Astral Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 (editat) Pentru ca de mult timp s-a dorit o astfel de intalnire, am reusit s-o realizam si am facut-o in acest we, locatia fiind Moeciu de Jos, la "Podul Turcului". Gazde au fost Zolameister si MariusC alias Turagmes, carora le multumim inca o data pentru tot ce-au facut ca intalnirea sa decurga perfect ! Prefer sa las pozele sa vorbeasca : Miron Sorin : Maestre, ai cuvantul ! Zolameister : Dragi mei, ma bucur sa........ Gepetto : Ia la tata , sa prinzi curaj ! Doar o gura si trece ! Si speech-ul de deschidere s-a desfasurat cu toata increderea si elocinta : Max : Multumesc Zoli ! Acum voi trece sa va expun si eu cateva pareri. Miron Sorin si f_zoltan au fost "ochi si urechi" : Zolameister : Max, vezi ca aia din spate se tin de prostii....... Editat Ianuarie 24, 2011 de Astral REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Intalnirea de grad zero - 22-23.01.2011 S-au discutat diverse, am socializat, ne-am simtit bine, ne-am cunoscut mai bine intre noi : De la stanga la dreapta - Miron Sorin, Vitalies, f_zoltan Cornelia, MariusC alias Turagmes, Zolameister : Atar, Flash4x4, Vitalies, Miros Sorin, Iwa : Yonutz, Atar, Vitalies, Flash4x4, Miron Sorin, f_zoltan, Razvanutza Si am inchinat un pahar din "licoarea zeilor" in cinstea primei noastre intalniri : Apoi , pentru ca am fost cuminti, a venit "Mos Craciun" si ne-a adus tricouri : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Intalnirea de grad zero - 22-23.01.2011 Precizez ca Stefan79, Razvanutza si Iwa au fost invitati sa participe, ei urmand sa-si aduca contributia la imbunatatirea activitatii forumului si dupa cum stiti deja, Stefan79 este noul moderator, Iwa va colabora cu vstef_is pe partea de IT, iar Razvanutza pe partea de PR. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Intalnirea de grad zero - 22-23.01.2011 Lumea s-a iubit , care cum au apucat :ha: Max cu Turagmes Miron Sorin cu Turagmes Vitalies cu Unimog Vitalies cu Turagmes S-au lamurit toate neintelegerile din spatiul virtual S-au soptit la ureche lucruri haioase :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Intalnirea de grad zero - 22-23.01.2011 Cel din stanga pozei......vstef_is.......cu laptopul ala asa mic , tine forumul asta mare.....cu el face si desface si tot ce misca, pe acolo trece..... Cred ca in poza asta i-am prins in flagrant, vstef_is, Gepetto, Yonutz, Atar, cand puneau la cale banarea mea :ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Intalnirea de grad zero - 22-23.01.2011 Cei mici s-au simtit si ei "ca acasa"...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Intalnirea de grad zero - 22-23.01.2011 Focul de tabara : REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Intalnirea de grad zero - 22-23.01.2011 Categoria grea :cl Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Intalnirea de grad zero - 22-23.01.2011 ......... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alpyus Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Intalnirea de grad zero - 22-23.01.2011 :cl. Chiar ca grea. asteptam si poze cu:dr1:dr2 daca au avut loc:1 http://www.cssluxury.com/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 24, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Intalnirea de grad zero - 22-23.01.2011 Intalnirea a avut alt scop decat acela al unei iesiri la off-road, motivele fiind lipsa de timp, distanta mare care trebuia parcursa pe sosea, starea vremii,..... Astfel de intalniri se vor mai tine, a fost doar inceputul, probabil ca va fi vreodata si ceva off-road..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 Re: Intalnirea de grad zero - 22-23.01.2011 @Astral Noi "aia 4 din spate" am pus la cale altele :grin:...O sa-ti dai seama cand peste doua trei zile o sa-ti apara cateva bubite pe burta .... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zolameister Postat Ianuarie 24, 2011 Partajează Postat Ianuarie 24, 2011 (editat) Re: Intalnirea de grad zero - 22-23.01.2011 ...eu zic ca am reusit sa combinam utilul cu placutul....:grin: Editat Ianuarie 24, 2011 de Miron Sorin NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate