semaca Postat Februarie 22, 2011 Partajează Postat Februarie 22, 2011 Intrucat este , in ultimul timp, destul de greu, pentru o echipa ca se sa sudeze sau macar sa se contureze, consider util sa avem un topic dedicat, celor ce se dau in campionat, pentru a-si gasi...perechea:grin: Propun astfel, ca, pilotii fara de copiloti, sa-si manifeste aleanul iar, copilotilor doritori, sa-si manifeste disponibilitatea! O prezentare sumara, pentru fiecare entitate, de pilot sau copilot, cu experienta, dorinte, asteptari...sunt binevenite! un fel de CV...ne mai si cunoastem cu ocazia asta! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Vicecampion national sectiunea open 2010. Caut pilot sa-l fac campion national, pentru ca asta cu care m-am dat nu a fost in stare de mai mult.:ha: KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! ...phiii, ce tandreturi cher docteur ! Poate-o pui de-o agentie matrimoniala maestre ! Bah combinatorule poate te dai cotit cu TAT-ul in IMS ca nu te mai spala nimic ! Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Ideea chiar mi se pare foarte misto, cred ca threadul merita facut sticky in zona asta de competitii oficiale.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Dupa ce va vedem CV.. sa va afisati si "pretul" sa stim si noi daca si la care dintre voi ne putem incadra :tk:ha::ha: KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Cerinte; -masina capabila -pilot pe masura -in traseu sa nu comenteze ever -ce spun eu e SFANT -are voie sa ma contrazica doar la sprit -indiferent ce se intampla ''nu e vina mea!'' -si daca nu iesim pe podium e vina lui si isi asuma responsabilitatea ma mai gandesc la cerinte si revin KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! De principiu caut copilot pentru cupa de la Arad. Skipper e plecat din tara exact in perioada aceea, altiminteri nu-l tradam :grin: Apropos', ce se aude cu calendarul competitional 2011. Trebuia sa fie definitivat in jurul datei de 15.02. Stie cineva? Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Februarie 23, 2011 Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! asta stim si noi http://2010.fras.ro/off-road/calendar-competitional-off-road-2011 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Februarie 23, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 23, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! @zippo: la Arad, care pt. mine este un "must have":grin:, daca n-o sa am masina proprie:grin:...m-as baga sa-ti fiu copilot. Achit, constiincios, taxele aferente participarii. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 24, 2011 Partajează Postat Februarie 24, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! @zippo: la Arad, care pt. mine este un "must have":grin:, daca n-o sa am masina proprie:grin:...m-as baga sa-ti fiu copilot. Achit, constiincios, taxele aferente participarii. :h5 Gata! O facem domn' Semaca! P.S. Bun topicul asta! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Disponibil : ( adica caut ori pilot ori copilot) var. I - Copilot la extrem sau Open var. II- Pilot numai extrem Experienta de 6-7 ani in CN fara titluri in ultimii ani , pot sa ma ocup de logistica concursului si in caz de copilot ( repar si masina o si transport , parcat la mine etc) Pentru mine este un hobby asa ca astept oferte de oameni seriosi si nu de manelisti offroadisti 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! astept oferte de oameni seriosi si nu de manelisti offroadisti Ce tareeeee! Genial, dragul meu! :ha::ha::ha: Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 6, 2011 Partajează Postat Martie 6, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Ce tareeeee! Genial, dragul meu! :ha::ha::ha: Totusi reclama nu era bun ofertele se lasa de asteptat 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Va spun eu care e partea sensibila legata de subiectul acesta. Sunt multi care s-ar duce de copiloti dar ii opresc taxele de participare si celelalte cheltuieli. Sunt unii piloti care le platesc copilotilor toate taxele. In asemenea conditii s-ar gasi copiloti la greu :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Va spun eu care e partea sensibila legata de subiectul acesta. Sunt multi care s-ar duce de copiloti dar ii opresc taxele de participare si celelalte cheltuieli. Sunt unii piloti care le platesc copilotilor toate taxele. In asemenea conditii s-ar gasi copiloti la greu :) La mi ne nu se pune problema ca imi platesc taxele , dar m-am saturat de incertitudini 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! cine reuseste in perioada asta sa deschida o NOUA bursa poate fi considerat un geniu...foarte generoasa ideea !:g...totusi tendintele mondiale de recesiune vad ca pastreaza trend-ul si in domeniul 4x4 romanesc...dupa o prima saptamina de cotatii, tranzactii putine...la bursele din Tokyo si Londra e criza de cerere...noi stam slab si la oferta... dom' semaca...scoate dom' le brokerii din amorteala !!! intensifica marketing-ul...fa ceva !!! hai sa mai postam si o oferta dubioasa...stii tu...vindem NOI, cumparam tot NOI...important e rulajul...:ha:...mai dam un zvon fals in piata gen " actiunile lui vali babu au atins un minim istoric...e momentul sa ofertati copiloti...":ha:...etc...etc...hai sa nu lasam ghiarele cumplitei crize sa ne atinga... altfel, mult succes si sa urce indicele de comisioane !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! da, m-as putea transforma intr-un impresar de mare succes, gen Victor Becali...procurator de copiloti... Incep prin a da un exemplu de cum ar trebui sa sune un profil: Schultz- baiat bun, kamicazian, mic de statura dar suficient de vanjos, plateste singur taxele, bun copilot la road-book, se vaicareste uneori ca este obosit (si atunci iti vine sa dai cu cardanu' dupa el:grin:), rezista relativ bine la stress (l-am abuzat, apasat si isteroid, chiar eu insami, in catava randuri :grin:), a dobandit suficienta incredere in el si ...in mine:grin:. Concluzie: m-as da oricand cu el. Punct slab, as putea spune devastator pentru cariera lui de offroader...se insoara fix la primele etape din campionat. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Gabi, Vali nu a zis doar "la misto" , s-a gandit ca poate gaseste pe cineva care sa-i accepte cererile:ha::ha::ha: ( daca gasea pe cineva, ca sa nu-l pierd, trebuia sa i le accept si eu) Ceea ce asteptam eu de la acest topic, erau prezentari ale pilotilor sau copilotilor, experienta etc etc KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
watcher Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Probabil ca pana acum nimeni din cei care intra pe forum nu mai are problema asta, toti avand negociate participarile :) Topicul este foarte valoros nonetheless. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adikamikaze Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Din cate stiu eu.........sunt multi care nu au echipe formate, dar asteapta, se informeaza , pe urma cauta pe forum KAMIKAZE OFFROAD CLUB Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cobrra Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! sincer o nelamurire .... se poate inchega o relatie pilot ---copilot fara a se fii cunoscut in prealabil???? daca se poate ar fii recomandata o minicamera video in cabina :ha::ha::ha: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Martie 7, 2011 Autor Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Un copilot, care mi s-a parut ca promite mult, dar, care este modest in aparitii... deci, poate insuficient valorizat... Blueheart...unde nu pui ca m-a cucerit definitiv prin sanctiunile acordate, generos, celor ce framanta simexian limba romana:grin: PS: blueheart...are si forumul accente nebanuite...ai observat, cred, evolutia lexicala si gramaticala surprinzatoare dar constanta, de exemplu, a amicului nostru Gpscu?? Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Un copilot, care mi s-a parut ca promite mult, dar, care este modest in aparitii... deci, poate insuficient valorizat... Blueheart...unde nu pui ca m-a cucerit definitiv prin sanctiunile acordate, generos, celor ce framanta simexian limba romana:grin: PS: blueheart...are si forumul accente nebanuite...ai observat, cred, evolutia lexicala si gramaticala surprinzatoare dar constanta, de exemplu, a amicului nostru Gpscu?? ModeLatoru` nu doarme niciodata.......:ha::ha::ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GPScu Postat Martie 7, 2011 Partajează Postat Martie 7, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Un copilot, care mi s-a parut ca promite mult, dar, care este modest in aparitii... deci, poate insuficient valorizat... Blueheart...unde nu pui ca m-a cucerit definitiv prin sanctiunile acordate, generos, celor ce framanta simexian limba romana:grin: PS: blueheart...are si forumul accente nebanuite...ai observat, cred, evolutia lexicala si gramaticala surprinzatoare dar constanta, de exemplu, a amicului nostru Gpscu?? Multumesc ....:ha::ha::ha: nu gramatica ma facut mare :grin::grin:am 1,83cm si 110kg :banana Va prind eu la :2dr:2dr ca in scoala am repetat pana m-am lipsit :x:bleah:bleah:ha::ha::ha: tel 0763325967 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Martie 8, 2011 Partajează Postat Martie 8, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Hop si eu pe aici. Dragilor....eu chiar nu am copilot pentru campionatul ce bate la usa......asadar daca se incumeta cineva, astept propunerea. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate