Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

Alex4x4

Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?  

121 membri au votat

1. 1. Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

• LukOil
      1
    • MOL
      6
    • OMV-PetromV
      27
    • Petrom
      13
    • Rompetrol
      2
    • Agip
      4
    • NU ALIMENTEZ IN 17, 18, 19.01.2011
      68

Postări Recomandate

Re: Protestul de la benzinarii - Ce ziceti ?

Sambata, 15.01 ... am zis sa imbinam placutul cu utilul si sa mergem cu Toyota la bulgari sa alimentam si sa facem cateva cumparaturi! Realitatea de acolo este cruda: la toate alimentele la care stiam pretul in Romania ... preturile de acolo erau mai mari, la fel la combustibil!

Photo-0394.jpg.58ea5c6b79f827a0d3c0d0310be90929.jpg

Eu vad asa: problema este de fiscalitate exagerata, suntem condamnati la moarte sigura pentru ca nu putem fi mai competitivi decat alti europeni cu utilitati si fiscalitate prea mare! Sunt guri care spun ca inca la noi este bine, ca nu suntem atat de datori si falimentari ca altii ... dar se rezolva in timp!

P.S. Si eu pun benzina si motorina de la OMV/PetromV si foarte rar de la vechile statii Petrom!

Off-road in Dobrogea!

Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06,

On-road: Renault Laguna 02,

ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08!

Multumesc Asfalttango!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 637
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

nu are nimeni nimic personal cu Petrom - OMV, doar ca ei dirijeaza mersul treburilor pe piata carburantilor. o presiune de genul sistarii achizitiei de carburanti de la unul din furnizorii din piata, in speta cel mai important, duce sigur la transformari. asta daca se doreste ceva. daca nu, stam si butonam linistiti, si platim carburantul mai mult decat face. si nu numai.

restul de discutii cu ce ne permitem sau nu, sunt copilarii. fara suparare. :)

Link spre comentariu

Corect nu este treaba mea, nici nu ma intereseaza si nici nu ma pasioneaza, eu am 2 masini si imi ajung, chiar mai mult atat imi permit sa tin acasa si sunt sigur ca oricand stric una am cu ce sa o repar :wink:

Comparatia cu centrala termica nu este chiar buna, desi cand imi voi putea alege furnizorul de gaz atunci voi lua in considerare aceasta varianta.

Voi vad ca aveti o problema cu grupul OMV - Petrom... eu unul alimentez doar de la ei, din simplul motiv ca au carburant calumea si nu am avut probleme...

Daca bag in renault benzina de Lukoil sau Rompetrol mi se face bordul pom de craciun ca nu e buna benzina, daca bag de la Petrom nu are nimic... La Toyota nici nu am mai incercat altceva fiindca sunt foarte multumit.

p.s. Din Petrom S.A. statul roman inca detine o gramada de actiuni, si mai are si drept de veto. Cat despre faliment... daca voi falimentati vreun producator / distribuitor de carburant din lumea asta eu va cumpar motorina la toti. Oameni buni voi va dati seama ce spuneti ? ganditi si voi un pic ce reprezinta Romania pe harta lumii... Voi chiar nu intelegeti ce in lumea araba se cheltuie pe fite intr-un an mai mult decat PIB-ul Romaniei ?

................. :banana:banana

Iwa, deci in concluzie, suntem niste prosti ca incercam sa protestam, sau cum ?

Link spre comentariu

@Astral - Nu am spus asta niciodata ! Din contra dupa cum am spus mai devreme si eu am aderat protestului, numai ca sunt niste prosti cei care cred ca orice protest de genul asta organizat in Romania va falimenta un concert international.

Dupa cum am spus nici mie nu imi convine pretul carburantului, dar daca tot protestam hai sa o facem calumea, si astfel incat sa se vada, dar nu sa ne facem noi mai mult rau... Protestele de genul am ramas fara combustibil in piata victoriei 50 de masini se rezolva foarte usor cu amenzi si / sau ridicat masina. Si atunci rezolvam ce ? platim mai mult din buzunar, decat sa platesc amenzi la politie mai bine bag motorina si ma duc la Ploiesti sa mananc o scarita...

Plus de asta poate o sa se inteleaga la un moment dat ca pretul benzinei este umflat de taxe care se duc la stat, si mai putin de producatori. De ce la 1 tona de benzina sa dau 2/3 din pret la stat ? Mie asta nu mi se pare normal... intai ar trebui sa rezolvam aceasta problema si apoi om vedea ce facem...

Eu unul am calculat asa 1l motorina 5.1 (rotund) - 1 treime inseamna 1.7. Daca am da 50% la producator si 50% la stat am plati 3.4 ron la litru de motorina... parca deja suna altfel...

GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi !
Link spre comentariu

Ok......cum intelegi tu un "protest ca lumea" ?

Spune concret ce-ar trebui sa facem astfel incat sa aiba rezultate atat previzibile, dar si realizabile ?

Niciodata ! Se numeste instigare :wink:. <- asta parca era impotriva regulamentului forumului...

Si nici nu sunt eu cine stie ce mare conducator. Dar parerea mea este ca ar trebui luptat impotriva taxelor ce se afla in pretul carburantilor la o curte internationala.

Nu cred ca este ok sa se plateasca taxa de drum de 2 ori... dar eu unul sunt IT-ist poate vreun avocat/jurist sa ne poata spune mai multe.

Editat de iwa
Link spre comentariu

Pai atunci lasa-i pe altii, asa prosti cum sunt, sa faca ce cred ei si cat ii duce capul pentru ca nu este corect si nici onest sa tot dezavuezi ce fac altii, dar sa nu poti oferi nici o solutie mai buna in schimb......

Asta cu instigarea e fassss in ploaie.......adica tu-ti imaginezi ca daca vei posta aici pe forum vreo idee de protest, cineva, nu stiu cine, te va urmari penal etc ? Sa fim seriosi......:ha:

Link spre comentariu

Asta cu instigarea e fassss in ploaie......

Nu Astrale stiam ca e impotriva regulamentului forumului, vad ca nu mai scrie nimic de asta in regulament, deci ma abtin, si promit ca va las in pace.

Oricum promisiunea mea ramane: Daca faliementati vreo firma deasta de apartament ca Petromul, Lukoil sau Rompetrol eu va platesc carburantul tot restul vietii !

Link spre comentariu

Acum au anuntat la stiri ca OPC-isti au gasit la multe statii apa in combustibil (si 1 tona la 5 tone de combustibil!!!). D'aia e scumpa benzina (probabil ca apa e Evian).

don't worry, be happy
Link spre comentariu

Hai ca-i buna !!!

Si ne spargeam capetele pe topicul celalalt ca "ba e dilatarea recipientului, ba e temperatura la care se alimenteaza"..........

Pune, te rog, stirea asta si pe topicul ala.....

Link spre comentariu

Si azi am fost la statia cu pricina ...aceeasi pompa! A trebuit sa stau la coada sa ...nu alimentez! :ha::uameni

Ne spargem capetele aiurea unul altuia ... nu se va schimba nimic. Sau daca se va schimba ceva: cu siguranta in mai rau! Atata timp cat nu facem ABSOLUT NIMIC! Credeti ca ajunge sa nu alimentam? O zi ...doua ...noua...noua sute? Nu ...:wink:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Pai cum sa se schimbe daca fiecare intelege prin protest cum il taie capul? Azi un coleg a alimentat de la Petrom pt. ca era mai aproape de sediul firmei. Desi stia de intentiile unor oameni in sensul boicotarii, din comoditate a mers la aia. Colegul e considerat in general un om normal asa ca ce sa mai zic de altii mai ciudati. Sau poate altii ne considera pe noi ciudati.:old

PS. cred ca le zic de miine ca daca mai baga gaz de la grupul incriminat nu le mai decontez bonurile si gata.:banana

'89 Terrano 3.0L V6 VG30I
Link spre comentariu

nu vreau sa ii ridic in laud pe baimareni, dar pana acum ( 2 zile ) mi-a placut ce am vazut :banana cam absenti motivati de la pompe

va rog sa ma corectati daca ati vazut altceva....

si Patrol, dar inca nu pe deplin functional :grin:
Link spre comentariu

Eu trecand azi prin oras ... am vazut la Lukoil cateva masini la pompe...M`am intors pe acelasi drum , aceeasi faza... cred ca or fi scazut astia preturile de era lume la ei ....

Ma gandesc totusi ca poate la nivel national o avea efect acest protest ... macar asa, cateva procente azi , cateva maine ... si poate peste ceva timp se va scadea macar cu cativa bani pretul combustibilului ..:hl

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Am vazut ieri si colegi "club4x4" ... maine iau aparatul foto cu mine ...Fac poze daca vad pe cineva si pun pe forum! Halal unitate ...Vorbim de solidaritate aici, interese comune ...si noi dam cu bata in cea mai mare balta! :uameni

Am vazut afisul asta pus pe forum pe cateva masini in oras... chiar si taxiuri.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

Colegi 4x4 am vazut si eu, din pacate...cand le dam pozele, pun si eu cateva poze cu cartele de metrou sau abonamente si o lista de preturi, poate ajuta.

Scot fum din A/T-uri
Link spre comentariu

Daca ma gandesc la cate benzinarii goale am vazut ieri si azi, atunci trag concluzia ca mult le place unora sa protesteze in fata tastaturii, pe tuitar, feisbuc, sau mai stiu eu pe oarece forumuri. Se pare ca e mult mai usor sa-ti umfli muschii in fata oglinzii... Nu mi-e ciuda ca nu am alimentat, ca oricum nu am nevoie, dar ma doare faptul ca "solidaritate" ramane doar un cuvant din DEX, nici macar un deziderat.

Pana la urma, protestul meu se rezuma la A FOLOSI masina zilnic, si de a sfida existenta benzinariilor in drumul meu. Vi se pare greu?

Ar fi fost ceva sa vezi acelasi numar de masini trecand pe strada, dar NICIUNA sa nu iti opreasca la pompa...

Asa, per ansamblu, cred ca firmele distribuitoare de carburanti au ajuns si ele la vorba aia romaneasca: "lasa, ma, ca merge si asa". Cu protest sau fara.

Suzuki Vitara JLX 1,6 16v LWB - ZUZA

Skoda Fabia Combi

Link spre comentariu

Singura solutie este boicotarea, incepand de maine, a unei singure corporatii (aleasa dintre cele mai "grase"), actiune permanenta si sustinuta pana cand acea corporatie se va vedea obligata fie sa inchida mustaria in Romanica, fie sa dea pretul mult in jos pentru a ne indemna sa renuntam la boicot in ceea ce o priveste. De bun simt va alege varianta scaderii semnificative a pretului ceea ce va duce in final la o reasezare (in jos) a preturilor celorlalti competitori. Important: boicotul nu va inceta decat daca corporatia vizata va scadea SEMNIFICATIV pretul.....Parerea mea.

Link spre comentariu

exact ce va spuneam: "Preţurile nu vor scădea în urma acestor acţiuni de protest." = deci ii doare la basca de copilariile astea cu "protestele".

"Adevăratul pericol pentru companiile petroliere - de care noi ne temem - nu sunt protestele, ci scăderea puterii de cumpărare a clienţilor noştri." = adica chiar le este teama de faptul ca nu se vor mai cumpara carburanti, adica nu vor mai incasa bani. deloc, sau mult mai putin decat isi socotesc ei.

=> e musai sa alimentam, altfel nu se poate, dar sa nu mai alimentam de la un singur furnizor (e mai simplu pt toata lumea, sigur exista si alti furnizori la 2 pasi mai incolo), iar ideea cu Petrom - OMV este cea mai buna din cauza ca ei fac jocurile si in plus e bagat si statul in combinatia lor, deci ii vor arde si pe ei, vor apare si alte presiuni asupra statului, etc., adica se vor genera tot felul de reactii "interesante" care sigur vor schimba ceva. altfel... butonam si marcam banu la greu. si povestea asta se aplica in toate celelalte domenii, nu doar la carburanti. atata timp cat populatia este impartita in bisericute, nu va avea nici o putere, iar pe de alta parte, grupurile mafiote sunt extrem de bine organizate, actioneaza pe baza de obiective foarte clare si bine calculate, si mai detin si puterea massmediei pe care o controleaza total, si ne spun ce vor ei.

Link spre comentariu

Cand vad ca vorbiti de falimentarea petromului ma ia cu frisoane...

Fratilor, voi trati aici in Romania???

1. OMV AKTIENGESELLSCHAFT - 51,011%

2. Ministerul Economiei - 20,639%

3. Fondul Proprietatea S.A.-20,110 %

4. BERD - 2,026 %

5. Persoane Fizice şi Juridice - 6,214%

...chiar credeti ca ....?

Si

De cand ma stiu bag doar de la petrom si n-am chef sa ma risc cu alte zemuri de contrabanda...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare