Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

Alex4x4

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?  

121 membri au votat

1. 1. Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

• LukOil
      1
    • MOL
      6
    • OMV-PetromV
      27
    • Petrom
      13
    • Rompetrol
      2
    • Agip
      4
    • NU ALIMENTEZ IN 17, 18, 19.01.2011
      68

Postări Recomandate

Re: Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

Cat timp in presa protestul este prezentat ca si `protestul soferilor` nu avem nici o sansa...Asta e si protestul lu` masa editorului de la stiri care cumpara paine carata la magazin cu duba `soferilor`... Tara fara pic de viziune...gandire simplista...Traiasca Basescu! este tot ce meritam...

Editat de AdiOnWeb
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 637
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

eu as propune....altceva...e iarna...afara e frig.....asa ca...nu mai bine le dam foc...sa ne uitam cum ard?

protestul ar trebui sprijinit si de marile companii de transport....atunci se va simti cu adevarat.....

Link spre comentariu

de kkt mai sunt conationalii astia ai nostri.

la mol-ul de pe giulesti in general e cam panica (stie lumea ca ce vand ei pe post de benzina e cam spritz de vara)...

azi??? jurai ca era concurs la pompe ...:uameni

Jeep - there is only one ... Si daca nu iti plac principiile mele, nu e problema ... mai am si altele

SALVAMONT Predeal

Link spre comentariu

@Marius

Stii ce fac marile companii de transport acum: isi rad in barba caci in aceste conditii vor muri inca vreo cativa gusteri sa imparta ei sarmaua. Ei oricum nu platesc taxe, rovignete, RCA-uri ...sunt protejati ..

Cate despre distrusul propriilor masini ...man, fiecare a muncit ptr fierul lui! De ce sa dam noi foc la munca noastra ptr ce tampenii fac altii ...desi, sincer, mi-as plati impozitul la ghiseu direct de la volan ...ca la Mcdrive ... :grin:

@Maresalul

Violenta nu e o solutie. Ar fi bine sa incepem sa (ne) gandim mai profund la ce ne astepta pe unii dintre noi. Si sa actionam cu totii intr-un fel sau altul ...nu doar sa dam din taste si gura ...:wink:

Eu v-as propune sa facem o iesire soft si autorizata (caci o astfel de actiune de protest se si poate autoriza la o adica): pe Magheru, in miezul zilei, cu masinile noastre masive, batrane, obosite si consumatoare...cati dintre voi ati avea curajul sa ne invartim pe doua artere principale vreo 3-4 ore cu 2 la ora? Huh?

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Da.....e si asta o varianta.....si aia cu monezile e o varianta.....si nealimentarea 3 zile e o varianta....si boicotarea unei singure companii e o varianta......si ......si.........

SI PANA LA CAPAT NU FACEM NIMIC CONCRET !!!

Doar carcotim aici pe forum, pe FB, pe net, pe ma-sa, ca asa si pe dincolo, ca harrrr, ca marrrr, ca.......

Link spre comentariu

Yonutzule, faina varianta ai gasit! Nu esti pe treaba ta! :ha:

Apropo, on si offtopic: Daca favorita nr.2 a lui Base', in speta madam ministru Boagiu vrea neaparat sa ne oblige sa ne luam gume de iarna, ce ar fi sa le luam de la bulgari/unguri/moldoveni? Sa nu se mai bucure asa belitii astia ca incaseaza 400 milioane de euro numai din TVA. Sa mearga si TVA-ul asta acolo unde merg impozitele masinilor inmatriculate pe afara.

Samurai incepator
Link spre comentariu

parerea mea este ca va conta orice protest cat de mic ar fii,ieri am primit pe mess.indrumarea de a nu alimenta de pe 15 01. pana pe 15 02.de la petrom si se pare a fii o idee buna,parerea mea si eu unul asa o sa fac ca astia de la petrom sunt primii care ridica pretul la carburanti mereu

ideea per ansamblu este ca suntem prosti,ca nu iesim toti in strada ca in 89 dar de'' nu are cine sa ne impinga de la spate

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

Acest protest este egal cu 0 (ZERO) nu se va intampla nimic. Apropo stiti cat este pretul benzinei si cat sunt accize si alte taxe ?

Ce o sa rezolve cei care stau 5 ore intr-o benzinarie ? Nimic, eventual o sa dea peste unul nervos care vrea sa bage combustibil care o sa ii balacareasca in toate felurile, lucru care o sa degenereze in scandal, etc.

Eu zic ca e buna scumpirea combustibililor ! Masina este un lux si asa trebuie sa fie ! Cati dintre voi mergeti la servici zilnic cu masina ? Cati mergeti singuri in masina ? Vi se pare normal ? (mie nu).

Cati romani au masini de zeci de mii de euro pe care nu au bani sa le intretina ? Cati roamani au masini de zeci de mii de euro dar nu au casa ?

Si intrebari de genul celor de mai sus sunt multe. Dar eu zic ca cine are bani sa mearga cu masina foarte bine ! cine nu sa o ia pe jos sau cu mijloacele de transport in comun !

fara suparare colegu....dupa cum graiesti esti un om inteligent dar...cred ca esti militian

🏁-Fără un 4x4 ,,viața e pustiu”
Link spre comentariu

haideti sa nu mai alimentam de la grupul Petrom-OMV! eu deja fac asta de cativa ani. astia fac jocurile cu carburantii, si in plus au si fentat statul, implicit pe noi, de tone de bani. nu e mare lucru sa dam din gura in gura treaba asta si sa indemnam cat mai multi oameni sa faca asta. evident, miracolul nu se va petrece peste noapte, nu vom convinge pe toti romanii sa nu mai alimenteze de azi de la banditii astia, dar cu siguranta ca in cateva luni vom convinge suficient de multi sa faca asta, si efectele se vor simti cu siguranta. si nu doar o luna sa facem asta, ci pana ii ingenunchiem de tot! si va asigur ca daca vom convinge si numai jumatate din cei care alimenteaza de obicei la astia, va fi o mare lovitura pt scorurile lor! :wink:

Link spre comentariu

intreb si eu, nu dau cu parul:

de ce sa nu alimentam de la petrom (petrom nu petromv, omv)? ca asa imi zice badea ...mircea?

sa-mi spuna cineva unde gasesc o motorina mai buna(pun doar aditivata).

Link spre comentariu

@Marius

Eu v-as propune sa facem o iesire soft si autorizata (caci o astfel de actiune de protest se si poate autoriza la o adica): pe Magheru, in miezul zilei, cu masinile noastre masive, batrane, obosite si consumatoare...cati dintre voi ati avea curajul sa ne invartim pe doua artere principale vreo 3-4 ore cu 2 la ora? Huh?

Autorizatia (presupunind ca se va da) e pentru un numar limitat de ore, foarte clar precizat si niciodata in rush hours (7-10, respectiv 17-20).

Daca ne plimbam asa cu masinile pe reductor, presimt ca vor aparea niste garcea si vor face semn sa marim viteza. Plus ca daca blocam Magheru, nu stiu ce efect ar avea asta, poate daca blocam piata Victoriei...

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

de kkt mai sunt conationalii astia ai nostri.

la mol-ul de pe giulesti in general e cam panica (stie lumea ca ce vand ei pe post de benzina e cam spritz de vara)...

azi??? jurai ca era concurs la pompe ...:uameni

Mda... am trecut si eu azi pe linga un agip si la 4 din 6 pompe aveau musterii.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Daca zici tu, te cred, dar erau numai turisme :wink:

Intre timp am mai descoperit ceva interesant:

http://www.money.ro/guvernul-ne-ar-putea-ieftini-benzina-cu-3-bani-pe-litru--dar-nu-o-face_822931.html

Pe scurt, desi datoria fostei Companii Romane de Petrol a fost acoperita, statul continua sa incaseze cei 3.2 bani pe fiecare litru.

Acum nu trebuie sa ne mire foarte tare ca si taxa de drum o platim de 2 ori: prima data in benzina si apoi prin rovigneta.

Eu unul o sa incerc sa amin cit mai mult momentul trecerii pe la pompa.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

Link spre comentariu

Autorizatia (presupunind ca se va da) e pentru un numar limitat de ore, foarte clar precizat si niciodata in rush hours (7-10, respectiv 17-20).

Daca ne plimbam asa cu masinile pe reductor, presimt ca vor aparea niste garcea si vor face semn sa marim viteza. Plus ca daca blocam Magheru, nu stiu ce efect ar avea asta, poate daca blocam piata Victoriei...

Daca ne adunam cateva sute de masini mari,fara nici o autorizarie si ne plimbam in cerc in piata victoriei?Ne pot face ceva?nu ne cunoastem ; am iesit la plimbare si imi place atat de mult piata victoriei ca nu ma mai satur de ea.

Link spre comentariu

Eu cred ca mai bine am circula cu masinile civile la acest protest. Nu trebuie sa le dam ocazia sa ne sanctioneze pentru "modificari" neomologate.

Link spre comentariu

Daca ne adunam cateva sute de masini mari,fara nici o autorizarie si ne plimbam in cerc in piata victoriei?Ne pot face ceva?nu ne cunoastem ; am iesit la plimbare si imi place atat de mult piata victoriei ca nu ma mai satur de ea.

Daca ne invirtim in piata Victoriei nu rezolvam nimic. Cred ca ai vrut sa spui ca pe toti ne apuca asa subit cite una, alta: unuia nu ii mai merge motorul, altul, ce sa vezi, a ramas fara combustibil, altul a ramas cutia blocata in D si motorul s-a oprit, etc.

Suzuki Jimny 1.3i 2004

Link spre comentariu

Dap,nu m-am gandit la asta si in mod sigur multi vor ramane fara carburant fix in piata victoriei,ce sa fac ?...daca acolo s-a terminat...

Link spre comentariu

Zic sa n-o dam in altele.....o sa ne invartim in cerc ca titirezii, pe banii si combustibilul nostru, riscam sa ne traga pe dreapta pe fiecare si sa ne amendeze pt cine-stie-ce-dracu-gasesc si nu rezolvam nimic......

Zic mai bine sa mergem pe a doua varianta care a iesit la vot pt ca acolo se pare ca este actionar si STATUL INFRACTOR si probabil acea companie este cea care da tonul la maririle de pret pt ca si incasarea accizei sa fie mai mare........practic, sa nu mai alimentam de la OMV-Petrom cel putin 1 luna.....

Link spre comentariu

nu-l agreez deloc pe Mircea Badea, chiar mi se pare cu probleme tipul, dar este strict parerea mea. insa am auzit pe cineva spunand ca el a zis treaba asta, si nu vreau sa-mi arog aceasta idee, care trebuie sa recunosc ca e singura in masura sa schimbe ceva. restul cu marsuri mai mult sau mai putin autorizate sunt degeaba, credeti-ma... ii doare fix in ___ de parerile noastre. ca sa ii doara si altundeva, trebuie sa actionam, si singura modalitate eficienta de actiune in acest caz este realizarea unei presiuni REALE asupra sistemului. iar falimentarea unui jucator precum grupul Petrom - OMV chiar conteaza.

referitor la calitatea carburantilor de la astia, va asigur ca la benzina sunt vai mama lor, era sa-mi omor motorul la Honda din cauza lor, iar la motorina nu vreau sa ma pronunt inca, am masina asta abia de o luna si recunosc ca am bagat de la Petrom la recomandarea unora, dar am avut probleme nasoale cu motorina de la OMV, nici nu vreau sa-mi amintesc. asa ca ma pot lipsi de "calitatea" lor.

Link spre comentariu

Acest protest este egal cu 0 (ZERO) nu se va intampla nimic. Apropo stiti cat este pretul benzinei si cat sunt accize si alte taxe ?

Ce o sa rezolve cei care stau 5 ore intr-o benzinarie ? Nimic, eventual o sa dea peste unul nervos care vrea sa bage combustibil care o sa ii balacareasca in toate felurile, lucru care o sa degenereze in scandal, etc.

Eu zic ca e buna scumpirea combustibililor ! Masina este un lux si asa trebuie sa fie ! Cati dintre voi mergeti la servici zilnic cu masina ? Cati mergeti singuri in masina ? Vi se pare normal ? (mie nu).

Cati romani au masini de zeci de mii de euro pe care nu au bani sa le intretina ? Cati roamani au masini de zeci de mii de euro dar nu au casa ?

Si intrebari de genul celor de mai sus sunt multe. Dar eu zic ca cine are bani sa mearga cu masina foarte bine ! cine nu sa o ia pe jos sau cu mijloacele de transport in comun !

Nu e treaba ta ce masini are fiecare....simt o oftica in sufletul tau?:grin:

Iar cu transportul in comun....una este sa o fac ca asa consider eu ca e bine...alta este sa mi-o impuna statul prin politicile lui monetare.

Ai cumva centrala termica proprie acasa.Cum ar fi sa fi obligat sa te legi la RADET din cauza ca ti-ar face gazul dublu ca pret la particulari?

Link spre comentariu

Cum naiba ajunge Mircea Badea in ecuatie nu inteleg. Ce, dc il scuipi pe basescu la comanda cand apari pe sticla esti erou national?

Omul are emisiunea lui, cu targetul sau social pe care il satisface f bine. Dupa parerea mea, intre el, Bianca si OTV e o linie subtire.

Noi vorbim aici de un fapt social, un abuz direct. Haideti sa revenim pe fagas si sa luam problema in mainile noastre nu sa cautam un lider, mai ales unul de pe sticla.

Astral, in companii ce detin proprietati de interes national, de care depinde siguranta nationala, statul are OBLIGATIA sa fie actionar. Nu este neaparat bine (vezi sistarea lucrarilor la CNE Cernavoda, excluderea GDF-ului si indepartarea noastra de Schengen s.a.), dar este un rau necesar!

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu

Nu e treaba ta ce masini are fiecare....simt o oftica in sufletul tau?:grin:

Iar cu transportul in comun....una este sa o fac ca asa consider eu ca e bine...alta este sa mi-o impuna statul prin politicile lui monetare.

Ai cumva centrala termica proprie acasa.Cum ar fi sa fi obligat sa te legi la RADET din cauza ca ti-ar face gazul dublu ca pret la particulari?

Corect nu este treaba mea, nici nu ma intereseaza si nici nu ma pasioneaza, eu am 2 masini si imi ajung, chiar mai mult atat imi permit sa tin acasa si sunt sigur ca oricand stric una am cu ce sa o repar :wink:

Comparatia cu centrala termica nu este chiar buna, desi cand imi voi putea alege furnizorul de gaz atunci voi lua in considerare aceasta varianta.

Voi vad ca aveti o problema cu grupul OMV - Petrom... eu unul alimentez doar de la ei, din simplul motiv ca au carburant calumea si nu am avut probleme...

Daca bag in renault benzina de Lukoil sau Rompetrol mi se face bordul pom de craciun ca nu e buna benzina, daca bag de la Petrom nu are nimic... La Toyota nici nu am mai incercat altceva fiindca sunt foarte multumit.

p.s. Din Petrom S.A. statul roman inca detine o gramada de actiuni, si mai are si drept de veto. Cat despre faliment... daca voi falimentati vreun producator / distribuitor de carburant din lumea asta eu va cumpar motorina la toti. Oameni buni voi va dati seama ce spuneti ? ganditi si voi un pic ce reprezinta Romania pe harta lumii... Voi chiar nu intelegeti ce in lumea araba se cheltuie pe fite intr-un an mai mult decat PIB-ul Romaniei ?

p.s. Comunist am mai fost facut, militian pana acum nu, dar oricum ma amuz copios de fiecare data cand citesc ce s-a mai scris pe aici :banana:banana

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare