cristanx Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Salutare. Maine pe la ora 11 ma intalnesc cu un prieten care vien de la Bv si vrem sa facem o iesire pe vreo vale de sub munte. Suntem 2 masini, un LC90 cu Mt-uri si un L 200. Daca e cineva prin zona si are chef de o iesire e bine primit. Intalnirea are loc in parcarea de la stadion din fata, de langa soseaua Combinatului. Numarul meu este 0766467569. Cristi. Salutare. Toyota LC KZJ 90 Toyota LC LJ 73 Fiat Stilo 1.6 16v Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Re: Pe sub munti la Fagaras Va intalniti si voi cand sunt plecat la Bucuresti. Pe unde aveti de gand sa mergeti? Poate data viitoare ne sincronizam. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristanx Postat Ianuarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Pe sub munti la Fagaras Salutare. Am urcat pe la Rucar, am tinut stanga catre Sibiu, am ajuns aproape de Gherdeal, dupa care ne-am intors tot in Rucar dar pe alta parte. Am iesit in DN1 si direct spalatorie de fitzoshi! :)) Acolo circ! :)) Cu alta ocazie. dau de veste, si daca e, hoinarim! Numa' bine! Toyota LC KZJ 90 Toyota LC LJ 73 Fiat Stilo 1.6 16v Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Pe sub munti la Fagaras Sa va fie de bine domnilor ... Ceva poze ?? :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blackufo Postat Ianuarie 16, 2011 Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Re: Pe sub munti la Fagaras incercam sa ne sincronizam data viitoare ,ne este umpic peste mana dar incercam sa ajungem si noi . am notat nr. eventual ,0726218407 dan & cristian1+ suzuki sj410 fara troliu. amintirile cele mai frumoase le am din........vise. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristanx Postat Ianuarie 17, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Re: Pe sub munti la Fagaras Ceva poze sunt, dar exprima putin prin ce am trecut. Toyota LC KZJ 90 Toyota LC LJ 73 Fiat Stilo 1.6 16v Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate