emanuel Postat Februarie 7, 2011 Partajează Postat Februarie 7, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Tare as vrea sa venim si noi, insa totul depinde de fi-miu. Sincer sa fiu, eu as opta pentru varianta cort, dar sa vad ce zice nevasta si fi-miu. :h5 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Tzupare cred ca vin si eu pana la urma, trebuie scos si zuki la pascut din cand in cand. Am numai tractoare pe el - fiind prieteneasca sper ca pot sa vin incaltat cu ele. @Emanuel - ti-ai luat suzuki si nu stim sau au cumparat cei de la suzi fabrica lada :grin::wink: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 25, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Nu e problema de roti :) Masinuta ta e tocmai buna de EXTREM :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Aprilie 25, 2011 Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Am urmarit evenimentele voastre:br, tare mult mi-ar place sa ajung si eu anul acesta, sper sa termin Veverita :) @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Aprilie 25, 2011 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Am urmarit evenimentele voastre:br, tare mult mi-ar place sa ajung si eu anul acesta, sper sa termin Veverita :) Si eu sper sa o termini ca sa fie mai multe masini la PROTO :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Mai 17, 2011 Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Fratelo nu faci si clasa veveritelor de colectie? Cele mai vechi de 20 ani!!!!!!!! :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 17, 2011 Autor Partajează Postat Mai 17, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Fratelo nu faci si clasa veveritelor de colectie? Cele mai vechi de 20 ani!!!!!!!! :)) E cam mult deja :grin: Clasa PROTO o fac daca se strang macar 5 masini,daca nu la EXTREM raman si "prototipurile". In weekend sunt la Sighisoara sa pregatesc terenul :banana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat Mai 18, 2011 Partajează Postat Mai 18, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Fain si ei vineri am urcare pe magura cu turisti :banana PooP! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 15, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2011 (editat) Re: Suzuki Fest 2011 Dragi prieteni iata-ne ajunsi si la editia cu numarul 4 a deja binecunoscutului eveniment Suzuki Fest. Acesta editie va avea loc tot in orasul – cetate Sighisoara, avand ca punct de intalnire Vila Franka , pe dealul care ii poarta numele. Ca in fiecare an intrunirea nu are un caracter competitional , organizatorii urmarind sa puna accent pe socializare si buna dispozitie. Ca si in editia de anul trecut,in functie de experienta echipajului si de nivelul de pregatire al veveritei participantii pot sa aleaga intre cele trei clase deja cunoscute din editia anterioara: standard,open si extrem. Din dorinta de a avea un eveniment cat mai dinamic si spectaculos , in acest an traseul de plimbare din prima zi va fi mai scurt, participantii din fiecare clasa avand de parcurs cate doua probe de indemanare tip trial printre jaloane. In a doua zi participantilor din fiecare clasa li se pregatesc cate doua probe de indemanare tip trial. Locatia pentru aceste probe se afla in imediata apropiere a “taberei de baza” Vila Franka. Acesta este foarte accesibila din Sighisoara , fapt care va facilita accesul spectatorilor in numar mare. Programul evenimentului este urmatorul: Joi - 11.08.11 Bine ati venit 18.00 – inscriere participant 21.00 - cina Vineri - 12.08.11 8-9 - mic dejun 9.30 – plecare traseu 11.30 – start probe indemanare 14.30 – masa de pranz 15.00 – start probe indemanare mansa 2 21.00 – cina 22.00 – petrecere Sambata - 13.08.11 8.00-10.00 – mic dejun 10.30 – probe indemanare 20.00 – cina 22.00 – festivitate premiere 23.00 – concert muzica live ; petrecere Duminica 14.08.11 09.00 – 11.00 – mic dejun 13.00 – cafeaua de ramas bun Locatia evenimentului in acest an este dealul Vila Franka unde participantii au de ales intre urmatoarele spatii de cazare: Pensiunea Stejarul - 21 ocuri cazare - 3 stelehttp://www.turistinfo.ro/sighisoara/cazare-sighisoara/pensiunea_stejarul-c34556.html 4 camere pat dublu (twin) 3 camere pat matrimonial + 1pat single (3 locuri deci) 1 apartament 2 paturi matrimoniale in camere separate Pensiunea Bella Vista - 23 locuri cazare - 3 stele http://www.bellavistasighisoara.ro/ 8 camere 2 locuri 1 camera 3 locuri (posibilitate pat suplimentar) 1 camera 4 locuri Camping Villa Franka - casute http://www.sighisoara-tourism.com/index.php?lang=ro&local=camp 7 camere x 2 louri (fara dus) - exista grup sanitar cu dusuri apa calda permanent separat 3 camere x 2 locuri (cu dus) 2 camere x 2 locuri pat matrimonial (cu dus) cazare cort - exista grupuri sanitare si dusuri Taxa de participare: 1. 400 RON/persoana taxa cu cazare la cort 2. 580 RON/persoana taxa cazare 3 stele 3. 550 RON/persoana casuta villa franka pat matrimonial + dus 4. 520 RON/persoana casuta villa franka pat twin + dus 5. 510 RON/persoana casuta villa franka fara dus Taxa de participare include toate mesele de joi pana duminica. Formularul de inscriere este functional pe siteul evenimentului www.suzukifest.ro Pentru mai multe detalii ne puteti contacta telefonic: 0744548114 Costin 0744548115 Ionut 0745515819 Ureche Va asteptam cu drag :h5 Editat Iunie 19, 2011 de cfantana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kermit Postat Iunie 16, 2011 Partajează Postat Iunie 16, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Salut, Ce nu inteleg din prezentarea tarifelor, taxele afisare sunt per persoana sau per masina? oricum i'm in, dar clarifica si acest aspect pentru a definitiva bugetul necesar. TOYOTA Hilux 2.4, D4D 4x4 SUZUKI Samurai 1.6, 8v 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 16, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 16, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Pretul este pentru o persoana. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iunie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 22, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Pana in prezent avem 16 echipaje inscrise :banana Revenim cu lista celor inscrisi si cu un tabel cu locurile de cazare ramase disponibile. Siteul http://www.suzukifest.ro este functoinal si am rugamintea ca cei ce vor sa participe sa complecteze formularul de inscriere. Pana acum AGNITA are cele mai multe masini participante,adica 6 :2dr Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lichter Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Oliver + Rux (L sau XL, S sau poate M) prezenti la OPEN, cazare Burj Al Arab. Oliver Suzuki Samurai 413 1994 TNT - Priceless Toyota LandCruiser HDJ 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat Iunie 23, 2011 Partajează Postat Iunie 23, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 mrJv + Romeo la Open, fiecare cu Vitara lui, la Bella Vista o camera cu 2 locuri thx, abia asteptam :D să sarăăăăăăăăă noroiu' Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Iulie 3, 2011 Partajează Postat Iulie 3, 2011 (editat) Re: Suzuki Fest 2011 Agnita se va prezenta la aceasta editie cu multe veverite care mai de care mai exotice: - 3 buc. Samurai - 2 buc. SJ 413 - 1 buc. SJ 410 - un deosebit exemplar cu un motor de doar797cc LJ 80 an fabricatie 1979 in stare originala ( si original va ramane:wink: ) Participam la toate clasele mai putin proto (daca da Domnu' venim si cu Atomic Bug reloaded la Proto) Ar fi foarte frumos sa ploua de azi pana in 7 august la Sighisoara :al Revenim cu pozele LJ-ului Editat Iulie 3, 2011 de sese i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 3, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 3, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Bravo Sese,baga poze cu LJ-ul. Maine sper sa reusesc sa pun lista cu toti cei inscrisi si cu locurile de cazare ramase disponibile :) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Iulie 3, 2011 Partajează Postat Iulie 3, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Asta e masinuta, doar ca nu mai are jantele alea...si e curata :grin: Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 4, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 4, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Frumos LJ-ul o sa fie o premiera la Suzuki Fest :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 18, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 18, 2011 (editat) Re: Suzuki Fest 2011 Deci pana acum: Agnita 6 veverite(Dragos,Sese,Cristi,Estelle,Primaru,Roxana,Mihaela,Claudiu,Elisa) Sighisoara 10 veverite Suzuki Romania 4 veverite Adi Zuz Sorin Parvulescu Kermit Oliver Mrjv Romeo Marius Hermeneanu Vlad Viorel Radu Bv Rares Bv Clau Crinu Timeea Florin Popescu Vlad Grebeniseanu Forte Butnaru Vicentiu Lista creste de la o zi la alta va rog sa va inscrieti toti pe site si sa ne spuneti masura tricoului si unde va rezervam cazare. Daca am uitat sa trec pe cineva pe lista va rog sa-mi spuneti. In weekend suntel la trasee :h5 Editat Iulie 19, 2011 de cfantana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iulie 18, 2011 Partajează Postat Iulie 18, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Detalii despre Suzuki Fest pe Facebook aici la sectiunea Events . Nu uitati sa va inscrieti pe site la http://suzukifest.ro/formular-inscriere/ . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 19, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 19, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Vine si Adi Mares de la Piatra Neamt :banana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iulie 20, 2011 Partajează Postat Iulie 20, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Cu bucurie va anunt ca :xIn fiecare seara ne asteapta barul Ice Cold Jagermeister, cu shot-uri on the house :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat Iulie 21, 2011 Partajează Postat Iulie 21, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Cu bucurie va anunt ca :xIn fiecare seara ne asteapta barul Ice Cold Jagermeister, cu shot-uri on the house :grin: vorba aceea: "am intalnit si romani fericiti.....":banana:x:banana:x o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Familia "Kaprun" isi anunta participarea cu cel mai mic "copilot" din concurs, alaturi de un Samurai SJ413. Clasa standard/open. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serban28 Postat Iulie 22, 2011 Partajează Postat Iulie 22, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 salut cati km de traseu efectiv o sa fie vineri si sambata pt clasa open ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate