Heavy D. Postat Iulie 29, 2011 Partajează Postat Iulie 29, 2011 Re: Vreau SUV, de care? @koais: Da, corect cu paralela Vogue/Armani. Tot off-topic, dar oarecum on-topic, desi este o chestie de viitor. In 2014 va aparea noul BMW X6, si, surpriza, concurenta nu sta sa bata pasul pe loc. Mercedes va scoate MLC, adica un coupé pe baza actualului ML... Frumos, nu ? Stima, Dragos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan93 Postat August 8, 2011 Partajează Postat August 8, 2011 Re: Vreau SUV, de care? Dacia Duster, e chiar frumusica!:wink: dar la modul serios, intotdeauna Mercedes In timpul liber joc jocuri cu masini Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat August 8, 2011 Autor Partajează Postat August 8, 2011 Re: Vreau SUV, de care? Dacia Duster, e chiar frumusica!:wink: dar la modul serios, intotdeauna Mercedes Stiu ca alergi dupa cele 20 de posturi ca fata mare dupa....Dar macar ai si tu decenta de a citi unde postezi, eventual ce ma intereseaza si ce au scris altii. In rest, vanzare buna! Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Heavy D. Postat Noiembrie 19, 2011 Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Vreau SUV, de care? Buna seara ! @koais: Evoque a fost prezent in Dubai, la ceva salon auto, putin gadilit la look de catre cei de le STARTECH. Adica roti de 21", evacuare sport, suspensie sport mai joasa cu 35mm, spoilere fata si spate mai axate pe efect optic, pedalerie si robinet de schimbat vitezele din aluminiu, plus interior disponibil in piele sau alcantara in mai orice combinatie dorita. N-am link, info vine din AutoBild-ul de saptamana asta, aparut ieri. Off-topic: cu doua numere in urma, in aceeasi publicatie se anunta ca Opel-ul Astra OPC, care va fi prezentat la Geneva in martie 2012,, vine cu 280CP si roti de 21". Ce-a fost Astra, si ce a ajuns... Stima, Dragos 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Noiembrie 19, 2011 Autor Partajează Postat Noiembrie 19, 2011 Re: Vreau SUV, de care? Am vazut si eu Evoque cu Roti de 21 la Bucuresti...total degeaba. Eu am facut tot posibilul sa am jentile pe 17" pentru ca si jantele de 19 mi se par inutile. Ideea principala este ca atat pe jantele de 17,19 sau 21", latimea anvelopei este aceeasi, 255. Doar inaltimea balonului difera. Deci, de ce as renunta la confort in favoarea inutilului. Aparent jantele de 19 si 21 sunt atat de mult dorite, incat, primul lot a iesit pe poarta fabricii cu jantel de 21 sau 20, nu mai stiu exact, al 2-lea lot cu 19" si abia al 3-lea, cel din care face parte si exemplarul meu, cu 17". Ultima data cand m-am uitat pe fereastra, am remarcat ca Romania inca nu are sosel, iar masina care o iau este Range Rover, nu R8. Off-topic, tocmai m-am intors dupa 2.5 sapt. de New York. Adevarul e ca nici macar ulita nu pot numi "bulevardul" plin de gropi din fata "prispei". Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 12, 2011 Partajează Postat Decembrie 12, 2011 Re: Vreau SUV, de care? Uite aici un review http://www.buhnici.ro/2011/12/12/video-range-rover-evoque-cel-mai-frumos-suv-al-momentului Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TAM Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Re: Vreau SUV, de care? i-ati Q5 e cea mai tare solutie din ce vrei tu pe primul topic. eu am 2,0tdi, 170cai, merge de rupee, se aseaza super bine pe sosea, fuge , si ia peste 230. a mea e manuala (ar fi misto un s-tronic) X3u e panarama, mai degraba ti-as spune sa te uiti la X1 Din 2001 numai 'Audi si nu am ales gresit, cineva spunea dupa ce ai un audi tot audi ai sa-ti iei. Sau Touareg, in 2003 cand am avut primul era lux si poate si acum se incadreaza in categoria masinilor foarte bune rezistente/fiabile/elegante. Poti sa iei foarte bine Q7 , acuma e foarte ieftin si in 30000poate iei ceva bun. in 2006 cand am luat Q7le era limuzina, prima cu trapa panoramica,suspensie pneumatica, etc... atunci 100de mii acum 35.... S-ar merita sa cumperi, se aseaza bine pe soseau, e rezistenta, e mai bine decat touaregul, dar si mai mare:) Preparare Pajero Pinin : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75332-Preparare-Pajero-Pinin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Re: Vreau SUV, de care? [ATTACH=CONFIG]125793[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]125794[/ATTACH]i-ati Q5 e cea mai tare solutie din ce vrei tu pe primul topic. eu am 2,0tdi, 170cai, merge de rupee, se aseaza super bine pe sosea, fuge , si ia peste 230. a mea e manuala (ar fi misto un s-tronic) X3u e panarama, mai degraba ti-as spune sa te uiti la X1 Din 2001 numai 'Audi si nu am ales gresit, cineva spunea dupa ce ai un audi tot audi ai sa-ti iei. Sau Touareg, in 2003 cand am avut primul era lux si poate si acum se incadreaza in categoria masinilor foarte bune rezistente/fiabile/elegante. Poti sa iei foarte bine Q7 , acuma e foarte ieftin si in 30000poate iei ceva bun. in 2006 cand am luat Q7le era limuzina, prima cu trapa panoramica,suspensie pneumatica, etc... atunci 100de mii acum 35.... S-ar merita sa cumperi, se aseaza bine pe soseau, e rezistenta, e mai bine decat touaregul, dar si mai mare:) Daca citeai cu atentie topicul de la inceput, ai fi vazut atat argumentele initiatorului acestui topic cat si faptul ca masina deja e aleasa, comandata, daca nu cumva a si ajuns in posesia lui.:uameni:uameni:uameni It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TAM Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Re: Vreau SUV, de care? mda, nu am stat sa citesc toate paginile :tr mersi teddybear :tk si sper sa fi ales ceva bun:) :br P.S: ce a ales? Preparare Pajero Pinin : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75332-Preparare-Pajero-Pinin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Re: Vreau SUV, de care? mda, nu am stat sa citesc toate paginile :tr mersi teddybear :tk si sper sa fi ales ceva bun:) :br P.S: ce a ales? Lasand la o parte ca detaliile alegerii au fost prezentate, @koais mai are cateva topicuri deschise pe tema. Unul din ele este exact alegerea facuta:http://forum.club4x4.ro/showthread.php?66703-Astept-o-bijuterie-Range-Rover-Evoque Spor la citit! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TAM Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Re: Vreau SUV, de care? mersi :g Preparare Pajero Pinin : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75332-Preparare-Pajero-Pinin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2011 (editat) Re: Vreau SUV, de care? @teddybear, inca nu a venit... inca asteptam. M-am plimbat cu q5, chiar am condus un 3.2 vre-o 2 zile si intr-adevar cu motorul ala se misca bine. Dar nu m-am nascut in Libia, asa ca dieselul de la LAnd Rover o sa-mi vina manusa :wink: In rest, q5-ul nu imi place. Parerea mea e ca nu face banii. Ca sa nu mai vorbim de cum arata http://cars321.ro/wp-content/uploads/2011/06/Range-Rover-Evoque.jpg http://www.ridelust.com/wp-content/uploads/2010/11/5dr-range-rover-evoque-4.jpg http://www.ovalnews.com/wp-content/uploads/Evoque-Prestige-Interior-Drivers-Seat.jpg Editat Decembrie 23, 2011 de koais Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Re: Vreau SUV, de care? @teddybear, inca nu a venit... inca asteptam. Sincer, ti-as fi dorit sa-l ai de Sarbatori: ar fi fost un cadou super! Cat despre alte SUV-uri... daca voi fi in situatia sa imi iau unul si n-o sa am bani de Evoque...o sa caut un Freelander:grin::h5 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Re: Vreau SUV, de care? motivul e trecut pe celalat topic, imi bagau pe gat niste optionale de 3000 de eur de care nu aveam nevoie, erau inutile si stricau tot conceptul de Land Rover. Culmea e ca un Freelander 2 costa la lansare mai mult cu 15% decat Evoque azi. Ma refer aici la aceleasi dotari. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Re: Vreau SUV, de care? motivul e trecut pe celalat topic, imi bagau pe gat niste optionale de 3000 de eur de care nu aveam nevoie, erau inutile si stricau tot conceptul de Land Rover. Culmea e ca un Freelander 2 costa la lansare mai mult cu 15% decat Evoque azi. Ma refer aici la aceleasi dotari. Da' cine a zis ca l-as lua nou!? Si cu atat mai putin un F2...:wink: Singura masina pe care as lua-o noua la ora asta ar fi un Defender... da' am si io voie sa visez frumos, nu?:banana:banana It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 23, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Re: Vreau SUV, de care? Am condus mult Freelander 1, il am in familie de 11 ani. Ii lipseste ffooooooooaaaarte mult reductorul. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Re: Vreau SUV, de care? Am condus mult Freelander 1, il am in familie de 11 ani. Ii lipseste ffooooooooaaaarte mult reductorul. Asa, fara reductor, m-a dus unul pe malul Dunarii... fara nici o problema! In plus, l-as lua strict ca masina de oras sau cel mult de un gratar la padure intr-o iesire da cateva ore. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TAM Postat Decembrie 23, 2011 Partajează Postat Decembrie 23, 2011 Re: Vreau SUV, de care? hihi, fiecare cu Brandu, mie cand l-am vazut in De nu mi-a placut Clar spatele la Evoque, mi-ar fi placut din fata, dar doar atat, da e frumos la interior, dar Q5u e de alergatura nu de dat mare(stofa,manuala,2,0tdi), cu toate ca de cand o am tot intorc toti capu dupa ea mai ceva ca al q7 :uameni Cat despre Range, nu sunt mare fan dar stiu ca e masina. P.S: De ce nu l-ai luat din De? sunt multe pe stoc. P.S2: Uite un spate cum imi place mie, sunt sigur ca un negru, stoc nu ti-a placut nici tie, cum nici mie nu-mi place,era pe aproape sa nu luam q5 dupa multe negre si albastre stoc. S-o stapanesti sanatos si sa-ti vina cat mai repede sa ne imparti povesti, chiar sunt curios. Preparare Pajero Pinin : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75332-Preparare-Pajero-Pinin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2011 Re: Vreau SUV, de care? Nu l-am luat din DE din 2 motive: 1. au optionale care pe mine nu ma intereseaza (dotarile obligatorii primului lot); 2. am negociat in ro acelas pret ca in DE, deci am scutit drumul si tot ce implica; In principiu, masina englezeasca e destinata unui public exclusivist. Excludem aici RRsport care, din pacate, in Ro a avut maaaare succes la melteni. Evoque pare a avea acelas public tinta precum jaguarul. Nu toate cefele late se dau in 'Jag. Recunosc. "englezesti" este impropriu spus. Acum sunt indiene. Dar pt. ca india a fost foarte mult timp colonie englezeasca...putem inchide ochii. Mare dif. intre ceaiu de la Londra sau New Deli nu e. Doar peisaju' Eu am un crez, prost/bun, e-al meu si ma mandresc cu el: BMW este destinat celor care le place sportivitatea, mercedes confortul, iar audi este un compromis intre cele 2. Un pic de sportivitate, un pic de confort, compromisul suprem. Adica e ca si cum te lauzi ca esti cel mai mediocru om de pe pamant. Vorbim aici, bineinteles de clasa premium. Range Rover, e destinat celor care vor stil. Care tin la imagine, la linia interiorului, nu degeaba Victoria Beckam si-a bagat umarul ei schilod la desenarea interiorului. Nu este hiper performanta (desi cutia automata este de la Discovery 4 si stim cu totii ca isi face treaba) nici super confortabila, ci "stylish". Nu spun ca Q5 e o masina slaba, doamne fereste, e o masina excelenta, face perfect ceea ce spune ca face. Dar parca prea perfect, parca nu te surprinde cu nimic. Este exact asa cum te asteptai. Iar pentru unii, a obtine exact ceea ce te astepti. nu e de ajuns. Chiar daca pierzi la alte capitole. Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TAM Postat Decembrie 24, 2011 Partajează Postat Decembrie 24, 2011 Re: Vreau SUV, de care? Foarte bun daca l-ai scos la pret de DE. e in 2usi sau 4? e automata sau manuala?ce culoare ai ales(schimba mult si aspectul masinii) are un look Agresiv pe langa alte masini, si rangeu mare la fel. Imi place mult aspectul interior cum zici si tu "e stylish" mai mult. Acuma pentru mine (ori ca e ultima aparitie) mi se pare ceva gen masina de mers cu ea in plimbare nu zi de zi. Nu am avut , ca sa testez si fiabilitatea masinii in sine. Aia cu "crezu" e si pentru mine valabila. Pentru mine Evoque nu ar fi o masina de mers zi de zi decat daca e luata de "fitze", mai ales pentru Romania. Cum ai zis si tu e destinata unor oameni exclusivisti,cred ca ii sta foarte bine pe autostrada (cum si altor masini le-ar sta bine) P.S: un topspeed la evoque? un consum mixt la 2,2? Preparare Pajero Pinin : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75332-Preparare-Pajero-Pinin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Decembrie 24, 2011 Partajează Postat Decembrie 24, 2011 Re: Vreau SUV, de care? O groaza de raspunsuri la intrebarile tale gasesti aici S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Decembrie 24, 2011 Autor Partajează Postat Decembrie 24, 2011 (editat) Re: Vreau SUV, de care? Asa este, hai sa vorbim la general. O sa revin cu un personal review cand imi vine animalu. Chiar azi am primit vestea ca vine cu o intarziere, in feb. in loc de sf. ianuarie. Halal Mos Craciun! :old:uameni Abia astept sa apara noul Defender. Sunt extrem de curios daca va fi suv sau Off-roader. Sa vedem ce decide indianu-talpa-iute.:dr2 Editat Decembrie 24, 2011 de koais Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Decembrie 24, 2011 Partajează Postat Decembrie 24, 2011 Re: Vreau SUV, de care? Halal Mos Craciun! :old:uameni A imbatranit si el saracu... si, avand in vedere ca populatia lumii a depasit 7 miliarde... are mult mai mult de munca. Si nu-l ajuta nimeni... Abia astept sa apara noul Defender. Sunt extrem de curios daca va fi suv sau Off-roader. Sa vedem ce decide indianu-talpa-iute.:dr2 Aici faci o "micuta" confuzie: nu e vorba de "indianu-talpa-iute"... mai degraba e vorba de "indianu-cocalaru"... ca ei se declara rude apropiate:grin::grin::grin: Oricum, sper ca asteptarea sa merite si sa nu fii dezamagit de acaret!:h5 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stofarius Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: Vreau SUV, de care? Aceeasi intrebare ca si initiatorul topicului mi-o pun si eu, dar inca nu ma grabesc cu achizitia, vreau sa am un avans cat mai mare la un leasing, iar intre timp merg la cate un test drive cand am timp. Mentionez ca in prezent am o Octavia 2 cu PDG (garda mai marita la sol deci) , iar de la urmatoarea masina doresc ca spatiul in interior (inclusiv volum portbagaj) sa fie cel putin ca la actuala masina. Pana acum, am testat asa: - VW Tiguan , vechiul model, cutie DSG 7 trepte si 140 de cai. Mi s-a parut foarte silentios pentru un VW si destul de mic zgomotul de fond. Urcatul bordurilor cu el este o placere. Cutia de viteze, in modul normal mi s-a parut foarte puturoasa. Daca ai nevoie brusc de putere si vrei sa o calci, o calci si.... nimic, o mai calci a doua oara si abia atunci retrogradeaza automat si se duce. Mergand in oras cu 50 km/h se duce destul de rapid in treapta a 7-a si ramane acolo la 1400 - 1500 turatii. Trecerea cutiei pe modul sport a adus un timp de raspuns asa cum imi doream: o calcam din prima si aveam putere, se infigea cum ceream, fara a avea nici cea mai mica intarziere. - BMW X3 model 2012: motorul de 2 litri si 184 de cai m-a surprins placut (de asteptat, doar e recunoscut brandul pentru sportivitate). Am ajuns in oras la 120 km/h fara sa imi dau seama si apoi am franat :D. Cutia de viteze in modul normal s-a comportat extraordinar de bine, mi-a dat aceeasi senzatia pe care o aveam cu DSG-ul VAG in mod sport! Nu am testat aceasta cutie si in mod sport pentru ca nu aveam loc pe sosea sa ma desfasor. Pentru o masina ca BMW, care se lauda cu calitati premium, am fost destul de dezamagit de sistemul audio. Se auzea fix la fel ca pe Skoda mea mea , ma asteptam la ceva mai mult, dat fiind diferenta consistenta de pret intre ele. Scaunele standard nu-s chiar atat de confortabile ca la Audi de exemplu, iar asta mi se pare un minus. Spatiul atat in in fata cat si in spate e destul de ok Ca si koais vreau o masina europeana, inclusiv brandul (chiar daca Volvo/Range sunt detinute de chinezi/indieni). Exclud deci Mazda sau altele fabricate in .eu Skoda o am de noua, fac multi km pe an, si prefer o masina noua (chiar daca scade valoarea la prima cheie) ca sa am batai mai putine de cap si drumuri mai rare in service. O intrebare referitoare la Range-uri: stiti cumva de unde provin motoarele lor? Citisem pe undeva (sper sa fi fost gresit) ca motoarele de pe Range sunt facute de fracezi....? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Ianuarie 27, 2012 Autor Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 (editat) Re: Vreau SUV, de care? Spui ca vrei portbagaj mare. Ai vazut ce portbagaj are Tiguan-ul? Te intreb pentru ca eu nu l-am gasit. Am deschis usa din spate si am gasit spatele banchetei. X3-ul nu mi-a placut deloc, nici interior nici exterior. Iar diferenta pana la X5 e atat de mica, ca nu renteaza ~ 5000 eur. Cel mai mare portbagaj il vei gasi la Honda CRV, dar nu vrei japoneza. Cei de la Premium Auto mi-au zis ca este motor dezvoltat de Land rover-Range Rover si ca cel de 2.2 diesel cu cateva modificari va fi montat si pe defender si freelander in viitor. Au dupa ce am testat TOT ce era pe piata la data respectiva, am ales o masina ce nu am vazut-o, fizic, decat dupa ce am achitat avansul :grin: Editat Ianuarie 27, 2012 de koais Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate