cfantana Postat Iulie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 salut cati km de traseu efectiv o sa fie vineri si sambata pt clasa open ? Vineri o sa fie o deplasare pana la zona de trial,sunt aproximativ 15km de la tabara pana la trial. Se fac doua trialuri pentru fiecara clasa si ne intoarcem pe acelasi drum. Sambata nu e nici o deplasare deoaerece trialurile sunt langa tabara. Ne vedem la Sighisoara :2dr Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Familia "Kaprun" isi anunta participarea cu cel mai mic "copilot" din concurs, alaturi de un Samurai SJ413. Clasa standard/open. Bogdane ne bucuram ca vi si te asteptam cu ceva rece :x Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 22, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 22, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 La clasa EXTREM si-a anuntat prezenta si Robert Tutuianu din Piatra Neamt :banana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei Robert Postat Iulie 25, 2011 Partajează Postat Iulie 25, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 :banana Si noi...si noi!!! Andrei Robert Ciup- pilot Diedra Viscali- copilot Clasa Open Suzuki Vitara 2.0l V6 Cu Dumnezeu inainte :) IMAGINATIA ESTE TOTUL Este avanpremiera a ceea ce va urma in viata... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 parca , parca m-as baga si eu cu mamaia mea. Avand in vedere ca am mt-uri resapate intru automat in clasa open? Ar fi prima ocazie in care sa scrie pe mine open, doar ca am mt-uri si 3 inch SP. Locuri de cazare mai aveti? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iulie 27, 2011 Partajează Postat Iulie 27, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 parca , parca m-as baga si eu cu mamaia mea. Avand in vedere ca am mt-uri resapate intru automat in clasa open? Ar fi prima ocazie in care sa scrie pe mine open, doar ca am mt-uri si 3 inch SP. Locuri de cazare mai aveti? pana la urma ai gatit-o de o competitie.:ha2 nu puteai sa stai acasa la soare, la o :x ? bravo. baga material puternic.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2011 (editat) Re: Suzuki Fest 2011 parca , parca m-as baga si eu cu mamaia mea. Avand in vedere ca am mt-uri resapate intru automat in clasa open? Ar fi prima ocazie in care sa scrie pe mine open, doar ca am mt-uri si 3 inch SP. Locuri de cazare mai aveti? Locuri de cazare mai sunt la casute in camping Vila Franka,la pensiunile Bella Vista si Stejarul s-au ocupat toate locurile. Pentru cine mai doreste cazare la 2 stele ar mai fi pensiunea Gia la 520RON taxa participare/persoana si hotel Rex 3 stele la 580RON taxa participare/persoana dar nu sunt asa aproape de locatie,sunt jos in Sighisoara. Daca te hotaresti sa participi te-as ruga sa completezi formularul de inscriere de pe http://www.suzukifest.ro :h5 Editat Iulie 28, 2011 de cfantana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 28, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Lista Actualizata : Alin Radu-Open Suzuki Jimny Dragos+Mihai-Open Suzuki Samurai Levente-Open Suzuki Vitara Andrei Chirtes-Open Suzuki Vitara Alex-Open Suzuki Vitara Sese-Extrem Suzuki Samurai Dragos-Open Suzuki SJ410 Cristi-Open Suzuki Samurai Anca+Roxana-Standard Suzuki Samurai Mihaela+Dragos-Standard Suzuki LJ80 Radu Primaru-Open Suzuki Samurai Adi Zuz-Extrem Suzuki Vitara Sorin Parvulescu Extrem Suzuki Samurai Kermit-Open Suzuki Samurai Oliver-Open Suzuki Samurai Mrjv-Open Suzuki Vitara Romeo-Standard Suzuki Vitara Radu Bv-Open Suzuki Samurai Rares Bv-Open Suzuki Samurai Clau-Open Suzuki Samurai Crinu-Extrem Suzuki Samurai Timeea-Open Suzuki Samurai Vicentiu Butnaru-Standard Suzuki Samurai Florin Popescu-Standard Suzuki Jimny Vlad Grebeniseanu-Open Suzuki Samurai Adi Mares-Extrem Suzuki Samurai Robert Tutuianu-Extrem Suzuki Samurai Seracu Nicolae -Standard Suzuki Vitara Ciup Robert Andrei-Open Suzuki Vitara Bogdan Calancea-Standard Suzuki Samurai Iulian-Standard Suzuki Jimny Seba-Open Suzuki Samurai Fane-Stabdard Suzuki Samurai Elek-Standard Suzuki Vitara Voicu-Suzuki-Suzuki Vitara Pichiu-Standard Suzuki Vitara Rusu Valentin-Open Suzuki Samurai Se apropie petrecerea :2dr Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 (editat) Re: Suzuki Fest 2011 Lista Actualizata : Alin Radu-Open Suzuki Jimny Dragos+Mihai-Open Suzuki Samurai Levente-Open Suzuki Vitara Andrei Chirtes-Open Suzuki Vitara Alex-Open Suzuki Vitara Sese-Extrem Suzuki Samurai Dragos-Open Suzuki SJ410 Cristi-Open Suzuki Samurai Anca+Roxana-Standard Suzuki Samurai Mihaela+Dragos-Standard Suzuki LJ80 Radu Primaru-Open Suzuki Samurai Adi Zuz-Extrem Suzuki Vitara Sorin Parvulescu Extrem Suzuki Samurai Kermit-Open Suzuki Samurai Oliver-Open Suzuki Samurai Mrjv-Open Suzuki Vitara Romeo-Standard Suzuki Vitara Radu Bv-Open Suzuki Samurai Rares Bv-Open Suzuki Samurai Clau-Open Suzuki Samurai Crinu-Extrem Suzuki Samurai Timeea-Open Suzuki Samurai Vicentiu Butnaru-Standard Suzuki Samurai Florin Popescu-Standard Suzuki Jimny Vlad Grebeniseanu-Open Suzuki Samurai Adi Mares-Extrem Suzuki Samurai Robert Tutuianu-Extrem Suzuki Samurai Seracu Nicolae -Standard Suzuki Vitara Ciup Robert Andrei-Open Suzuki Vitara Bogdan Calancea-Standard Suzuki Samurai Iulian-Standard Suzuki Jimny Seba-Open Suzuki Samurai Fane-Stabdard Suzuki Samurai Elek-Standard Suzuki Vitara Voicu-Suzuki-Suzuki Vitara Pichiu-Standard Suzuki Vitara Rusu Valentin-Open Suzuki Samurai :2dr si inca Mugur - Suzuki Samurai - Open Virgil - Suzuki Samurai - Open Gabi (suzuki-park.ro) - Samurai - Open Editat Iulie 28, 2011 de ionutzt Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Iulie 28, 2011 Partajează Postat Iulie 28, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 No c-am bagat si formularul de inscriere dar nu m-a intrebat nicaieri unde vreau sa dorm. Fara dus, nu am nici participare, nici copilot nici masina, nici , etc... Daca apare vreo camera cu dus la 3* sau casute, da-mi te rog de stire. Cam cum arata casutele pe interior, ca pe site nu am reusit sa-mi fac o idee? Acolo mai sunt locuri in picioare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Iulie 29, 2011 Autor Partajează Postat Iulie 29, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 No c-am bagat si formularul de inscriere dar nu m-a intrebat nicaieri unde vreau sa dorm. Fara dus, nu am nici participare, nici copilot nici masina, nici , etc... Daca apare vreo camera cu dus la 3* sau casute, da-mi te rog de stire. Cam cum arata casutele pe interior, ca pe site nu am reusit sa-mi fac o idee? Acolo mai sunt locuri in picioare? Mai sunt locuri la casute cu dus si fara dus. Mai e si o camera de 3 locuri la Pensiunea Stejarul. Camere de doua locuri mai sunt la Pensiunea Gia 2stele dar aceasta locatie nu e pe dealul Vila Franka e in Sighisoara. Luni revin cu poze de la casute,sa vezi cum arata si in interior. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat Iulie 30, 2011 Partajează Postat Iulie 30, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Am gasit eu niste poze de prin 2009 de la o alta intalnire din Sighisoara. Nu stiu daca sunt cele mai bune poze, daca s-au mai schimbat lucrurile dar macar arata casutele (fara dus) http://picasaweb.google.com/clubcalibra/Sighisoara#5332121724969390002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat August 1, 2011 Partajează Postat August 1, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Mai sunt 11 zile :banana:banana:banana mai am de gasit un sac de alune pentru veverita , ca ea din pacate nu se poate misca :ha:. i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 4, 2011 Autor Partajează Postat August 4, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Am intrat in linie dreapta,mai sunt 7 zile :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdrianZUZ Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Vad linia de start printr-un parbriz nou nout:banana! Daca mai gasesc maine si un etrier sunt 100% gata ... cred :al FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Vad linia de start printr-un parbriz nou nout:banana! Daca mai gasesc maine si un etrier sunt 100% gata ... cred :al Ehe... stai bine. Eu am nevoie de 2 etrieri.....si dee discuri....si telescoape fata....si troliu ....si niste teava.....si aproape ca am uitat de computerul masinii ...parca mai era ceva :ha::ha::ha: Ne vedem joi :banana i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 ne vedem ....vineri...eu, ca observator la competitie si participant asiduu la petrecere:grin: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat August 4, 2011 Partajează Postat August 4, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Sa nu uitam 2008 : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?39630-poze-si-impresii-despre-Suzuki-Fest-Sighisoara 2009 : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?44742-Poze-si-impresii-de-la-Suzuki-Fest-2009 2010 : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?55950-Suzuki-Fest-2010-Poze-si-Impresii-de-la-Intalnire 2011 : ?? poate->>: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/4d/NASA_Apollo_17_Lunar_Roving_Vehicle.jpg i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 ne vedem ....vineri...eu, ca observator la competitie si participant asiduu la petrecere:grin: incerc sa tin pasul cu tine? @Costin , ai nevoie de portavocea mea? KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vitalies Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Vali - am eu nevoie de purtatoarea vocii :ha::banana:banana:banana daca nu vrea Tuparu :ha: Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 (editat) Re: Suzuki Fest 2011 Suzuki Fest este intalnirea mea de suflet! Cu un Jimny cu MT-uri si fara troliu se poate face trialul de la open? Editat August 5, 2011 de Forte Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 5, 2011 Autor Partajează Postat August 5, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Suzuki Fest este intalnirea mea de suflet! Cu un Jimny cu MT-uri si fara troliu se poate face trialul de la open? Salut Forte, Trialurile de Open le fac sa nu necesite trolieri,asa cum a fost si anul trecut. Acum ca o sa fie 1-2 masini care nu or sa se descurce.........dar promit ca traseul o sa se faca pe roti de 99% din participanti. Te asteptam cu drag si daca te hotaresti sa vi te rog sa-mi comunici unde doresti caraze :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 5, 2011 Autor Partajează Postat August 5, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 incerc sa tin pasul cu tine? @Costin , ai nevoie de portavocea mea? [ATTACH=CONFIG]112737[/ATTACH] Da e binevenita :h5 Purtatoare o las pentru Vitalies asa ca recompensa pentru SuzukiFest,pierde petrecerea macar sa se aleaga cu ceva frumos :as Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat August 5, 2011 Partajează Postat August 5, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Salut Forte, Trialurile de Open le fac sa nu necesite trolieri,asa cum a fost si anul trecut. Acum ca o sa fie 1-2 masini care nu or sa se descurce.........dar promit ca traseul o sa se faca pe roti de 99% din participanti. Te asteptam cu drag si daca te hotaresti sa vi te rog sa-mi comunici unde doresti caraze :h5 Am inteles ca nu mai sunt prea multe locuri de cazare! Se poate rezolva la http://www.hotelcavalerul.ro/ ... ??? Anul trecut a fost super acolo! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 7, 2011 Autor Partajează Postat August 7, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Am inteles ca nu mai sunt prea multe locuri de cazare! Se poate rezolva la http://www.hotelcavalerul.ro/ ... ??? Anul trecut a fost super acolo! Maine ai un raspuns exact,la prima ora sunt in Sighisoara si iti far rost de cazare buna. O sa-ti spun ce variante avem,as prefera sa-ti gasesc sus pe Vila dar daca nu mai sunt rezolvam sigur la Cavalerul. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate