AdiOnWeb Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: Masina numere italia - asigurare romaneasca giorgel, tu chiar nu ai inteles de loc problema mea ! ori nu ai citit ce am scris cu atentie. Tu te legi de mine de ce am mers la carpatica , am mers acolo pt acolo o aveam aia veche si am mers sa ma informez . Nu stiam ca nu despagubesc ei pagubitii de obicei. Da problema mea nu era legata de suta aia de ron de care tot strigi tu acolo ca de ce n-am mers la Aliant tiriac . Poi pentru stirea ta sa sti ca mi pare rau ca n-am mers la ei si urmatoarea o sa o fac acolo pt ca is mai seriosi. Nu imi e de 100 lei desi sa sti ca in 12 ani de condus inca nu am facut nici cel mai mic accident da ma gandesc si eu in avans sa fiu scutit de neplaceri in caz ca as face. Intrebarea mea era legata de recunoasteresa asigurarii rca romanesti , indiferent de firma la care e facuta . Pt ca este legal sa faci asigurare rca la ce firma doresti si sa fi despagubit daca ai platit . Adica e valabila in toata europa si la noi nu e ? Sa sti ca mi-am sunat si avocatul sa-l intreb si mi-a zis ca daca eu te lovesc pe tine cu masina in trafic si iti provoc dauna rca meu oricare ar fi ala daca e inregistrat in baza de date legal si platit e obligat sa iti repare masina . Ca daca nu-ti da banii sau ajungi in instanta tu , aia e alta treaba , da nu ajungi cu mine desi te-am lovit ci ajungi cu firma respectiva . Cu mine n-ai doua ca eu iti dau asigurarea valabila . Eventual poti sa recurci la metode violente impotriva mea si acolo poate iesim amandoi cu ochii vineti si iti fac plangere penala si mai bagi si niste arest pentru vatamare . Si daca nu vreau sa ma impac cu tine si am si acte de la medicina legala te-ai ars domnule ca bagi si putina puscarie sau poate mai multa dupa caz. Ca nu e corect ce face firma de asigurari ? is deacord cu tine , ca l-ai omora pe ala , probabil as face la fel , desi poate omu e centura neagra la carate sau ceva si nu pare cine stie ce si te bate el pe tine de te usca asa numa sa iti treaca de tupeu si lipsa de respect care le ai. Pricepe odata ca traiesti in romania nu in germania , si iti zic sincer ca am vazut cam toate tarile din europa , mi-e scarba ca is roman , mi-e rusine sa zic cand merg afara , si mi-e sila de ce lideri avem la putere si de tara asta in care traim , pacat de ea ca geografic tara e frumoasa si bogata , vorba aia pacat ca e populata. Si inca ceva , taxa de inmatriculare este ilegala asac ca voi demara procedura de inmatriculare si voi da statul in judecata cand imi vor cere banii. Nu sunt primul avocatul meu mai are procese castigata in cauze asemanatoare si se poate. Asa ca nu platesc nici o taxa nimanui , cel putin nu una nelegala si neacceptata de uniune. Si chiar daca ma tine 2 3 ani pana la urma ajung la curtea suprema si acolo castig si imi recuperez banii investiti in proces da taxa tot nu platesc . Pentru ca nu vreau sa fiu prostu nimanui , si sa ii ia dracu pe toti care baga capu in pamant si lasa statu sa li se cace in cap si sa le fure banii , romani prosti isi merita soarta . Cat despre tine iti recomand in continuare in psiholog sa te invete sa gandesti inainte de a scoate pasarica pe gura . Tu ai citit ce am scris eu mai sus? Nu ai dreptate si in stilul asta nu o sa castigi nimic. Cat despre @giorgel...greseti total. Jignesti ca un tigan/roman si garamtical esti sub clasa a II-a. De ce ma obosesc sa scriu...poate mai ai o sansa! https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Martie 3, 2011 Partajează Postat Martie 3, 2011 Re: Masina numere italia - asigurare romaneasca Oameni buni. Toate societatile de asigurare sunt la fel si sunt rude cu bancile. Cand te duci sa le dai primesc imediat, cand te duci sa le ceri ceva ai pus-o. Fie ca e vorba de Allianz, de Euroins sau de oricare alta firma din Romania sau din afara. Ca si client si cetatean responsabil e bine sa ai asigurare valabila facuta la o firma autorizata. Ca firma respectiva e neserioasa si inca e pe piata nu e vina ta. Pana acum nu am avut masina inscrisa in Romania si cand am luat-o cei de la parcul auto s-au ocupat de toata povestea cu inscrisul. Pe numerele rosii am avut asigurare la Astra si apoi la Euroins pe 6 luni. Peste o luna imi expira si azi am fost la Astra sa intreb cat costa asigurarea pentru 6 luni. 180 de lei fata de 250 la Euroins. Am facut-o si 6 luni o sa stau linistit. Daca vreti sa economisiti si nu sunteti logoditi cu vreo companie de asigurari cauti mai multe variante. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate