Max Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 (edited) Pt ca asa este cel mai simplu mod de a afla parerea voastra doresc sa initiez un sondaj de opinie dedicat participantilor sau celor care intentioneaza sa participe la Maramures Offroad Fest in acest an. Asa vrea sa stiu cum anume preferati ca sa fie evenimentul , ca si cupa, competitie cu tot ce tine de asta (cheltuieli suplimentare de organizare, taxe federatie, licente de sportiv etc) sau ca si o intalnire prieteneasca asa cum a fost si anul trecut. Organizarea ca si competitie implica cheltuieli suplimentare destul de substantiale care trebuie achitate partial inca de pe acum. Acest lucru este foarte dificil tinand cont ca evenimentul este organizat de o mana de oameni care pun mult suflet in ceea ce fac si nu de un grup de oameni de afaceri puternici care sa isi permita aceste cheltuieli in avans fara probleme. Oricum, si in organizarea ca intalnire prieteneasca sunt anumite cheltuieli care trebuie platit in avans (cum e de exemplu avansul pentru rezevrvarea locatiei) dar nu atat de multe ca si in varianta competitiei. Stiti foarte bine ca sunt adeptul legalitatii si nu voi fi ipocrit ascunzand o competitie sub imaginea unei intalniri prietenesti asa cum au insinuat unii anul trecut (unii care nu au participat ca sa vada exact ce a fost acolo). Exact ca si anul trecut, daca nu imi permit ca sa fac o competitie, asta nu inseamna ca nu am voie ca sa organizez o intalnire prieteneasca. As vrea sa aflu parerea dumneavoastra obiectiva despre acest lucru. Rog ca sa voteze doar cei care au mai fost la MMOF si cei care intentioneaza sa participe. Va multumesc. Edited December 8, 2014 by Max Link to comment Share on other sites More sharing options...
atar Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Re: Maramures Offroad Fest - competitie sau intalnire prieteneasca? Cred ca intalnirea prieteneasca e cea mai buna varianta. Cei mai multi venim an de an la MMOF pentru prieteni, pentru socializare, pentru Maramures, pentru Club4x4, nu pentru diplome si medalii. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link to comment Share on other sites More sharing options...
davema Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Re: Maramures Offroad Fest - competitie sau intalnire prieteneasca? Sunt de aceeiasi parere ca predecesorul meu.......plus ca venim si ptr voi Dan si Cornelia:br p.S. La fiecare iesire mai adaug cate o cometa!:mrgreen: dar sunt omu'care poa' sa le:ig teamoffroadprahova.RO Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Re: Maramures Offroad Fest - competitie sau intalnire prieteneasca? Votez si eu pentru prieteneasca,atmosfera mai relaxata,costuri mai mici,lume mai multa,dar vin chiar daca se organizeaza ca si cupa.:grin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisz Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Re: Maramures Offroad Fest - competitie sau intalnire prieteneasca? Intalnirea prieteneasca e cea mai buna alegere.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GPScu Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Re: Maramures Offroad Fest - competitie sau intalnire prieteneasca? Nici nu ma gandesc sa nu vin .....indiferent de ce se decide ..... ie frumoasa si competitia ....dar mai frumos si mai linistit , a fost anul tercut , intanlire prieteneasca :h5 tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link to comment Share on other sites More sharing options...
madiorsv Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Re: Maramures Offroad Fest - competitie sau intalnire prieteneasca? .........PRIETENEASCA...100% :x ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konfucius Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Re: Maramures Offroad Fest - competitie sau intalnire prieteneasca? daca primiti si novici, m-as baga si eu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomitza Posted February 13, 2011 Share Posted February 13, 2011 Re: Maramures Offroad Fest - competitie sau intalnire prieteneasca? La cate am auzim si vazut pe la altii anul acesta cat de frumos e, deja mi-am luat liber pentru perioada MMOF-ului sa fiu prezent indiferent de e competitie sau prieteneasca.:h5 0723358877 Un om bogat NU este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai puţin. (Octavian Paler) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADP246 Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Re: Maramures Offroad Fest - competitie sau intalnire prieteneasca? Am votat intalnire prieteneasca;insa as participa oricum:grin: Depinde de perioada in care se desfasoara;am concediu in ultima decada din iulie,respectiv prima din august; Mi-ar place teribil,mai ales ca stiu bine zona:g :tk:br:br:cl Range Rover Sport TDV6 Fiat 500,2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nashu Mare Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Re: Maramures Offroad Fest - competitie sau intalnire prieteneasca? Priteneasca !!!!!!!! Daca se voteaza Cupa si asa venim . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vitalies Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Re: Maramures Offroad Fest - competitie sau intalnire prieteneasca? Eu as veni indiferent de varianta, din pacate este perioada in care deobicei sunt plecat din tara la mare. La mine din cauza pozitiei concediul sete semnat cu mult timp inainte si nu pot sa fac modificari. Iar copii vor la mare - nu vor la offroad din pacate. O sa incerc cumva sa o dreg - si sper ca ajung anul asta. Nu sunt trist - doar treaz... "Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanspeditionne Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 Re: Maramures Offroad Fest - competitie sau intalnire prieteneasca? Propun si infiintarea in zona dambovita - arges..prahova a unei filiale!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted February 14, 2011 Share Posted February 14, 2011 (edited) Re: Maramures Offroad Fest - competitie sau intalnire prieteneasca? Intalnire prieteneasca. E pacat de serile "dansante" si de toata atmosfera din afara traseului. Eu personal am niste amintiri extraordinare inclusiv offroad, care cu siguranta nu ar fi putut exista daca eram in ritm de concurs. La ORR am simtit pe propria piele ce inseamna febra competitiei, nu am avut timp pe traseu sa bem nici apa, iar seara la 10 faceam nani. Asa ca votul meu ramane la intalnire prieteneasca, daca e jumatate distractia cat a fost anul trecut si tot merita sa bati atata drum... L.E.: Inca un lucru pe care-l consider relevant. Atentia acordata plimbarii realizate cu masini "standard", unde nu a contat ideea de competitie ci deprinderea unor tehnici de offroad. Personal am fost surprins sa vad cat de incantati au fost cei de la acea plimbare si cred ca ar trebui incurajata aceasta initiativa. Edited February 14, 2011 by razvanutza Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikepatrol Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Re: Maramures Offroad Fest - competitie sau intalnire prieteneasca? De acord cu Razvanuta %. .....:2dr Daca este concurs probabilitatea de a se farama masini pe traseu este mare iar in acest caz organizatorul va trebui sa se duca dupa recuperarea echipajelor.In acest caz distractie yoc... Mai sunt piticii pe care e pacat sa-i las acasa .. Parerea mea "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolameister Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Re: Maramures Offroad Fest - competitie sau intalnire prieteneasca? ...si eu sunt ptr prieteneasca cu traseu obligatoriu prin Manastirea Chiuzbaia!!:ha: NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link to comment Share on other sites More sharing options...
vstef_is Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Re: Maramures Offroad Fest - competitie sau intalnire prieteneasca? Egyetertek Zolival! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cristi69 Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Re: Maramures Offroad Fest - competitie sau intalnire prieteneasca? Pentru ca revelionul l-am ratat o sa vin pentru prietenii, pentru socializare, pentru Maramures......si pentru prima data. Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rupere2004 Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Re: Maramures Offroad Fest - competitie sau intalnire prieteneasca? Am fost in 2009, am suspinat ca nu pot veni in 2010, voi participa in 2011. Cum vreti voi organizatorii, dar prieteneasca sa fie ! M-am simtit minunat in 2009 , atat in trasee cat si la distractie ! Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cornelia Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Re: Maramures Offroad Fest - competitie sau intalnire prieteneasca? Cum ar fi o "Cupa prieteneasca"? :wink: Viata nu inseamna sa supravietuiesti unei furtuni ci sa stii sa dansezi in ploaie. http://www.maramuresguide.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvanutza Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Re: Maramures Offroad Fest - competitie sau intalnire prieteneasca? Cum ar fi o "Cupa prieteneasca"? :wink: Calitatea de prieteneasca ramane in oricare varianta :grin: Si e la propriu, nu la figurat. Poate primim si niste indicii referitoare la aceasta discutie. Care ar fi avantajele in a o transforma in cupa? Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link to comment Share on other sites More sharing options...
zolameister Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Re: Maramures Offroad Fest - competitie sau intalnire prieteneasca? Egyetertek Zolival! :ha::ha::ha:igen igen...palinka NISSAN PATROL 4.2-BIG WHITE SUZUKI SAMURAI-REAL BLUE HYUNDAY SANTA FEE-BUSINESS Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunica Posted February 16, 2011 Share Posted February 16, 2011 Re: Maramures Offroad Fest - competitie sau intalnire prieteneasca? Are cineva idee in ce perioada va fi? Asa am putea a ne facem niste planuri. :pl1Bunica Hilux 3l din 2008,marea dragoste Mercedes 3500 turbo diesel '93 confort Skoda tour Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaganul Posted February 17, 2011 Share Posted February 17, 2011 Re: Maramures Offroad Fest - competitie sau intalnire prieteneasca? Are cineva idee in ce perioada va fi? Asa am putea a ne facem niste planuri. La inceputul luni august. MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max Posted February 17, 2011 Author Share Posted February 17, 2011 (edited) Re: Maramures Offroad Fest - competitie sau intalnire prieteneasca? Are cineva idee in ce perioada va fi? Asa am putea a ne facem niste planuri. Deocamdata este stabilit pt perioada 11-15 august. Edited February 17, 2011 by Max Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts