Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Masina numere italia - asigurare romaneasca

white8snow

Postări Recomandate

Detin o masina cu numere de itala , nu e este un 4x4 ci un mercedes E class dar asta este mai putin relevant modelul in sine.

Am la masina toate actele de italia si am cumparat-o avand asigurare romaneasca facuta de cel care a adus-o pe o luna.

Momentan masina are numere de italia si asigurare romaneasca la carpatica asigurari sa valabila inca vreo 2 saptamani.

Am fost la carpatica asigurari le-am pus toate actele de pe masa si asigurare romaneasca si am cerut sa mi se dea o alta asigurare pentru perioada de urmeaza .

O angajata foarte amabila se apuca sa-mi calculeze si imi zice ca pentru motorul meu de 2.5 litri ma costa 290 lei. Eu ii raspund politicos sa se apuce de treaba si fata imi face asigurarea platesc , mi -o semneaza stampileaza etc , introduce pe calculator , imi rupe chitanta si plec vesel acasa .

In drum spre casa nenea militian ma opreste si cere actele , i dau asigurarea printre restul actelor. Asta sare in sus de 2 metrii ca e falsa ... La care eu zambesc si i zic ca tocmai am facut-o la firma repectiva . Asta nu ca e falsa ca nu se face asigurare pe nr straine. I zic mai nu e falsa hai sa te duc unde am facut-o sa-ti arat. Asta nu ca el imi ia actele. Eu ii zic , de mine ia-le da imi dai in scris ca le-ai luat si de ce si maine dimineata is la avocat si te dau in judecata si procesu verbal de amenda daca imi dai ca nu ai asigurare ti-l semnez cu obiectie si scriu ca iti contest amenda si sanctiunea aplicata si depun plangere la tribunal impotriva ta ca mi-ai facut neplaceri si mi-ai luat actele pe nedept si eu nu mai pot sa folosesc masina si iti dau bonurile de taxiu pe viitor si cer sa-mi platesti deplasarile.

Pana la urma dupa juma de ora in care ne certam si ii mai zic ca eu is client de buna credinta ca eu am platit cinstit la o firma dintre cele mai mari din oras asigurare si eu cer sa mi se ia in considerare plata efectuata si sa mi se recunoasca documentul ca atare.

Si daca nu-i convine nu are decat sa se certe el cu firma de asigurari ca mie nu imi pasa . Eu am platit si imi vreau asigurarea pe masina si nu ma intereseaza povestile lui.

Asa ca intr-un final imi da actele inapoi si ma lasa in pace si imi zice ca sa-mi transcriu masina si eu ii raspund ca as transcrie maine bucuros da nu am banii de taxa si ii zic ca o sa transcriu cand voi reusi sa-mi adun banii sa platesc taxa romaneasca.

Sun pe alt amic politai sa-l chem la o bere sa intreb , asta imi zice ca in trafic e acceptata cu scartaiala da in caz de accident firma de asigurare nu te despagubeste . CUM BUNU DUMNEZEU NU TE DESPAGUBESTE DACA AM PLATIT SA AM ASIGURARE ?????? POI ATUNCI DE CE AM PLATIT ??? HARTIE AM SI EU DESTULA IN IMPRIMANTA FARA VALOARE BANII I-AM DAT SA FIU ASIGURAT SI ASTEPT ASTA ....

Va rog sa ma lamuriti si pe mine in problema asta .

Multumesc .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Masina numere italia - asigurare romaneasca

Asa este ...nu se face asigurare pe masina cu numere staine.

Se face asigurare in RO ptr o astfel de masina pe seria de sasiu ...IN VEDEREA INMATRICULARII. Nu ar fi trebuit sa se ia politistul de tine ...

In alta ordine de idei nu stiu care este legislatia in vederea unei eventuale despagubiri ...Probabil ca un coleg te va lumina ... :grin:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

In caz de accident esti despagubit numai daca ai numere rosii. Cu alea de Italia nu primesti banii.

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

Ai platit degeaba. Acelasi subiect il gasesti direct la masinile cu numere de Anglia.

In Romania exista portita asta cu asigurarea pe numarul de sasiu dar nu are nicio valabilitate.

Masina trebuie sa fie asigurata de o companie din tara unde e inscrisa.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

si ce sa fac ??? sa circul cu taxi , eu stiam ca nu e ok la accident .... da am vrut o solutie pana inmatriculez . sau daca va oferiti careva sa faceti un act caritabil de donatie in vederea inmatricularii mercedesului meu nu ma supar :D

Link spre comentariu

Pai gandeste putin invers. Gresesti si te bagi in cineva. Oricine greseste. Ce te faci atunci? Faci o dauna de 10.000 de euro daca nu mai mare.

Merita?

Editat de Astral
Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

Pai acte de caritate face forumul. Iti pune la dispozitie GRATUIT datele de contact ale lui asfalttango si gepetto... si poate si altii... :grin:

Imi pare rau, dar n-ai ce face. Am incercat si noi, ceilalti, si tot in BG am ajuns...

Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin:

Prahova 4x4

Link spre comentariu

cred ca decat taxa romaneasca acolo ajung si eu .

eu sunt din bm , mi-ati putea recomada ceva sau pe cineva care inmatriculeaza pe bulgaria ? adica sa nu mi iau tepe sa imi inmatriculeze in loc de mercedes vreo drujba sau cine stie sa raman cu bani dati aiurea sau fara masina.

Link spre comentariu

carpatica...buna alegere .....ieftin, nu? asa ca pt. un mercedes....

vezi ca mai e o companie tot asa sanatoasa, euroins ii zice...

ignorant si inconstient.

daca ai facut-o constient, mi-e scarba. pt. ca specimene care prefera sa economiseasca 100 RON, stiind slabiciunile companiei de asigurari, asta merita. scarba.

chiar daca ai avea masina inscrisa in regula, cu RCA la carpatica sau euroins, daca provoci un accident, trebuie sa te feliciti daca nu te omoara pagubitul pe loc...

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

in primu rand ma abtin sa-ti raspund in acelasi mod ... desi poate ai merita .

tu crezi ca imi era de 100 ron , ma durea in cot si daca erau 1000 da sa stiu ca am asiguarea ok si nu mai ma streseaza cate unu cand ma opreste .

da nuu ... tre sa vi tu sa gasesti destept si sa arunci vorbe de ocara . nu e frumos din partea ta sa sti.

m-am dus la carpatica pt ca acolo era facuta aia dinainte , tu ce crezi ca m-am specializat in asigurari sau ce ? acuma ma interesez si eu sa intru in legalitate ca n am nici un chef sa tot fiu deranjat de fiecare politist care ma opreste.

da noh ce sa zic vad ca unii dintre noi nu prea au maniere sau le-au uitat pe undeva da poate se simt pe viitor si vorbesc nu ca la stana de oi .

si apropo matale ce ai vrea , masina e in tara de cateva zile , nici o luna nu are macar si tu vi sa ma iei ca de ce n-am inscris-o si te iei de mine. domnule tu ai o problema de comportament iti sugerez sa cauti ajutor specializat poate o sa te simti mai bine.

Link spre comentariu

1. masina e in tara de cateva zile

2. domnule tu ai o problema de comportament iti sugerez sa cauti ajutor specializat poate o sa te simti mai bine.

1. iar dumneata de 28 de ani...nu cumva ar trebui sa stii cum functioneaza anumite lucruri in tara asta? daca nu stii, cere ajutor specializat.

2. m-am controlat recent.. au zis ca sunt in regula...chiar daca imi tziuie capul tot timpul:ha::ha: parca se accentueaza cateodata

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Carpatica este o societate de asigurari ca si toate celelalte,daca Carpatica nu despagubeste nu etse vina "cumparatorului de buna credinta" care a platit asigurarea , este vina Carpatica si a comisiei de supraveghere a asigurarilor ca nu le retrage licenta sau cum s-o numi ea.Eu consider ca la orice societate de asigurari care este acreditata imi fac RCA sunt in legalitate si nu trebuie sa-mi fac griji daca societatea despagubeste sau nu si cand despagubeste . Aceste griji ar trebui sa si le faca comisia de supraveghere a asigurailor si sa le retraga dreptul de functionare daca se constata ca acestia nu-si indeplinesc obligatiile contractuale.Apropo , in italia o asigurare pe un auototurism cu motor de 2300 cc poate ajunge la 3200 eur/an.

Link spre comentariu

Carpatica este o societate de asigurari ca si toate celelalte,daca Carpatica nu despagubeste nu etse vina "cumparatorului de buna credinta" care a platit asigurarea , este vina Carpatica si a comisiei de supraveghere a asigurarilor ca nu le retrage licenta sau cum s-o numi ea.Eu consider ca la orice societate de asigurari care este acreditata imi fac RCA sunt in legalitate si nu trebuie sa-mi fac griji daca societatea despagubeste sau nu si cand despagubeste . .

excelent! frumoasa gandire!!

ce pot sa zic? iti doresc sa fii lovit de unul asigurat la carpatica sau la euroins... si tu sa nu ai casco ( banuiesc ca nici nu iti trece prin cap sa dai banii pe asa ceva, nu? celalalt trebuie sa fie asigurat undeva....)

mai baieti, care aveti aprox. 30 ani, nu transformati lupta cu statul in lupta cu aproapele tau... ganditi un pic mai departe decat cei 100 RON...

Link spre comentariu

iti poti plati asigurarea in Italia daca nu vrei sa o inmatriculezi aici,o inmatriculezi la bulgari dar cum au spus si colegii de mai sus : asigurarea romaneasca nu acopera nici un fel de daune pe perioada inmatricularii,aceasta intra in vigoare cand ai ridicat certificatul de inmatriculare(sau dovada de 15 zile pt provincie) eliberat de autoritatiile romane.

vezi sa nu arati contractul , factura ce ai pe masina la un eventual control daca au trecut 30 de zile de la data intocmirii ca nu o sa-ti mai mearga de nici o culoare cu asigurarea aia.

Yonutz are dreptate dar daca iei 10 militieni ,9 dintre ei vor spune ca asigurarea nu este valabila(nu ca e falsa ) si te vor indruma sa-ti iei numere provizorii daca ai nevoie sa te deplasezi cu masina pentru a face demersurile in vederea inmatricularii.

Salut Giorgel- te inteleg..... ti-au tras-o (euroins,carpatica) ?mie mi-au tras-o Tiriacu 4000 euro ..asta nu inseamna ca nu sunt seriosi .Sa sti ca ce spui are un sambure de adevar ,dar in ultimul timp sunt din ce in ce mai multi doritori de a fi ,,scarbosi,, o spun in cunostinta de cauza .

o seara buna

Editat de sorinct

Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,,

ARO 243 2.4 Vitara 1,6

Link spre comentariu

Sal.....daca-mi permiteti......

Toata lumea are dreptate in felul ei.

Adevarat ca anumite "firme" nu despagubesc sau au probleme.....adevarat ca exista si reversul,tu ai o asigurare ok,si te loveste unu cu Euroins.....dar frate,sincer.......de cind in romania au grija oamenii uniii de altii?!?

Sa fim seriosi, nu suntem in biblie,nu ne iubim aproapele mai mult decit pe noi....

Discutiile sunt deja offtopic, dar sincer Georgele,tot respectul dar l-ai facut pe om varza degeaba...de fapt dim viteza.

Omul a spus ca a luat maisina cu asigurate la x firma romaneasca.....stiind ca nu-ti face nimeni asigurare in situatia lui,a mers la aceeasi firma,i-au facut, a platit........

Acum, cu bataie lunga, in czul nefericit in care provoaca un accident,aia nu despagubesc pe motivul ca nu-i inmatriculat,ca un client de buna credinta,se poate adresa justitiei,ca a fost inselat.....a dat actele, a platit,a primit asigurare.....repet, cu bataie dar poate citiga sau ca in Romania,poate taragana la infinit.....

Solutia....platesti taxa,sau nr rosii 3 luni,asig valabila,sau BG.....

Sau mergi pe linga legislatie,fara s-o calci.....o ocolesti,aste faci acum....

:ha::ha::ha:

Ca sa ne destindem un pic,disc astazi intre un sofer de duba care tocmai a taiat banda dubla continua sa intre intr-o benzinarie,si un militian care isi lua tigari din benzinarie....ultimul,l-a vazut pe geam,in timp ce achita tigarile...a zbughit-o repede afara si l-a apostrofat pe soferul care parcase si cobora tacticos din masina:

Domnu',va rog sa prezentati actele, ati calcat linia dubla continua.....

Ce spui Domne,unde vazusi matale?!?Da-o reaku, crezi c-am omorit-o?!?....dupa care s-a dus linistit la WC....

Am ramas masca initial,dupa care am ris cu lacrimi citeva minute bune......

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

excelent! frumoasa gandire!!

ce pot sa zic? iti doresc sa fii lovit de unul asigurat la carpatica sau la euroins... si tu sa nu ai casco ( banuiesc ca nici nu iti trece prin cap sa dai banii pe asa ceva, nu? celalalt trebuie sa fie asigurat undeva....)

mai baieti, care aveti aprox. 30 ani, nu transformati lupta cu statul in lupta cu aproapele tau... ganditi un pic mai departe decat cei 100 RON...

Este gandirea unui cetatean caruia i se iau banii promitandui-se contractual ca beneficiaza de un serviciu (RCA) in schimbul banilor sai.Eu nu am RCA la Carpatica dar am avut si NU am fost deloc stresat in aceasta privinta.

Link spre comentariu

m-ati luat cu biblie, cu chestii ca de cand in romania oamenii au grija unul de altul...de fapt putem sa extrapolam...in lume...

cunosc cazuri de oameni care lupta si astazi in instanta, in cazuri simple...cei de la carpatica nu vor sa plateasca si basta.

asa cum am scris mai sus, puneti-va, fiecare, in situatia de a fi PAGUBIT, legal, de un individ asigurat la o anume societate de asigurari, stiuta fiind ca rau-platnica.

cam ce veti gandi despre acel individ, stiind eventual antecedentele societatii de asigurare?

@sorinct: mie mi se rupe, am casco (bani grei lunar) pe toate masinile din posesie... mai putin pe Palpatrol (apropo, sa-mi fac RCA la Carpatica?:ha: nici dus de lantz....) si pe un Logan MCV din 2007...cu care circul numai eu, toate au insa RCA la o societate cred eu responsabila...cu care nu au fost probleme pana acum..

saptamana trecuta am facut muci doua masini, eu cu Santa Fe II, ceilalti unul cu Chevrolet Aveo si unul cu Logan Van.

Eu recunosc civilizat vinovatia, la intocmirea actelor, ce ma intreaba?

UNDE AI RCA?!?!?!?!?

spun unde....OK, au rasuflat usurati...

ma uit pe actele celui cu Aveo....RCA la Euroins...nici vorba de casco...ii zic: bai prietene, stiii nu, cam ce inseamna RCA-ul tau...

imi raspunde, cu capul in jos: da stiu, dar am avut o problema cu banii etc. bla bla bla bla

problema AIA puteam sa o am si eu, am avut insa atata respect fata de mine insumi, incat sa nu ma fac de ras....pt. 100 RON/masina....

P.S. este posibil ca acel om sa nu fie despagubit de asigurarea mea, intrucat se afla intr-o pozitie neregulamentara conform cod rutier...

P.P.S. asigurati-va ca respectati codul rutier in vigoare...

Editat de giorgel

Link spre comentariu

Un prieten a fost sa-si reinoiasca CASCO. Acolo i-au spus ca nu mai are CASCO de 10 luni, pt. ca nu a platit rata nr. 2. Masina e in leasing. Chestia e ca ei au incasat toate ratele normal si nu l-au instintat de rezilierea contractului pentru neplata. De fapt rata fusese platita, dar nu se inregistrase in sistem. Pe site-ul online, cand se loga, nu figura cu nici o restanta la nici o masina (are mai multe masini in leasing cu CASCO la firma respectiva). Omul conducea linistit stiind ca are CASCO, si asta in Bucuresti, unde rata accidentelor e destul de ridicata. Nu e vorba nici de Carpatica nici de Euroins.

Dar in Romania se poate orice, chiar sa fi tu de vina, desi masina ti-a fost lovita in parcare si tu erai in casa.

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Un prieten a fost sa-si reinoiasca CASCO. Acolo i-au spus ca nu mai are CASCO de 10 luni, pt. ca nu a platit rata nr. 2. Masina e in leasing. Chestia e ca ei au incasat toate ratele normal si nu l-au instintat de rezilierea contractului pentru neplata. De fapt rata fusese platita, dar nu se inregistrase in sistem. Pe site-ul online, cand se loga, nu figura cu nici o restanta la nici o masina (are mai multe masini in leasing cu CASCO la firma respectiva). Omul conducea linistit stiind ca are CASCO, si asta in Bucuresti, unde rata accidentelor e destul de ridicata. Nu e vorba nici de Carpatica nici de Euroins.

Dar in Romania se poate orice, chiar sa fi tu de vina, desi masina ti-a fost lovita in parcare si tu erai in casa.

si cam ce are sula cu prefectura?

aici era vorba despre RCA...

cat despre prietenul tau: masinile fiind in leasing, de ce a trebuit sa se duca el sa prelungeasca Casco? asta e treaba firmei de leasing, tu doar platesti...

e ceva ciudat la mijloc...dar e OFF TOPIC.

cu ultima propozitie sunt de acord....este posibil...si nu numai la noi.

iar pentru linistea ta sufleteasca, iti spun asa: asta am invatat in Germania...o fi aia vreo tara sau nu?

Link spre comentariu

Bre Georgele..las-o drek....

Este a 2 oara cind ne contrazicem si nu vreau asta.....

1. suntem civilizati si daca AM asigurare valabila,Am si gata,poate fi facuta si la clovnul de la circ, daca are licenta sa faca asigurari,sunt ok,legal...

2. daca ma loveste unul, indiferent daca are eurodraci sau laci,,in primul rind el raspunde,ar insemna sa ii cer asigurarea,s-o verific ,dupa care sa-l rog sa ma loveasca ca-i de tiriac sau sa-si vada de drum,ca firma-i bulangioaica......sa fim seriosi....

3. in nefericitul caz in care ma loveste unul din asta,ma BUCUR ca sunt intreg si nevatamat, dupa,ma pish,fiarele-s fiare,eu sa fiu sanatos,chiar daca mi-a sifonat SantaClaus-ul....pardon, Fe-ul.....

4.Necazul nu-l vrea nimeni,nici tu cu super asigurare nici nea ala care face economie la 100lei....si sunt foooarte multi care o fac,sa fim sinceri.....propun retragerea permiselor celor care au asigurari la firme neserioase.....sau sanctionarea drastica....sa fim seriosi!!! AU Asigurare? AU! Ce vrei cu omul?

Vobim vorbe.....dar darul contrazicerii este dezvoltat...eu am reparat peugeot 2008 pe asigurare la unii din astia la reprezentanta....scurt,rapid si la subiect.....am fost de doua ori la ei la birou,cu nissanul , prin parcare,prietenos,zimbitor,am varsat un pahar de apa din greseala pe mobilul lu nenea care se ocupa de dosar,am ajuns la director,am discutat dat accept la plata,a doua oara au platit 7000si ceva lei si gata......deci platesc....

Traim in Romania,obisnuiti-va...sau mutati-va in tari unde asiguratorii platesc fara discutie....

App cica bulgarii decarteaza banutzii muuult mai repede decit majoritatea firmelor din Ro....spusa de nea cu telefonul innecat,cind il amenintam ca-i dau o asigurare bulgareasca......

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

@giorgel, tot despre seriozitatea firmelor de asigurari e vorba, indiferent ca e RCA sau CASCO, ca banii stiu sa-i ia, dar cand e vorba de despagubire ... Dumnezeu cu mila.

On topic: RCA-urile la toate masinile (trei) le-am avut la Tiriac din totdeauna pana cand, intr-o zi am fost pentru reinoire si am constatat ca de la 400 s-a facut 900 :sh2 Zic: De ce? ce s-a intamplat? Nu am avut nici o dauna la nici o masina, nu mi s-a dublat salariul, nu s-a dublat euro !!! Imi zice: pentru ca nu a-ti avut daune, aveti reducere 100 RON, platiti DOAR 800... Pe fondul acestei dublari nejustificate si a unei metode de calcul a ratei fara nici o legatura cu despagubirea (indiferent de valoarea primei platite valoare despagubirii e aceeasi) , mi-am facut RCA-ul la EUROINS stiind cat de "serioasa" e aceasta firma, dar totodata stiind ca sunt niste bani aruncati pt. ca oricum nu am produs nici un accident pana acum si nici nu o sa produc vreunul din vina mea. Daca ar fi existat cu adevarat CSA-ul nu s-ar fi ajuns aici, dar ... la dracu', suntem in Romania.

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

@RZV: suntem civilizati daca respectam si dreptul celuilalt, de a avea dreptul la ceva,... chiar daca ne exonereaza legea...

daca te loveste cineva, si este asigurat legal, in primul rand asigurarea raspunde....pt. a fi responsabil soferul vinovat, pe masina asigurata, asteptam precedent:ha::ha:

cred ca m-am facut foarte popular....

voi fi (sau sunt deja:ha:) foarte indragit de cei cu RCA la carpatica sau euroins

P.S. asigurati-va echipament de protectie:ha:

P.P.S. @stelea: esti absolut sigur? iti urez sincer sa nu produci nici un accident din vina ta.

P.P.P.S. am avut si eu aceasta siguranta, pana acum ceva vreme.

Editat de giorgel

Link spre comentariu

Am sa incerc sa lamuresc problema initiala. Teoretic doamna de la firma de asigurari nu trebuia sa mai emita inca o polita daca deja a fost emisa una in vederea inmatriculari! Apoi, nu te despagubeste pentru ca teoretic polita poate fi folosita numai in vederea inmatriculari.(aici este un bug in lege) Firmele de asigurari nu platesc eventualele daune dar politia este obligata sa o ia in considerare la controlul de rutina pentru ca altfel nu o pot lua in considerare nici la ghiseul de inmatriculari!

Daca vrei sa ai polita valabila si fara probleme da fuguta in tara in care este inregistrata masina si fa o polita cu carte verde acolo.(stiu, e scump)

Sigurul vinovat in toata povestea asta esti tu findca ai platit:grin:

Welcome in Romania:h5

Link spre comentariu

giorgel, tu chiar nu ai inteles de loc problema mea ! ori nu ai citit ce am scris cu atentie. Tu te legi de mine de ce am mers la carpatica , am mers acolo pt acolo o aveam aia veche si am mers sa ma informez . Nu stiam ca nu despagubesc ei pagubitii de obicei. Da problema mea nu era legata de suta aia de ron de care tot strigi tu acolo ca de ce n-am mers la Aliant tiriac . Poi pentru stirea ta sa sti ca mi pare rau ca n-am mers la ei si urmatoarea o sa o fac acolo pt ca is mai seriosi. Nu imi e de 100 lei desi sa sti ca in 12 ani de condus inca nu am facut nici cel mai mic accident da ma gandesc si eu in avans sa fiu scutit de neplaceri in caz ca as face.

Intrebarea mea era legata de recunoasteresa asigurarii rca romanesti , indiferent de firma la care e facuta . Pt ca este legal sa faci asigurare rca la ce firma doresti si sa fi despagubit daca ai platit . Adica e valabila in toata europa si la noi nu e ? Sa sti ca mi-am sunat si avocatul sa-l intreb si mi-a zis ca daca eu te lovesc pe tine cu masina in trafic si iti provoc dauna rca meu oricare ar fi ala daca e inregistrat in baza de date legal si platit e obligat sa iti repare masina . Ca daca nu-ti da banii sau ajungi in instanta tu , aia e alta treaba , da nu ajungi cu mine desi te-am lovit ci ajungi cu firma respectiva . Cu mine n-ai doua ca eu iti dau asigurarea valabila . Eventual poti sa recurci la metode violente impotriva mea si acolo poate iesim amandoi cu ochii vineti si iti fac plangere penala si mai bagi si niste arest pentru vatamare . Si daca nu vreau sa ma impac cu tine si am si acte de la medicina legala te-ai ars domnule ca bagi si putina puscarie sau poate mai multa dupa caz.

Ca nu e corect ce face firma de asigurari ? is deacord cu tine , ca l-ai omora pe ala , probabil as face la fel , desi poate omu e centura neagra la carate sau ceva si nu pare cine stie ce si te bate el pe tine de te usca asa numa sa iti treaca de tupeu si lipsa de respect care le ai.

Pricepe odata ca traiesti in romania nu in germania , si iti zic sincer ca am vazut cam toate tarile din europa , mi-e scarba ca is roman , mi-e rusine sa zic cand merg afara , si mi-e sila de ce lideri avem la putere si de tara asta in care traim , pacat de ea ca geografic tara e frumoasa si bogata , vorba aia pacat ca e populata.

Si inca ceva , taxa de inmatriculare este ilegala asac ca voi demara procedura de inmatriculare si voi da statul in judecata cand imi vor cere banii. Nu sunt primul avocatul meu mai are procese castigata in cauze asemanatoare si se poate.

Asa ca nu platesc nici o taxa nimanui , cel putin nu una nelegala si neacceptata de uniune. Si chiar daca ma tine 2 3 ani pana la urma ajung la curtea suprema si acolo castig si imi recuperez banii investiti in proces da taxa tot nu platesc .

Pentru ca nu vreau sa fiu prostu nimanui , si sa ii ia dracu pe toti care baga capu in pamant si lasa statu sa li se cace in cap si sa le fure banii , romani prosti isi merita soarta .

Cat despre tine iti recomand in continuare in psiholog sa te invete sa gandesti inainte de a scoate pasarica pe gura .

Link spre comentariu

-vizavi de ce ti-a spus avocatul cu asigurarea il poti concedia nu exista despagubire daca nu ai definitivat actele de inmatriculare in cazul tau .(inmatriculez masini in tara si nu numai de peste 7 ani ) stiu ce cacat mananc

-ca ai carnet de la 16 ani( 28 -12) si nu ai facut nici un accident pana acum bravo tie tineo tot asa.stiu o sa imi raspunzi ca faci si 200000 km pe an ,daca era asa nu mai intrebai de la bun inceput daca e buna asigurarea sa despagubesti pe cineva cu asigurare de Romania si nr de macaronar .Existau intradevar inainte nu stiu daca se mai fac la BAAR asigurari lunare pt autovehicule cu nr straine dar erau foarte scumpe

-nu cred ca te -a obligat nimeni sa platesti taxa de poluare din colegii care au dorit sa sa te ajute cu un sfat

-ca tie scarba ca esti roman asta e FOARTE NASOL .poate te incadrezi mai bine la capsuni ca acolo umbla cainii cu covrigii in coada , lumea se bate care sa-si cumpere masina mai veche si fiecare isi face asigurarea acasa pe imprimanta .daca tot e asa nasol aici de ce nu pastrezi actele pe ITALIA??

-intradevar stiu si eu cazuri(am avut clienti si am avut si eu masini ) si am prieteni avocati care au castigat dreptul de inmatriculare fara plata taxei de poluare (trebuie sa ai ........)

-daca mai exista oameni care gandesc ca Giorgel mai avem o sansa cat de mica ,cu parere de rau si rusine o spun nu ma incadrez in categoria lui .

,,Cat despre tine iti recomand in continuare in psiholog sa te invete sa gandesti inainte de a scoate pasarica pe gura,, -- aici nu pot sa ti spun decat ca esti mai roman decat noi toti(si vad ca ti place sa arati asta ) ,te pricepi la toate pana si la medicina

o zi buna

ps .inca o dovada ca nici o fapta buna nu scapa nepedepsita

Editat de sorinct

Chevrolet Tahoe 5.7 Chevrolet Suburban 6,2 turbo diesel -,,se scurteaza,,

ARO 243 2.4 Vitara 1,6

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare