine baieti , ati inceput anul in forta daca pot sa spun asa. Cat despre ce mai cade pe la acareturi ganditi pozitiv ca le faceti "up-grade" cu piese mai noi :grin: :h5

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Salutare concitadini....

Bravo pentru iesire, sa va fie de bine, de abia astept sa ajung pe acasa! :uameni:banana:dr1

@Cristi: Bine am venit in lumea Off-Road.

@Kris-T: La multi ani Jupane si alea bune si voua pe 2011.

@ Dragos: Cand pana mea ai facut tu poze mah? Ca tot timpul ai ceva in mana de care sa te tii?

PS: Numerele pierdute de catre cei doi, clar trebuie sa fie un semn.....:)))

Doar si-au "tras gipane"!!! ":)))))))):as

Un om puternic poate muta muntii, un om destept, ii lasa acolo ca nu il deranjeaza!!!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare