Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vreau SUV, de care?

koais

Postări Recomandate

Salutare entuziasti!

Am intre 25-30 mii de eur disponibili, pe care vreau sa-i cheltui pe un SUV second de origine europeana.

An de fabricatie minim 2009, sub 50 000 de km.

Capacitate cilindrica, sub 2000. Boc stie de ce :grin:

As prefera diesel sau un consum super decent pe benzina.

Masina va fi folosita 95% in mediul urban, restul, la peste.

Variante ar fi:

Mercedes GLK

Audi Q5

BMW X3

...sau altceva

ce imi recomandati?

Mi-ar placea, sincer, noul Tuareg, dar pt ca cel mai mic motor e 3.0 V6.

Daca pastrau 2.5-ul R5, nu mai aveam dubii.

Multumesc anticipat!

Mihai

Nemo me impune lacessit !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 158
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Re: Vreau SUV, de care?

Dar subaru boxter??

Stiu ca ai zis de origine europeana, dar pararea mea e ca merita luata in calcul.

Boxer...scuze, dar nu pot edita mesajul precedent.

Editat de Astral
Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

Astral, vezi ce se intampla cand nu citesti tot? :grin:

95% shushea

Samuraiul pt 99% off si 1% atelier trebuie sa mai astepte nitzel.

Acolo nu am nici un dubiu

Samurai SJ80 Softop si upgrade cu fox-uri, powertrax si lockright :banana

Link spre comentariu

Ba merge, dar are motor de 3000 si e facuta mai la est. Am un prieten bun cu asa ceva si vara cand vin la mare, imi las trocariciul si merg cu el. Cand sunt cozile interminabile intre Cernavoda si Constanta, noi o luam pe drumul de tractor adiacent sau cele ce fac legatura intre sate, pe camp. La 60 km/h pe astfel de poteci, masina se comporta exemplar, abia daca se simtea un tremur la interior. O masina exemplara de rally-raid.

Astral, esti off-topic, n-ai respectat 2 criterii :ha:

Link spre comentariu

Credeam ca numai eu imi macin ficatii cu aceeasi problema , numai ca de fiecare data cand vreau sa ma indepartez de Forester Diesel din varii motive (unele exista , altele le inventez eu ...) ma atrage ca un magnet inapoi . Daca in loc de constelatia Orion ar fii avut un VW pe sigla, era de mult in parcare...Am un coleg care recent a vandut un Forester 2,0 benzina modelul vechi (100k km) si a luat un X-trail tot benzina cu doar 17k km la bord si inca in garantie (in aceeuasi bani). E multumit dar, ofteaza...

Nu mai am Aro , l-am vandut !
Link spre comentariu

In banii astia te poti incadra la ceva nou, spre exemplu o mazda cx7 si or sa intoarca toate fetele capul dupa tine pe strada, inclusiv cele mari. Are motor diesel 2.2 si nu merge chiar rau, insa in off e cam subtire. Sau daca tot se vorbea de subaru, un outback cu motor diesel de 2.0 cu care poti sa mergi linistit si la bunica, iar la interior arata mult mai bine decat forester. Subaru insa e facut in Japonia, iar Mazda are motor de Ford.

Ai 30k si te uiti la 500 de euro pe an impozit la un motor de 3000 cmc? La un motor de 2200 e vreo 800 de lei impozitul. Daca e pentru asfalt, ia un x5 cu 3000 diesel si ai sa uiti repede de boc, impozite si altele de astea!

Link spre comentariu

La bmw x3 deja o sa ai o masina veche. Nu stiu cat de mult conteaza asta pentru tine dar daca tot dai o gramada de bani macar sa para noua daca chiar nu e.

Daca nu vrei neaparat o marca premium cred ca gasesti si noi foarte multe variante.

Am cautat pe autovit masini sub 2000 de centimetri cubi, diesel, sub 50.000 km si peste 25.000 pret.

Pana la 30.000 doar un Tiguan apare.

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

M-am uitat si in Italia pe autoscout si am gasit cam asa.

Ford kuga

subaru forester

mazda cx7

citroen c-crosser

hyundai ix35

suzuki grand vitara

skoda yeti.

chevrolet captiva

toyota rav4

honda cr-v

ssangyong korando modelul nou

land rover freelander

Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi.
Link spre comentariu

In banii astia te poti incadra la ceva nou, spre exemplu o mazda cx7 si or sa intoarca toate fetele capul dupa tine pe strada, inclusiv cele mari.

Ai 30k si te uiti la 500 de euro pe an impozit la un motor de 3000 cmc? La un motor de 2200 e vreo 800 de lei impozitul. Daca e pentru asfalt, ia un x5 cu 3000 diesel si ai sa uiti repede de boc, impozite si altele de astea!

Mazda e f faina, am vazut-o, m-am plimbat cu ea, f reusita la interior, insa nu mi-as lua decat motorul pe benzina, cel de ford e o gluma pentru masina aceea. CX7 e un SUV sportiv, parerea mea ca mai sportiv la X5/6.

Nu ma uit la impozit asa urat cum ma uit la taxa de prima inmatriculare, masina o s-o iau din Germania pt ca nu ma incredere in cele din ro. Iar taxa de prima inmatriculare pentru cele de peste 2000 e total aberanta.

Sa vad brigada de pitzipoance cum ma baga in seama ca am x5 mi se pare cel mai penibil lucru ever, si degradant, no offence :h5

Poftim.........AUDI ALL-ROAD sau VOLVO Cross-Country !!! Mai sunt off-topic ? :ha:........

As inclina catre Volvo pt ca e o marca mai putin compromisa ca imagine, daca intelegi ce vreau sa spun.......:h5

Audi All-road 2009 iese din buget si nu stiu sa aibe motor de sub 2000cc. Volvo CC nu-mi place, parca este dric.

In schimb XC60-ul este absolut bestial, arata foarte bine, are un consum excelent, motorul diesel un pic cam maricel, dar e in tolerante :grin:

Ce nu stiu deloc este cum se comporta, nu am gasit pe nicaieri un review independent si la noi in tara sunt destul de "rara avis".

La bmw x3 deja o sa ai o masina veche. Nu stiu cat de mult conteaza asta pentru tine dar daca tot dai o gramada de bani macar sa para noua daca chiar nu e.

Pana la 30.000 doar un Tiguan apare.

Intr-adevar X3 mi se pare cea mai putin frumoasa dintre toate modelele mentionate si nu as vrea sa ma latre cainii pe strada cand trec. :grin::grin:

Am Golf, am mers cu Tiguan, e un Golf malformat extrem de nepractic. Am dat si un review personal undeva in acest capitol.

Incerc sa gasesc un Review calumea pentru xc60 si revin cu impresii.

Va multumesc mult pentru ajutor si indicatii, ajuta mult sa aflu ca pererile mele se regasesc si la altii :h5

Link spre comentariu

Dar de ce vrei sa-l ingrasi pe boc (astuia nici numele nu merita sa i-l scrii cu majuscula) cand avem vecini asa de cumsecade?

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu

Astral, Duster-ul e o varianta care nu o dau total la o parte, desi suna ciudat.

f_zoltan, merci de pont, am citit. Cam scurt, dar e ceva. impresia generala a fost ceva de genul si citez: "It’s all very nice, but nothing very special".

wolfman, pentru ca masina va fi inscrisa pe firma pentru deducerea cheltuielilor. Deocamdata firma este 100% romaneasca, daca ne extindem, at, Bulgarsky ne cheama.

Link spre comentariu

O alegere pe care eu as face-o daca as avea aceleas optiuni ca tine ar fi L R Freelander 2. Pretul de nou pleaca chiar de aclo, asa ca unul destul de nou si cu mai multe dotari daca nu un HSE, macar un SE, as spune ca este cea mai potrivita alegere. O masina cu pedigree si cu sisteme care sunt mai mult decat pentru un SUV.

S-auzim de bine

:cl 4x4 fun for all :h5

RR Classic 1986 - 200Tdi

www.lroc.ro

Link spre comentariu

In acest caz, de ce nu iei tu in calcul un Hilux sau un BT-50? sau Amarok?( ne spui si noua cum e dupa ce-l iei)

Impozit de utilitara, asigurare mai mica ca utilitara bashca la o adica ai si ceva potente din partea lor. Consumul de zeama magica nu cred ca este cu foarte mult mai mare. Din cate stiu toate de mai sus merg chipuite daca e cazul.

Eu in locul tau as lua asa: fie Boxer, fie Hilux, fie BT-50(aici sa vb cu astral sau anofel daca vrei sfaturi)...

Ar mai fi de luat in calcul Nissan Qashqai, Opel Antara, poate chiar duster..pana la urma sa-si faca treaba.

De asemenea te-as mai sfatuii, in cazul in care mergi doar pe asfalt, ia-ti un turism diesel...pretul carburantului urmand sa mai sara in sus.

Eu unu nu as mai lua in calcul variante pe benzina.

Bafta!

Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80...
Link spre comentariu

Masina ideala dupa mine,in functie de buget, ar urmari pe primul plan cine sant parinti si mai putin anul de nastere.

Daca ai asemenea buget,sigur sti ce sa faci....SUCCES !

Mai ! dar nu va convine chiar nimic?!
Link spre comentariu

La banii astia gasesti chiar si noi, numai ca sunt asiatice in marea lor majoritate (kia, hyundai - noi chiar si RAV4 second). Sau poti sa te uiti la un Yeti. Stiu ca e uratica masina, dar daca iei 1.8T 4x4 .. il duci linistit la peste 200cai (160 din fabrica) Motorul e f ok, de mult timp in gama VAG, deci destul de putine bug-uri la el. A.. si il iei nou in banii tai. Arunca un ochi pe configuratorul skoda. Bafta

RAV4 2L VVTi
Link spre comentariu

Nu am nevoie de autoutilitara, nu e confortabila si nu car nimic cu ea. Ar fi ca si cum imi iau patrol LWB sa merg la shopping.

Vreau SUV pt ca am spatiu mare in interior, pot sa parcurg orice drum din tara si mai ales, in caz ca intra vre-un sandilau in mine, am mari sanse sa intre sub mine.

Alunecam din nou spre japoneze. Nu, eu vreau EUROPENE. :al

Am asa o mare incredere in onestitatea omului din ziua de azi, incat prefer mai putini km si un an de fabricatie mai recent. Si golful din prezent l-am luat la 6 luni dupa ce a iesit pe poarta fabricii si 23000 de km. Din 2 motive:

- nu vreau sa fiu ala, care atunci cand invarte cheia in contact, prima data, pierde 2000 de eur.

- defectele de fabricatie ies in 80% din cazuri la iveala in primii 30000 de km. si astfel sunt scutit de razboil penibil cu reprezentanta.

Un an de nascare mai recent, inseamna de multe ori EUR 5, si astfel taxa de prima inmatriculare mai decenta.

As merge 50% pe Volvo insa are motorizare de 2.4 si nu cunosc pe nimeni care sa aibe asemenea agregat.

Aveti vre-un prieten cu asa ceva in dotare?

Yeti, da, minunata masina, mi-a placut, mai ales cu plafonul din sticla, absolut superb.

Dar, voi ati vazut ce garda la sol are? cat o octavia cu pachet drumuri grele.

Link spre comentariu

Volvo e detinuta de chinezi (de Geely), deci tot la asiatici ajungi. Motorul de 2.4 diesel l-am avut eu pe un s60 si l-am dus peste 300k km fara probleme. Despre SUV - urile Volvo nu stiu nimic decat de pe la prieteni, deci ar insemna sa vorbesc din auzite. Daca vrei deducerea TVA si a cheltuielilor, daca e autoturism trebuie sa-l iei pe leasing.

Link spre comentariu

Pathfinder 2.5 automatic , eu zic ca poti sa mergi si la cumparaturi si la peste si la nunta ... nici nu iti imaginezi ce confort si spatiu iti ofera in concedii . E chiar o masina joviala ... face exact ce gandesti. Eu platesc impozit 1000 RON pe an.

Cum e sa cazi in sus ?
Link spre comentariu

Invatati-ma va rog ce pot sa fac, cum sa scriu, ce caractere, cum sa desenez urmatorul mesaj:

"Caut SUV fabricat in EUROPA"

Multumesc.:al:tk

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare