R.R Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Normal ca trebe musai sa o iei prin ripa !!!!!!Ca de aia-i copilot si are road-book-u' in mana ! Cafteala vine dupa , in cadru organizat !Nu stiai asta ?! Si eu care ma gandeam serios sa-ti fac o propunere ! Eu il intrebam pe Horace ... nu la modul general .... GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Mai 31, 2011 Partajează Postat Mai 31, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! @R.R. : Mai fata, Semaca tocmai ti-a spus putin mai sus ce si cum ... In alta ordine de idei : Tu sigur cauti copilot pentru offroad ? sau doar pentru ... Bd. Magheru ? :ha: Emanuele, data viitoare cand pici din santz pe langa santz pe langa o mare vale, pentru ca nu tii sleaul cum trebe nu te mai scot! :uameni GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Eu il intrebam pe Horace ... nu la modul general .... Scuze..... dar ai intrebat pe public , nu in privat . Chiar as fi vrut sa facem echipa ,dar cu o zi inainte m-a sunat Zoli Unimogu si mi-a zis textual : daca-mi termin masina ,ne dam la extrem , daca nu - ne dam la standard . Nu pot sa-l contrazic , ca e mai mare ca mine cu o luna si vreo 25 de kile ! Inca o data scuze si sper sa gasesti coechipier si sa ne vedem la cupa ! Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! RR-ule .....subiectul asta este destul de delicat. Normal trebuie ca echipa sa fie sudata si sa existe incredere reciproca. Daca exista incredere.....ma bag in rapa, daca am ceva dubii....cobor din masina si analizez cu copilotul ce trebuie facut. Daca ai parte de un coplilot tip COCOS.....care vrea sa demonstreze....esti in pericol. Uite...anul trecut dupa ceva greseli, certuri si urlete prin padure......am ajuns sa am 100% incredere in Gaganu, puneam roata exact unde imi spunea. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Bun de tot Gaganu...... de ce oare insa balaurea prin padurile de la Bucovina anul asta :)) @Horace...eu zic sa incerci si tu o etapa pe post de Co-Pilot sa vezi cu ce se manaca....si in functie de asta iti iei un co-pilot care sa gandeasca cam cum gandesti si tu din pozitia lui...ce zici ? Sau o idee si mai buna.... lasa-l pe Andi sa fie Pilot si treci tu pe post de Co-pilot .... cred ca e o varianta mult mai reusita ... XOX Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Draga Worsky, 1. eu vorbem de increderea pe care o aveam in Gaganu in situatii limita.....si asta nu are legatura cu balaureala prin padure si orientarea dupa roadbook. 2. Andi, dupa divortul de mine este fata singura....asadar poti sa-l iei pilot daca doresti. Sincer cred ca va potriviti. Sa nu uit...am inteles ca iar ai rasturnat masina. E adevarat ? Cum se poate intampla asa ceva unui talent ca tine ???? Sa fie Wranglerul asa de prost sau....chestia aia de la volan ? Te pup cu drag pilotule...talentule....nemaipomenitule. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Bun de tot Gaganu...... de ce oare insa balaurea prin padurile de la Bucovina anul asta :)) @Horace...eu zic sa incerci si tu o etapa pe post de Co-Pilot sa vezi cu ce se manaca....si in functie de asta iti iei un co-pilot care sa gandeasca cam cum gandesti si tu din pozitia lui...ce zici ? Sau o idee si mai buna.... lasa-l pe Andi sa fie Pilot si treci tu pe post de Co-pilot .... cred ca e o varianta mult mai reusita ... XOX Worldscape, ma asteptam sa vorbesca cineva cu experienta nu unul care nu este in stare sa memoreze doua poziti una dupa alta. ps. in prima zi cand balauream noi ...... tu pe unde ai fost nu ai gasit finisul:ha:, uitate in farfuria ta si lasai pe alti :hm MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 1, 2011 Partajează Postat Iunie 1, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Cat e metru patrat acilea pe tarlaua campionilor? E scump? :ha: Relax ...viata e scurta ... bucurati-va de ea ... :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Pretul la metru patrat in taramul campionilor il stie Worsky. El nu a trecut pe acolo...insa tot cumpara:))) Hai Wosky.....asteptaam bale si venin.....hai.....improasca. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Worldscape, ma asteptam sa vorbesca cineva cu experienta nu unul care nu este in stare sa memoreze doua poziti una dupa alta. ps. in prima zi cand balauream noi ...... tu pe unde ai fost nu ai gasit finisul:ha:, uitate in farfuria ta si lasai pe alti :hm :ha::ha::ha: buna asta. da' io tot cred ca lumea e rea si invidioasa cand vorbeste de abortscape :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
R.R Postat Iunie 2, 2011 Partajează Postat Iunie 2, 2011 (editat) Scuze..... dar ai intrebat pe public , nu in privat . Chiar as fi vrut sa facem echipa ,dar cu o zi inainte m-a sunat Zoli Unimogu si mi-a zis textual : daca-mi termin masina ,ne dam la extrem , daca nu - ne dam la standard . Nu pot sa-l contrazic , ca e mai mare ca mine cu o luna si vreo 25 de kile ! Inca o data scuze si sper sa gasesti coechipier si sa ne vedem la cupa ! Nu-i nevoie de scuze, parol. Orisicum te iertam ca esti bacauan de-al mieu :grin: Scuze..... dar ai intrebat pe public , nu in privat . Chiar as fi vrut sa facem echipa ,dar cu o zi inainte m-a sunat Zoli Unimogu si mi-a zis textual : daca-mi termin masina ,ne dam la extrem , daca nu - ne dam la standard . Nu pot sa-l contrazic , ca e mai mare ca mine cu o luna si vreo 25 de kile ! Inca o data scuze si sper sa gasesti coechipier si sa ne vedem la cupa ! Nu-i nevoie de scuze, oricum te iertam ca esti bacauan de-al meu din cate vaz :grin: Editat Iunie 2, 2011 de Astral GTC MotorSport - Departament Marketing & Media Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Worldscape, ma asteptam sa vorbesca cineva cu experienta nu unul care nu este in stare sa memoreze doua poziti una dupa alta. ps. in prima zi cand balauream noi ...... tu pe unde ai fost nu ai gasit finisul:ha:, uitate in farfuria ta si lasai pe alti :hm la ora aia eram deja de mult la Hotel la o bere.... si tu inca mai cautai pozitiile :D @Horace: rasturnatul ca si datul peste cap, face parte din farmecul Off-Road-ului :ha: ... si asa ca si pentru tine, cred ca ne-am dat peste cap de vro 4 ori de placere, nu de alta :D Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gaganul Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! la ora aia eram deja de mult la Hotel la o bere.... si tu inca mai cautai pozitiile :D @Horace: rasturnatul ca si datul peste cap, face parte din farmecul Off-Road-ului :ha: ... si asa ca si pentru tine, cred ca ne-am dat peste cap de vro 4 ori de placere, nu de alta :D inseamna ca in prima zi a gresit rasti clasamentu sau tea depuctat pe tine ca ai fost sponsor:ha:,sau varinata adevarata ai rupt fuzeta la masina sa ajungi la o bere "ce-ti mai place saorma din taste":uameni MITSUBISHI DE FAMILIE Toyota LJ70 - Gaganodrack de noroaie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iunie 4, 2011 Partajează Postat Iunie 4, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Sa se schimbe titlul topicului nene din "caut mireasa" in "caut dric, popa si cruce" ...si un bici mic ptr catea, firar a dracu, nu mai mananca nu-i mai da ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Worsky...felicitari, am inteles ca era destul de complicat sa intri cu roata in bolovanul ala.... tu ai reusit, ba chiar ai rupt si fuzeta....ole !!!! Felicitari, doar tu ai reusit. Dupa asta era si normal sa te rastorni.....asta ca sa ne arati ca aspiri la mai mult si chiar poti mai mult. Esti un talent, suntem fericiti ca suntem contemporani cu tine. Succesuri !!! Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionescu Postat Iunie 6, 2011 Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Worsky...felicitari, am inteles ca era destul de complicat sa intri cu roata in bolovanul ala.... tu ai reusit, ba chiar ai rupt si fuzeta....ole !!!! Felicitari, doar tu ai reusit. Dupa asta era si normal sa te rastorni.....asta ca sa ne arati ca aspiri la mai mult si chiar poti mai mult. Esti un talent, suntem fericiti ca suntem contemporani cu tine. Succesuri !!! imi place. place, place, place :ha::ha::ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iunie 6, 2011 Autor Partajează Postat Iunie 6, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! @Horace: n-as fi reusit s-o pun mai bine in fraza...totusi, as mai fi adaugat, in incheiere...Laure...pot sa te ating??!:grin: Revenind la topic s-ar putea sa fiu disponibil pentru REA...ca si copilot:grin: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Daca esti disponibil la Rea.....atunci hai sa atacam:banana Ce facem daca vine si talentul Worsky ??? Toata lumea o sa se intreaca pt locul 2......caci locul 1 este pt Worsky. Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 7, 2011 Partajează Postat Iunie 7, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! ma multumesc cu Locul 1 din coada... prefer sa stau la cort si sa decartez sticle de bere cu amicii :D Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi.r Postat Iunie 8, 2011 Partajează Postat Iunie 8, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! ANUNT IMPORTANT : Asociatia Club Sportiv X3M Valcea fiind situata din pacate in spatiul crizei financiare specifice anului de recesiune 2011 scoate la CONCURS posturi atractive de MEMBRII-copiloti !!! cerinte : - dovata starii de ' contaminat offroad ' - pricepere si rezistenta pe scaunul din dreapta care la unele dintre masinile noastre scutura destul de tare... - conditie fizica deosebita...( vom avea sesiune de selectie in troliu viteza !!! ) - potenta financiara maxima !!!...cautam predilect persoane cu bani multi in conturi care eventual pot sa sponsorizeze participarea in CNOR oferim doar satisfactia de a face parte dintr-un CLUB si ECHIPE cu mari perspective !!! SCUZATI VA ROG LIPSA DE MODESTIE !!! multumim deja eventualilor sponsori !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgem Postat Iunie 10, 2011 Partajează Postat Iunie 10, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Nu-i nevoie de scuze, parol. Orisicum te iertam ca esti bacauan de-al mieu :grin: Nu-i nevoie de scuze, oricum te iertam ca esti bacauan de-al meu din cate vaz :grin: Rr ule hai Sâ le Luam cupa si banii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 11, 2011 Partajează Postat Iunie 11, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Caut co-Pilot cu experienta in Campionatul de Off-Road sau Rally-Raid. Cerinte: - Spirit de echipa si fara "talente" de atotstiutor; - Rezistenta la stress si oboseala; - Sa stie sa navigheze si sa foloseasca GPS-ul in toata complexitatea de functii de orientare; - Sprinten la alergat sa puna troliul; - Cunostiinte mecanice si ceva experienta; - Daca are si Cat E sau C+E constituie un avantaj; Astept propuneri pe PM. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 (editat) Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Caut navigator pentru standard la Cupa Kamikaze !!!Zoli m-a lasat balta ca are examene !!! Nu se mai satura de scoala ! Conditii : -sa stie sa citeasca road-book-ul .Treaba navigatorului e traseul , a mea pilotajul , deci e stapin , dar daca ma face sa balauresc prin paduri , dupa cum am mai zis , sexul protejat cu ascendentii raposati de parte materna precum si suturile in ms-dos vor avea loc in cadru organizat !!! Editat Iunie 12, 2011 de Cristi Chiscop Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
macfero Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! Caut navigator pentru standard la Cupa Kamikaze !!!Zoli m-a lasat balta ca are examene !!! Nu se mai satura de scoala ! vorbeste cu cosmin ca parca vroia si el sa mearga. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi Chiscop Postat Iunie 12, 2011 Partajează Postat Iunie 12, 2011 Re: Bursa de piloti si...mai ales de copiloti! vorbeste cu cosmin ca parca vroia si el sa mearga. S-a mai dat in vreo competitie ? Cel mai bun dentist din tara, Fac dinti si la PLANETARA ! Vitara - "91 - de rupt prin padurile patriei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate