Forte Postat August 9, 2011 Partajează Postat August 9, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Maine ai un raspuns exact,la prima ora sunt in Sighisoara si iti far rost de cazare buna. O sa-ti spun ce variante avem,as prefera sa-ti gasesc sus pe Vila dar daca nu mai sunt rezolvam sigur la Cavalerul. Multumesc mult! Eu prefer la Cavaler pentru ca vin cu bunicile si copii care vor avea program de voie prin Sighisoara! Am sunat la "Cavaler" si costa 59Euro camera ... dar stiu ca voi ati facut minuni anul trecut! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Felicitari!!!!!!!!! Super eveniment!!!!!!!!! Organizare buna!!!!!!!! Bravo "FRATELO 1 si 2", bravo Ureche si nu pot uita pe Ioana si HanyBunnY!!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Bravo pentru organizatori si nu in ultimul rand pentru participanti ! Ma bucur ca exista astfel de initiative, in care ideea de prietenie e mai importanta decat locul 1,2 .... etc. Ne-am sintit minunat (inclusiv fiumeu :j), ca de fiecare data, alaturi de prieteni. Asteptam etapa viitoare, cand sper ca voi avea si eu masina ! :grin: Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat August 15, 2011 Partajează Postat August 15, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Alo alo, era sa uit cine a facut fotografii este rugat sa le si posteze ! Multumiri ! Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Forte Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Incredibil eveniment! 4 probe de trial, foarte bine echilibrate, fiecare cu alt specific! Standard ... la care s-au inregistrat si probe neterminate, Open unde mansa a 2-a fost trecuta pe roti de doar 6 masini, abandonurile s-au tinut lant, iar Extrem-ul a fost EXTREM! Experienta a fost de neuitat mai ales pentru provocarile din trial, gandite ca fiind foarte tehnice au fost duse spre extrem de ploile din ultimile zile care au acumulat noroi pe toate urcarile! In aceste conditii, satisfactia de a termina o proba este imensa! Concurs pe bune pentru unii si pentru distractie pentru altii! Noi am venit pentru distractie si am fost in final surprinsi cu un premiu 3 la Standard! Cel mai mare castig a fost socializarea cu oameni cu adevarat speciali! Multumim! Multumim organizatorilor! Multumim sponsorilor! "Total" a fost in permanenta pe ringul de dans, iar Jagermeister ne-a racorit si incalzit in acelasi timp! Fetele mele s-au simtit extraordinar in padure alergand sa vada cat mai bine concurentii! Noi am ramas duminica si luni in Cetatea Sighisoarei si ne-am indragostit de atmosfera! Revenim cu placere si la SuzukiFest, dar si la Sighisoara! Off-road in Dobrogea! Off-road: Toyota KZJ70 3.0TD 94, Suzuki Jimny modified UK, Suzuki Jimny 06, On-road: Renault Laguna 02, ATV: Suzuki KingQuad 700 4x4 07, Yamaha Grizzly 700 4x4 08! Multumesc Asfalttango! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Bravo Suzuki Dojo, bravo domnilor organizatori. Ma bucur nespus ca nu am ratat nici anul acesta minunatul Suzuki Fest. Suzuki-ul meu fiind in reparatii mai tot timpul :ha: , am spus ca merg si cu bicicleta si tot nu ratez festul...bicicleta nu am, asa ca am mers pe jos :grin: , drept urmare am fost copilot in masina lui Robert Tutuianu caruia tin sa ii multumesc pentru 2 zile de concurs pline de fun si adrenalina. Trialurile au fost foarte frumoase si spectaculoase la toate clasele, condimentate cu tot ce e bun in off-road ( urcari, coborari in bot, noroi, incrucisari...tot, tot, tot ) Chefurile de tip "monstru" de joi-vineri-sambata au fost la fel ca si trialurile : urcari, coborari in bot, incrucisari + mii si mii de cerbi :x Felicitari participantilor , felicitari organizatorilor. Sigur ne vedem si anul viitor. Ps; secretosi mai sunteti cei cu pozele :wink: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 @Sese, vin pozeleee :grin: ti le trimt pe cele care au ramas in aparatul meu si-ti revine sarcina de a posta tu ce vrei din ele, iar pentru restul care doriti pozele am sa postez un link de unde vi le puteti descraca singuri :tk KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat August 16, 2011 Partajează Postat August 16, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 @Sese, vin pozeleee :grin: ti le trimt pe cele care au ramas in aparatul meu si-ti revine sarcina de a posta tu ce vrei din ele, iar pentru restul care doriti pozele am sa postez un link de unde vi le puteti descraca singuri :tk Yupppiiiii Ma apuc de treaba intr-o ora si 8 minute ( downloading time :hl ). i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 eu am fost familist. mai mult sau mai putin:grin:, si am ales varianta cu vizitatul cetatii si...participarea asidua la chefuri:banana. Ma manca si pe mine sa ma dau dar.. nemaiavand suzuki.... Felicitari organizatorilor cat si participantilor pentru acest regal de offroad (cat am vazut eu)!!! Pozele??? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
greby93 Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 mii de multumiri/felicitari organizatorilor... traseele au fost atent gandite revin cu mai multe filmulete dupa incarcarea lor pe youtube vSMC8y61Y0Y ae3MMje0h9A pUKs9m8-STk s7-sHtwUSbc Suzuki Samurai 1.3 Yes, we can't ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 17, 2011 Autor Partajează Postat August 17, 2011 (editat) Re: Suzuki Fest 2011 Salutare tuturor, Incepem sa ne revenim si noi dupa mai bine de o saptamana de munca de dimineata pana seara :grin: Pana sa incepem cu povesti si poze vreau sa multumesc celor care ne-au ajutat ca acest eveniment sa aiba loc : -Primaria Orasului Sighisoara -Ocolul Silvic Sighisoara -Serviciul SMURD Sighisoara Si SPONSORII: -SUZUKI ROMANIA -TOTAL LUBRICANTS ROMANIA -JAGERMEISTER -HEINEKEN ROMANIA -BF GOODRICH -ROM AUTENTIC -PARAT RO -CESIRO -DOJO MOTORSPORTS Parteneri Media: KISS FM,TARNAVA TV si CLUB4X4 Au fost 36 de masini inscrise in concurs. Fiecare clasa a avut de parcurs cate 4 trialuri. La extrem au avut loc si doua rasturnari Robert Tutuianu o rsturnare spectaculoasa si Adi ZUZ a facut si el o tumba dar toata lumea a fost ok. Avem cateva mii de poze din care trebuie sa facem o selectie si sa le postam pe cele mai spectaculoase. Trebuie sa multumesc in incheiere si celor care ne-au ajutal la organizare si anume Ureche si baietilor din Sighisoara,echipa Dojo cu Cornel in frunte si prietenii nostri Cristi Ursu si Vali Babu :tk Dupa parerea noastra a fost cea mai reusita editie Suzuki Fest si sper ca la anul sa iasa si mai bine ca de o sa fie editia cu numarul 5 :grin: Revenim cu poze :banana Editat August 17, 2011 de cfantana Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bel Postat August 17, 2011 Partajează Postat August 17, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Costin multumesc si eu ca mati primit din nou in echipa voastra,a fost o deosebita placere sa va ajut si ma bucur ca totul a iesit foarte bine. Intr-adevar a fost foarte frumos. Ma bucur ca am cunoscut oameni noi,distractie 100%...dupa cum spunea Sese..."standard" de la ora 20:00-23:00 "open de la ora 23:01 la 03:00 si "extrem de la ora "03:01 la ora 6-7...depinde cat putea fiecare:ha::ha: foarte tare!!!Sper ca la anul sa fie tot asa de bine!!! O seara buna tuturor!:tk Traieste-ti viata ca si cum ar fi ultima clipa!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat August 18, 2011 Partajează Postat August 18, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Si pentru cei care au stat acasa, nimic sa vada si ochiu' nostru, sau le tineti pentru voi??? :uameni S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Pozele sunt postate pe facebook Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mrJv Postat August 19, 2011 Partajează Postat August 19, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 salut au fost 2 zile de actiune non-stop, nu au fost pauze in care sa nu se intample nimic, ceea ce inseamna ca organizatorii au muncit permanent. si s-a vazut, pentru ca a iesit foarte bine, asa cum ne-a obisnuit Suzuki Fest. locatiile de cazare, iarasi, foarte ok. :) multumim celor care au facut evenimentul posibil :tk:h5:br Suzuki Vitara sa sara noroiuuu' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dream_car Postat August 26, 2011 Partajează Postat August 26, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Vreau si eu sa le multumesc organizatorilor pentru un minunat week-end petrecut la Sighisoara.La fel ca toate editiile Suzuki Fest si cea din 2011 a fost un real succes,dar parca a fost cam prea multa bautura...:uameni:banana:banana:uameni.Traseele au fost la mare inaltime,organizatorii la fel.Pana acum am fost prezent la toate cele 4 evenimente si cu siguranta nu le voi rata nici pe urmatoarele.felicitari tuturor.:h5 o gramada mare mare de fier vechi si un samurai verde...... Viata s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care ai sperat-o,dar daca tot suntem aici,sa dansam..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat August 26, 2011 Partajează Postat August 26, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Pozele sunt postate pe facebook Facebook, care facebooc, je nu are facebook hmmmm S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 26, 2011 Partajează Postat August 26, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Fa-ti cont ca nu este greu :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat August 26, 2011 Partajează Postat August 26, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Facebook, care facebooc, je nu are facebook hmmmm S-auzim de bine deschide-ti cont si vezi daca esti curios!!!!!:ha::banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat August 27, 2011 Partajează Postat August 27, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 claudia biclesanu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danut Postat August 27, 2011 Partajează Postat August 27, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 N-ar fi mai elegant un link pe un site public fara inregistrare? Eu nu vreau sa-mi fac cont pe foosebuk, din principiu. Sau cine nu-i cu noi este impotriva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau Postat August 27, 2011 Partajează Postat August 27, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 N-ar fi mai elegant un link pe un site public fara inregistrare? Eu nu vreau sa-mi fac cont pe foosebuk, din principiu. Sau cine nu-i cu noi este impotriva... Stii ceva, vrei c-am multe! Multumestete cu ce ti se ofera! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 29, 2011 Autor Partajează Postat August 29, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Am foarte multe poze si nu am apucat sa fac o selectie,am fost si la Agnita si la Cluj....promit ca rezolv repede probelma si pun o galerie frumoasa :grin: Multumesc de intelegere :h5 Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Veverite in actiune :) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat August 31, 2011 Autor Partajează Postat August 31, 2011 Re: Suzuki Fest 2011 Tot actiune :) Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate